lana34
|
Živijo, punce! Lena, saj se ne skrivam, ampak - če ti odkrito povem (napišem ), se mi kar naprej nekaj dogaja in sploh nimam časa veliko pisati. V službi je kar naprej nekaj - letamo sem in tja, doma sem izjemno malo, okrog zdravnikov pa kar naprej. Včeraj sem čist znorela, ker sem bila za MF naročena pri dr. Merlu v Postojni (to je tisto 2. mnenje, ki ga želi moja G, ker naj bi bil otročkov trebušček še vedno premajhen), pa ga ni bilo, ker je - kot je rekla sestra - očitno POZABIL, da sem naročena...Me je čist s tira vrglo, saj sva z mojim naredila 240 km v tri krasne - da sva spila eno vodo v kafiču, pa šla nazaj domov...Danes sem bila pri moji G, ki me je "razveselila" z rezultati OGTT, sem očitno dobila še nosečniško sladkorno, zato moram v torek na 3 urni test, kjer mi bodo 4 x vzeli kri, vmes se bom pa nacejala s tistim sladkom sr... Eh, za znoret. Ampak je pa lepo to, da naš mali sonček pridno brca. Aja - za seznam: naslednji pregled imam 4.7., jutri se bova pa spet odpeljala v Postojno, ker me je Merlova sestra sedaj naročila za ob 10. zjutraj. Pa upam, da bo sedaj tam... Nekaj ste spraševale okrog merjenja mater.vratu - meni ga ni še nič merila. A gre to vaginalno? Verjetno, ne? Nimam pojma...Upam, da je vsaj to v redu. Imejte se vse zelo zelo lepo, naj vam ne bo prevtoče, Lena, tebi pa hvala za skrb...
< Sporočilo je popravil lana34 -- 20.6.2008 11:44:46 >
|