|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
7.7.2008 11:11:53   
janja 27
ojla
tudi mene ni bilo od petka, kr nisem imela časa se usest pred raćunalnikuser posted image user posted image , v soboto sem se zjutraj igrala s tamalo zunaj, potem sem hitela kuhat pa še kolega je prišel montirat ene kable k sem naročila telefonski priključek v hišo ne boste verjele že lani decembra in sedaj je julij pa je vse skupaj na tri ćetrt narejenouser posted image user posted image ...upam da me pridejo ta teden priklopit da potem naročim siol trio, tko da sem mogla tri krat v postojno po kable k so neki narobe računaliuser posted image user posted image moški pačuser posted image user posted image in med tem sem kuhala..po kosilu je tamala šla spat jaz sem pomivala..sem še vedno brez pomivalcauser posted image user posted image ta teden pride serviser...in po popoldanskem kratkem spanju mance je bla dve uri v bazenu z bratrančkoma..joj so čofotaliuser posted image user posted image smo ble jaz in svakinja bolj mokre od njih....user posted image user posted image potem pa sem imela obiske do 9 h pa še z našimi smo se odločli in šli v nedeljo se kopat tko da sem mogla še vse pripravit za na morje in tko smo odpeketali v simonov zalivuser posted image user posted image je blo superca..tamala je plavala sama z rokavčkiuser posted image user posted image popila pa en liter slanice..fuj.....user posted image user posted image in zvečer smo se ustavli še na pici in ob 10 h popadali v posteljouser posted image user posted image smo pa pravi zaspanci....mama me je klicala ob 10 h hvala bogu če ne bi še zdaj spali...user posted image
stunfek upam da si rešila z bolniško ko sem jaz nastopila na bolniško čisto na začetku sem tud šla k moji zdravnici k nič ne komplicira paje bila ravno na dopustu in jo je druga nadomeščala pa sem hitela razmišljat kako ji bom vse skupaj povedala 3 ss in šiht in tko pa me sploh ni nič vprašala sam po kaj sem prišla sem rekla da sem naridla test in ej pokazal plusek in mi je napisla bolniško...kr nisem mogla verjet..upam da tudi tebi tko uspe..si pa prej k dobra da se odparvljaš tja dol....ime za tvojega fantka je pa prav zanimivo in lepo....user posted image user posted image glej da ne boš pozabila na nas tam dol....sej itak da boš imela računalnik....user posted image user posted image mene pa kot tebe zadnji teden full daje zgaga..za znoret še posebej ponoči..mene drugače nikoli ne peče sam med nosečnostjo pri manci je bilo isto tko da nič na vzameme mogoče popijem kozarec radenske pa je bolje...mogoče nama bo kaka dala pameten nasvetuser posted image user posted image
pikicastonoga kot ti je povedala afnica med vikendi je pri nas res malo zatišje...smo pa med tednom bolj čvekeuser posted image user posted image sicer p ahvala za podatke da te popravim na seznamčku....
vianne meni so croske tud všeč user posted image user posted image ma sem si nabavla ene bele natikače v šparu take medicinske in sem non stop v njih... za ven pa imam nene super balerinke k jih ne dam doluser posted image user posted image za v porodnišnico bom vzela kar copate z gumnjastim podplatom..jaz sicer ne nosim doma copatov smo večinoma bosi..tko da so v omarci še k sem bla z manco v porodnišnici....sem šla pogledat če so še ok pa so user posted image user posted image
kako je s psičko se je navadla..spite ponoči....kuža od atija je že domač...super tko hitro...sicer pa a bosta imela kužka v hiši ker midva sva dala našega kr v pesjak tudi k je bil dva meseca star....pa je blo ok...
billa  za košek pa ti nimam pametnega nasveta tisti novi se mi zdijo kr dragi pa samo za par mesecev midva bova dobila sposojenega še od mojega možeka in žlahte kroži naokoli tamala mi je noter spala 6 mesecev je na kolesih in je super ker sem ga čez dan imela v dnevni zvečer pa sem ga zapeljala v spalnico...ne vem če nimaš lih finanac za nakup novga potem pa ga imaš lahko ponoči v poteljci čez dan pa v ležalniku takem k se položi dol in nastane kot posteljica....saj tko vidim pri nekaterih..b...ti bo kaka še kaj pomagala

mene pa še vedno full bolijo kosti med korakomuser posted image user posted image joj ne vem kako naj se izrazim..a ma še kaka ta problem?

