|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008
2.6.2008 8:37:44   
snezika

snezika dobrodošla, čim več čvekanja z nami pa napiši za na seznamček še katera nosečnost je to kateri dojenček če imaš kakega že doma in kdaj imaš naslednji pregled

vas zapuščam pa se oglasim kaj jutri popoldan
[/quote]

Janja27 in seveda tudi ostalim, hvala za prijazne besede dobrodošlice. Ne morem obljubiti, da se bom pogosto oglašala, ker še delam in mi časovno ne uspe.  Verjetnost pa je, da se bom večkrat oglašala, ker se čedalje bolj zavedam svojega stanja user posted image in recimo, da vem, kam pelje user posted image   Imam kar slabo vest, ker se s ta malim tako malo ukvarjam user posted image , ampak zdaj ga že dobro čutim, o njem sanjam, počasi prihajajo razne evforije in strahovi user posted image , ampak bom že kako. Bodočega očka tudi dajejo hormoni in ima take nore ideje, da bi ga najraje kar zapustila, resno. Sploh se ne zresni!!!

To je moja prva nosečnost, stara sem 32 leta, prvi dojenček, spola še niso ugotovili, ker je bojda izredno živahen. Sem pa v 23 tednu. Naslednji pregled imam 12.6.

Zanima me, kaj sem zamudila, ker nisem šla na predpripravo in zakaj je šola za starše šele v 7. mesedu user posted image ?
Verjetno bova šla v juliju ali mogoče v avgustu.  Skrbi me, da bi ne imela prezgodnji porod in bila totalni analfabet. Kje te pa naučijo pravilnega dihanja?
A ve vse hodite na telovadbo?

Lep dan vam želim in upam, da se bo vreme malo uneslo
Snezika

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
2.6.2008 8:37:57   
coccinella
Živjo kako kaj?

Kakšno lepo vremem smo imeli za vikend. Mi je kar žal da je spet ponedeljek in s tem služba. user posted image
Ampak ni panike saj bomo preživele, a ne?

In kje ste kaj preživele vikend? Jaz sem bila na Dolenjskem, kjer imajo moji starši vikend...malo sem bila na sončku,malo sem pomagala kuhati malo pa sem pomagala pri trti, ki smo jo morali privezati user posted image , tako da, moj vikend je bil krasen. Aja v soboto sem bila pa na koncertu pohalnega orkestra Vevče. Program je bil res zabaven in zanimiv. Igrali so filmsko glasbo. Imela pa sem občutek da je všeč tudi mojemu user posted image , saj se je vseke toliko premaknila  user posted image user posted image user posted image .

corti - jaz imam v bistvu čas za kavo vsak dan nekje po 17 uri, tako da se lahko zmenimo katrikoli dan.

Želim vam lep in sončen dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
2.6.2008 8:52:01   
sarcy21
Snezika  jaz grem prej v materinsko šolo, no čez 1 uro se mi začne, ker sem rekla če je kakšna možnost pač zato ker je potem morje pa tko, no samo res ne mislim bit skos na morju mi pač odgovarja da grem malo prej ker res neb avgusta sedela v tisti učilnici toliko ur skupaj.

Coccinella tudi jaz imam vikend na Dolenjskem, kje ga pa imate vi?

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
2.6.2008 9:19:58   
lena35
lana34in mbd0411kje sta zdaj ali sta že dobile izvide,jaz tudi danes nič pa bi jih mogla nesti jutri k moji G.No to kaže da je dober znak in da je vse ok.Čepeav me pa ta negotovost ubija pa bo že kako,saj v sredo bo točno štiri tedne.
Punce a je še kateri slabo jaz skoraj vsak dan še enkret bruham ,tk da je kr mučnouser posted image
lep dan upam da s kaj sončka

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
2.6.2008 9:36:58   
lana34
Zdravo!
lena, tudi jaz nisem še nič dobila, v petek sem imela ničkolikokrat telefon v roki, pa nisem upala poklicat. Sva nameravali skupaj z mojo G klicat, pa še ni bila ura 14, prej jih pa menda ne dobiš. Ja, upam, da je to dober znak, čeprav sem bila v eptek na pregledu in je ugotovila, da naj bi bil obseg trebuščka za kak teden premajhen v primerjavi z ostalimi deli in je zato sedaj moja G panična. Spet me bo poslala v Ljubljanjo, ker si ne upa sama delat morfologije, pa še na pregled user posted image srčka bom morala.Znoriš, no! Zato se tudi nisem nič javila, ker enostavno nisem imela volje...Ne vem...kar naprej gre nekaj narobe!Upam, da je le lažni alarm!V petek moram spet k njej. Je pa grozno to, da kar ne vemo, koliko sem sploh noseča. Po zadnji M bi morala biti že tam okoli 21. tedna, pred tremi tedni mi je napisala, da sem 17 in 2 dni, v petek pa, da sem 18 po UZ! Saj pravim, za znoret!!!!!
Upam, da vsaj danes pridejo rezultati AC!Lena, mbd, držita se, ostale pa tudi uživajte v (sicer nekoliko kislem) ponedeljku.

