|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
25.4.2008 7:40:03   
timnala
Uf ste se razpisale.. user posted image
Vreme blo res super vceri, ceprav jaz delam do 4h in pridem sele ob pol 5h domov (pa pol kosilo...), tak da mam bolj malo od lepega dneva zunaj user posted image
Ampak mela predvcerajsnjim z user posted image 4 obletnico (sam ne poroke) user posted image  in mi je naredu kosilo po mojih zeljah (brez, da bi mu rekla, kaj zelim, ampak odlicno uganil)  user posted image  pa cakala me je vrtnica in svecka user posted image  
No, vceri me je peljal pa na blues koncert v Postojno pa blo tud lustno!user posted image
Aja, pa orbitrek sva dobilaaaaaaaaaaaa..juhuhu user posted image user posted image user posted image  zdej pa gasa vadit user posted image

Janja27 fajn zrihti koline jutr pa ne se prevec naprezat! user posted image

Tanja29 lepo, da mas takega sefa..to je res lepo slisat, da mu user posted image  ni v breme, ampak da ji pomaga - pohvalno! user posted image

Blanka1, gotovo je vse v redu z user posted image , ti samo pridno jej kolkr lahk pa bozaj trebuscek.. mi drzimo pesti zate! user posted image

V glavnem user posted image  uzivajte.. peeeeeeetek je! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.4.2008 8:18:51   
stunfek
dobro jutro dober dan!

ja, včeraj je bil lep dan. jaz sem ga skoraj v celoti preživela zunaj. med drugim sem pokosila travo in zdaj esno premišljujem, kako bi jo imeli manj :) ker je re veliko za kosit.

danes gre moja žabica zadnjič v vrtec preden odpotuje v indijo. mene vedno bolj krivi oziroma malo tetka depra grabi. saj bo, samo da jih napokam, potem pa si bom ustvarila čisto svoj ritem in bo bolje.

tudi zame je to zadnji delovni dan na bolniški. v ponedeljek začnem delat. glede na to, da sovpada z njunim odhdom niti ne vem ali se veselim ali ne :)

za spokat nimam bogve  kaj...kamor gresta je trenutno 37 stopinj...par cunjic za ta malo pa bo. itak vem da ji bodo vsega dol nakupili, saj jo bodo videli po malček več kot treh letih. edina vnukinja :) same fante imajo. si bodo dali duška z nakupi oblekic.

sorry, ker ne znam drugega govorit kot to :) ampak mi res tako konkretno leži na duši, da moram malo ven dat. doma pred njima (sploh pred njo) sem pač pogumna in sproščena v iber, da ne pošiljam kakih negativnih vibracij.

lep dan želim vsem! naj se sonček dobro drži na nebu in odpodi oblake...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.4.2008 8:22:56   
jolly123
Stunfek ti kar govori o tem, itak smo tukaj da poslušamo druga drugo. Saj vem kako je, mene bi tudi depra grabila če bi svojo hčerko pa moža poslala v Indijo. A tamala zna njihov jezik, saj to si enkrat že povedala pa sem pozabila user posted image

Kaj pa ti si že kaj razmišljala boš šla tudi rodit v Indijo ali boš tokrat doma?

Jaz sem včeraj po reeeeees dolgem času spet bruhala in ni bilo prav nič prijetno. Nekaj mi je zasmrdelo in v tistem sem samo še bruhnila.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.4.2008 9:20:24   
tanja29
Oj.
Stunfek jaz tudi mislim da ni nič narobe, da poveš vse kar ti leži na duši.  Je fajn za vse nas, če izvemo tudi kakšno novo zadevo. Ne vem, če si kje napisala, koliko časa boš sama?
Glede temperature tam, to pa zame ne bi bilo, ker zelo težko prenašam vročino. Sem bolj "severni" človek user posted image . Pred tremi leti sem bila v Turčiji, pa sem mislila da me bo pobral. Saj je bilo drugače vse super. Folk tam, hrana in morje, pa izleti, ampak je bilo čez dan 40 stopinj, ponoči pa samo 30 stopinj. user posted image jao jao... To res ni zame. Grem raje na Švedsko ali pa Finsko. Me že celo živjenje bolj na sever vleče.
No, zdaj grem pa v lekarno, pa se slišmo še kaj kasneje.
lp Tanja

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.4.2008 9:31:09   
jana84
jutro vsem skupaj.
Se sam na hitro ogalsim, ker se mi zdi da je že moja nečakinja pricapala...Je bolna in jo moja mami čuva, ker sta oba starša v službi, pa se sam za en dan ne splača bolniške vzet...

