Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:15:04
|
|
|
|
Hans
|
olja, se javljam, da povem, da pri nas nič novega. Naj pa vas malo podražim, trenutno se "bašem" s tortico iz Žabarja, ki jih obožujem, sedaj jem čokoldamno, v hladilniku pa imam še borovničevo in pomarančno. Se potem sploh ni potrebno čuditi, da mi hlače več niso prav. LP.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:19:58
|
|
|
|
vianne
|
Pozdravljene punce, danes sem bila na pregledu in je vse O.K. !! Srček bije lepo in naša pikica je velika 0,77 cm, GS pa 3,47 cm. Sedaj imam naslednji pregled šele 26.03. in takrat bom v 11. tednu. Do takrat imam tudi odprto bolovanje. Do naslednjega pregleda si moram kupiti tudi materinsko knjižico in v laboratorij me bo tudi šele na naslednjem pregledu poslal g. Še naprej moram jemati Prometrium 2 x na dan. Tako.... lep večer vam želim in crtajte svoje pikice!!!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:40:09
|
|
|
|
*talcy*
|
pozdravljene punce .... oh sem rabla kar neki časa da sem prebrala kako se kej imate .... no da povem glede hrane jaz jem vse ... razen majoneze ki jo ne maram jem vse .... ne bom se sekirala kot prvič pol je pa itak vse šlo .... ....drugače pa ležim možek dela moja mama pa me razvaja .... ... sem prebrala pr eni pupi k je napisala za izcedek glede ležanja ... jaz sem imela izcedke take rotasto krvave pol sem ležala pa niso bili več ... en dan sem se odločla da grem mal na sprehod in sped izcedek ... tako da jaz zdaj skoz ležim in me noben ne zmakne dokler nevarnost ne gre mimo ... mislim da tud to kaj vpliva na te izcedke koliko migaš ... vsaj po mojih izkušnjah ... ...drgač so pa izcedki tak rumeno beli ... pa vaši???? vianne.... ojla ma midve sve v istem tednu a ne 7t ???
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:46:26
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* vianne.... ojla ma midve sve v istem tednu a ne 7t ??? Ja, ja v istem Držim pesti, da bi se ti teli nadležni izcedki že končali!!!!!! Ti kar počivaj in misli pozitivno, boš videla, da bo vse O.K.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:51:40
|
|
|
|
*talcy*
|
sem vesela zate da je vse ok in da si videla ... drugač imam tud jaz tretji pregled u torek in me je fulllll strah glede na moje prejšnje izkušnje .... no prejšnji teden sem videla in upam da ga bom še nadaljnih slabih osem mesecev drgač kri in vse to sem dala že skozi .... jem pa dabroston 3xdan .. ma zakaj si pa morš kupit materinsko knjižico ? a ti jo ne da G.?
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:51:42
|
|
|
|
stunfek
|
ojla. cestitke za uspesne preglede.... jaz sem danes malo "down" brez kaksnega hudega razloga. morda malo zaradi tega ker sem na bolniski in imam slabo vest. ne znam se odlocit, ali je ta mala ze dobra za v vrtec ali ne in v takih primerih jo vedno obdrzim doma. pregled je se nekako dalec in crvicek skrbi, ce je tokrat vse v redu me po majckeno gloda in mi dobesedno pobira energijo. no, sploh danes, ko kaksne energije sploh nimam. mogoce me pa hormoncki premetavajo? no, upam, na boljse trenutke ze jutri.
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 18:59:14
|
|
|
|
vianne
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* ma zakaj si pa morš kupit materinsko knjižico ? a ti jo ne da G.? Jaz sem tudi mislila, da jo dobim pri svojem g., pa me je sestra danes vprašala, če že imam materinsko k. in da si jo moram do drugič sama kupiti... Ne vem kako je praksa pri drugih ginekologih, morda bodo znale druge punce kaj več povedati!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 19:01:34
|
|
|
|
*talcy*
|
ma pri moji G jo vsaka dobi zastonj in tud pri drugih ko mi pravijo punce ti jo mora G dat ... booo nebi vedela ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 19:13:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 19:28:24
|
|
|
|
stunfek
|
Mislim, da ni res, da ti morajo dat materinsko sami. Pri nas jo mora tudi vsaka sama kupiti. S ful puncam k sem govorila so porocale, da so jo morale same kupiti...npr v Celju in okolici konkretno. valla. moja je stara 5 let.