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
2.6.2008 9:47:29   
lena35
Lana 34 pa kaj te še nebo doletelo groza,veš jaz imam tudi MF jutri pa me kr stiska  če bo vse vredu.Pol pa pravijo uživaj vuser posted image  le kako če te z dneva v dan nekaj teži in si non stop pod nekim pritiskomuser posted image

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
2.6.2008 9:57:46   
freha
Lana a tebi je merla obseg trebuha? Upam, da nimaš preveč za skrbet, je pač tvoja ginekologinja zelo previdna, ker moj ginekolog mi še ni meril obsega, na sploh ne kaže posebne skrbi da bo že vse ok. Včasih se tudi jaz malo zasekiram zaradi obsega mojega bušija, ker ni tolk velik kot pri ostalih, sej konc koncev nismo vse enako visoke, jaz sem na primer 176 cm in se najbrž moje bejbi porazgubi po trebuhu :)

Držim pesti za vse ki čakate izvide da bo vse ok, pozdravljene tudi ta nove!

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
2.6.2008 10:17:12   
jolly123

Mi smo imeli danes  morfologijo, ker j emoja ginekologinja na bolniški in je bilo nadomeščanje,  imam kri v urinu in neke bakterije, tko da je posumila na vnetje in moram jutri zjutraj prvo vodo nest v laboratorij.
No zdaj na morfologiji nama je povedala, da je fantek  :shock: Hmmm zdaj pa bodi pameten... čist sva šokirana še zdaj, ker sva se čist v punčko ufurala, pa že vsem raztrobila  :D 

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
2.6.2008 10:56:58   
corti
ojla!

Evo pa se vam javljam iz novega stanovanja! Končno vse pospravljen..vse zrihtan...tako, da zdaj pa res uživat.
Včer sem bila pa že pošteno izmučena...in celo po zelo dolgem času mi je bilo spet slabo....in nisem vedla al bi blaa kar na wcju al nej ležim, al naj sedim!

Lana joj....vrjamem da nimaš volje....ampak probaj jo dobiti...če ne vsaj za user posted image .

Conccilla ko zvem za urnik naslednji teden, ti javim kdaj mam čas in se zmenimo! Ker ta teden delam skoz do sedmih in potm grem samo še domov!

Jolly...tud jaz jutri moram oddati vodo...sicer v porodnišnjico, a ti mora prov na zavod?
Lahko greva potem na hitro kavico...če seveda ne bo spet gužve pri nas v porodnišnjici..ker moram počakat izvide in kaj bo ginekologinja povedala!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
2.6.2008 11:06:07   
janja 27
ojla

joj jolly to pa je kr kriza k je sprememba spola user posted image user posted image  čeprav ni važn kaj bo ne, ampak te šokira sicer sem jaz tud vedla da bo punčka pri manci pa sem vseeno vprašala ko se je rodila če je res punčka user posted image user posted image
lana34 ti tud preživljaš živćno vojno, joj namesto da bi uživale v nosečnosti se non stop neki dogaja da te skrbi..ma bo vse ok in oktobra boš držala svojo štručko v naročju
drugače pa držim pesti za najboljše izvide...user posted image user posted image
mi imamo danes popoldan kr gužvo moj bo s hruško zalival štirno tko da bo kr neki dela...sedaj sem pritekla vas mal pozdravit potem pa hitim kuhat kosilo in pripravljat malico za popoldan...
bom probala dodat seznamček...

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
2.6.2008 11:13:08   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: corti

o
Jolly...tud jaz jutri moram oddati vodo...sicer v porodnišnjico, a ti mora prov na zavod?
Lahko greva potem na hitro kavico...če seveda ne bo spet gužve pri nas v porodnišnjici..ker moram počakat izvide in kaj bo ginekologinja povedala!

