jana84
|
lana34...Pa da ti tako govori G, to ni normalno. Če se mu zdi, da nekaj ni vredu z otročkom ti mora povedati in seveda ti mora povedati tudi KAJ! Če pa ne ve, pa nej bo raje tiho... Saj je ja zdravnik in ve da stres škoduje zdravju, v nosečnosti pa sploh...Tako, da ti kar poslušaj tistega, ki mu bolj zaupaš, očitno je v tvojem primeru dr.Merlo. Sicer pa, če so vse meritve, ki si jih opravljala pokazale, da z otročkom ni nič narobe...Pomoje gre zaupati temu, ne pa nekemu instinktu, ki ga nekdo niti "noče" definirati. Zatorej: ne se preveč sekirati, kajti več škode lahko narediš s tem, da se sekiraš...Lepo se sprosti in misli pozitivno...Pa bo! Sedaj sem si vzela malo počitka, ker ravno pospravljam malo omare...Sem si rekla, da moram počasi naredit kaj prostora za nešega otročička, pa za vse njegove cunjice, ki bodo počasi začele prihajati v naše stanovanjce... Sem lepo pregledala katere cunje sploh lahko oblečem, katere so "potencialne", katere pa za nič na svetu ne spravim na rit ali trebuh. Sem pregeldala tudi en velik kup nosečniških oblačil od sestric, pa ugotavljam, da imam majhne in suhe sestrice...3/4 oblek mi je premajhnih že sedaj, kaj bo šele čez mesec mesec in pol...Pa smo jih lepo zapakirali v vrečo in jih bom po porodu vse skupaj vrnila...Saj upam da jih bo katera še kdaj rabila . Nekaj stvari, ki jih ne uporabljamo (npr. rezervne velike brisače, zimska posteljnina...) sem spravila v predal pod kavč, tako da je sedaj v omari v sobi celo nekaj prostora za našega otročka. Ko pa pride previjalna miza, pa spravim stvari, ki sem jih že dobila in kupila za otročička v predale...Seveda me pa čaka še pranje vseh stvari. Preprati moram posteljnino, ki smo jo kupili, pa nekaj oblačilc, ki smo jih prav tako kupili. Hvala bogu, da mi ne bo treba prati in likati oblačilc, ki mi jih bo dala sestra, saj bo to naredila že ona...Njena 3 mesečna deklica še vedno nosi ta mičkane oblačilca (56,mogoče kakšno 60), tako da ko jih odrabi jih bo lepo oprala in pritovorila k meni ... No zdaj pa skočim malo na zrak, ker je dež tako lepo shladil zunaj, da ni za verjet...Pred dežjem je blo 30 stopinj, zdaj pa jih je 22...Skor za dolgo majco oblečt... fajn se mejte...
< Sporočilo je popravil jana_k -- 8.8.2008 17:48:25 >
|