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
7.7.2008 11:17:47   
janja 27

1. oktober

user posted image   Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. ?  user posted image   LJ 31 let
       user posted image  user posted image
user posted image   sonček75 (5user posted image 1user posted image ) .pr. 22.07.08 user posted image 33 let user posted image
user posted image   nineva (3user posted image 2user posted image )   user posted image MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image   blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 6.pr.28.07.08 user posted image   MB 23 let
      user posted image   ( user posted image   - Sven ali user posted image   - Fiona )
user posted image   levinjaa (2user posted image 2user posted image ) pr. 28.07.08 user posted image   LJ  user posted image   
       30 let user posted image  
user posted image   B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08  user posted image   MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image   nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   LJ user posted image
user posted image   Acjom (2user posted image 1user posted image ) pr.16.07.08 user posted image 23 let LJ user posted image  user posted image
user posted image    valla(2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image LJ 28 let user posted image  user posted image

3.oktober

user posted image   snezika (1user posted image 1user posted image ) pr.? user posted image 32 let LJ user posted image   user posted image

4. oktober

user posted image   coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 01.08.08 user posted image
           Domžale  user posted image   user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image   tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.15.07.08 user posted image  user posted image - Manca

29 let user posted image

6.oktober

user posted image   jana_k (2user posted image 1user posted image ) .pr. 10.07.08 user posted image user posted image   Vipava user posted image
             23 let
user posted image    cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image    freja (3user posted image 2user posted image )  user posted image user posted image

7. oktober

user posted image    Veki_222 (1user posted image 1user posted image   ) 4.pr. 22.07.08 user posted image  user posted image  

Trbovlje 29 let   user posted image
user posted image    Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image   Idrija 25 let

8. oktober

user posted image    Liza01 (2user posted image 2user posted imageuser posted image   user posted image
user posted image    Miskolina4455 (2user posted image 1user posted image ) pr. 08.07.08
       user posted image LJ 31 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image - ?? )

9. oktober

user posted image    timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.18.07.08 user posted image   user posted image   Mozirje 27 let
        ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda user posted image

10 oktober

user posted image    jolly123 (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.07.08 user posted image   KR
       27 let user posted image

user posted image    barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image   KR 23 let
user posted image    SAFIRA (2user posted image 1user posted image )  user posted image user posted image

11. oktober  

user posted image    dajadada (2user posted image 1user posted image )  user posted image   user posted image

12. oktober

user posted image    sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) pr.   user posted image user posted image - Mark user posted image
user posted image    zeko (1user posted image 2user posted image  user posted imageuser posted image   user posted image  user posted image -user posted image   ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image   Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr 30.07.08  3D 08.07.08 user posted image   KP
        29 let user posted image  user posted image - Eneja
user posted image    mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr.10.07.08  user posted image   CE 35 let   
user posted image    janja27 (5user posted image 2user posted image ).pr.18.07.08 user posted image   PO
        30 let user posted imageuser posted image - Gašper ali user posted image   - ?? )
user posted image    klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image   user posted image

14.oktober

user posted image    corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08 user posted image Domžale user posted image
25 let
user posted image    maserati (3user posted image 2user posted image )  user posted image   user posted image user posted image

15.oktober

user posted image   "talcy" (2user posted image 1user posted image ) pr. 21.07.08  user posted image   24 let user posted image
user posted image    ajetam (1 1 )   user posted image  user posted image 22 let

16. oktober

user posted image     Kaštrun (2user posted image 2user posted image ) 4.pr.04.07.08 4D 28.07.08
         user posted image   27 let user posted image
user posted image     ZalaTm (2user posted image 2 user posted image )  user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image    vianne (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 30.07.08   user posted image   Pivka user posted image
         31 let user posted image
user posted image    billa (1user posted image 1user posted image ) pr. ? user posted image   obala 33 let user posted image
user posted image    tejčika29 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 user posted image CE  user posted image