Jaz moram takoj prvo jutranjo vodo nest v zdravstveni dom. Tko da bom že ob 7-ih tam. Kdaj pa prideš? ker jaz se grem pol domov učit, imam jutri en izpit.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
2.6.2008 11:24:37   
janja 27
s seznamčkom spet problemiuser posted image user posted image sem pisala na ringaraja bo moej me imajo pol kufer tko da sedaj spet ne vem kako in kaj..sej verjetno mi bo napisala da naj vse pretipkamuser posted image user posted image

sicer pa imajo jutri preglede:

user posted image       Maska           MF
   user posted image       Lena35         4.pr
   user posted image       afnica mala   3.pr
   user posted image       "tedy"            pr

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
2.6.2008 11:58:38   
lana34
IZVIRNO SPOROČILO: freha

Lana a tebi je merla obseg trebuha? Upam, da nimaš preveč za skrbet, je pač tvoja ginekologinja zelo previdna, ker moj ginekolog mi še ni meril obsega, na sploh ne kaže posebne skrbi da bo že vse ok. Včasih se tudi jaz malo zasekiram zaradi obsega mojega bušija, ker ni tolk velik kot pri ostalih, sej konc koncev nismo vse enako visoke, jaz sem na primer 176 cm in se najbrž moje bejbi porazgubi po trebuhu :)

Držim pesti za vse ki čakate izvide da bo vse ok, pozdravljene tudi ta nove!

Freha, ne gre za moj trebuh, ampak za trebuh user posted image !Ta naj bi v rasti zaostajal za glavico, velikostjo user posted image , dolžino stegnenice,...
Ravnokar sem šla gledat v nabiralnik, če je kaj pošte oz. če so prišli izvidi z AC, pa nič!
Ti v Ljubljani se tud že mal norce z nas delajo...
Eh, danes sem res tečna, bom rajši kar nehala...
Imejte se lepo!

< Sporočilo je popravil lana34 -- 2.6.2008 12:00:51 >

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
2.6.2008 12:42:05   
gloria
Punce sory kaj vam letim v temo ampak sem bila na istem glede čakanja na izvide od AC in če ne bi sama klicala bi mi se res zmešal ker so oni kao POZABLI poslat ker imajo preveč dela tak da sem ih šla sama iskat ko sem imela gor pregled ker je že moj gin.tečnaro da rabi kak izvid user posted image ....Tak da kr pokličte in bote lepo mirne...Vsaki pošiljm eno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
2.6.2008 12:54:14   
afnica mala
Dober dan!
vikend na morju je bil super, praznovanje r.d. tudi. user posted image

Vidim, da še nimate nič odgovora za AC! Gotovo je dober znak!user posted image

Sem prišla pravkar z genetike. AC je potrdila translokacijo. So mi povedali, da sem prva v SLO, ki ima odlom in potem prilep na teh dveh kromosomih. Tako, da mi ne morejo nič povedat. Konec tedna naj bi šel vzorec v Belgijo. Danes mi je druga zdravnica obrazložila stvar tako;
Ko so se delci iz 3. kromosoma odlomili in če so se vsi nalepili na 15. kromosom- je to ok. Če se je pa kje kakšen zgubil- to pa ni ok. Ampak spet ni rečeno, da je kaj narobe. Če so se zgubili geni, ki niso pomembni je vseeno, v nasprotnem primeru.... Uglavnem, lahko precej natančno določijo.

Jutri imam morfologijo. Če bo jutri vse ok, bo to že lep znak- tako mi je danes rekla g. Ker moja g. nima rezultatov, izvidov niti HB, niti AC, ji bom jaz razložila težavo, da bo ona potem vedela v čem je stvar! user posted image

Corti in coccinella- kdaj gresta v materinsko? Gresta v Domžale? Zdaj ena poteka, naslednja pa se začne 23.julija. Takrat gremo mi3je. Potem kavica naslednji teden po 17h? Tudi meni bi takrat odgovarjalo.

jolly- verjamem, da si šokirana!

Pozdravček vsem!

(odgovor članu lana34)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
2.6.2008 14:23:11   
coccinella
Ciao!

danes je takšen čuden dan....nič se mi ne da delati, pa moram biti vseeno še do 16h v službi...

afnica mala - upam da bo vse vredu z rezultati, držim pesti. Jaz bom šla v materinsko šolo v domžale. Res, da se nisem še nič pozanimala, sploh nevem kako to poteka, kdaj in kje se moraš prijaviti...drugače pa se mi zdi 23.julija kar vredu user posted image . In kavica naslednji teden po 17h...VELJA!!! Za dan pa se še dogovorimo.

Pa tudi vsem ostalim želim, dobre rezultate pri testih....verjamem pa da bodo dobri user posted image .

Danes je moja user posted image zelo mirna, premika se zelo malo....mogoče pa je utrujena od vikenda user posted image .

lep dan vam zelim, pa da i am služba hitro minila.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
2.6.2008 14:25:04   
vianne
Na forumu dojenček sem zasledila tale članek CEPLJENJE - temna stran zgodbe
Morda še katero zanima.

