|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
25.2.2008 11:13:33   
afnica mala
Jaz tudi vedno uporabljam samo olivno olje, le pri solati še občasno bučnega.  S kg zaenkrat še nimam problemov- shujšala 2kg- ampak mi ne diši vse. Opažam pa, da če mi skuha kdo drug, pa naj bo karkoli (rižota, testenine, tortilje) pa jem za 2. user posted image  
Maska- super ideja. A lahko jem pire z vrečke (ga imam še na zalogi). Jaz bi pire, bučke in hrenovke. Kako ti narediš bučke v omaki?
A majoneza ni problem? Men ful dišijo kumarice, čist zares, ampak na sendvičku.

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 701
25.2.2008 11:23:29   
maska
ja lohk ješ pire iz vrečke, če ti je dobr. jest bučke narežem al pa naribam na tanke rezine in jih sam podušim, dodam sol, poper in pol na koncu dodam kislo smetano. men so tko najboljše. sej jest bom vidla, če mi bo hrenovka dišala jo bom jest tud.
ja nekje sm prebrala, da ni dobr majoneze jest (ne vem zakaj) sam jest sm jo že jedla odkar vem, da sem user posted image . tud pršut sm jedla sam to sm pa šele pol se zavedala, da ga ne bi smela. včasih kr mal pozabim, da se morm kje brzdat.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 702
25.2.2008 11:28:54   
afnica mala
Maska- thx! Te bom kopirala danes. S tako omakico, kot si napisala.  Majoneze sem se izogibala, samo sem brala, da z industrijsko ni problema. Suhih salam, pršutkov- pa zdaj ne jem, čeprav mi je drugače to njami.
Je ful super ko delam 4 ure, pol pa kamot mal počijem- zaspim- pol pa skuham. Zaenkrat imam tako  do 18. marca. 

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 703
25.2.2008 11:32:32   
Petrca*
Afnica zakaj pa delaš po 4 ure? Sprašujem ker mam jaz tud glih do takrat po 4 urni delavnik. Ma ja tko je supwer prideš domou in mam še precej časa za kuho in ostala gospodinjska opravila....

Neposredna povezava do sporočila: 704
25.2.2008 11:32:57   
stunfek
jaz jem ful solate...večerja je vedno solata npr, enkrat s tuno enkrat z jajcem, potem s fižolom..itd. Izbiram med vsemi vrstami zelene solate in preferiram rukolo in motovilec :)
Pazim, da nekaj pojem na tri ure in vmes NIČ. Malica je sadje ali jogurt, zajtrk kosmiči z mlekom, kosilo pa kakšna okusna zadeva...ko grem v službi na malico. Mislim, da bom danes joto :)

ful migam, kar mi izredno odgovarja. ful imam energije.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 705
25.2.2008 11:36:58   
maska
no ja stunfek sej vidm, da se še vseeno kr zdravo prehranjujem tako kot ti. zelo podobno edin, da zvečer ponavad ne jem.

a kej telovadite? jest sm prej vsak dan hodila na fitnes al pa na aerobiko, da bi shujšala sam odkar sm zvedla, da sm user posted image  pa ne upam. čakam do pregleda pri G, da vidim kaj bo rekla. grem pa na sprehod.

afnica probaj bučke boš vidla kok je dobr. men se že zdej sline cedijo user posted image user posted image .

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 706
25.2.2008 11:41:39   
stunfek
jaz tečem in hodim in si bom zrihtala še eno telovadbo za nosečke čez nekaj časa. mislim, da je zelo zaželjeno, da se gibamo.

Stunfek

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 707
25.2.2008 12:07:57   
jolly123
Jaz trenutno več ali manj jem samo neke konzerve, ker imam prepoved dviganja vsega kar je težje od kg, tako da si ne upam ravno kuhat. Sem pe že sita jot, paasuljov in ne vem česa, že dva dni razmišljam kaj bi jedla pražen krompir. Tudi kake grške solate se ne bi branila, njamiiii.