18.oktober

user posted image    Maska (2user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 user posted image LJ 29 let user posted image user posted image

19 oktober

user posted image     Lena35 (4user posted image 2user posted image ) pr.04.08.08 user posted image 36 let user posted image user posted image
user posted image     afnica mala (4user posted image 1user posted image ) pr.14.07.08 user posted image   LJ user posted image
user posted image     Mandek (?user posted image ?user posted imageuser posted image

20.oktober

user posted image     bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.09.07.08 user posted image LJ 40 let user posted image user posted image
user posted image     škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. ? user posted image    user posted image   CE
         28 let user posted imageuser posted image - Nik ali user posted image - NIka)

21.oktober

user posted image     barbara33 (1user posted image 1user posted image ) pr.08.07.08 user posted image   32 let
          user posted image - Anja user posted image

22.oktober 

user posted image     Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 04.07.08 user posted image   35 let  user posted image
user posted image     Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image   33 let
user posted image     jerikou (1user posted image 1user posted image ) pr. 18.07.08 user posted image 26 let user posted image user posted image

24.oktober

user posted image     PikicaStonoga (1user posted image 1user posted image ) pr. 15.07.08 3D 25.07.08
       user posted image   user posted image 28 let LJ user posted image

25.oktober

user posted image    "tedy" (3user posted image 3user posted image pr user posted image   LJ user posted image
           37 let user posted image
user posted image     jolie (1user posted image 1user posted image ) .pr 07.07.08 user posted image   NM user posted image 29 let
user posted image     Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 24.07.08 user posted image   MB

29 let user posted image
user posted image    stunfek (3user posted image 2user posted image ) pr. 10.07.08   user posted image   Vransko user posted image - Sidharth
             35 let user posted image  
user posted image     minca_n (1user posted image 2user posted image  user posted image )  user posted image   user posted image   21 let
          user posted image -user posted image   user posted image   -  
user posted image
user posted image     Lučka1 (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.07.08 3D ?.08.08   user posted image

30.oktober

user posted image    wateshine (1user posted image 1user posted image ) pr. 22.07.08  user posted image user posted image  user posted image
         Šmatrno pri Litiji 
20 let
user posted image     Freha (1user posted image 1user posted image ) pr. 11.08.08 (OGGT 16.07.08)
       user posted image user posted image user posted image

31.oktober

user posted image    sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr. 10.07.08 MF 16.07.08
          user posted image   25 let

VSEH SREČK user posted image   NAS JE  61 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 63 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image    18
                user posted image    14
                user posted image   31

user posted image     gibi
user posted image       presenečenje če nočete vprašati za spol

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
7.7.2008 11:18:50   
jana84
Kako kaj oktoberke? Mi smo nazaj z vikenda na morju...Bilo je odlično...Sproščujoče predvsem. Res je da je bilo zelo vroče, sam midva (jaz in naš dojenček) sva bila večino časa v senčki. Na sončku sva bila samo toliko da so se mamici malce kopalke posušile, potem pa v senčko. Meni tako paše plavat. Super občutek imam v vodi. Zanimivo pa je, da če plavam na trebuhu in se za hip ustavim, mi kar dvigne noge in rit navzgor, tako da skor glavo v vodo potlačim...Očitno je res nekaj na tem spremenjenem težišču. No, naš dojenček mislim da se tudi ni nič pritoževal nad plavanjem in malce sončka ter morskega zraka.

Danes pa sem še doma, popoldne pa šibam nazaj v planine, kjer je super zrak. Ker tukaj pri nas je taka sopraca zdaj po teh nevihtah, da ni za verjet. Se je pa hvala bogu malce shladilo, tako da je v stanovanju vseeno malo bolj vzdržno, pa še malo pihlja zunaj...

Vidim da ene že kar nakupujete opremo za prihajajočega člana/članico... Mi nimamo še ničesar. Po moje se bomo lotili kaj nakupovati tam v avgustu mesecu. No, do sedaj  sem bil prepričana v nakup vozička Pikolo z lupinico. Pa me je svakinja zadnjič klicala in rekla, da naj raje še malce premislim, ker če nameravam veliko uporabljat voziček, da zna bit, da ne bo preveč fajn, ker njej deluje tak bolj švoh. Ona ga ima, sam ga ne uporablja veliko. Jaz pa mislim, da ga bom kar veliko, pa še na vikend "v planine" bomo verjetno veliko hodili...Tako da sedaj si malce ogledujem kaj drugega... Upam da kmalu dobimo kaj zanimivega in potem najbolje da ga kar kupimo, da si ponovno ne premislimo user posted image ...

