|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
29.5.2008 8:28:47   
lana34
Afnica - iskrene čestitke za rojstni dan. Predvsem z željo, da bi dobila lepe rezultate, rodila zdravega in živahnega user posted image  in uživala srečo s svojo družinico. Lepo praznuj!
Ja, me pa čakamo rezultate in tudi zate stiskamo pesti!
Jaz imam jutri znova pregled, ne vem, ali mi bo delala morfologijo, ker naj bi sedaj po zadnjih UZ bila šele v 19. tednu, zato je možno, da mi jo bo delala drugič. Mi je pa moja G itak, kot sem že napisala enkrat, delala 2 takšni mini morf., ko je pogledala, če ima dete vse, kar se je lahko v tistih tednih pač videlo.
Toliko zaenkrat, sem spet v službi, trenutno na hladnem, nakoliko kasneje grem pa na teren - ampak ne za dolgo.
Imejte se lepo, tudi danes bo vroče, zato ne pozabite na vodo!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
29.5.2008 8:37:01   
coccinella
Pozdravljene!

corti - jaz sem vprašala g v domžalah (Kalliste), kdaj naj bi se delal 3D ultrazvok, pa je rekla da nekje og 26t do 28t, sicer lahko že prej ampak, da je to obdobje najboljše. Tako da me je naročila za konec meseca junija.

Hmmmmm telovadba ja....jaz bi tudi morala začeti, pa kar ne gre...ampak sem se nekako odločila da začnem s telovadbo naslednji mesec (po plači  user posted image user posted image user posted image ), keč drugače bom samo odlašala.

Lep sončen dan vam želim  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
29.5.2008 9:02:11   
afnica mala
Hojla

corti- jutri zjutraj greva na morje za vikend. Greva vsako leto za moj r.d.  user posted image  Tako, da me ni. Jaz hodim v službo. Mi je direktorica skrajšala delovni čas, delam nekje do 14h- vsak dan. Potem pa se do 15h prekladam po Domžalah (nakupi, obisk staršev), potem pa poberem mojega dragega v službi. Potem pa greva velikokrat spet k nam na kosilo. Ni problema popoldan.
Sem zadnjič vprašala, če bo čez poletje tudi telovadba, pa je rekla, da lani je bila, odvisno od zanimanja. Je pa v Otelotu. Novopečena domžalčanka- veš, kje je to? Je pa v ponedeljkih in sredah ob 20h. Jaz bi  hodila v sredah. Mogoče še kdaj v ponedeljek.

čaw-čaw

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
29.5.2008 9:15:45   
Barbara33
Dobro jutro user posted image , se še jaz malo oglašam, čeprav nimam nič kaj pametnega ali pomembnega povedati:) - je pa vedno luštno malo poklepetati.

Najprej naj povem puncam, ki čakajo rezultate od AC, da nam nikakor ni odveč, če potožite glede AC in vam sporočam, da tudi me z vami doživljamo vašo stistko in čakanje, saj se vsaka lahko, vsaj približno, postavi v vašo situacijo - ma upam, da jih prejmete do konca tedna, da ne bo še en vikend vmes in da boste lahko končno v miru nadaljevale user posted image  - do takrat pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sicer pa komaj čakam prihodnji teden, ko imamo MR. Sem ta teden prišla na "idejo", da nebi vprašala za spol, pa sem hotla še mojega user posted image "nahecati" - ko sem mu povedala za idejo sem pa tako razočaranje videla, da sem takoj pozabila na to:) - tako v sredo izveva, kaj bomo imeli - Hano ali Bora.

Drugače pa vse o.k. - gibov sicer žal še ne čutim (sem v 19,2t), no ampak saj je še čas. Vem pa velikokrat, na kateri strani user posted image  aja, saj imam tam trebušček (no ja, če se temu lahko tako reče, ker imam kar precej odvečnega materiala goruser posted image ) bolj izbočen in napet.