Glede telovadbe je pa mislim da celo zaželjena pri nosečnicah. Jaz sem se ravno prijavila, da bi začela z obiskovanjem, pa so se začele krvavitve. Tko da sem odložila za nedoločen čas, če mi bodo dali zeleno luč bom vsekakor hodila, če ne pa potem po porodu.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 708
25.2.2008 12:19:31   
ANIME
evo danes zjutraj sem šla kri dat in sem ravno dobila rezultat:

Hcg znaša 1829 user posted image user posted image user posted image   

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 709
25.2.2008 12:45:04   
maska
Anime user posted image user posted image  za rezultat! lepo čuvaj svojo pikico!

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 710
25.2.2008 13:15:40   
stunfek
Anime, zakaj si šla dat kri? Kolikoje bil pa prvi rezultat in koliko dni nazaj...saj menda je ta beta hcg smiselen bolj v smislu v kolikem času se podvoji kot pa koliko je sama vrednost...

Stunfek

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 711
25.2.2008 13:28:28   
ANIME
punce na forumu IVF/ ICSI so mi predlagale - da je to samo dodatna kontrola (če bi slučajno test narobe pokazal). Pa sem šla ... to je vse ...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 712
25.2.2008 13:41:07   
stunfek
aha, ok....sem že mislila, da mi je kakšna informacija ušla :)

Stunfek

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 713
25.2.2008 13:49:34   
ANIME
pa saj veš, zdaj ko je test pozitive, bi rada vsaka 10 različnih potrditev, da je to res to ... in se kar ne naveličamo gledat (jaz še vedno vsak dan pogledam CB in plusek gor - čeprav je vedno manj videnuser posted image ). Zdaj imam pa črno na belem.
Samo da bo še na pregledu vse OK, pa smo zmagali!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 714
25.2.2008 14:48:42   
jerikou
ja sej do prvega pregleda pri G. je kar težko vrjet da imaš kaj v trebuhu, jaz še zdaj ne vrjemem, kljub neprestani slabosti sicer brez bruhanja ampak kr konstantno me obliva slabost iz želodca.Sploh mi nobena hrana ne paše. Tudi mene dajejo težke noči, sploh ne morem zaspat, ko pa že zaspim imam zjutraj občutek kot da nisem nič spala. Ja pa čez dan lena, zaspana, v službi mislim da nimajo nič kaj dosti od mene, kr bluzim. Upam, da se bo takole stanje kaj kmalu izbolšalo. Joj kje je ta 13.3 ko imam prvi pregled!!! Sem včeraj iz radovednosti spet naredila test, seveda spet pozitiven. Ma sm tudi smotana. user posted image
J.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 715
25.2.2008 15:57:59   
Hans
Ojla, oktoberčice. Pri nas zelo piha in smo šle z malčico notri, ona sedaj veselo razmetava igrače, jaz pa imam malo časa, da se vam javim. Včeraj smo bili v Jelenovem grebenu in je bilo prav lepo, kar nisem mogla verjeti koliko ljudi je bilo tam. Sam ko  sem bila potem zvečer tako utrujena, ja pa seveda sem imela spet izcedek, še dobro, da so počitnice in imam dopust ter doma počivam.
Prosim povejte mi, a ste tudi ve tako utrujene in kako preganjate utrujenost? Jemljete kakšne vitamine? Jaz se vsako popoldne počutim kot cunja, moja malčica pa rabi mamico. Še dobro, da mi veliko pomagajo malčicin ati ter deda in babi.
LP. Držite se.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 716
25.2.2008 16:08:10   
tanja29
Oj. Sem vas prišla pogledat po dolgem času. Kako se kaj počutite? Jaz sem super, sem v začetku 9t in nestrpno čakam na moj pregled 11.3. Drugače je vse ok, samo nor apetit sem dobila - vse po vrsti mi paše jest, najbolj pa pomaranče in jabolkauser posted image , zelo rada pa bi se znebila veliki želji po francoski solati. moram se kar brzdat...
Vglavnem uživajte, pa se slišimo še kaj!

LP Tanja 

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 717
25.2.2008 16:27:54   
stunfek
Hans...jaz jem folno kislino z vitamini...Elevit ali CentraMed mami. Če je še ne ješ ti priporočam, da jo začneš. Se strinjate punce? Jeste folno kislino? user posted image

Stunfek

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 718
25.2.2008 17:34:45   
jerikou
obvezno folna kislina. pa obcasno se kako algo pojem....

