|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
27.5.2008 10:13:29   
vianne
Pozdravljene...

se vam nisem oglasila že dva dni vendar je pri meni vse po starem, pa tudi živčki me malo dajejo pred jutrišnjim pregledom. Upam, da bo vse O.K. Izvedela bom tudi za izvide ČHT in verjetno bom imela tudi morfologijo. Moj gre z mano. Sem zelo vesela, da gre in sploh, da se sam ponudi iti zraven.
Mi je pa RR koledarček sporočil, da sem že v 20 tedu... no polovica je že za mano. Kako gre hitro. Tik-tak bo oktober.

Želim vam lep dan in se vam še kaj oglasim proti večeru.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.5.2008 10:21:15   
afnica mala
Pozdravljene,

ta teden je pa res lep, zame je to zadnji teden pred norijo. Jutri greva z user posted image  na genetiko dat kri, da bodo skupaj z vzorcem celic najinega user posted image  poslali na preiskave v tujino. Čakamo odgovor ZZZs-ja, če bi bodo plačali preiskave.
Čez 2 dni bom praznovala moj r.d.  V petek pa greva na morje, komaj čakam- sprehodi, kavice, mogoče bom že lahko zaplavala, pa še moj dragi bo imel čas za naju. user posted image Samo dela, dela- doma ali služi denarčke še tako, popoldansko. Tolk je priden, ga moram mal pohvalit.

Corti in coccinella- povejta, mogoče se pa potem me tri dobimo. Res, da sem zdaj par km iz Domžal, ampak sem veliko časa v Domžalah (starši, prijatljice, zdravnik,genikolog, trgovine,knjižnica, pa en super lokalček na Viru-ha,ha)

Imejte se lepo in uživajte!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
27.5.2008 10:42:26   
škorpion
Da se še jaz malo javim. Čepra ni je tako lepo vreme moramo tičati doma ker je moj sonček zbolel. Sumim na 6 otroško bolezen, tako da bomo sedaj lahko do nedelje doma. Groza pa tako lepo vreme napovedujejo. No pa saj tudi to bomo pretrpeli samo da se bo kmalu pozdravila kajti to je pa nekaj najhujšega ko moraš gledati svojega otroka nemočnega v postelji.

Nekaj ste govorile o zgagi, jaz sem kar rupurut vzela pa je bilo boljše. Na koncu je bilo škatle kar hitro konec.  Pravijo pa ko peče zgaga takrat rastejo otrokovi laski.

še za sezmam nekaj: stara sem 28, če bo fantek bo NIK če pa punčka pa NIKA, pregled pa imam 19.6, za spol pa ne bomo vprašali, tako da bo presenečenje. prihajam pa iz Celja

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
27.5.2008 10:50:28   
*talcy*
Ojla punce ... ste pa pridne s tem pisanjem .. jaz vas skoz berem sam če povem po pravici se mi kdaj sploh ne da pisat user posted image ....
... midva z mojim sva gledala malo vozičke pa še to po internetu sem gledla pa mislim da se bova odločila za jane-slalom v pikapolonici ta stane 760 E (kšara,športni del, lupinica,pregrinjalo za dež ) ... pa vem da so v italiji bistveno cenejši ...
a je katera ki se zanima za ta voziček ??????? kolikor sem brala in poslušala od drugih so punce kar zadovoljne z njim ..... razen športnega dela ki gleda kontra in ne proti vozniku user posted image user posted image user posted image  .....

aja pa še pohvalim da se... danes smo noseči polnih 20 tednov user posted image user posted image user posted image  jupiiii ...... samo še enkrat toliko user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
27.5.2008 10:59:19   
sončnica24
Hojla pa se še jaz oglasim. Se počutim super tu pa tam me kaj zašpika drugače pa tudi ne bi vedela da sem noseča če ne bi bil trebuh večjiuser posted image . Sem pa s kg tudi nekje +2. Pa sladoledi mi zadnje čase full full dišijo mi mrzlo paše, bom tako kot sestrična ki je na koncu jedla že ledene kockeuser posted image .

Vse ki čakate na rezultate preiskav user posted image user posted image user posted image , upam da bo res vse tako kot mora biti in bodo vaši dojenčki zdravi.