Zdaj bom počasi nehala, da ne izgubite volje za branje:)

Lep dan vam želim,
Barbara 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
29.5.2008 9:23:50   
maska
Hojla punce! Kako ste? evo kuham user posted image , čajček, kakavček,... za začetek dneva!
kako prenašate vročino? jest ful slabo. sej mi je všeč, da je sonček in vroče-zmer sm bla poletni tip. sam zdele dva dni pa sploh ne morem dihat. kriza kaj šele bo. pa noge so mi včer spet ful zatekle.

drgač pa Lena35,Lana34,mbd00411 tudi jaz držim pesti za vas. vidite ste že iz ta hudga ven. vse bo O.K.
vianne user posted image  za user posted image .
nosecnica dobrodošla, upam, da boš čim več klepetala z nami!
blanka1 vse bo v redu boš videla, samo malo je user posted image  skril srčka, da ti nagaja.že zdej.

jaz bi tud rada vedela kaj je user posted image  ali user posted image  pa se naš bebi skriva. noče še izdat svoje identitete. hahaha
stunfek zdej bosta pa res kmalu doma tvoja dva. verjamem, da že komaj čakaš. jest vem kok pogrešam mojga, če gre kam službeno kaj bi šele otroka svojga. dobra si.
afnica to bo dnarja k dreka pravjo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa V S E    N A J B O L J Š E !
(sorry nimam zdej časa poiskat kake lepe čestitke) bom pol.

corti user posted image  za dobro opravljeno MF. sej ledvičko bo pa še naslednjič pogledala pa boš vidla, da je res to kar je rekla. mala se še ni polulala.

EJ ZDEJ PA BABE PAZTE TO NOVICO: dons baje doma dobim net! jej! jupi! pol bomo pa lohk klepetali kaj več! vrata v svet se mi bodo odprla!!user posted image user posted image user posted image  živela civilizacija!

no lepo se mejte, hladite se pa upam, da se vam javim pop. pol pa lohk tud jest začnem delat seznam za srečanje, če ste za.

lp, maska

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
29.5.2008 9:58:53   
vianne
Afnica mala vse naj, naj za rojstni dan... veliko zdravja, sreče in harmonije ti želim.
Sem ti hotela le filmček pripopat (pa ne znam) upam, da ti bo tudi tako čestitka všeč
Happy birthday

(odgovor članu maska)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
29.5.2008 10:16:29   
jerikou
ma ste pridne punce....
tudi jaz se skrivam na hladnem upam, da ne bo potrebe na kak teren skočt. drugače pa nobenih posebnosti, včeraj je tudi moj po dolgem čakanju le dočakal trenutek ko je začutil prvo brciko zunaj trebuščka. je bil čisto iz sebe so se mu kr učke zasvetle... danes pa mal na sprehod zvečer po Lj. mal pred križanke. so se začeli koncerti in je prav fletno vzunaj malo posedet in počeblat...danes je O.dragojevič. če se ne motim, bomo šli mal romantiko zganjat.

Punce, ki čakate na rezultate mislim na vas in vsak dan prečitam in upam na najboljše novice. zdej pa res že zadost čakanja upam, da prečitam v ponedeljek že super novice.

afnica mala tebi pa: vssssseeeeee najboljšššššeee zaaa teee,, vseeee najjjjjbollljšeeee za te, vse najjj   najjj boljše vse najjbollllljše zaaa teeee...... (to je bilo sedaj zapeto,mislim da brez posluha, HEHE)

lep dan vam želim...
J.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
29.5.2008 10:21:35   
maserati
Cau, punce!

No, mi smo vceraj opravili morfologijo. Vse v redu, dojencek tehta ze celih 340g. Brca tudi ze zelo redno in vedno veckrat se ga cuti cez trebuh. Naju je pa zdravnica vprasala, ce zeliva vedeti spol in sva rekla, da ne. Potem pa je morala skoz slikco stran obracat, ker se je baje zelo lepo videlo user posted image  Dokler se nas koncno n i usmilil in prekrizal noge, da je zdravnica lahko nadaljevala s pregledom user posted image user posted image  

Potem pa smo s tavecjo pupo hoteli it kupit nekaj za dojencka in smo se odpravili na sprehod v Ljubljano. Bilo je cudovito, mesto zivi in imeli smo se krasno. Samo kupili nismo nic, ker imajo samo poletne cunjce. Bomo sli pa drugic.