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 719
25.2.2008 18:56:28   
levinjaa
Pozdravljene, danes ste pa prave klepetulje. Jaz sem imela danes pregled in smo veliki že 17 mm, srček utripa in sem seveda presrečna. Nuhalno imam 2.4.

Po pregledu pa sem šla nazaj v službo in sedaj sem čisto zdelana. ajajaj. Pa slabost se mi samo stopnjuje, samo še jogurt bi jedla. Že ko ste pisale o hrani par postov nazaj, sem komaj prebrala :) :) No, se vsaj zredila ne bom. Trudim pa se, da pojem vsaj malo sadja vsak dan. Zagotovo pa pojem premalo mesa in bom imela anemijo. Že danes na pregledu sem imela hemoglobina samo 116 .

pozdrav.

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 720
26.2.2008 2:50:46   
stunfek
saj zelezo ni samo v mesu :) veliko ga je v spinaci...le dodati ji moras vitamin C (npr. v obliki limone, ki jo stisnes noter, ko je jed ze gotova), da lahko telo absorbira zelezo.

Stunfek

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 721
26.2.2008 7:39:38   
jolly123
Levinjaa  meso nima veze s hemoglobinom. Jaz sem vegeterijanka že nekaj časa, pa imam odlično kri. Tko da brez skrbi :) Jej veliko zelenjave, ki je bogata z železom, lahko si privoščiš tudi kakšne sojine, pirine namaze, če imaš trenutno slabosti.... je res veliko zadev, ki jih lahko ješ. 

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 722
26.2.2008 8:00:56   
afnica mala
Dobro jutro

maska sem naredila bučke po tvojem receptu. Okusne, ampak se urco pred kosilom nisem mogla zadržat (vsaj v Maca nisem šla) in sem si naredila sendvič iz čebulne ciabate. user posted image  Njami.
Petrca- včeraj sem ti napisala odgovor, pa zdaj gledam, da se je zbrisal. Glih sem imela problem s strežnikom, 20 min nisem prišla na internet, potem sem šla pa domov. Delam po 4 ure, ker sem imela v zadnjem letu in pol 3ss. Vzrokov niso našli, zato mi je predpisal počitek. Bolniško. Jaz pa sem se zmenila za 4 ure- zdaj tudi izcedkov nimam več. user posted image  Služba, domov počitek, kosilo in spet počitek. Ko čutim bolečine oz. krče, vzamem buscopan in zaspim. Zakaj pa ti delaš 4 ure?

Zelo pogrešam dolge sprehode (kakšnega kratkega še grem), pa na telovadbo mislim potem hodit. Pogrešala bom pa rolanje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 723
26.2.2008 9:23:34   
maska
Dobro jutro!

O afnica me veseli, da si sprobala. jest sm jih tud nardila in so mi ful pasale. sm se tok nabasala, da me je vse tiščal user posted image .

levinjaa bravo za pregled. naše pikice hitro rastejo, čas kar leti. čeprav men se vleče do pregleda.
dons bo spet sonček, super. lep dan vm želim.

Neposredna povezava do sporočila: 724
26.2.2008 9:28:51   
jana84
živjo!
Tudi jaz se javljam s pregleda...Včeraj sem bila pri G in sm spet videla našega user posted image ...Srček mu dela kot nor, velik pa je skor še enkrat tolk kot prejšnji teden - velik je 11mm in še nekaj...
Samo nekaj mi ne gre v glavo. Glede na velikost ploda na UZ mi je G rekla, da sem v 6t+1d...Sam mi ni jasno, ko pa vsaj sodeč po nosečniškem koledarju na RR naj bi bil tako velik v 7tednu...

Pa še to sem pozabla napisat: drugače je sve vredu, lepo se je vgnezdil, tako da nimam več predpisanega strogega ležanja in lahko (če bo kaj lepše vreme) grem na kakšen sprehod...Jupi!!!user posted image Sem se že sama sebe naveličala na tistem kavču! 
Pa naslednji pregled imam 10.3.08...Takrat pa kaj več...Mogoče zvem tudi PDP, ki je sedaj še v oblakih user posted image

< Sporočilo je popravil jana_k -- 26.2.2008 9:32:34 >

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.