|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup!
19.6.2008 10:22:08   
Ropotuljica
Jančika, kam greste na morje? V Premanturo?
jaz se tudi poigravam z mislijo, da bi se odpravili v malo bolj tople kraje.

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
19.6.2008 10:42:57   
Jančika_
Skuštrana, potem pa pusti pri HuAniti ali pa če se vidiš s Skabi - po moje bom šla v ponedeljek do nje.

Ropotuljica, ja, v Premanturo gremo. Če gremouser posted image . Ne bom šla v podrobnosti, ker se bom samo razkurila, ampak moj heroj si zgleda NIKOLI v življenju ne bo znal organizirat cajtauser posted image . Če mu pa kaj predlagam, se pa revež počuti grozno pod pritiskom in rata tečenuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 19.6.2008 10:43:15 >

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
19.6.2008 11:02:57   
pikecpokec
Ne bom šla v podrobnosti, ker se bom samo razkurila, ampak moj heroj si zgleda NIKOLI v življenju ne bo znal organizirat cajta . Če mu pa kaj predlagam, se pa revež počuti grozno pod pritiskom in rata tečen .

user posted image user posted image user posted image a ti to o mojem govoriš? Ker je ISTI!!!user posted image
Itak sem že vse sezname za na morje napisala, od kuhinjskih stvari, do hrane, opreme, stvari za tamalega, tehničnih pripomočkov, .... Tudi spakirala bom - vse - itak mam najrajš da sama pakiram, potem vsaj vem kje je kaj. In sem ga prosila če se bo lahko zmenil v službi da pride jutri ene dve urci prej domov, da ne bova zvečer vsega zlagala v avto, pa je začel palamudit, da se bo probu zmenit, ampak ne ve če bo šlo, mogoče bo, ampak bo šefica težila, pa ne ve če ma še kako uro v dobrem (itak so pri njih vse nadure na prostovoljni pogon user posted image ). V glavnem, z njegovimi sem se že zmenila da pridejo Gala čuvat popoldne, ker drugače ni šans da bi midva v miru spakirala. No, ne vem pa še kdaj bojo gospod mož pršli domov user posted image . Ker njegova šefica je res malo user posted image user posted image user posted image user posted image . Enkrat ko si je hotel vzeti dopust ker smo šli smučat (za en dan), je rekla da sicer lahko, ampak da naj se zaveda da je to luksuz in da se tega pri njih ne bojo šli user posted image . Mislim....

Eh, konc jamranja! V glavnem, Jančika, imava enake djede user posted image !

Aja, Jančika, moja sestra zelo lepo pozdravlja tvojega Vaskota. Jo je zadnjič tko pogrešal ker je ni bilo zraven user posted image . Je rekla da naslednjič pride!

Midva sva nabavila hrano in pijačo za na morje. Zdej imamo pa že tolk stvari, da še dobro da smo si sposodili trugo ker sicer bi tenko piskali. Majkemi, da bi blo bolj enostavno it v hotel al pa apartma!

HuAnita, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image

A, ste vidle kok se dela vreme? Prej skor vesoljni potop, ko gremo mi na dopust, pa - Vremena Krajncem bodo se zjasnila! user posted image

Jao, kr neki klofan. Kdo bo pa vse to bral user posted image ?

Aja, če katera rabi nalepke od Tuša, naj javi. Do jutri, ker potem nas 2 tedna ni. Imam jih pa točno 20.

Grem zdej južino kuhat.

pa-pa

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
19.6.2008 11:41:10   
skuštrana
Pikecpokec,uživajteuser posted image user posted image  

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
19.6.2008 17:02:05   
Naty*Taja
Janči, pa kaj hudiča dela Joe v šoli tak dolgo? Pri nas smo kr hitro fraj - a imajo še pouk, al kako?

Huanitka vse naj, naj!

Kje in kdaj se jutri dobite? Vas pridem mal pogledat... u kak paše mal se načvekat in tele cukrčke user posted image   pogledat ... A kr v Top fitu?

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
19.6.2008 18:23:50   
jerebica
na hiter mam dans moža doma pa komaj pridem do računalnika.

Pikecpokec lep in sončen dopust, men že tud misli uhajajo tja čeprav je do tja še daleč in me čaka še vliiiiikoooo.