Aja, drugace sem pa jaz OK, samo kriz in kolki me matrajo. Sej bo, smo ze na polovici. Aja, pa maternicni vrat mi je zmerla in je rekla, da je dolg kot ponedeljek in naj na prezgodnji porod kar pozabim user posted image  Je bilo to prav prijetno slisat.

Se podatki za seznam: ne vemo spola in ne vem, kdaj bo naslednji pregled, se moram narocit... nic podatkov, torej...user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
29.5.2008 11:13:59   
afnica mala
Hvala vam za lepe želje!!! vianne- super čestitka, sem se nasmejala!!

Jaz že od 5.maja čutim premikanjeuser posted image , brcik pa mislim, da ne. Pa sem danes 19t4d. Joj, kako si želim, da bi moj čutil.

Danes je ornk gužva v službi. Nekaj moram štet, da pravočasno pokličem Door to door.
Delamo s prevozniki s primorske in je danes prišla gazdarica in prinesla gajbo goriških češenj in še jagode. Se bova s šefico raztalale. Šefica pa mi je pravkar naredila veliiiiko tatarca za obiske. Ima ful veselje s kuho in je rekla, da brezveze zapravljam za kupljeni tatarc. Samo, smrk, jaz ga ne bom jedla. Danes dobim cca 10 ljudi na obisk.
Po službi greva na kosilce z mojim user posted image , potem pa greva kupit sončna očala. Potem pa hitro domov, da pričakamo obiske.
Danes bom posadila kivi- če bo ratal, bo ratal. Šefica ga korenini zame, in bom posadila kar 6 sadik- ni user posted image , da se ne bi prijele vsaj dve ženski, pa en dečko.

maska- super za net doma. Jaz si ga tudi želim. Še kak mesec moram potrpet. Mož mi ga je obljubil za porodniško, pa ga bom prepričala za kaj prej. kako pa naj se dopisujem in zmenim za kak kofe z vami, če pa popoldan ne morem komunicirat, pa še dopust bo kmalu!!

(odgovor članu jerikou)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
29.5.2008 11:38:01   
stunfek
afnica mala vse najboljše tudi od mene! :) user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
29.5.2008 11:57:20   
janja 27
ojla

danes se tud meni ne dogaja nič pametnega moj cel dan dela tamala skozi skaće okoli none in nonota jaz sem včeraj vse pospravla tko da imam malo časa zase in mojo pikico v trebuščku danes je kar aktivna zdej me brca že ko kaj razpravljam med pogovorom kot da sodelujeuser posted image user posted image  mi je prav hecno tko govorim pol pa kr obmolknem k me brcne par ljudi pa me gleda ..aj kaj boš še kej povedala al ne naprejuser posted image user posted image

nosečnica dobrodošla srečno in veselo user posted image  ap seveda čim več čvekanja z nami....user posted image user posted image
vianne lepo da je blo na pregledu vse ok sicer pa bi se res lohk en dan dobile na kavici ker sve blizu...glede fifi pa pridi k meni...moja tamala je čist nora na te cvetličnike tko da mamo vijolico, čmrleka fifi in marjetico doma...pa še meni so tud všeč..pa še jaz rada limam nalepke v album ..moj pravi da sem bolj nora kot Manca...
blanka1 bo vse ok s tvojouser posted image  je res problem če ni obrnjen kot treba da se vse pogleda, moj je spal k top..bolj smo ga budili slabš je blo tko da je g obupu pa me je naročil čez 4 tedne
maska dobrodošla v svet med uporabniki neta user posted image user posted image  jaz še edno čakam na računalnikuser posted image user posted image  brat mi je obljubil neki danes...upam da bo kej...
afnica mala tebi pa za rojstni dan :

Življenje kljub trnom prežlahten je cvet,
ki raste, razvija nešteto se let.
Nekje ti odvzame, drugje spet doda,
njegova se igra nikdar ne konča.