Želim pa vam danes čim lepši dan in da vam hitro mine pa da vas vročina ne zdela preveč.

Kako pa kaj na wc hodite, jaz če malo več spijem sem vsakih 5 minut na wc-juuser posted image , kaj še le bo?

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
27.5.2008 11:05:57   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: vianne

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

pa glede vozičkov ... jaz sem gledala v pikapolonci od jane (slalom)trikolesnik ful dobr voziček ,sicer malo drag (750E ) ... ma bomo pogledali še mal po italiji ker so isti vozički bistveno ceneje ta čez user posted image  .....

V Monfalcone je trgovina Tutto per il bambino in imajo jane slalom pro po 633,00 eur. Je bil tudi meni ta voziček zelo všeč in sem se malo pozanimala (sem jim poslala mail). Ti bom prilimala kar njihov odgovor v italijanščini:

JANE' SLALOM PRO FORMULA STRATA: questo modello, disponibile in negozio nel colore H64 azzurro (gli altri 5 colori del 2008 sono in arrivo), costa € 633,00 e comprende: -          il passeggino slalom con parapioggia -          la carrozzina -          la poltroncina auto strata -          la borsa fasciatolo   Gli Slalom 2007 sono esauriti sia da noi che in fabbrica. Comunque, il nostro negozio ha mantenuto lo stesso prezzo del 2007 anche per i modelli 2008. Se invece volete solo il passeggino SLALOM il prezzo è di € 350,00 e sono in arrivo 3 nuovi colori 2008 (blu-rosso-azzurro).
Na koncu sem se raje odločila za nakup štirikolesnika saj se otrok potem lažje skobaca z njega dol. Ga ne ovira spredaj kolo. Kupila sem kar preko ebay-a tegale I'coo targo country
v olivno zeleni barvi in sicer športni del in košaro (s pomikom puščic si lahko ogledaš oboje) in sicer s poštnino vred za 350,00 eur. Za lupinico se nisem odločila saj jo bom raje vzela kar v paketu za novorojenčka. Bom tako prišla bolj poceni skozi pa še do Maxi cosi je ki je zelo dobro ocenjena. Sem si pa želela velike in napihljive gume saj imamo pri nas zelo razgiban teren. Po vasi se mi ne bo ravno ljubilo sprehajati in bom raje zavila na vaške stran poti user posted image . Sem raje med tistimi manj opaženimi user posted image user posted image ... sem taka bolj sramežljiva.

Želim ti uspešen nakup vozička!!!!

Zgleda, da si spregledala, pa ti bom kar pod citiranje zopet dala.

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
27.5.2008 12:07:50   
lena35
Kam si to naročila in kje lahko najdem cenik.Ali si že naročala po netu ker mene je malo strah,a imajo te vozičke ki si ga ti naročila tudi pri nas da bi videla kakšen je material blaga.Tudi jaz bi raje imela štirkolesnika z velikimi kolesi za razgiban teren.user posted image

< Sporočilo je popravil lena35 -- 27.5.2008 12:08:44 >

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
27.5.2008 13:20:38   
sarcy21
Jaz sem naročila iz tujine trikolesnik z velikimi gumami pa je res fulll bolj pocen kot pri nas pa še dostava na dom hehe mi ga je poštar še lepo prinesel v stanovanje, sestavila sem ga v 3 minutah ker je bilo treba samo kolesa dati gor, res sem vesela pa še zadnjega te barve sem dobila

Tako da punce priporočam da najprej pogledate vozičke v tujini oz. če želite sprobati pojdite v trgovino in probajte potem pa poglejte če imajo ta isti voziček v tujini in kakšna je razlika, pri nas je bilo samo za voziček 50 evrov razlike s poštnino vred pa še te barve se pač ni dalo dobiti pri nas

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
27.5.2008 13:38:15   
sarcy21
Še nekaj me zanima, sedaj sem klicala na MŠ pa mi je rekla da sicer lahko pridem ker sem pač omenila morje pa vročino pa tko samo je rekla da bo izredna gužva sedaj zato me zanima če se je še katera odločila da bo že sedaj hodila v MŠ 

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
27.5.2008 16:12:53   
lena35
Kje si ga pa naročila?Kakšen pa je a lahko malo več poveš.