HuAnita vse najboljše !!!!!user posted image
glede rolanja za M je pa tako, da bi mi Petrovče ful pasale, ker za tja bi lahko še babico nasrala da ga pelje, če bi js že šla v Rim. Če boste pa imeli še kakšen tečaj kasneje, se pa morda pridružimo.

se vidimo jutri !!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
19.6.2008 20:43:08   
teta beta
Huanita, vse najboljše!

Jutri sem pa jza tudi za eno kavo (končno!). Sicer še imam malo zamašena ušesa, ampak drugače pa sem v redu. Pa itak moram v Celje, ker grem kupovat darilo. Zjutraj peljem najprej Dašo v vrtec, nato pridem domov, pozajtrkujem, peljem psičko na sprehod, potem sem pa že fraj. Ob kakšnih 10. bom že v Celju, s tem da moram iti v City Center, mi je pa vseeno ali prej ali kasneje. Sporočite, kje boste.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
19.6.2008 20:49:01   
Janeja
HuAnita vse najboljše! user posted image user posted image

A že kar po dopustih se odpravljate? Jaz pa o svojem sploh še ne razmišljam, ker je še takoooo daleč. user posted image Pa če se mi v službi ne bo kmalu kaj umirilo, se mi bo počasi zmešalo. To pa ni več normalno user posted image .
Še dobro, da grem mal ven na teren. V sredo mi je pa zmanjkalo časa za kofetek, ker sva z mojim zjutraj 1 uro čevlje kupovala user posted image . Jaz sem imela že zbran en par prej, P si je tudi hitro ene našel, pol je ratal pa problem, ker nisva tretjega para našla. So imeli akcijo - kupiš 3, plačaš 2 in valjda sva hotela iz trgovine tudi s tretjim, "tazastonj" parom. user posted image

Uživajte jutri na kavici in čveku.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
19.6.2008 21:53:04   
Jančika_
Piki, Joe je dobil fraj od dvanajstih naprej, pa je tudi rabil cel teden, da je vprašaluser posted image . To, da je danes visel tam kot abrank, je pa kr sprot pozabil, itak. Naty-Taja, Joe ni samo profesor, ima namreč samo 7 ur v razredu. Ostalo je v knjižnici in tajništvu, tako da imajo zdajle res ful gužvo, ko se printajo spričevala itd.

Tokrat bom pakirala sama, drugače to počneva skupaj, sploh za zlaganje v avto je Joe svetovni prvak, to mu je treba priznat. Lani smo šli za 10 dni na morje v Škodi Fabii (ne karavan!), s sabo smo imeli vse, kar štirje ljudje v tem času rabijo, plus prenosno posteljico in voziček, pa nismo nič peljali na strehiuser posted image .

Janeja, tole gremo samo do nedelje, pa verjetno bomo precej tega cajta preživeli v kakšni gužvi na cestiuser posted image . Pravi dopust imamo konec julija, pa še tak fajn pride, da gremo dol v nedeljo in nazaj v sredo, tako da ne panike na cesti.

Za jutri pa sploh ne vem, kaj naj naredimo; a naj tvegamo in gremo pač po AC in če bo štala, bo štala, ali pa naj žongliramo in iščemo stranske potiuser posted image . Menda je kr gužva že zaradi preurejanja cestninskih postaj...

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
19.6.2008 22:01:26   
Skabi
Huanita, čestitam tudi jaz!
Za majčko sem pa mislila, da bo vsaka sama kaj naredila, ne jaz vse. No, lahk ti pomagam,  če  bo kaj boljše izpadlo, pa dvomim. Zdaj itak skuštrana nima časa, tak da se lahk zmenimo za naslednji etden - menda brez njeuser posted image

Žanek, nisme pozabial - samo razvila še nisem slik user posted image  Bom probala danes.
Jančika, a v ponedeljek prideš zraven? Fajn, mi boš pomagala frizuro izbrat.user posted image

Darja33, hvala, si me malo pomirila. Mogoče je pa to še od poroda in abrazije?

Kam greste jutri na kavo?  Ni treba igral user posted image , bom imela samo najmanjšega zraven. Imam pa opravke v mestu.

Vsem dopustnikom lep dopust!

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
19.6.2008 22:08:25   
HuAnita
Skabi, ne, jaz bi rabila kaj lepega za vzglavnike - imam že zašite, povsem bele, napolnim pa jih potem s pirinimi ostružki - tak fin, starinski 'povšter', v katerega se kar potopiš, pa še diši fino... (Monti se gotovo ne bi strinjaluser posted image , ker je pira ena vrsta pšenice...)  Ponavadi kaj gor napišem, zdaj pa bi rada kaj lepega gor....