Usoda te s trdo je roko vodila,
na koncu pa v dobro je vse spremenila.
Naj sreča te čvrsto v objemu drži,
naj zdravje, veselje sladita ti dni!

Vse najboljše !!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri imata preglede :

user posted image     valla       MF
          user posted image      lana34   pr

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
29.5.2008 12:04:21   
Acjom1
Živjo punce!

Evo mene z morfologije. Moj je kar z odprtimmi usti gledal na tisti ekran. user posted image Vse je super, potrdila mi je, da dobiva fantka. Izračun za rok mi je prišel na 2.10. Naš user posted image je težek že 467g. user posted image

Drugače pa mi je naročila, da naj še naprej mirujem (zaradi krčev) in poskusim zmanjšat iz treh spasmexov na dan na dva. Nisem je pa vprašala kako je s tem, da se jaz za mizo učim. user posted image Nič, grem se jaz kar naprej učit, jutri imam izpit, potem bom pa spet lahko malo bolj noralno zadihala (ker ta teden je bilo res obupno). Pa da se še pohvalim - v ponedeljek sem dobila eno 10ko za seminarsko in 9ko za kolokvij. user posted image

Afnica mala - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
29.5.2008 12:11:19   
janja 27
1. oktober

user posted image      Petrca* (3user posted image 3user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image  LJ 31 let user posted image  user posted image
user posted image      sonček75 (5user posted image 1user posted image ) 4.pr. 16.06.08 user posted image  33 let user posted image
user posted image      nineva (3user posted image 2user posted imageMF 10.06.08 user posted image  MB 30 let user posted image

2. oktober

user posted image      blanka1 (2user posted image ?user posted image ) 5.pr. 27.06.08 ( 24.06.08 pr. v bol.) user posted image  
         MB 23 let user posted image  ( user posted image  - Sven ali user posted image  - Fiona )
user posted image      levinjaa (2user posted image 2user posted image ) 3.pr. 23.06.08 MF 26.05.08 user posted image   user posted image   
          30 let user posted image  
user posted image      B.M. (1user posted image 1user posted image ) pr. 23.06.08 user posted image  MB user posted image - Matic user posted image  
user posted image       nosečnica (1user posted image 1user posted image ) pr. 17.06.08  user posted image  LJ user posted image

4. oktober

user posted image      coccinella (1user posted image 1user posted image ) pr. 20.06.08 3D 23.06.08 user posted image
           Domžale  user posted image  user posted image   29 let 

5. oktober

user posted image      tanja29 (1user posted image 1user posted image ) .pr.  user posted image  user posted image  29 let
         ( user posted image - Andraž ali Aljaž ; user posted image - Manca ali Hana )

6.oktober

user posted image     jana_k (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 12.06.08 user posted image  user posted image  Vipava user posted image
          23 let
user posted image      cvetka31 (?user posted image ?user posted image
user posted image      freja (3user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image

7. oktober

user posted image      Veki_222 (1user posted image 1user posted image ) 4.pr.   user posted image  user posted image  Trbovlje
          29 let
user posted image      Acjom (2user posted image 1user posted image ) pruser posted image LJ 23 let user posted image user posted image
user posted image      Zvezda17 (1user posted image 1user posted image ) pr.  user posted image  Idrija 25 let

8. oktober

user posted image      Liza01 (2user posted image 2user posted image ) user posted image  user posted image

9. oktober

user posted image      timnala (1user posted image 1user posted image ) pr.09.06.08 user posted image  user posted image  Mozirje 27 let
          ( user posted image - Nac ali user posted image - Ajda ) user posted image