Tako, sedaj pa bom počasi končala moje nakladanje...
A, še to vam lahko zaupam, da se z dojenčkom odlično počutiva... Malce so se me krči lotili prijemati ponoči v noge, tako da spijem kakšno magnezijevo šumečo tableto...Pa še to ne vsak dan. Pa kar pomaga. No, pa malce več jogurtov jem...Kar bi sicer že tako ali tako morala... Tisti izpuščaji ki jih imam po trebuhu in delno tudi po rokah, prsnem košu...kar nočejo in nočejo izginiti. Eni so že izginili, drugi pa šele nastajajo. Pa je mama rekla, da mogoče so res nosečniške lise in da bodo izginile ko bom rodila...Super, ne? S emi prav nič ne dopadejo. Še predvsem zdaj ko je vroče in tiste, ki so na predelu, kjer pride elastika od modrčka, me prav pečejo na momente, ko se potim. Brez modrčka pa spet ne morem bit, ker so mi prsi tako zrasle, da jih bom drugače mela do popka...Bo že...

Lepo se imejte, jaz se vam oglasim kaj v četrtek ko pridem v dolino na pregled k ginekologinji in k zobozdravniku... Do takrat pa bom uživala tam, kjer še mobitel skoraj da ne lovi...Prav paše malce uiti "civilizaciji"...

lepo se imejte

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
7.7.2008 11:58:50   
jerikou
Alo punce...
Takole vikend je za mano. V soboto sva bila na poroki na Blejskem gradu, madonca sem se zadihala v tist klanc tja gor. Večerjo in zurko pa smo nadaljevali v Grand hotelu Toplice. In vam povem tale meni ki smo ga imeli, pa sploh nisem zbirčna ampak nekako ni šlo. Se mi zdi da so vse nardil sam da lepo izgleda okus pa pozabil...Včeraj pa je sledilo izležavanje zvečer sva se pa sprehodila do centra Lj in nazaj grede se je tako ulilo, da sva prišla z mojim dam premočena do gat...HIHI

Janja 27 imam nove podatke za na spisek. Pregled sem imela 03.7.2008 in ne šele 18ga kot imam zapisano na spisku...No pa ti sporočam za naslednji pregled, ki ga imam 06.08.2008 takrat pa dobim tudi injekcija za -Rh.
Na pregledu, ki sem ga imela 03.07. so mi delali tudi test sladkorne in kar nisem mogla vrjet ko mi je G. rekla da sem čist na zgornji dovoljeni meji. Sva se kar spogledale mislim, da tudi njej ni bilo čisto jasno, saj v družini nikogar nimam niti nisem sladkosneda. Ja no kaj čmo... Pa železo mi je predpisala, ker ga moje telo skoraj nima. Drugače pa je rekla, da naj začnem kar nosit pas za podpiranje trebuščka, ker mali tako pritiska na poden in raste zelo naprej da so me začele že trebušne vezi bolet in pečt ob naporih.

No pa še dopišem, da meni se je popek kar hitro začel na ven obracat  tako da je ze zdej ene 2 t kar precej vzunaj pa občasno me okoli njega tudi peče tploh kadar se mi mali naguzi čist naprej.

Pa še za CKROKSe napišem, da jih nosim ze od lani  in če bi slo bi jih nosila kar non stop samo njih.Tako so udobni in nič težki. Si bom zdej kamlu mogla spet nove privoščit, da jih bom imela za v porodnišnico...

No pa je sonček in že posteno greje v mojo pisarno...

Lep dan pa-pa J.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
7.7.2008 13:13:52   
afnica mala
janja 27- misliš bolečine tko na pregibu? Tam, ko se začne noga? Mene dajejo na desni strani že dlje časa. Včasih komaj hodim, al pa hodim ko robotek, poleg tega pa dobim še bolečine v kolenu in išias.
Moramo mal potožit, čeprav vemo, da je to čas nosečnosti in vse to spada zraven. Še tri mesece user posted image - si predstavljate?

