jana84
|
Pozdravček. Danes smo spet v civilizaciji. Smo nameravali komaj jutri zjutraj pridet, pa je tako naneslo, da je moj mož dobil poziv na požar (je gasilec), ki ga gasijo že dva dni, pa ni nič bolj. Danes so začelil še z dvema helikopterjema. No in ko sva prišla v dolino, sva se ustavila kar pred gasilskim domom, da vidmo situacijo, pa so mu rekli, da če bo potreba da ga bodo poklicali. Za enkrat da jih je dovolj. Ok... No, potem pa me je poprosil, da ga ostrižem... Ajoj. Že nikoli ga nisem, ne njega ne koga drugega...Me je blo kar malo strah. Pa sem potem ugotovila, da je strah čisto odveč...Mogoče je res malo bolj na kratko ostrižen, kot bi lahko bil, pa kaj, saj je poletje... No, sedaj pa se je šel malo prepotit - je šel namreč teči... On kar naj, jaz bom raje malce počivala. Ugotavljam, da me prijemajo krči v noge (ponoči, proti jutru) ko sem malo bolj aktivna čez dan in več hodim...Ampak mi zeloo paše, da se malo razgibam. No, tako na hitro današnja situacija. Drugače je pa naš zelooo živahen, ga ni dneva da bi bil bolj len... Na momente me tako brca nekam tja pod rebra in v desen kolk, da imam opbčutek, da bo kar ven skočil. Istočasno pa se raztegne še na kontra stran, čez trebuh...Očitno imamo kar elastično kožo, kajti nisem si mislila, da lahko tako raztegnem trebuh, kot mi ga naš ... Ja in včasih kar zaboli, ko brca pod rebra...Kam brca je pa zelo odvisno od lege samega otročička. Naš je visoko in zato tudi brce pod rebra in v žličko. Pa tudi trebuh mi kar naenkrat zraste izpod reber, tam pod žličko. Je prav zanimivo videti... hm, drugega pa skoraj nimam za povedat. Jaz se odlično počutim, razen malo sem lena. Kar pa ni fajn ,ker se moram pospešeno pripravljati na izpit, ki ga imam naslednjo sredo (že čez ene teden...). No, upram, da ta teden dobimo kaj od opreme, ki smo jo naročili (voziček, posteljica, previjana miza). lp
< Sporočilo je popravil jana_k -- 12.8.2008 19:51:04 >
|