10 oktober

user posted image      valla (2user posted image 2user posted imageMF 30.05.08  user posted image  LJ 28 let user posted image  user posted image
user posted image      jolly123 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  KR 27 let user posted image
user posted image      barby (1user posted image 1user posted imageuser posted image  KR 23 let
user posted image      SAFIRA (2user posted image 1user posted image )

11. oktober

user posted image      dajadada (2user posted image 1user posted imageuser posted image  user posted image

12. oktober

user posted image      sarcy21 (1user posted image 1user posted image ) MF 05.06.08  user posted image  user posted image
user posted image      zeko (1user posted image 2user posted image user posted image ) user posted image  user posted image   user posted image -user posted image  ; user posted image -user posted image

13. oktober

user posted image      Rendi (1user posted image 1user posted image ) .pr.? 3D 08.07.08 user posted image  KP
           29 let user posted image
user posted image      mbd0411 (2user posted image 2user posted image ) pr. 09.06.08 user posted image  CE 35 let user posted image
user posted image      janja27 (5user posted image 2user posted image ) 4.pr.16.06.08 user posted image  user posted image  PO
          30 let user posted image ( user posted image  - Gašper ali user posted image  - ?? )
user posted image      klavdija27 (?user posted image ?user posted image ) pr.? user posted image  user posted image

14.oktober

user posted image      corti (1user posted image 1user posted image ) pr. 14.07.08  user posted image  Železniki user posted image

25 let
user posted image       maserati (3user posted image 2user posted imageuser posted image  user posted image user posted image

15.oktober

user posted image      "talcy" (2user posted image 1user posted image ) 7.pr. 04.06.08 user posted image  user posted image  23 let user posted image
user posted image       ajetam (1user posted image 1user posted image ) 6.pr. 05.06.08 3D 23.06.08 user posted image  user posted image
          22 let

16. oktober

user posted image      Kaštrun (3user posted image 2user posted image ) 4.pr.       user posted image  27 let
user posted image       ZalaTm (2user posted image 2user posted image ) MF 05.06.08 user posted image  user posted image  user posted image  

17. oktober

user posted image      Maska (2user posted image 1user posted imageMF 03.06.08 user posted image  LJ 28 let
user posted image      vianne (2user posted image 1user posted image ) 6.pr. 24.06.08  user posted image  Pivka user posted image
         31 let
user posted image      billa (1user posted image 1user posted image ) pr. 16.06.08 user posted image  obala 33 let

19 oktober

user posted image      Lena35 (4user posted image 1user posted image ) 4.pr. 03.06.08 user posted image  36 let user posted image
user posted image      afnica mala (4user posted image 1user posted image ) 3.pr. 03.06.08 user posted image  LJ user posted image
user posted image      Mandek (?user posted image ?user posted imageMF 09.06.08 user posted image

20.oktober

user posted image      bluster (2user posted image 1user posted image ) pr.11.06.08 user posted image LJ 40 let user posted image
user posted image      škorpion (2user posted image 2user posted image ) pr. 19.06.08 user posted image   user posted image  CE
         28 let user posted image ( user posted image - Nik ali user posted image  - NIka)

21.oktober

user posted image      barbara33 (1user posted image 1user posted image ) MF 04.06.08 user posted image  32 let user posted image
          (user posted image  - Bor ali user posted image  - Hana )

22.oktober

user posted image      Lana34 (1user posted image 1user posted image ) pr. 30.05.08 user posted image  35 let
user posted image      Natali07 (2user posted image 2user posted image ) pr.  user posted image  33 let

24.oktober

user posted image      colinka (?user posted image ?user posted image ) user posted image

25.oktober

user posted image      "tedy" (3user posted image 3user posted image ) pr. 03.06.08 user posted image  LJ 37 let
user posted image      jerikou (1user posted image 1user posted image ) MF 13.06.08 4.pr. 03.07.08  user posted image  
          26 let user posted image
user posted image      jolie (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  NM 29 let
user posted image      Urška// (2user posted image 2user posted image ) pr. 20.06.08 user posted image  MB 29 let user posted image
user posted image      stunfek (3user posted image 2user posted image ) MF 10.06.08 user posted image  Vransko
           35 let user posted image  
user posted image       minca_n (1user posted image 2user posted image user posted image ) pr.? user posted image  user posted image  21 let user posted image -user posted image  user posted image  -user posted image  