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
7.7.2008 13:22:18   
coccinella
afnica mala - hmmmm, se nevem ce bom sla na telovadbo, po eni strani bi sla po drugi sem pa full lena user posted image user posted image user posted image .
Bom vec vedela okoli 19h.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
7.7.2008 13:47:29   
afnica mala
coccinella-user posted image , tudi jaz, pa še nekaj ledvica ali tam okoli boli. Če bo nevihta ne bom šla, v bliskanju mi ne paše niti vozit, niti skakat ob vseh oknih.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
7.7.2008 14:29:26   
Veki_222
Oj, Janja, poglej se, če nimaš kakšne krčne žile med nogami - tako ko jaz. Tudi mene namreč boli med nogami in sploh ne bi vedela za kaj gre, pa mi je G na pregledu videla, da imam prav na desni strani nožnice veliko krčno žilo. Ki seveda boli. Je rekla, da je treba veliko razgibavat, kupila sem si še en kostanjev gel, ki mi ga user posted image zvečer masira v noge, vedno od gležnjev proti srcu, in pa pijem malo več magnezija. Tako da je boljše, še vseeno pa ni dobro.

Drugače pa, da malo pojamram, res težko prenašam službo. Pravijo, da je 8 ur za nosečnico kot bi delala 10 ur. Bi rekla, ja! Ker sem res utrujena popoldan. Ali ima še katera od vas, ki še delate, takšne težave? Stvar je pa v tem, da imam še veliko za narediti, preden grem na porodniško... kar ne vem, kako bo user posted image

Lp,
V.

http://veki-222.moj-album.com/album/11471602/

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
7.7.2008 15:12:07   
billa
Janja 27; Všeč mi je mojzesova košara, ampak se mi zdi izredno majhna, tako, da je pomojem uporabna le kakšna 2 meseca. http://soncek.si/si/bkf7089-mojzesova-kosara-i11327.shtml
V spalnici pa za posteljo ne bo prostora, ker razmišljava, da bi že v štartu vzela otroško mladinsko posteljo, ki je dolga 140  in široka 70cm, pa naj bi bila ok tam nekje do šole. http://soncek.si/si/otrosko-mladinska-soba-lip-poljcane-kristina-set-pohistva-i11818.shtml
Stunfek, hvala za namig. Nisem sploh vedela, da imajo koške tudi v rutarju. Bom vsekakor šla pogledat.
Veki, meni se tudi vleče teh 8 ur. priznam, da komaj čakam vikendeuser posted image . Po drugi strani pa tako letijo tej tedni, da bomo kmalu vse doma. Letošnji dopust moremo v vsakem primeru porabit letos, ker se ga ne da koristit po juniju naslednje leto.

A katera ve kako je z vpisom v vrtec? Na obali je baje grozna gužva, tako, da se bo treba zmigat, ampak bo verjetno treba počakat, da pride bebica na svet?

(odgovor članu Veki_222)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
7.7.2008 18:55:00   
stunfek
oj punce!

mah, ta druga zdravnica mi je načeloma dala bolniško za en teden :) si moram še kaj zmislit...hehehe. v četrtek imam pregled pri G, mogoče mi bo on napisal kaj pametnega.

joj, ne vem, če bo moj sinek Sidharth....lol. Cincamo...zdaj nam je všeč Abhay (izgovori se Abaj), ki pomeni neustrašen. Tko, da na seznamu še ni treba imena...hehehe.

ej, ko bom v indiji bom še bolj visela na forumu :) tko, da vsekakor bom prisotna sto na uro...ve boste moja vez z nosečniško domovino user posted image .

kolk mam za postorit...me kar stiska. pa še en teden morja hočem pred odhodom nekam stisnit :D

veki...meni je hudo hudo težko prenašat službo in sem se odločila, da mam dost. na žalost je moja zdravnica odsotna. ona vem, da bi me dala na bolniško. če ne bo šlo drugače bom samo pokurila dopust in dala odpoved. oziroma dala odpoved in pokurila dopust. user posted image  itak se selim in za zadnji mesec se pri porodniški ne bo tok zlo poznalo, da bi me motilo. bom vidla. gledala bom na to, da bo meni in bejbiju udobno.

