pikecpokec
|
Ne bom šla v podrobnosti, ker se bom samo razkurila, ampak moj heroj si zgleda NIKOLI v življenju ne bo znal organizirat cajta . Če mu pa kaj predlagam, se pa revež počuti grozno pod pritiskom in rata tečen . a ti to o mojem govoriš? Ker je ISTI!!! Itak sem že vse sezname za na morje napisala, od kuhinjskih stvari, do hrane, opreme, stvari za tamalega, tehničnih pripomočkov, .... Tudi spakirala bom - vse - itak mam najrajš da sama pakiram, potem vsaj vem kje je kaj. In sem ga prosila če se bo lahko zmenil v službi da pride jutri ene dve urci prej domov, da ne bova zvečer vsega zlagala v avto, pa je začel palamudit, da se bo probu zmenit, ampak ne ve če bo šlo, mogoče bo, ampak bo šefica težila, pa ne ve če ma še kako uro v dobrem (itak so pri njih vse nadure na prostovoljni pogon ). V glavnem, z njegovimi sem se že zmenila da pridejo Gala čuvat popoldne, ker drugače ni šans da bi midva v miru spakirala. No, ne vem pa še kdaj bojo gospod mož pršli domov . Ker njegova šefica je res malo . Enkrat ko si je hotel vzeti dopust ker smo šli smučat (za en dan), je rekla da sicer lahko, ampak da naj se zaveda da je to luksuz in da se tega pri njih ne bojo šli . Mislim.... Eh, konc jamranja! V glavnem, Jančika, imava enake djede ! Aja, Jančika, moja sestra zelo lepo pozdravlja tvojega Vaskota. Jo je zadnjič tko pogrešal ker je ni bilo zraven . Je rekla da naslednjič pride! Midva sva nabavila hrano in pijačo za na morje. Zdej imamo pa že tolk stvari, da še dobro da smo si sposodili trugo ker sicer bi tenko piskali. Majkemi, da bi blo bolj enostavno it v hotel al pa apartma! HuAnita, vse najboljše! A, ste vidle kok se dela vreme? Prej skor vesoljni potop, ko gremo mi na dopust, pa - Vremena Krajncem bodo se zjasnila! Jao, kr neki klofan. Kdo bo pa vse to bral ? Aja, če katera rabi nalepke od Tuša, naj javi. Do jutri, ker potem nas 2 tedna ni. Imam jih pa točno 20. Grem zdej južino kuhat. pa-pa