27.oktober

user posted image      Freha (1user posted image 1user posted image ) MF 19.06.08 user posted image user posted image

31.oktober

user posted image      sončnica24 (1user posted image 1user posted image ) 3.pr. 13.06.08 user posted image  25 let

se nam niso oglasile že lep čas :

aNcHuLiNkA
catalina
Erička
Lambda
Hans
M-mojca
PikaB
Aleksis
Nej1

VSEH SREČK user posted image  NAS JE  63 user posted image user posted image user posted image

pričakujemo 65 user posted image

trenutno razmerje:

user posted image     9 
                user posted image     8
                user posted image    48

user posted image  gibi
user posted image    presenečenje če nočete vprašati za spol user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
29.5.2008 13:56:20   
afnica mala
janja 27- user posted image  si mi nalimala. Hvala.

acjom1- čestitke.user posted image Ful ste pridne študentke. Le kako si kaj zapomnite? Jaz namreč v nosečnosti ful pozabljam.

Jaz zdaj odhajam iz službe, uživajte, vas spet berem v ponedeljek bolj pozno. Ob 10h imam še en pogovor-posvet na genetiki. Saj sem že čist domača user posted image . V dobrem mesecu 5-tič. Od vas pričakujem še več lepih novičk s pregledov.

Hvala vam za lepe želje in lep vikend!user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
29.5.2008 15:53:07   
*talcy*
afnica mala vse naj.naj. verjetno bo to leto eno najlepših v življenju ko bo prijokal user posted image  ... vse lepo ti želim ....

acjom1 ojla ... najprej user posted image  za uspešen pregled ... me pa zanima kake krče imaš kako jih čutiš ...?? ker jih imam tud jaz in kar precej ležim .. sem na bolniški tako da ni panike ... ma me pa skoz plašijo tej krči so kot pri menstruaciji ... user posted image  ..upam da bo boljše ...

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
29.5.2008 16:46:55   
jolly123
kaj pomaga proti zatekanju? jaz imam še od zjutraj čisto zatečene gležnje user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
29.5.2008 16:51:32   
rendi
lep vroč pčozdrav vsemuser posted image ,

danes je za znoret vroče, jaz ne vem kako bom prenesla to poletje...vročino. ...
MF uspešno opravljena, vse tako kot mora bit. Spola žal še ne vemo, ker se spet ni videlo za 100% tako da set čakamo 4 tedne. Naš sonček tehta že celih 360 gramov....sem prav vesela. Brce so že bolj močne in jih tudi očka že čuti....
Za seznamček...naslednji 6. pregled imam 24.6.

grem pod tuš da pridem malo k sebi....

papa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
29.5.2008 20:05:46   
Acjom1
Hvala za čestitke. user posted image Ma zaenkrat mi še kar gre to učenje, bi pa rada en izpit naredla še septembra, to bo pa težje...  Čeprrav sem pa konec dneva čisto zmučena in res ne morem niti več razmišljat.

*talcy* - moji krči so podobni kot pti menstruaciji, ampak hujši, poleg tega pa imam med krči tudi skoz trd trebuh. Zdaj jemljem spasmex in mi zelo pomaga - prej sem imela take krče skoz, zdaj pa recimo enkrat na dan in manj boleče. Mene so teli krči konkretno prestrašli, sploh ker so se mi začeli praktično čez noč. Zdaj so se po spasmexu pomirili in sem tudi jaz bolj mirna, sploh ker so mi izmerili MV in je bil dolg 4,5 cm in lepo zaprt.