< Sporočilo je popravil stunfek -- 7.7.2008 19:00:31 >

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu billa)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
7.7.2008 20:53:13   
PikicaStonoga
Dekleta, kam pa hodite na telovadbo in kdaj?

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
7.7.2008 21:25:36   
janja 27
ojla
hvala vam za odgovore veki moj je gledal pa ni nič videl kake krčne žile da ne bo pomoteuser posted image user posted image sej drug petek imam pregled pa ga bom itak vprašala možno je pa tudi da se kosti pripravljalo počasi na porod..čeprav mi je mal zgodajuser posted image danes je stanje mal boljš..
stunfek ti bom zbrisala ime sej itak se boš mogoče še parkrat premislilauser posted image user posted image a misliš ostat v indiji dlje časa..ker si napisala da boš dala odpoved...
se opravičujem joile ker nisem napisala da je imela danes pregleduser posted image user posted image včeraj sem bila preutrujena zjutraj pa mi niti na pamet ni prišlo
jutri pa bodo videle svoje pikice:

user posted image   Miskolina4455     pr
  user posted image    Rendi                   3D
  user posted image    barbara33            pr

bila tisit košek je tud meni full cartkan sam popolnoma neuporaben samo za dva meseca sicer ni tolk drag sam ne vem mogoče najdeš kako večjo izvedbo..sicer pa sem jaz našo pupo imela tudi dosti v lupinici k sem kuhala sem jo imela zraven na pultu in me je gledala al spala....ležalnik mi ni prišel tam v poštev ker imam kuihnjo in jedilnico mal pregrajeno s visokim šankom da bi naprimer ležalnik dala na mizo tiste k imate vse skupaj al pa je mizo v kuhinji videt je ležalnik full praktična zadeva....
drugače pa vam pošiljam  user posted image user posted image user posted image   za dober spanec

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
7.7.2008 22:13:44   
stunfek
ja, janja, v indiji bom vsekakor ostala par let in zato se seveda ne vrnem v to mojo službo in zato sem omenila odpoved. prav imaš glede imena po mojem se bomo še večkart premislili user posted image

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
8.7.2008 8:17:36   
vianne
Dobro jutro nosečke ...

... user posted image

Kako ste kaj spale to noč ko se je shladilo? Upam, da super tako kot jaz, vendar me je psička zbudila že ob šestih ... ko ji je dovolj spanja začne razgrajati in tuliti kot volk in ti ne ostane drugega kot da se skobacaš iz postelje in jo spustiš ven. Še dobro, da je pridna zunaj in ji ni težko biti sama.

Včeraj sem nesla k svojemu zdravniku potrdilo od g. za komisijo. Bomo videli ali mi bodo bolniško podaljšali do konca. Upam da, ker sedaj si res ne predstavljam kako bi šla nazaj delati po 8 ur.
Sva pa z mojim nato zavila tudi do Postojne in kupila ampule (proti bolham) za našo psičko ter še v Pikapolonico sva zavila stopotjo. Sem kupila v kompletu dve tolažilni dudi od Aventa ter ščitnike za bradavice. Ščitnike so mi prijateljice zelo priporočile ...

Kakšno vreme je kaj pri vas? Trenutno je pri nas zelo oblačno, rosi, piha in za ta letni čas je prav mraz. Idealno vreme za se cartati v postelji ...  toda kaj ko sem sama in moj dela.

Lepo preživite dan in se vam še kaj oglasim!

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vianne -- 8.7.2008 8:31:40 >

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
8.7.2008 9:02:47   
stunfek
dobro jutro!

ja, shladilo se je ampak jaz že ene par noči slabo spim. zbudim se tam okoli 3. ali 4. ure in potem nekaj bluzim po bajti. pol me pa čez dan daje utrujenost...

upam, da se s telim "monsunom" poletje slučajno ne poslavlja :) mi mormo it še na morje!

joj, vianne, psičko bi bilo fajn odvadit, da doseže kar želi s tuljenjem, ker sicer bo joj :) to, da je pa rada zunaj je pa velik plus...moja pa ravno zunaj bevska...