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
27.5.2008 16:20:01   
sarcy21
Sej sem že napisala nekaj strani nazaj no tukaj v mojem albumu http://s-a-r-c-y.moj-album.com/ pod prve slikce mojga pikija je tudi voziček

Naročila pa preko nemške strani yatego to je skupek spletnih trgovin

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
27.5.2008 17:34:35   
*talcy*
sarcy21 ojla glede pole za starše .... mi imamo danes že tretje predavanje...danes bomo imeli čez porod user posted image user posted image  ... jaz sem klicala prej kot se je začelo in sem uprašala glede na to da sem komaj bila v 4 mesecu če lohk že zdaj hodim pa je rekla da ni problema... tako da ti kar pojdi ka zdaj se lotu ta vročina in katastrofaaaa kako je vroče user posted image ......

vianne ojla ja sem videla da si napisala ta post sam ne razumem italijanščine user posted image  .... vem pa da je v italiji ta stvar bistveno cenejša ... a je zaklomplicirano pridet do Monfalconeta????

pa pa zdaj šibam v ŠZS... lep vroč preostanek dneva

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
27.5.2008 19:32:32   
corti
Lep pozdrav user posted image !

Danes pa sem mislila, da e bom prišla ven iz porodnišnice!  Sem bila not od devetih in do pol dveh! Imela sem pregled in drugače je vse v redu...razen spet imam slabe izvide vode, tako da sem morala še enkrat notr do ginekologinje in čez en teden moram ponoviti vajo! Uff! Pa morala sem iti do fizoterapevtke, ker me križ in kolki tako boljijo popoldne in proti večeru, da se res premikam kot ena zelo zelo stara babica! 

Jutri imam morfologijo, komaj čakam da spet vidim našo malčico!user posted image

Ja pa jutri tudi dobim ključ od novega stanovanja v Domžalah in po morfologije greva z mojim dragim kupiti najino sobo in sobo naše user posted image ! Tako, da mi bo spet cel dan tako hitro minil!

Afnica mala lahko se dobimo...se zmenimo kdaj in kje!

Jolly danes pa če mi vrjameš ali ne...mi že od zjutraj naprej nekako ne zalavfa dan tako kot mora...in sem bila tako raztreščena zjutraj , da sem pozabila tudi AS doma, pa čeprav je bil ob postli naštiman! user posted image user posted image  
Naslednjič ko sem v kranju te pokličem in greva na kavico in ti tudi AS prnesem! Res še enkrat oprosti!

Tako, zdaj pa pod tuš, jutri pa se vam javim kako je bilo na marfologiji in če bo tudi g potrdila, da je vse v redu in da imamo user posted image !

Papa

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
27.5.2008 19:36:07   
jolly123
Corti nič se ne sekiraj, sem tudi jaz cel dan danes okrog letala. Se kolegica seli v Avstralijo pa ji pripravljam eno presenečenje.
A ti imaš tudi probleme s hrbtom. Nas je že par takih. Kaj so ti pa kej rekli zaradi tega? A bolniške pa ne dobiš več?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
27.5.2008 21:20:53   
stunfek
corti, a te je ginekologinja napotila k fizioterapevtki? ker, ko si opisovala kako te daje križ in kako hodiš kot zelo stara babica si nevede :) opisovala tudi mene user posted image

jaz sem bila danes v iber pridna in sem se lotila opravila, ki ga iz srca in najbolj sovražim :) to je rihtanje cunj...moje in od tamale je vse tipi topi - zimske stvari spravljene in leten lično zložene v omarah. samo še moževe moram sfiniširat - zataknilo se mi je pri srajcah, tistih z dolgimi rokavi. a ni brez veze, da jih likam itak bo zdaj nosil srajce s kratkimi rokavi :). Jih bom kar napakirala za poletno spanje :) bom probala kar danes zaključit.
Ko prideta (v ponedeljek!!! :) ) bo itak spet cel kufer cunj za oprat in zlikat user posted image  tko, da bolje, da sem na čistem, ko prideta.

