M_mojca
|
Čaw punce! Madonca, ste tako pridne, da komaj sledim z branjem, s pisanjem pa itak zaostajam in samo vsake tolk časa kej napišem, da lahko rečem, da sem še aktivna oktoberka!! he he he No, tud jst sm opazila, da je debata o pritisku in morem rečt, da hvala bogu nimam težav z njim! Že ves čas normalen, pa čeprav sm se precej poredila... Naš se non stop obrača v trebuhu, je kot hobotnica, tako da nimam pojma kako je obrnjen. Se mi pa dozdeva, da ni z glavico navzdol, saj brce čutim vsepovsod. Tako da tako kot vedve vianne in lena35 upam, da se bo pravočasno obrnil, saj me prav nič ne vleče na obračanje, ker se itak lahko spet obrne nazaj, rodila bi pa raje po naravni poti in ne s carskim rezom. pikicastonoga, zaradi večje verjetnosti krčev otročička je priporočljivo jest čim manj slane jedi, nič srovega - vse prekuhano (sadje-kompot, kuhana zelenjava), recimo kostanj tudi ni priporočljiv (bo ravno takrat ko bomo dojile ), pa ješ tisto hrano, za katero veš da tudi tebe ne napenja, saj če bo tebe, bo tudi otročička. Morda ima še katera kak fajn nasvet - ga bom tudi jaz vesela! Vidim pa tudi, da boste jutri imeli hiško! Super! Mora bit res fajn, kot pravi barbara33 -včeraj je še ni blo, danes pa že stoji! jana_k, čestitke ob podaljšanjem statusu! Zdaj si res lahko brez skrbi! mandek, mislim da bi ti absolventa podaljšali, saj si noseča. Poskusi, pa boš videla kako bo. Na našem faxu je nosečnost upravičen razlog za podaljšanje. Če greš na zavod, ti delovna doba ne teče, saj si brezposelna. Ne vem pa, če se da morda kako drugače uredit, da bi ti del. doba tekla. Morda ve katera druga?? ZalaTM, tud mene že vleče rodit, saj mi trebuh kar precej otrdeva, pa tud na sprehode se ne spravim več tako pogosto kot bi hotela - nikoli ne veš, kje te kaj preseneti Ponoči ne spim več kaj veliko ker mi noben položaj ne paše, poleg tega pa je ponoči naš ful aktiven in počne v trebuhu razno razne akrobacije! Je pa fino, da če že moram na wc ponoči, je to enkrat ali pa še to ne. Mi uspe do jutra zdržat, pol pa kar po luftu letim na školjko mbd0411 in vianne, tud jaz sem za kako žurko ponoči! pa pazite se - sem prava party animal! he he he