Včeraj je bi len zares čudovit dan. Dopoldne sem se učila na sončku, tako da me je mal sonček po nogah prijel, da nisem več kot jogurt. user posted image  pol sem se pa odločla in šla nas prehod do svakinje, ki je na bolniški ,ker so ji koleno operirali in je čist sama doma in sem jih šla mal družbo delat, ker sem bla celo popoldne sama. In sva več kot 4 ure čvekali na sončku...Tako fajn je blo...
No, zdej pa grem res dol pogledat našega nagajivčka...Še ko je bolna dela cirkus po bajti...

Bodte fajn

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.4.2008 9:56:35   
billa
Dan nosečke,
Danes sem uradno v 15 tednu, trebuh je že tak, da mi ni treba več nobenemu povedat, da sem nosečkauser posted image user posted image user posted image . Berem pa, da nekatere kar v stare kavbojke zlezete, čestitam, moje kavbojke so pospravljene in čakajo boljše cajteuser posted image .
Pa še eno, mogoče malo čudno vprašanje. Včeraj sem dobila angel sound, pa me nekaj zanima. Ko sem pri ginekologu poslušala srčece se mi je zdelo veliko hitrejše bitje, ste mogoče štele udarce na minuto? Jaz sem jih pa jih slišim samo 60? Morda pa nisem prav poslušala?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.4.2008 10:07:55   
nataša3112
Pozdravljene v čudovitem sončnem jutru.
Billa tudi sama sem na začetku lovila svoje utripe namesto otrokove, toda ko sem po vstrajnem iskanju in minimalnem premikanju Angelsounda našla otrokove - hitrejše utripe, sem vedela, da je to to. Vstrajaj, ko enjkrat najdeš ne zgrešiš več. Morda je takrat ko želiš poslušati tudi tako obrnjen, da ga ni slišati najbolj, vendar poskušaj večkrat. Vem da boš uspela.
Stumfi meni bi bilo zelo težko na tvojem mestu, zato ti bom ostale ob strani in te tolažile v času odsotnosti tvojih najdražjih. Res ti bo lažje, če boš ta čas hodila v službo.
Še glede kavbojk,... da ne govorimo. Nič mi ni prav. Se kar nosečniških oblek poslužujem že nekaj časa, saj ne prenesem da me tišči. Danes sem se psihično pripravila stopiti na tehtnico - zredila sem se 2 kg. Sem bila v strahu, da sem se več, ker se mi zdi, da imam trebuh ogromen. Noseča sem skoraj polnih 17 tednov.
Imejte lep dan. 

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.4.2008 10:27:00   
corti
Ojla!
Pa da se vam še jaz malo javim! Sem ful slaba od kar moram jesti antibiotike....bruham in mi je stalno slabo! user posted image Moram zdržati še 2 dni in bo konec s tem!

Sem pa danes dobila odločbo od komisije in je zavrnjena...ker je g napisala pomenjkljive izvide!user posted image Ne razumem, ampak se mi ne da več! Sem se v službi zmenila, da imam drugi teden še dopust, potem pa me bodo dali delat dopoldne v Ljubljano, kjer bom nekoga uvajala! Predvsem pa da ne bom sama v trgovini! No sem kar začudena, da mi grejo v službi tako na roko!

Drgače pa sem včeraj dobila ful dobro ponudbo, tako da se s fantom v sredini junija seliva v Domžale, v stanovanjeuser posted image user posted image .Sem bila ful vesela, da grem ven iz teh naših "rovt"!

Jolly jutri grem v Kamnik k tašči in tastu na kosilo! Če si doma, se ti lahko oglasim in prinesem AS in ko se vračamo s fntom nazaj...ga sprotjo vzamem! Če želiš?

Zdaj pa grem brati za nazaj...ste kar veliko napisala od kar me ni bilo! user posted image

(odgovor članu nataša3112)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.4.2008 10:28:49   
vianne
Pozdravljene!

Kako ste? Pri meni je vse po starem. Danes sem se komaj malo pomirila in sedaj bolj potrpežljivo čakam na izvide ČHT. Saj sploh ne vem kaj me je vse skupaj tako vrglo iz tira... verjetno hormoni :)). Če je bila NS v redu po tudi to!!!!