Hvala vsem za čestitke.

Grem zdaj preverit, kaj je bolj zanimivo, fuzbal ali jaz... brez gatk!user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
19.6.2008 23:12:25   
Skabi
Huanitka, za starinske zadeve pa jaz sploh nisem taprava...

Pozor, pozor: naročnice, poglejte e-maile, poslala sem fotke!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
19.6.2008 23:44:53   
Skabi
Šit, Jančika (hvala) me je pravkar opozorila, da so fotke mal čudno raztegnjene..user posted image . bom poskusila popravit, samo ne danes user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
20.6.2008 6:02:44   
snorlax
Jančika, jaz sem pa še študirala, da sigurno gre učiteljski zbor na kak 4 dnevni izlet, ker so otroci fraj danes in v ponedeljek. user posted image Očitno ni tako. Lepo se imejte na dopustu!user posted image

Grem gledat slike, Skabi.user posted image

A mi lahko ena pošlje mesič, kje boste. Jaz bom v bolnici in če bo čas, uletim. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
20.6.2008 7:39:44   
darja33
Jutro!

Vidim da bo na današnjem kofetu kr gužva...

Kje bi se doble?? Zunaj definitivno, Top fit ali mesto (Pr pivnici, populus, gallus). Ktera se bo opogumla. Menda vam bo v mestu bolj pasal ker imate vse tam neke opravke.

Ropotuljica ti pa tudi pridi "jemat slovo", ko te pol ne bo več.... dopoldan vsaj.

Js se vmijem, pa malo nafutram pa štart. Ja, taki so moji dnevi, pol pa ni čudno da imam stanovanje tako, da ne govorim o moji podipl. nalogi.

Poznate ketro ki bi mi hodla pisat doktorat, js pa bi zunaj kofetkala...?? Dam več kot 5 € na uro.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
20.6.2008 8:43:41   
Skabi
Ejte, zgleda, da men ne bo zlavfal dopoldne prit. SIgurno pa bom v Ce okrog 12, ker moram ob 13 oddat mature. Kje sploh boste? Katero naj pokličem, ko pridem v CE? Številko na Zs, prosim user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
20.6.2008 10:00:51   
HuAnita
Skabi, ne starinsko, po preteklosti pa res dišijo ti vzglavnikiuser posted image , jaz bi samo kaj lepega gor narisala, cvetlico ali kaj takega... Ne morem tule napisati, za koga je, ker mariskdo neprijavljen, ki nas pozna, tule gor bere, vem, ker mi povedo, pa ne bi rada<, da bi bilo presenečenje pokvarjeno....

Mavo - zasačena user posted image user posted image user posted image  včeraj 18.25, na prehodu nasproti CBH, oziroma na drugoi strani tgvoine Mana ali kaj je že.... Na tisti strani si stala, kjer je neka kafana s sladoledom, zraven je bil pa po moje tvoj izbranec .... user posted image

Meggi - sem ti pozabila povedati včeraj, kako lepo si videti, lepo oblečena, predvsem pa preščipnjena..... Še ena pogel skuštrane, Janeje, Darje33, MarjaneR, JančikeRR in večine drugih, zaradi katerih tolažilni: "Saj je lahko suha, ni rodila 2x, kot jaz,...."  ne vžgeuser posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
20.6.2008 10:02:02   
Jančika_
Jaz pakiram in mam že poln kufer (žal še ne dobesedenouser posted image ).

Sem Joeju včeraj zvečer rekla, da naj pripravi cote, ki jh bo imel s sabo, da bom lahko dopoldan vse spakirala. In vidim danes njegov kupček - pripravil je:
1. ene črne kopalke in
2. še ene črne kopalke.
Tretje točke pa niuser posted image . Ah ja, ah ja....

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
20.6.2008 10:15:33   
Skabi
user posted image user posted image user posted image , Jančika, ma vsi so isti. Najina tavečja dva sta šla v Moravske toplice. K jima je za 3 dni pripravil termoflis,eno majčko za doma (polno flekov), tričetrt hlače in 1 gatke. Nobenih kopalk, rokavčkov ipd. 