danes je bil prav produktiven dan. jutri bom pa v pisarni cel dan, ker dam avto na servis- naslednji dan pa moram dat še od moža avto na servis! Ja, da bo vse spedenano, ko prideta, a ne :)

lahko noč pupe! veliko zabave na MF - tiste, ki joimate v kratkem. jaz jo imam "šele" 10.6. in moj mož je potrdil, da bo takrat doma in bomo šli kar vsi trije gledat bebico user posted image

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
27.5.2008 21:20:56   
corti
Glede hrbta mi je rekla, da to povzroča neki hormon...pozabila sem ime hormona....in rastezanje maternice! In da prov veliko proti bolečinam pač ne morejo narediti! Razložila mi je, da pač preden smo zanosile...smo imele sklepe stisnjene skupaj...zdaj pa ta hormon povzroča da sklepi gredo narazen, pri nekaterih bolj, pri nekaterih pa manj! Pač to je del nosečnosti!
Pokazala mi je neke vaje medeničnega dna in mi povedala , da če se stanje s temi vajami vsaj malo ne izboljša, pote naj si grem kupit neki trak, ki je prav za nosečnice in podporo medenici in križu!

Glede bolniške pa je tako, dokler bom lahko bom...ko ne bom morala več...bom povedala! Za enkrat mi v službi kar pomagajo in se mi začuda prilagajajo....sem bila čisto šokirana,ker se mi pustijo vsaj vsesti, ker drugače se ne smeš....seveda! Tko da dokle bo tako, bo v redu!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
27.5.2008 21:25:46   
corti
Štunfek ja k fizoterapevtki me je napotila ginekologinja, ker sem ji pač povedala kakše bolečine imam! Očitno imamo pač nekatere še to srečo, da smo z nosečnosjo in našimi user posted image  podedovale tudi bolečine..takšne in drugačne! Ampak vse to bo pozabljeno, ko bom štručko dobila v roke! Čeprav je to še takoooooo daleč! UFFF!

Ti pa kar reci ginekologinji kaj in kako te boli in mislim da ti bo udi ona dala napotnico za fizoterapijo!
Apak si pa zelo pridna....saj tvojedva sploh ne bosta več spoznala doma!user posted image

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
27.5.2008 22:49:58   
jolly123
No potem bom pa jaz še svoji ginekologinjo malo pojamrala pa upam, da me bo kam dala user posted image Spolšna mi je namreč rekla, da mi ne more pomagat in da naj čakam do oktobra ko bom rodila. Me je gledala kot svetovno čudo, ja noseča ste kaj bi pa radi. Ja ne vem mogoče priporočila kakšno vajo ali kaj podobnega.... o tem traku za nosečnice, nobene besede. Meni je še rekla, da naj ne uporabljam obkladkov, ker v nosečnosti nič ne smeš .... svašta user posted image
Včasih me pa tako štihne, da komaj  vstanem... ne vem kakšno škodo mi lahko naredijo zeliščni obkladki?

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
28.5.2008 7:01:17   
vianne
Dobro jutro punce...

user posted image sem skuhala kavico za vse!!

Ne morem spati... danes imam pregled in sem malo živčna. Moj še veselo drnjoha jaz pa sem se prišla sprostiti na RR. Upam, da mi bo za računalnikom čas bolj hitro minil. Lahko bi tudi kaj pospravila vendar nočem motiti mojega dragega.

Danes bo spet en lepo sončen dan in če bo vse O.K. na pregledu ter moje počutje tudi, greva nato z mojim do LJ malo po nakupih. Jaz malo firbcat za dojenčka ter tudi kar nekaj stvari za hiško morava pogledati.

Štunfek ti si pa pridna... Primeš pa za vsako delo. Tako je tudi prav. Smo si podobne. Ko smo zidali sem in malto mešala, cegle nosila.... pa še uživala sem v tem delu.  Sedaj ko sem noseča pa vseeno bolj počivam ker če bi imela tak tempo kot ti se ne bi dobro končalo!

