|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.2.2008 21:01:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: TUDI JAZ SEM OKTOBERKA 2008
24.2.2008 21:08:07   
levinjaa
Ja živjo, res smo bili cel dan na sončku in je bilo super. In ja, spet nov delovni teden ... 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 677
24.2.2008 21:48:24   
stunfek
No, fino, da smo se vse mrtinčkale danes na sončku.

Valla, v bistvu ne živim blizu Šmarne. Sem pa živela pod njo :) 27 let user posted image  in grem še vedno najraje kar na Šmarno, čeprav se moram malo dlje vozit (iz Vranskega).

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu levinjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 678
24.2.2008 22:05:09   
Anonimen
ojla pince .. a mi poveste če je normalno da so v 7t nosečnosti znaki kar izginili ? na wc hodm pogosto ma to je tud vse ... ponavadi mi je delalo slabo in se mi je vrtelo danes pa nič user posted image user posted image  

(odgovor članu stunfek)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
25.2.2008 8:02:35   
jolly123
Dobro jutro!

stunfek a ta kuža na slikici je potem tvoj?
No mene pa čedalje bolj daje slabost, evo do 7-ga tedna nič, včeraj zvečer sem pa tako bruhala, da pol ure nisem prišla iz wc-ja. Sem pa opazila da samo ne smem dopustiti, da bi mela prazen želodec, mi mora nonstop nekaj mleti pa je OK.
Kako ste kaj ostale, ste pridno zakorakale v nov delovni teden?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.2.2008 8:07:38   
afnica mala
Dobro jutro

nisem vas uspela kaj veliko prebrati kaj ste napisale med vikendom, ker sem v službi po 4 ure in moram tudi kaj naredit.
Anonimna- znaki- če zginejo le za dan- ni panike. Jaz sem kakšen dan do večera brez slabosti in sem že v paniki, zakaj. Ko pa jih imam ves dan, jih pa spet preklinjam, zakaj jih imam.
V soboto sem bila dopoldan na hišici, katero delava, pa sem se sončila. Zdaj pa res komaj čakam selitevuser posted image .
Sem pa v hudem pričakovanju četrtka, če se bo user posted image že videl. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.2.2008 8:43:12   
Petrca*
Dobro jutro punce. Evo spet nov teden pred nami. Pri čvekanju pa nismo najbolj veščeuser posted image
Kako se počutite? Jaz glede na to, da ponoči praktično nič ne spim kar ok.
Nobena nič ne piše če se kateri že trebušček kaj napihuje? Jaz ko se uležem že čutim v spodnjem delu trebuha da je trši...
Juhuhu kmalu bojo trebuščki vidni.

Lep sončen dan vsem oktobrskim nosečkam

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.2.2008 9:01:11   
maska
Dobro jutro!

vidim, da ste ene že pridne. jest sm komi zalaufala v službi. se mi dons sploh nč ne da. bi šla rajš mal vn na sončka. čez vikend smo bli lepo na zraku (shoping v Trstuuser posted image ). včeraj pa sva šla z lubijem na Bled na kremšnite.  sm se mal basala. men pašejo jest same neumnosti čeprav se trudim jest zdravo mi to nekak ne paše. upam, da se ne zredim preveč, ker mam že zdaj mal zaloge.
kako ste ve kaj?

vsem novim user posted image čestitam in dobrodošle, vsem, ki se ni dobro izteklo pa želim čim več sreče, optimizma za naprej.

lep dan, M.

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.2.2008 9:09:49   
Petrca*
Haha maska točno tko kot meni. Jedla bi samo svinjarijo.... ampak sem se odločila, da tokrat ne ponovim napake iz druge nosečnosti!!! Takrat so mi pasale enako same svinjarije in sem šla rodit z 28 kg več. No tokrat ne bo takouser posted image . se kar malo brzdam pri hraniuser posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.2.2008 9:39:25   
jolly123
Trebušček.... ja khmmmm nekam napet je že, samo ne vem ali je to od vse količine hrane, ki jo požrem ali je že od nosečnosti. 