Majčke - torej, pri ans radi delmao majčke z odtisi dlani, podlpatov, tavečji kaj anriše gor, ... jaz bi si napisala kak provokativen dojiljski pregovor ali kako satiro o trebuščku po porodu. Take stvari ful rada delam, še boljše pa ej v družbi, zato vas vabim na ustvarjanje! Prinesete "prazno" majčko, barve imam  jaz. Danes popoldne odpade, ker moram popraviti 4 metre bordur (sem naredila preširoke user posted image ),  lahko drugi teden ali anslednji vikend.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
20.6.2008 16:00:04   
žanek
Skabi, hvala za slikce user posted image , 4 punce pa žal ne poznam (ne vem katera je katera), manjka mi pa kakšna tvoja slikca user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita
Grem zdaj preverit, kaj je bolj zanimivo, fuzbal ali jaz... brez gatk!

In, kaj je bilo bolj zanimivo user posted image ?

Vsem, ki greste na user posted image , uživajte!!

< Sporočilo je popravil žanek -- 20.6.2008 16:05:33 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
20.6.2008 16:52:27   
Naty*Taja
Kak ste ve fajne ... ste mi polepšale dan, pa še vsem  mojim sodelavcem, ko mi je potem pred konferenco trgal...user posted image
Mam pa zdejle zraven sebe...pirr!!!user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
20.6.2008 17:54:53   
darja33
Naty Taja, tebi pa res ni moglo trgat po 2 deci pira. Meni bi že lahko, sam sem že razvila toleranco. Rabim večje količine...

Huanita, ti pošljem na ZS od čistilke. Je fajna, čisti tudi pri županu in mu baje še ni nič ukradla.... Pa ma verjetn kej več kot jst.
Aja, pa kaj TI govoriš o kilah???!! Meni si se zdelaa prav lepo preščipjena...

Moja dva lenuha spita, js meni se pa ne da. Grem v špar.

Uživajte v dežeku.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
20.6.2008 20:10:01   
Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Poznate ketro ki bi mi hodla pisat doktorat, js pa bi zunaj kofetkala...?? Dam več kot 5 € na uro.

Jaz ti svojga prodam. Nimam kaj z njim počet.

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
20.6.2008 20:27:07   
Janeja
Moški in pakiranje - no tudi tu je moj mal drugačen od večine user posted image . Ko si pripravi kupček za na dopust, je samo njegov ponavadi večji od naših treh skupaj. user posted image No saj malo se je že popravil v pretiravanju.... user posted image

Jančika in pikecpokec - uživajte na user posted image
Skabi, luštne slikce. Pravi profi si. user posted image Zdaj jih mora pa še Naty Taja gor dat, da še tebe kje vidimo.

HuAnita, itak da pretiravaš s temi tvojimi kilami. Čist super si!

Jaz sem pa zdajle v "hudi dilemi". user posted image Jan je danes izgubil svoj prvi mlečni zobek, na kar je že zeloooo dolgo čakal. Seveda ga je skrbno nastavil na rob postelje za zobno miško. Problem je pa, da "zobna miška" nima doma niti enega EURa. user posted image Ja, takle mamo. user posted image Zdaj pa razmišljam, a naj dvignem rit iz kavča in se zapeljem do bankomata, ali naj mu jutri rečem, da je bila danes miška fuuul zaposlena in da pride jutri. user posted image   Ma ne, saj vem da moram it po dinarčke. To je pa tak dogodek, da ga ne smemo prestavljat na jutri. user posted image

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
20.6.2008 21:23:13   
Skabi
Janeja, dvigni rit in pejt po dnar! user posted image  Ma saj si verjetno že nazaj, a ne? Mi že komaj čakamo, da se bo kak zobek začel majat, pa še nič.  "Profi" se zahvaljuje za pohvale user posted image

Žanek, nisem napisala, katera je katera, ekr se za eno ne spomnim in me je tega malo sram user posted image user posted image  Ne morem verjet, zdajle sem se pa spomnila! Ti bom poslala z imeniuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

IZVIRNO SPOROČILO: darja33

Jaz ti svojga prodam. Nimam kaj z njim počet.

Tole je pa najbolj smešen in hkrati žalosten odgovor na RR

A ste danes spet lumpale? Ropotuljica še tega ni vedela, kje pije user posted image  user posted image   Jaz sem prišla v Celje šele okrog enih in nisem nobene klicala.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......