Jaz pa za enkrat še nimam močnih problemov s hrbtom, križom... trkam na les. Upam, da tudi mene kaj ne zagrabi. Res pa je da me občasno močno trtica boli.

talcy glede Monfalcona ne bi vedela kako se pride do tja ker še nisem bila. Jaz sem le izvedela za to trgovino ker so jo vsi zelo pohvalili in sem jim kar mail poslala. Sem bila sigurna da bom tam voziček jane kupila pa sem potem ubrala drugo tehniko. Tu je povezava do teme o tej trgovini  morda ti bo kaj v pomoč http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2625158

Se nam ni pa nič naša janja 27 oglasila. Upam, da ni kaj narobe.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
28.5.2008 7:39:06   
corti
Dobro jutro! Jaz pa se pripravljam na odhod in da končno set vidim našegauser posted image !

Ja JOLLY ti kar pojamraj svoji ginekologinji! Ker meni je brez besed napisala napotnico za fizoterapevtko in rekla, da naj vprašam pri vratarju, da jjo pkliče in res je prišla čez 15 minut in me kar takoj sprejela! Sem bla čisto presenečena k je bila tako prijazna, mi je na koncu še celo rekla, če pozabim kako se dela vaja, da naj se kar oglasim pri njej in mi bo z veseljem še nekrat pokazala! Nisem navajena take rijaznosti tukaj v porodnišnici,ampak očitno sem samo zmeraj ujela napačen dan!user posted image  

Joj vam moram povedat, da zdaj pa našega malčka že zelo čutim in tudi trebuh se mi ob brci že premakne....kako je to lep občutek!user posted image  

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
28.5.2008 7:40:19   
corti
Upajmo, da res ni kaj narobi z našo janjo27! Mogoče samo še zmeraj nima računalnika in se ni morala javiti! Mislimo pozitivno!

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
28.5.2008 8:00:02   
afnica mala
Dobro jutro

včeraj sem šla h. g. po napotnico za genetiko danes in mi je povedala da so moji rezultati vode  slabi. Že ves čas nosečnosti. Naslednji teden (ko imam morfologijo), moram spet skontrolirat vodo.
Zadnja 2 dneva sem pridna čebelica. Očitno mislim nadoknadit vse zamujeno, ko sem morala ležat in nič tikat. In za nagrado imam križ in kolke tako razbolele, da zvečer nisem mogla dvignit noge.  Corti, kakšen trak je to? Meni je kosmodisk pretesen in moram najti nekaj drugega.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
28.5.2008 8:05:48   
afnica mala
Aja, za fizioterapijo pa sploh ne upam rečt, saj skoz hodim po ene napotnice (genetika).  Mogoče svoji osebni zdravnici. Rada bi šla na telovadbo, ki jo v Domžalah vodi sestra Mihaela- ful hvalijo, samo moram malo še počakat, mogoče mi bo po morfologiji g. dovolila.
Corti, ti se seliš sredi junija, kaj ne? No, če boš našla proti koncu jinija kaj časa (sem se pred mesecem selila in sem še vedno v škatlah-), se zmenimo! Če pa se zmenimo kaj prej, pa še boljš.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
28.5.2008 8:15:41   
sončnica24
Dobro jutro jaz sem tudi zgodnja, moram it še na pošto pa mi ni za po vročini hodit tako da se zdaj počasi odpravljam se malo razhodim. Vsem ki imate danes preglede želim pa vidite spet svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2949
28.5.2008 8:39:20   
coccinella
Ciao punce!

Po dolgem času se oglašam...Pri meni ni prav velikih sprememb, no razen moje teže...nekaj moram spremeniti  user posted image . user posted image se veselo premika in ga že kar dobro čutim, no včasih bolj včasin manj....
Naročila pa sem se tudi na UZ (kar tako samoplačniško), ker hočem videti kako napreduje in ga imam jutri, poleg tega pa sem se tudi naročila na 3D UZ, ki ga pa imam 23.06., že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image .

corti, Afnica mala - ni panike lahko se dobimo. Še posebaj sedaj ko so se začeli tako lepi dnevi. Se bomo zmenile.

Se strinjate, da ta sonček in te topli dnevi prav pašejo. Jaz jih imam prav rada in škoda da ni tako celo leto user posted image user posted image user posted image .

Lepo se imejte in izkoristite dan za kaj lepega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?