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.2.2008 9:41:43   
Petrca*
Hahahaha jolly hrana naredi svoje vem jaz touser posted image . če se uležeš pa lahko začutiš trši del v spodnjem delu trebuha. Jaz že čutim sem pa namreč že konec 9. tedna.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.2.2008 9:44:12   
stunfek
dobro jutro pupe!

petrca, jaz sem se tudi v prvo zredila 28 in zdaj ful pazim :)
no, danes ste pa nekaj hudo zgovorne :)
jaz imam še dooooooolgih 15 dni do prvega pregleda. ko nimam nobenih znakov me ful skrbi, da ne bo kaj narobe...

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.2.2008 9:45:04   
SIJA

Še mal od mene.
V soboto so se začele rahle slabosti in večerna zgodnja zaspanost.
Ponavadi me je vse to doletelo tri tedne kasneje, sm pa vesela za znakce!
Čas v službi mineva hitro, malca se nestrpno približuje.user posted image
Lahko dodam za na seznam par podatkov zame: 6.user posted image ,pričakujemo 4.user posted image , na pregled se bom naročila enkrat naslednji teden. Me seveda ful zanima, samo nočem doživet še enkrat, da najprej jeuser posted image pol pa ni več.

Sem optimistična,hormončki me mal dajejo tud na čustvenem področju, ampak samo do bo vse dobro.
Objemčki za vse vas, naj vam čas čakanja do pregledov mine hitro.
Sija

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.2.2008 9:51:29   
ANIME
Evo še moji podatki za na seznam: prvič noseča in to naj bi bil tudi prvi otrok. Stara bom 29 let.

Drugače pa mi ni jasno, da sem že zdaj zelo občutljiva na dotik trebuha. Ponoči sem navajna spati na njem, ampak to me že tri tedne moti (toliko časa sem že napihnjena od ICSI postopka), ampak zadnji teden se pa takoj zbudim, če se po nesreči uležem na trebuh. Ponoči se res zelo velikokrat zbudim.

Drugače pa za enkrat ne opazim nobenih znakov.
A mi lahko ena izračuna v katerem tednu sem oz. bolj me zanima v katerem tednu bom, ko bom imela UZ (naročena sem 06.03).

Zadnja user posted image  je bila 23.01. Punkcija 05.02 in ET 08.02. Upam, da je zadosti podatkov, da se izračuna.

Hvala in LP

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.2.2008 9:54:40   
Petrca*
Stunfek pol veš kako je zadnje tri mesece nosit tok kil več in kako je šele težko rodit zaradi vseh teh kil!!! Ne ne jaz sem raje na dieti:) kot da grem še enkrat čez vse to...
Sija ti pa pridno skrbiš za natalitetouser posted image . Štirje otročki je pa že zelo zabavno...
No saj tudi pri nas ni kaj dosti bolje. Jaz imam dva, moj enega in še sedaj pričakujeva skupnega... Pa nas bo tudi kar precej.

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.2.2008 10:05:58   
jana84
dobro jutro vsem skupaj...Sam očitno nas res ni nič na forumu...Jaz imam izgovor, ker moram počivat, pa se mi niti do računalnika, ki je 15m oddaljen od kavča ne da odcepetati user posted image ...
NO, Štunfek, vidim da kar pridno ažuriraš naš seznam, pa prosim če še mene popraviš...Očitno sm si napačno razlagala kaj pomenijo znakci v oklepaju...Torej, to je moja 2. nosečnost (prva se žal končala s SS), doma pa me poleg moža zaenkrat ne osrečuje še nobenuser posted image ...Drugi pregled je tako kot piše, danes (popoldan grem), srček pa se je videl že prejšnji ponedeljek...
Počutje pa se mi zdi da je danes kar klavrno...sploh mi ne gre za jest...to menjavanje občutka vročine in mraza mi gre že kar mal na živce...Drgač pa ponoči lepo spim, tud popoldan oziroma vsakič ko se le da...Tako da hodim okoli ko nek mesečnik...Sploh ne vem al je dan al noča la kaj user posted image ...
no, toliko zaenkrat z moje strani...Ob priliki javim kako je bilo na pregledu...
LP

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.2.2008 10:28:25   
jolly123
Sija že kar četrti? Uaaaa user posted image , čestitke ni kaj. Jaz še enega ne vem kako bom zmogla. če vam povem po pravici nisem bila nikoli zaljubljena v otroke, tudi načrovali nismo, prišlo je samo od sebe. Pa itak nismo premišljevali o tem ali ga bomo obdržali. Malo me je pa strah, ker ne znam z otroki res nič. Nisem se nikoli ukvarjala z njimi, prijateljic ki bi rodile tudi nimam.... kaj če ne bom znala, ali ne bom dobra mama.

a se še kakšna ubada s takimi problemi?