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
30.5.2008 7:33:55   
coccinella
afnica mala
Vse najboljše, pa veliko sreče, zdravja in veselja želim tebi in tvojemuuser posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 30.5.2008 7:36:02 >

(odgovor članu Acjom1)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
30.5.2008 8:02:32   
corti
Dobro jutro!

coccinella sej lahko pa se zmenimo in začnemo skupaj telovaditi! Ker tudi jaz se sama ne morm sprviti nikakor! Pa še ćisto nova sem v Domžalah!

afnica mala veš da nimam ojma kje je ta Otelot! Vse kar poznam v Domžalah je: vem kje je velik mercator...malo naprej imamo mi firmo..spodaj pod nami je Erdani, ki se ukvarja s prodajo koles, potem vem kje je blok v katerem stanujem(Zupančičeva 7), vem kje je SKB banka, pošta in ordinacija Kalliste! To pa misslm da je vse! Tko, da bom rabila vodiča po Domžalah kar nekaj časa!

Drugače pa sem že v 21. tednu! Zdaj ko delam mi tako hitro mine čas....upam, da bo tudi oktober tako hitro tikaj!

jolly za zatekanje nog pa res nimam pojma....ampak mislim, dabi bilo fino, če poveš svoji ginekologinji...ker to ni nikaj v redu...jaz imam za enkrat malo zatečene samo proti večeru...potem jih dan povšter, da so malo višje in tako noge počivajo...vem pa , da do zatekanja pride zaradi vode v telesu!

Zdaj pa grem kavico spiti!   

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
30.5.2008 9:10:39   
jana84
jolly...če ti telo preveč zateka je to znak zadrževanja vode v telesu. En praktičen nasvet, ki pa žal ne pomaga vedno: uporabljaj manj soli v kuhinji, kajti sol zadržuje vodo v teelsu. Druga stvar pa je kot je corti že omenila, da vsakič ko imaš priliko dvigneš noge, na stol ali kamorkoli, samo da niso najnišja točka telesa, kajti tam se nabira voda.
Če pa opaziš pretirano zatekanje, npr. tudi obraza (tako da zjutraj skoraj nič ne vidiš), pa da si se v zadnjem času močno zredila (res močno, ne samo 2kg v enem tednu) in da imaš poleg tega še večji krvni pristik kot ponavadi (kar ne pomeni, da imaš visokega, ampak povišanega od tvojega normalnega), se oglasi pri ginekologu ali zdravniku, kajti lahko gre za bolezen, ki jo dobijo izključno nosečnice (EPH gestoza).
Vendar naj te ne prestrašim, dokler ti zatekajo samo noge, ni problema. Le malo manj poskušaj stati na njih ali cel dal hoditi naokrog, in seveda čimvečkrat počivati z dvignjenimi nogami. NImaš kaj, tako je pač v nosečnosti (baje), ko v telesu zastaja še več vode kot običajno, saj jo imamo tudi večjo količino. Pa še naši nadebudneži prinesejo svojo težo, ki je naše noge niso najbolj navajene...

Tako, pa sem se razpisala. Drugače pa je pri nas vse v najlepšem redu, user posted image  veselo brca in se premetava po trebuhu. Edina "neprijetnost" je ta, da mi na momente zatrdeva trebuh, vendar to ni nič takega (posledica širjenja maternice). Sem pa zelo zadovoljna, da je tako lepo vreme zunaj, imam kar voljo se učit na takem sončku. Res je da je po 10h na soncu že kar prevorče, tako da moram zdaj kar šibat, da ulovim še kakšen sončni žarek. Zanimivo je da imam tako lepo barvo kože, kot je nisem še nikoli imela. Sem namreč bolj pegasto dekle in vedno me je sonček najprej lepo prijel na rdeče, šele potem čez nekaj časa je ta barva postala bledo rjava. Zdaj pa je kar lepo rjava...Baje je tako, da v nosečnosti koža reagira popolnoma drugače...Pri meni očitno bolje kot poprej...

