Tejčika29
|
Hojla punce! Tako pridno pišete da se kar kadi, ha ,ha! Vikend je tako hitro minil, da še včeraj nisem k sebi prišla. Malo smo se namakali v termah, našemu zelo paše, meni pa tudi. Me je pa opeklo po nogah, bom vsaj malo barve imela, ker se sicer skrivam pred soncem. Zdaj pa tale dež - meni kar paše, bomo dobro izležavali, spančkali, noge ne bodo otekale, v glavnem en kup dobrih stvari. Jaz še pridno vztrajam v službi, vidim pa, da vas je že precej na bolniški. Meni ni hudega, razen ko klime ne folgajo več, takrat je malo vroče. Niti nimam želje bit doma, zaenkrat tudi nimam nobenih obveznosti (otrok, živali), razen sebe razvajat. Ve pa uživajte in kakšno urico še za mene poležite ! Jaz in se dobro počutiva, samo da tako stane... Razen tegobic kot so otekanje nog,... Kilce pa kar pridno stojijo, čeprav bo 3 mesecih še kar nekaj, ampak upam da vse skupaj ne več kot 10 kg. Do sedaj sem pridelala 6 kg. Jaz bom pa za prve mesece zibelko imela, da ne bo gužve v spalnici, potem pa kinderbett za v otroško sobo, ki se predela v otroško posteljo. Uživajte v ohlajenem ozračju!
|