Stunfek

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
8.7.2008 9:10:02   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

joj, vianne, psičko bi bilo fajn odvadit, da doseže kar želi s tuljenjem, ker sicer bo joj :) to, da je pa rada zunaj je pa velik plus...moja pa ravno zunaj bevska...

Se strinjam. Sva z mojim že vsesorti sprobala... kakšen nasvet bi prišel prav.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
8.7.2008 9:21:34   
jolly123
Stunfek a vi se kar za par let selite ? Ja dobri ste ni kaj... mene bi kar malo stiskalo priznam. Kaj boste pa s kužotom? Ga boste vzeli s sabo?

Vianne veš da sem prav razmišljala o tebi, če si dobila že podaljšano bolniško, ker sva v isti situaciji že od vsega začetka. No in mene je danes poštar osrečil s podaljšano bolniško do porodniške. user posted image Zdaj lahko v miru uživam.

Drugače nič novega, se kar držimo, boli me nič, edino trebuh mi raste. Me že začenja motiti, kaj šele bo. Za september sta mi ostala dva izpita zdaj se nekaj menim, da bi začela pisati diplomsko, samo se kar ne morem zmeniti za temo. Čakam še na odgovor Mercatorja, ker so imeli razpis za diplomske naloge.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
8.7.2008 9:24:10   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Se strinjam. Sva z mojim že vsesorti sprobala... kakšen nasvet bi prišel prav.

Midva sva imela za našega, ki je tulil kot zmešan kadar sva ga pustila samega eno ovratnico, ki ga pošprica z vodo kadar zalaja. To ga je čisto streznilo, mu tudi na misel ni prišlo več, da bi tulil ko naju ni bilo. Drugače so nam pa v pasji šolo svetovali vodno pištolico in kadar pes naredi kaj takega kar ti ni všeč mu pač poveš tisti ukaz, ki velja v dani situaciji in če ne upošteva špric  spištolo. Eni so se res hitro odvadili user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
8.7.2008 10:19:33   
vianne
jolly123 čestitam za odobreno bolniško. Drži pesti še zame. Pa hvala za tale podatek z ovratnico. Sem že malo pobrskala po netu in nekaj našla. A je mogoče to tale varianta ki jo prikazuje na temle linku http://www.malavi.si/index.php?lang=sl&id=25&record=83&type=product_group

Veš naš se nič ne boji vode. A je mogoče pogoj, da se mora pes bati vode, da tale špric s pištolco deluje?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
8.7.2008 10:35:02   
stunfek
malo izven teme - zelo pasji post user posted image

našo bi vodna pištolca samo zabavala :) in , ja, jaz osebno nisem glih za te metode oziroma sem absolutno proti kaznovanju psa.

pri psu je tako (moje osebno mnenje iz izkušenj), da se vse popravi samo s pozitivno afirmacijo ali nagrado. zlato pravilo: ne grajaš, ko dela kaj "slabega" ampak ga hvališ, ko dela kaj dobrega. slabo pa hudo ignoriraš.
vianne, pri vama bi po mojem mnenju (so pa huskyi precej trmasta in težko učljiva sorta menda) pomagalo to, da bi ga nekajkrat prehitela - torej ga spustila ven preden bi tulil in pri tem hvalila, kako je priedno počakal in nič lajal :). tuljenje pa bi bilo treba absolutno ignorirat. ker, če prideš k njemu, ko že tuli ali laja - ga s svojim prihodom nagradiš, četudi ga okaraš. pes je namreč dosegel točno to, kar je hotel.

recimo, da pa pač že laja, ker si zamudil pravi trenutek. prideš blizu in ga okaraš s poveljem "tiho", ko utihne, ga nagradiš (prav pridejo kakšni priboljški...mini koščki hrenovke. In samo če je tiho pač sledi izpust ven. lajanje vsekakor ne sme doseči željenega. je pa treba ful dobre volje in entuzijazma, da se ga nauči - ampak potem je pa poezija imeti psa, ki ti ne kravžlja živcev.