|
|
[Brisano sporočilo] 27.2.2008 19:52:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 27.2.2008 22:03:40
|
|
|
|
2mak
|
Oktoberke, živjo! Danes se vam še jaz pridružujem, čeprav že skoraj 14 dni vem, da sem oktoberka tudi jaz! Malo sem morala še počakati s tem pisanjem, ker sem najprej hotela povedati šefu. Na rr pa me nekaj ljudi pozna in svet je tako majhen... No, zdaj sem tukaj in sem res zeloooo vesela, da sem zagledala +! PDP imam 20.10.08, prvi pregled pa 5.3., torej danes teden. Že komaj čakam! To je namreč uradno pregled po operaciji (z električno zanko so mi odstranili predrakave spremembe na materničnem vratu), pa bom istočasno povedala še, da sem noseča in mi bo naredil uz. Močno upam, da bo vse ok. Glede na znake (slabost, pa boli me pod pazduhami, pa utruuuuujena sem...) bi že moralo biti vse ok. Doma pa imam tudi eno malo miško, staro 22 mesecev in zdaj že komaj čakamo, da se ji pridruži še eno detece. Imam pa tudi jaz taaaaak apetit, da bi slona pojedla in bom morala kmalu privleči na plano nosečniške hlače. In končno bo lepo, če imam malo trebuščka! Lepo se imejte, uživajte s svojimi pikicami, pa držim pesti za vse vas. Lp.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 8:46:11
|
|
|
|
jolly123
|
Dobro jutro. 2mak dobrodošla. Upam, da bo pregled pokazal, da je vse OK. Kako ste kaj ostale? Jaz sem se zbudila brez slabosti upam da bo tako ostalo cel dan. Me malo ob živce spravljajo šefi iz službe, ki ne morejo dojet da sem na bolniški. Pa še tašča me včasih malo sprovocira, pa se res trudim imeti jezik za zobmi. Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 9:01:55
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro! Sem v pričakovanju pregleda. Tako me je strah. Upam, da bo končno že enkrat vse okin vidim . Popoldan pa imam ultrazvok prsi, ker imam eno bulo (že pred nosečnostjo), ki se ne premika in ne boli. Zdaj ko so se prsi mal napihnile, jo komaj zatipam. Tako, da al bo to zame ful lep dan ali pa katastrofalen. Lepo se imejte in uživajte v !
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 9:22:05
|
|
|
|
stunfek
|
dobro jutro punce! afnica mala veliko srece na obeh pregledih. 2mak dobrodosla med nami. jaz sem se vedno povozena...danes sem slabo spala in se take blesave zive sanje sem imela, da me je preganjala medvedka z dvema mladickoma in namesto mene je pojedla enega svojega mladicka. Ko sem iskala pomoc pa me je skoraj povozil Sparov dostavni kombi...hahahah. Svasta! moja mala je precej sitna. jo zadnje dni kar tezko prenasam, moram priznat. zvezde trenutno niso na moji strani ampak s pikico v busiju se pa res ne morem pritoziti, da mi gre slabo
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 9:37:12
|
|
|
|
jana84
|
Stunfek, ob priliki bi lahko kaj posodobila seznam...če ti ni odveč...Jst ga res ne bi znala ... Drugače pa pri nas vse lepo in prav...Sam ne moreš verjet da skor v nobeni trgovini ne dobiš hlač večje velikosti (npr.48, kot je narasla sedaj)...Hja, tam 44 še dobiš, kaj več te pa čudno gledajo, češ 'halo, kako imaš lahko tako veliko številko?' Že dva dni iščem po trgovinah pa nič kaj pametnega...Ne želim si namreč kupovat kavbojk, ker mi sedaj sploh niso udobne...Drugo je pa vse očitno narejeno za pritlikavce al pa manekenke...Sm kar mal jezna! no lep pozdravček
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 12:13:02
|
|
|
|
ANIME
|
Poročam, da sem danes že drugi dan z zapetimi hlačami. Očitno je ta napihnjenost malo zbledela - Hvala bogu. Sem že mislila, da ne bom mogla pred nobenmu skrit nosečnosti in to že na začetku! Drugače o kakršnih koli znakih ne duha ne sluha. Zdaj ponoči spim normalno in lahko malo poležim tudi na trebuhu. Sploh ne vem, kdaj naj bi se tile znaki začeli pojavljati. Danes sem 5t2d ... pa še vedno nič ... samo upam, da je vse OK. Še en teden moram počakat do pregleda ... tole se pa skoraj bolj vleče kot pa čakanje na test...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 12:30:42
|
|
|
|
jana84
|
ha, zdaj imam pa tud jaz svojo slikico...Najprej mi ni bilo jasno kako jo zmanjšati, pa sem pogruntala... No, kako ste kaj srečke ? Jst sem ravno pojedla kosilo in se mi spi, tako da mogoče bom kar na kavč zdrsnila in zapančkala...
