|
RE: septembrke 2007, 2.krog 9.2.2008 22:47:54
|
|
|
|
december06
|
ga. srček tudi jaz sem že imela v mislih scenarije. Me je blo najbolj strah, da ko grem pozno spat, se bo ravno zbudil in ne bo hotel nazaj spat, jaz bom pa ko zombi. Pa se tudi še ni nikoli zbudilo. Tudi jaz najraje na svetu spim. Verjetno se to tudi pozna našemu malemu, ko je tak zaspanček. No, ko mu enkrat rata zaspat. škorpion naš je imel prejšnji teden neko obdobje ko je tako cvilil. Očitno si je bil všeč, ko se je slišal. Zdaj pa kar ne več. Čeblja pa najraje, če ima prst v ustih. anni naš je že od drugega meseca na hrbtu. Takoj, ko se je začel sam prestavljat je na hrbtu. Mu tudi poglaganje nič ne "koristi". ana b jaz sem pri našem začela 5 dni nazaj in tudi ni vedel kaj z jezičkom delat. Zdaj pa mu gre vsak dan bolje in še ustka zelo odpira. Se bo že naučil. Kar takoj pač ne gre. Saj bo. Samo več potrpljenja. NaILa le po uživaj na kavici in šoping v Ljubljani. Superca je ko si malo "fraj", si kar baterije napolniš in bo potem lažje. hujšanje jaz sem za, da začnemo skupaj eno ločevalno in kdaj začenemo? Jaz sem če predvčerajšnjim.... samo rekla sem da bom. No, jutri verjetno spet ne. V ponedeljek pa bom res začela, ker to res nikamor ne pelje. SMO ZA DIJETO?!!! Jaz začnem v PONEDELJEK z beljakovinskim dnevom, torej 90 dnevno dijetjo. Srčkek jaz bi bila za seznam, da je malo večja motivacija. Torej, v ponedeljek začnemo jaz, duskamb, jst86, melani99, ana b, lina31, nefretiti, rožica* Škorpion, ti si pa nam za vzgled. Sicer pa, ne smeš prehitro kg zgubljat. Ni zdravo. vsem za zobke. Jaz tudi komaj čakam, da našemu kakšen ven pogleda. tianna hvala za informacije o cenah avtosedežev. Mi gremo za veliko noč k žlahti v Novo Gorico in bomo skočli še v Italijo. Drugače pa smo mi ravno v petek montirali športni del vozička in prav uživa v njem. NaILa, jaz mu zvečer dajem Novalacovo prvo žitno kašico. Kašice pa delam sama doma, zaenkrat, ko smo šele začeli. Pa mi imamo tudi steklen ribežn, nam ga je moja mami posodla. V trgovinah pa jih nisem še vidla. _mala_ ja, lepa princeska.
|
|
|