M_mojca
|
Živjo so in novopečene mamice! Še en dan je mimo - hvala bogu, z malo več sončka! Danes je že petek, jaz pa sem pregled mela v sredo. Naš je na ta dan imel 2553g in kot ponavadi je bil tudi takrat zelo živahen Me je ginekologinja vprašala, če je vedno tako "divji", pa sem ji rekla, da nimam niti pol ure mira - da ves čas brca in me dreza pod rebra, v mehur pa še kam he he he Je pa ena stvar, ki me je malo razžalostila.... Rok poroda mi je prestavila in rekla da bom najverjetneje rodila tam od 20. - 25. oktobra! Jaz bi pa tako rada čim prej držala našo štručko v naročju!! Je pa situacija takšna, da je za moje tedne nosečnosti (sem v 37.tednu) premajhen, a drugače nič narobe, saj je bil spočet na koncu plodnih dni. Torej, če bo po napovedih, bo naš dečko v trebuhu kar 42. tednov. Kot ponavadi sem jih slišala zaradi teže , a kaj ko kr leti gor, pa sploh ne jem toliko več, da bi moralo! Kaj pa vem, moje telo se kar se teže tiče, že od nekdaj obnaša čisto po svoje... jana27, naslednji pregled in CTG mam 2.10.! Na seznamu za rodit me pa zaenkrat kar pusti na 10.10. Bomo videli kaj bo naslednjič. Spremeni le prosim kraj poroda, saj sem se odločila, da grem raje v Celje. laknerš, držim pesti, da boš kmalu v porodni, da bo vse ok (itak da BO! ) in da bomo tule kaj kmalu prebrali veselo novičko o rojstvu! lovely, žal ti pri babyphonu nebi znala pomagat... Mi mamo čisto navadno varuško, kupljeno v pikapolonici - Tomy, ki je bila v akciji. Ima tudi adapter, pa funkcijo govora, tako da bom lahko našemu še prej kaj povedala, preden bom prišla v sobo, kjer bo spal. kakor sva jo z dragim sprobala, je super! Tvoja bolečina pa je posledica raztezanja tkiva spodaj, saj se telo že pripravlja na porod, ne glede na to da si med zadnjimi po datumu Mene bolj kot ne ves čas zbada pa tudi zaboli, a se da prenest. Sicer pa sem danes bila s kolegico, ki ima sineka starega skoraj 2meseca, v Celju v H&M. KATASTROFA!!!! Vam povem punce, to je bla norišnica! Ljudi tolk, da sm mogla čakat, da sem si sploh kej pogledala, blagajne so delale vse, a vrste pa na vseh ful dolge... jaz sem šla sicer samo z njo, a ona je šla z namenom da bo tamalemu kupila bundico...a glej ga zlomka, današnja roba VSA razprodana! Meli so samo še številke za okrog enega leta! Pa baje so zjutraj dobili novo robo! Ja, se pozna, da je bla plača pred kratkim! Zdej sem pa kr zmatrana, čeprav sem samo v treh trgovinah bla! Tamali me tako pritiska dol, da bom šla kar v posteljo. Že to je dost, da racam kot račka, ker me kolki bolijo in da stokam, ker me non stop brca Grem raje počivat, da nebi blo kaj narobe. Mi je tašča rekla, da precej nizko nosim, tako da je bolj ziher v ležečem položaju he he he