moja psička bo šla k novim lastnikom :( mislim, da indija pač ni okolje primerno za tip psa, ki ga imam jaz. vsekakor bi šla z nama, če se ne bi našel super duper nov lastnik ampak v primeru pa, da bo kemija med potensialnimi kandidati in psičko pa bo bolje zanjo, da ostane tu v naši prelepi sloveniji, ki s svojo naravo psu nudijo pravi raj. mi je pa ful hudo. sploh si ne predstavljam. po tej pasmi je očitno povpraševanje ful večje kot je ponudba in zato imam kar 3 variante, kdo bi jo vzel. prvi pride k nam to nedeljo in jo bo, če si bojo všeč, vzel za par dni k sebi za to, da vidijo kako bi zgledalo. zelo pomembno je, da se psa ne da komu, ki bi bil samo trenutno entuzijastičen.  v glavnem imam fejst moralnega mačka, da jo dajem stran, čeprav se mi razumsko to zdi najbolj primeren korak :(

edina "napaka", ki jo ima moja psička je, da gre k vsakemu...zatreskana je v ljudi na splošno in misli, da mora vsakega pozdravit in poljubčkat...in ko leti h komu ne sliši mojih klicev, da mora nazaj. vendar vztrajam na tem, da jo potem FUL pohvalim, ko pride nazaj, ker če bi bila takrat huda nanjo, bi ji sporočala, da ni faj, da pride nazaj :D

zdaj pa moram pospravit po hiši. hišo bova oddala in danes jo pride en pogledat...res je veliko stvari za postorit. ampak, bo že :)

< Sporočilo je popravil stunfek -- 8.7.2008 10:37:55 >

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
8.7.2008 10:43:34   
jolly123
Uf stunfek vi se pa res na veliko pripravljate. Priznam, da te kar občudujem. Jaz si niti približno ne predstavljam, da bi kar takole šla in še noseča povrhu. Sploh bi me pa ubilo, da bi našega smrduha ( beri psa) pustila drugje. čeprav je to mogoče najboljša rešitev, ne vem...jaz bi ga ziher vlekla s sabo user posted image user posted image

Vianne ja to so te ovratnice, se pa strinjam s Stunfkom, da če je le možno najprej delati na pozitivni motivaciji. Samo midva nisva imela izbire, ker sva takrat živela še v bloku in so nama stanovalci težili, da naju bodo izselili, če naš pes ne bo nehal tuliti. In je bilo treba nekaj na hitro naresti. A je pomagalo na srečo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
8.7.2008 10:51:32   
tatly
ojla.kako se kaj ve počutite?zanima me kje lahko dobim tiste verze ob rojstvu ki grejo nekako tako-tehtam tlko pa tlko,dolga sem tlko pa tlko,ime mi je ....,itd

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
8.7.2008 10:54:34   
stunfek
tatly, jaz ne poznam zadeve - verze? saj jih lahko sama skuješ :)

Stunfek

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
8.7.2008 10:55:33   
lana34
Živijo, punce!
Da se še jaz na hitro oglasim, po dolgem času. Sem dopustniška, a sva doma, ker imava dela za znoret. Se pa nisem nič javila, ker enostavno ni bilo časa še sedet za računalnikom, kaj šele kaj drugega. Tako, da vas tudi prebrat za nazaj še nisem uspela. Čeprav nisem v službi, so me izredni dogodki prisilili, da malo tudi delam za službo. Prejšnji teden se je namreč, kot veste, zgodila tragedija na Savi, jaz sem pa poznala vse te ljudi, bila z njimi tako ali drugače (prijateljsko, službeno, z enim celo sorodstveno) povezana. Danes in jutri bo en kup pogrebov, jaz pa sem se zavestno odločila, da nanje ne grem, ampak se grem le poslovit pred njimi. Enostavno ne bi zdržala vsega tega, naš user posted image je pa že preveč mojih živčnih vojn dal skozi...
Prihodnji teden grem nazaj v službo, potem čez en mesec spet na dopust za 14 dni, nato spet v službo, po volitvah pa na porodniško. Kar ne morem verjeti, da bo tako hitro...
Tako, sedaj grem pa na hitrico malo brat, kaj ste napisale, odkar me ni bilo, potem pa naprej...
Lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
8.7.2008 10:57:09   
jolly123
ojoj lana. Moje sožalje. 

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?