Me pa nekaj zanima. Prvi izvid za toxo je bil negativen. Kdaj naj bi me sedaj naslednjič spet testirali? Do naslednjega pregleda imam še dober mesec in takrat bom v 20 tednu...  A lahko tudi sam kje opaviš to testiranje samoplačniško?

Stunfek sedaj ko boš sama doma bomo pa me tu na RR tvoja družba.... nič se sekirat, boš videla kako bo mesec hitro okoli!!

Ja tudi moj trebušček se je kar razbohotil. Me že vse tišči. Si nisem mislila, da bo tako hitro zrasel. Kaj še bo.

Pri nas se je pa sedaj sonček prikazal. Upam, da bo danes tudi tako lepo kot je bilo včeraj. Baje pa da bo nedelja enkratna. Do 21 stopinj.... user posted image

(odgovor članu nataša3112)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.4.2008 10:53:26   
billa
Vienne, jaz sem tudi toxo negativna, drugo testiranje se dela po 20 tednu, tretje pa po 32 tednu. Me je pa ta rezultat res presenetil, celo življenje sem z mačkami in psi, tako, da sem bila sigurna, da sem že prebolela. Mi pa pršut tako diši, da se kar težko upiram;)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
25.4.2008 11:04:03   
jolly123
Corti ti pa imaš smolo s to odločbo. Tudi meni ni jasno kako je lahko vloga nepopolna, mislim zdravniki bi pa že morali vedeti kaj morajo oddati user posted image

Sem doma jutri, ja. Ti se kar oglasi, bom vesela.

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
25.4.2008 11:07:35   
afnica mala
Hojla,

Stunfek- ti nam kar malo potoži. Cel mesec brez družinice, vse ti je dovoljeno.

Midva sva šla pa včeraj na prvi sprehod v novem kraju. ( Po posegu sem teden dni počivala) Roke so mi po 5 minutah totalno otekle, sva raje zavila na pijačko v bližnji lokal. Sem ugotovila, da pri šoli sploh nimajo nobenih igral za otročke, tudi drugje ne (ok, pri župnišču jih imajouser posted image ). Zahojen kraj, zdaj bodo naredili dodatnih 500 stanovanj, na vrtec in šolo pa noben ne pomisli. user posted image  
Ni panike, ker mislim na vrtu postaviti igrišče za mojega črvčička in za otročke prijateljev.
Corti- sem se pa glih odselila iz Domžal.  Imam itak plan, da v bližnjih parih letih kupiva zemljo v Domžalah ali zaselkih tam okrog (še 2 leti, da se losava kredita za to novo hišo). Če se bova v tem novem kraju našla, bova ostala, pa bo hiša za prodajo (moj user posted image  naredi večino sam, zato sva pri tej hiši fajn zaslužila) , v nasprotnem primeru, se preseliva nazaj v Domžale. Ampak meni so Domžale zakon, sploh, če si v naselju hiš, kao Rodica, Jarše, Vir...

Pozdravčki in uživajte v martinčkanju

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
25.4.2008 11:10:39   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: billa

Vienne, jaz sem tudi toxo negativna, drugo testiranje se dela po 20 tednu, tretje pa po 32 tednu. Me je pa ta rezultat res presenetil, celo življenje sem z mačkami in psi, tako, da sem bila sigurna, da sem že prebolela. Mi pa pršut tako diši, da se kar težko upiram;)

Isto je z mano... tako sem si želela preboleti toxo, da imaš vsaj še eno skrb manj... ja pa tudi pršut bi jedla :)
Me pa malo skrbi, ker sem jedla veliko regrata letos, se mu nisem mogla upreti.... ma verjetno je vse O.K. ... samo strah dela svoje. Saj je bil skrbno opran... nič ne več kdo se je kaj plazil okoli njega čeprav je bil nabran na naši parceli za hišo in mi nimamo mačk. Pa tudi nobene nisem videla, da bi se tam sprehajala....
Pa muhe se bodo začele. Sem brala, da muha je lahko tudi prenašalec toxe saj se pase po vsem dreku potem pa še po sadju in ostali hrani ...