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.2.2008 10:35:54   
Petrca*
Jolly ja veliko punc žensk se ubada s takimi vprašanji pred prvim otrokom. Lahko ti potrdim, da tudi če pred tem nisi imela smisla oz. občutka za otroke, ga boš ko dobiš svojo štručko v naročje sigurno dobila.... To da rabiš kaj znati oz. vedeti pred rojstvom pa nima veze, ker se stvari sproti odvijajo.
Jaz sem rodila prvič ko sem imela 21 let pa verjemi, da takrat nisem mela pojma o materinstvu, pa lahko rečem da sem nalogo dobro opravljala:). Dejstvo pa je, da se skozi vso obdobje starševstva učimo in nikoli ne znamo dovolj da bi bli lahko popolni.
Uh sem naložila zdej:)) važno je da se ne obremenjuješ preveč in narediš tako kot čutiš...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.2.2008 10:49:07   
maska
petrca in stunfek kaj pa pol jesta? jest sploh ne vem kaj nej si kuham, da bo "zdravo"? no sej ne da jest samo svinjarijo sam take stvari mi najbolj pašejo.
a jeste ful zelenjave (kuhane, surove)? nimam idej pa sprašujem. tudi druge kaj pa ve jeste?

M.

(odgovor članu Petrca*)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.2.2008 10:55:38   
Petrca*
Evo maska jaz sem si ravnokar ko me je popadla lakota narezala velikooo sadja v lonec in ga jem... Drugače bi jedla najraje same sendviče z veliko majoneze:) To da se bomo zredile nam ne uide ampak jaz zase vem, da bom sigurno vsaj malo gledala do kam grem. sem si rekla največ 15kg, kar je še dokaj normalno.

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.2.2008 10:55:56   
afnica mala
Tudi mene zanima, kaj jeste za kosilo, če vas muči slabost. Že od jutra razmišljam. Nekaj, da ne bi preveč smrdelo. user posted image  Upam, da, ko bom šla nabavit v Špara (po službi), da ne zavijem spet na dva hamburgerja v Maca.  Pol mi pa sploh ne sede kuhat, ampak moram, da bo moj user posted image  dobil ob 15h kosilo.
Kakšne ideje?

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.2.2008 10:58:49   
maska
ja dobr zdej ješ sadje kaj pa za kosilo recimo? a ješ meso, krompir, zelenjavo al kako? sej jest tud drgač sadje jem sam tko k pravš bi skoz sendviče z majonezo pa tko k prav afnica Mac mi ful diši.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.2.2008 10:59:03   
SIJA

Jolly123, kar pogumno, itak ni pravila.
Meni je bilo najtežje prvič, sm paničarla, z vsakim  otročkom je bistveno lažje, kljub sorojencem.
Pomoči od babic nimamo, pa se vseeno da.
Na začetku se mi zdi pomembno, da spoznaš ritem otročka, pol pa gre.
Npr. Tretjič je bilo pure joy!user posted image
Vse naj!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.2.2008 10:59:50   
maska
afnica jest bom danes pire krompir pa bučke v omaki, moj lubi pa ne mara bučk pa bo dons kr hrenovke.user posted image

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.2.2008 11:02:00   
Petrca*
Ja za kosilo jem čisto normalne stvari. Sploh že od nekdaj kuham z zelo malo olja pa še ta je olivno. Sej rediš se ne od kuhane hrane, ampak od stvari ki jih poješ poleg tega. Prigrizki kruhki namazi sladkarije... Oh k je pa toook dobr. No sej jaz se tud pregrešim da ne bom zdej preveč pametnauser posted image .

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.