Moje bolečine v trebuhu so popustile in sem se prav malo pomirila.
Drugače je pa pri meni vse po starem. Le kile mi gredo pa kar po hitremu postopku gor. Prejšnjo sredo na pregledu sem imela 47,4 kg, danes pa se zvagam in mi kaže že 48,5 kg.
Se je pa moj dragi odločil, da bomo imeli psa in sicer pasme sibirski husky. Včeraj jih je šel pogledati in si izbral psičko. Sedaj so stari dober mesec (skotili so se 01.05) in bodo pri mami še dobre 3 tedne. Ime ji bo pa Frida. Ima pa kot zanimivost eno oko modro, drugo pa rjavo.
user posted image
user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
2.6.2008 14:35:54   
mbd0411
Lana34,nisi sitna,samo živčki delajo.Jaz tudi še nisem dobila nič izvidovuser posted image .Me jezi,ker ne vem pri čem sem,čeprav je 4.teden in je najhuje mimo.Pa,saj bo samo,da niso klicali.Moj pregled bo naslednji ponedeljek,tako da komaj čakam.Brce so pa že kar konkretne,predvsem zvečer in ponoči.Zredila se nisem veliko.2 kg.Sem še kar pridna.Bodo zdaj po izvidih šli bolj gor ali pa tudi ne preveč.
Držite se punce.AC bo ta teden po pošti,klicali Ne bodo nobene!!!!!!!!!
Vsem lep dan

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
2.6.2008 16:03:36   
*tedy*
snufek danes sigurno ne boš imela časa za branje, ker sta tvoja dva prišla, kajne?? Upam, da sta se imela lepo, predvsem tamala in da ni bilo preveč poppvale na Brnikuuser posted image . no , pa vseeno ti sporočam da grem jest in moja tamal tud na DM -ov tek. V bistvu že tretje leto, sam tekla pa res na bom, bo še tamala za mene, lani me je skoraj prehitelauser posted image .

Sicer pa smo bili od četrtka na morju, res je blo super, smo se naplavali in nasončili, skratka bi kar tam ostalauser posted image , sej gremo kmalu nazaj ker imamo prikolico in bomo skoraj celo poletje tam, samo da se šola končauser posted image .

Mojih izvidov od AC tudi še ni, kar pa je čist ok, čim kasneje tem boljši bodo , kajne???user posted image Edino kar me zeloooo zanima je kaj bo fantek ali punčkauser posted image .

Jutri imam pregled pa upam, da me bo za petek naročila za morfologijo, ker bo že 20 tednov.

Punce lepo se mejte in se tipkamo

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
2.6.2008 18:18:27   
zeko
lep pozdrav punce.
mi je kar pašteno vroče danes pa še nič se mi ne da. moja dvauser posted image user posted image sta kar živahna no vsaj eden me po cele dneve pozdravlja eden pa glih enkrat na dan, je bolj lene sorte.
Imam pavprašanje za vas a je katero že kdaj bolela sramna kost in sramne dlake ospredaj vam povem da me je mal strah sicer G pravi da je najverjetneje zaradi teže in velikosti user posted image user posted image pa  sem ni zdelo da je verjela v to kaj mi je  govorila .

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
2.6.2008 18:23:13   
watershine
AM ZAKAJ JE TALE TEMA!? če prav razumem je to za tiste, ki bomo v oktobru zibale, al kako? am lohka tut jst v tem klubu user posted image

(odgovor članu zeko)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
2.6.2008 18:43:27   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: watershine

AM ZAKAJ JE TALE TEMA!? če prav razumem je to za tiste, ki bomo v oktobru zibale, al kako? am lohka tut jst v tem klubu user posted image

Ja tale tema je za vse, ki bomo zibale v mesecu oktobru. In če si tudi sama bodoča mamica oktoberčka/ke se nam kar hitro pridruži in nam kaj lepega povej!!!!

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
2.6.2008 18:56:06   
watershine
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jst mam rok konec oktobra 30.10 en rok imam celo izračunan 4.11, ampak ker se na dveh stolih ne da sedet sm se odločila da bom kr kupla oktobr user posted image (tut zato ker bom tega meseca tut sama slavljenka (stara bom 21 let in moje rojsnodvevno darilo bo bebika user posted image

dons sm mela izpit iz fizike in ga nism nardila-smola... ah sej so še drugi roki user posted image aja mogoče bi lahko k temu dopisala da sem študentka gradbeništva in sem z dolenske user posted image .

tok o men upšam da vs bom kmalu bolj spoznala in da se bomo faj menle. lepo se mejte.
user posted image

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
2.6.2008 19:47:18   
mbd0411
user posted image user posted image user posted image tudi moj prvorojenec je 4.11
Dobrodošla men nami,ki bomo zibale oktobra.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
2.6.2008 19:51:51   
watershine
hvala!
torej bomo mele tehtnice in škorpijone-karizmatične in temperamentne!

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?