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
25.4.2008 11:31:31   
lana34
Živijo vsem!
Najprej posebna dobrodošlica afnici mali, ki se je vrnila med nas. Skupaj s tabo bomo čakale in stiskale pesti za odličen izvid. Takšen namreč bo, boš videla. Mene pa čaka AC v sredo, 30.4. zjutraj, potem pa tudi 4 tedne čakanja - in upam, da bodo res štirje in ne manj, ker bo to pomenilo, da smo OK.
Štumfek, user posted image user posted image user posted image  za dober test, vsaj ti si jo na DHT dobro odnesla...user posted image
Mene so pa danes spet "špikali"...bom nadoknadila za vse za nazaj...Sem namreč Rh - in moram na AC nesti čisto sveže potrdilo - torej ne velja tisto, ki sem ga dobila ob začetku nosečnosti, ko sem dala kri za ugotavljanje Rh.
Sicer pa sem pri svoji G prestavila pregled, sedaj ga imam 29.4., ker imam naslednji dan AC.
Tudi jaz še nisem prebolela toxe, upam pa, da jo ne staknem med user posted image . Še tega bi mi bilo treba...
Se pa pazim, z mačkami nimam stikov, z mesom tako ali tako nismo ravno prijatelji, če ga pa že jem, je pa dobro prepečeno, suhe salame sem ukinila, pršut tudi, z gorgonzolo sem se sicer enkrat pregrešila, ampak je bila prepečena na pizzi...
Pred nami je vikend, upam, da bo vsaj ta lep, ker bom morala prazniki preležat.
Imejte se lepo, naužijte se sončka, dokler in kjer ga je kaj, pa se še kaj beremo.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
25.4.2008 11:34:12   
vianne
corti ti pa res nimas sreče z odločbo. Pa kako je lahko g. napisala pomanjkljive izvide? Mislim, da toja g. ni kriva.... komisija je tukaj odločila kar malo po svoje.

Jaz pa že kuham kosilo. Danes bomo zreske in krompir.

Janja27 ko sem zagledala meso sem se spomnila nate, da imaš danes mesarijo okoli sebe. Pridna, vendar vseeno ne se preveč naprezati!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
25.4.2008 12:05:57   
timnala
Jaz sem postala pa tako zalostna... iz res lepega dneva mi je razpolozenje padlo na "0"..user posted image
Dobila mail z videom, kaj delajo z ubogimi zivalcami za njihovo krzno..katastrofa in me je tk pretreslo, da sem se kr na sluzbenmu mestu zacela jokat..sm morala it v wc, da sem se mal umirila.. se zdaj mam solzne oci, ko se samo spomnem na to..pa sem gledala 15 sekund celega posnetka.. ja res ne zastopim, da ljudje nimajo spostovanja do malih bitij in da delajo vse na tako nehuman in brezcuten nacin (sicer kakrsnokoli ubijanje ni humano).. ampak, ce ze morajo naj ubijejo do konca, da se boga zival ne muci, ne pa neki na pol, da komaj diha in se premika, ziva je pa se..user posted image  groza, groza
predvsem pa kako lahko nekdo nosi taksno krzno?!? mogoce sem zaradi tega posnetka zdaj se bolj razburjena..pa saj isto je z mesom in vsem tem.. mi je kr dan pokvarilo..pa ocitno smo user posted image  res bolj obcutljive glede taksnih zadev..
Jaz sem se bolj od takrat, ko sva dobila s fantom domov muco, ki je res tak cartek in ji praviva kar najin prvi otrocicek in se zgrozim, ko pomislim, kaj nekdo lahko zivalcam dela... user posted image

Upam, da vam dan bolj radostno tece...

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
25.4.2008 12:06:59   
timnala
Se oproscam, ko sem to napisala in upam, da nisem zamorila se katere..sam sm morala dat ven.. user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
25.4.2008 12:11:07   
Acjom1
timnala, te čisto razumem. Jaz takih posnetkov sploh ne morem gledat. Ljudje bi se morali malo zamisliti nad tem, res. Tisti, ki lahko to gleda in mu ni nič, za mene ni normalen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
25.4.2008 12:20:12   
jolly123
Timnala se strinjam s teboj. Jaz sem se ob istem posnetku tudi tako zjokala in še par dni nisem prišla k sebi. Pa ga tudi nisem gledala več kot 15-20 sekund. nekdo ki to počne zame ni normalen. In potem še gledam svojega psa vsak dan in ga vidim kdaj je vesel in kdaj je žalosten in mi res ni jasno kako lahko ljudje mislijo da živali nimajo čustev ?? 

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
25.4.2008 12:22:27   
corti
Ja tud meni ni jasno s to komisijo nič! Po eni strani mi bo pasalo it delat...sploh če mi bodo res šli tolk na roko in bom v LJ...ker drugače bi morala delati samo popoldne! Zdaj pa bo vsaj malo hitreje šel čas!