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 13:26:50
|
|
|
|
monika30
|
Pozdravljene. Sem šla iz radovednosti pogledat, če je že kaj čveka na tej temi, pa vidim, da bom imela kar veliko branja. Tudi mi pričakujemo . Rok imam 1.10.08, imamo pa že 20 mesecev starega fantka. Upam, da se vam še lahko pridružim pri klepetu. Počutim se malce utrujeno, slabo mi je tudi včasih. Tudi jaz imam probleme z nakupovanjem hlač, ne vem, a bo treba že nosečniške nosit . Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 13:53:37
|
|
|
|
jolly123
|
Monika pozdravljena. Stunfek kake sanje imaš pa ti Pa kje si najdla šparov dostavni kombi No pri meni dan še vedno brez slabosti, sem se seveda takoj pokrepčala z vso mogočo hrano, za svaki slučaj če jutri spet ne bo šlo Sem šla prej pod tuš in sem ugotovila, da imam trebuh že za peti mesec ne pa za 7 tednov. Joj kakšna šele bom
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 14:45:02
|
|
|
|
Petrca*
|
Dobr dan tud v mojem imenu. Monika dobrodošla! Evo šele sedaj uspela prit do PCja. Namreč odločila sem se da bom vsak dan hodila na Šmarno goro in sem danes tud začela... Če je kera kandidatka za Šmarno naj se javi pa gremo kdaj lahko skupaj.... Jolly to si verjetno samo napihnjena.... Jaz imam iste probleme pa baje še dodatno k temu prispeva Folna kislina, ki jo jemo. Mene še vedno daje takaaaa lakota da je joj. Morm kr hitr neki pojest
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 14:51:48
|
|
|
|
ANIME
|
Da bi folna kislina k temu vplivala. Jaz namreč že par let jem vitaminske tablete ABC in te vsebujejo zadostno količino folne kisline tudi za nosečnice ... pa nikoli nisem dobila občutka, da bi bila zaradi tega napihnjena. Sem pa ravno zadnjič v lekarni vprašala, če lahko nadaljujem s temi vitaminskimi tabletami ali mi priporoča kakšne druge. Je pa rekla, da so nekaj let za nosečnice bile primerne samo te (ABC), zdaj je pa na tržišču še par drugih, ampak da so med njimi minimalne razlike .... zato bom verjetno kar s temi nadaljevala. No me pa veseli, da nisem edina brez znakov. Sem se že res malo začela sekirat, da je lahko kaj narobe ...
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 15:07:11
|
|
|
|
Petrca*
|
Ja jaz jemljem Elevit in prav piše da so možni te problemi, pa še nekje drugje sem prebrala da imajo pol probleme z napihnenostjo. ANIME jaz tud do 7 tedna nism imela nobenih znakov pol so se začeli malo bolj kopičit. Ni pa nujno, da boš sploh kaj občutla. Boš pač ena tistih srečnic ko z lahkoto prenašajo nosečnost
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 15:18:13
|
|
|
|
vianne
|
Vidim da tudi vas spremlja napihnjenost... pri meni je res hudo s to napihnjenostjo, pa vetrovi (da o smradu ne govorim )... prej nisem nikoli imela problemov s tem. Non stop me nekaj šraufa in tišči. Pijem donat tako da z odvajanjem že dva dni nimam problemov.... vendar napihnjena sem pa nenormalno!! Včeraj na pregledu mi je tudi g. rekel naj se raje odpovem hrani ki napihuje pa mu nisem nič omenila mojega problema. A mogoče katera ve zakaj naj bi zaužile manj hrane ki napenja? Sem pa pomislila, da morda napihnjenost povzroča tudi prometrium... vendar nevem no če je ravno tu problem saj si ga vstavljam vaginalno. Bom še kaj probala pobrskati po netu ... A ja pa lep pozdrav novim !!!!!
|
|
|
|
RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008 28.2.2008 15:29:58
|
|
|
|
Petrca*
|
Vianne enako se ti dogaja kot pri meni in mislim da kar po večini nosečnic. Jaz samo upam da to ponikne drugo trimesečje k če ne me bo razneslo . Ja rekel ti je verjetno ravno zato, ker ve da nosečnice napihuje in z sročnicami in podobnimi živili to samo še stopnjuješ... ma jaz karkoli pojem imam trebuh kot v šestem mesecu
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?