No, lepo se imeje še naprej, jaz res moram šibat na sonček se učit!!!
papa
jana

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
30.5.2008 9:48:47   
stunfek
ojla punce!
super za vse dobro opravljene morfologije. a ni to hecno - pri tistih, ki ne želijo vedeti spola se tako dobro vidi, da morajo ekran stran obračat...hihihi...pri tistih, ki pa želijo vedeti, se pa ne vidi 100% :) Tako je na tem svetu,a ne? :)

danes je moj zadnji delovni dan preden prideta moja dva domov. zdaj sem res skoz dobre volje in me nič ne more oslabovoljit :)
moj dojenček se že fajn čuti ampak ne še ful pogosto. izgleda pa tako, da me dobesedno rine ven na kakšnem delu trebuha user posted image .

danes ne bo tako vroče (menda) tako, da se malo ohladite preden spet zahajca :)

čao!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
30.5.2008 10:00:08   
coccinella
corti - ja to bi bilo super, glede telovadbe user posted image user posted image user posted image .
A res vaša firma je nad Rdanijem, to pa je zelo blizu mene. Mislim pa da ne boš dolgo rabila vodiča po Domžalah, ker so res malo mesto. Drugače pa Otelo je zraven McDonald's-a, ampak ni panike ti bomo že pokazali, tako da se boš tudi samam prepričala kako malo mesto je to. user posted image user posted image user posted image
Lahko pa bi se res dobile najprej na kavi, pa se potem tam zmenimo glede telovadbe. Kaj misliš? Samo ure in dneve moramo uskladiti.

Lep pozdrav vsem

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
30.5.2008 10:06:14   
jerikou
corti če morda veš kje v Domžalah je Breza center v katerem je Spar in Mc"donalds, kjer je tudi Petrolova pumpa no tam je ta OTELO center...

http://www.najdi.si/search_maps.jsp?foxsbar=ff&o=0&q=Breznikova+17&tab=maps

http://www.otelo.si/kontakt/

evo skoraj če potegneš ravno črto od tvoje ulice, ga najdeš.....v smeri proti Kamniku...
upam, da ti nisem preveč zakomplicirala ampak je res zelo blizu tebe.

LP J.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
30.5.2008 10:14:37   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: jana_k

jolly...če ti telo preveč zateka je to znak zadrževanja vode v telesu. En praktičen nasvet, ki pa žal ne pomaga vedno: uporabljaj manj soli v kuhinji, kajti sol zadržuje vodo v teelsu. Druga stvar pa je kot je corti že omenila, da vsakič ko imaš priliko dvigneš noge, na stol ali kamorkoli, samo da niso najnišja točka telesa, kajti tam se nabira voda.
Če pa opaziš pretirano zatekanje, npr. tudi obraza (tako da zjutraj skoraj nič ne vidiš), pa da si se v zadnjem času močno zredila (res močno, ne samo 2kg v enem tednu) in da imaš poleg tega še večji krvni pristik kot ponavadi (kar ne pomeni, da imaš visokega, ampak povišanega od tvojega normalnega), se oglasi pri ginekologu ali zdravniku, kajti lahko gre za bolezen, ki jo dobijo izključno nosečnice (EPH gestoza).
Vendar naj te ne prestrašim, dokler ti zatekajo samo noge, ni problema. Le malo manj poskušaj stati na njih ali cel dal hoditi naokrog, in seveda čimvečkrat počivati z dvignjenimi nogami. NImaš kaj, tako je pač v nosečnosti (baje), ko v telesu zastaja še več vode kot običajno, saj jo imamo tudi večjo količino. Pa še naši nadebudneži prinesejo svojo težo, ki je naše noge niso najbolj navajene...

Ma meni zatekajo tudi prsti na rokah, sem že vse prstane dol dala, ker jih ne spravim več gor. Noge me bolijo za znoret, pa nič ne hodim ali delam, ker sem itak doma na bolniški in več ali manj počivam z dvignjenimi nogami. Nacejam se z vodo, pa še zmeraj nimam gležnja ampak bule user posted image   Mam pa 4. junija pregled, pa bom takrat ginekologinji omenila, ker če so že zdaj takšne težave, ja kakšna pa bom čez poletje user posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?