Jolly ti javim kdaj štartam jutri..pa se dobimo! ok?

Afnica mala...jst sem nekje v enih blokih, čistu bliu moje službe! V centru Domžal...čisto zraven vrtca in šole!
Ker zdaj živim v vasi...in mi ful paše...da bom imela vse blizu...ker zdaj imam do domžal....60 km!Tukaj kje zdaj živim so okoli mene sami hribi...narava...kar je čist kul...samo paše ti,če že celo življenje živiš tako, da greš malo med ljudi, da imaš blizu vse! Itak pa se bom kadar bo možnost pripeljala tudi sem....malo domov!user posted image

Stunfek...res si dobra...in ti kar govori....vse tuki, ti rade prisluhnjemo! In ti vsaj tukaj krajšamo čas!

Jaz pa moram jutri iti malo v nabavo...ker si za v službo morm kupiti malo cunj....ker moj trebušček vztrajno raste! In neke udobne čevlje, ker 8 ur stati ne bo ravno lahko,, da bo vsaj obutev udobna!

Zdaj pa grem mojega kužka("teleta"-mešanec kraški ovčar in bernardinec)...uspavat(nam je zdravnik dal 6 tablet,da bo za kake pol urce zaspala), da jo lahko postrižemo...ker ima vozle in se drugače ne pusti!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.4.2008 12:29:25   
corti
Joj tud mene taki posnetki spravijo iz tira! Ne razumem teh ljudi...res ne! To so pomoje ljudje,ki sami nimajo vesti...in ne čustev! Obup!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.4.2008 13:18:44   
sončnica24
Tako pa sem bila pri g. nov datum imam 12. 5. Tako da upam da hitro mineta ta dva dobra tedna.

Zdaj pa nekaj glede tokse: meni piše nekaj takšnega v materinski knjižici: Igh+Ig4 (nisem 100% da ravno tako bolj grda pisava): negativen. To pomeni da se moram mačk pazita pa vse te hrane?

Če je da potem je tudi zanimivo ker smo meli full dolgo mačke doma ko sem bla jaz še čisto mala in sem jih nonstop okoli vlačla, ampak dobro pršutu se bom že odrekla, zanima me samo glede teh suhih salam iz trgovine, teh tudi ni pametno jest? Te mam namreč noro radauser posted image . Sadje in zelenjavo pa tako umivam 5 minutuser posted image .

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.4.2008 13:20:18   
sončnica24
Aja še nekaj glede epiduralne analgezije (EA), se je katera že kaj zanimala glede tega meni je namreč sestra danes od dr. Zabavnika (verjetno je v MB porodnišnici) napisala na koncu materinske knjižice telefonsko številko, sicer mi ni čisto jasno zakaj ampak verjetno če bi hotela EA dobiti. Se je za to treba tolko prej že kaj pozanimat?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.4.2008 13:31:10   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zdaj pa nekaj glede tokse: meni piše nekaj takšnega v materinski knjižici: Igh+Ig4 (nisem 100% da ravno tako bolj grda pisava): negativen. To pomeni da se moram mačk pazita pa vse te hrane?

Če si negativna se moraš še naprej paziti.
Jaz ne jem pršuta, suhih salam, hamburgerjev, meso je močno popečeno ali skuhano, solata in sadje močno oprano.... ma kaj pa vem. Nekatere jedo vse in se nič ne pazijo. Jaz da se ne bi pazila in potem fasala toxo bi se zasekirala 100 na uro...Še tako me je strah...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.4.2008 13:54:04   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Če si negativna se moraš še naprej paziti.
Jaz ne jem pršuta, suhih salam, hamburgerjev, meso je močno popečeno ali skuhano, solata in sadje močno oprano.... ma kaj pa vem. Nekatere jedo vse in se nič ne pazijo. Jaz da se ne bi pazila in potem fasala toxo bi se zasekirala 100 na uro...Še tako me je strah...

Hvala, se pravi se moram pazit še posebej pri mojem ker tam je okrog sosedov ogromno mačk. Tu pri nas niti ni sile je že zelo zelo doglo nisem vidlauser posted image .

Je pa res zanimivo da smo negatine vse tiste, ki smo imele z mačkami kar nekaj opravkauser posted image .

Pa verjetno še zdaj sledi 2x odzvem krvi za tokso ne? Bodo še me fajn napikali se mi namreč žile full full slabo vidijo

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.