|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
9.2.2008 11:03:24   
melani99
Je še katera ZA?
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Jaz sem res za to, da začnemo eno skupinsko,.. ..pa namesto tega, koliko smo spale napišemo koliko smo telovadile

user posted image user posted image user posted image
To je beseda.

Je še katera ZA?

user posted image user posted image user posted image
Pozdravljene!
Tudi jaz se vam pridružujem pri skupinskem hujšanju!

Na hitro sem samo nekaj prebrala, tako da spet nisem z vsem na tekočem, bom ob priliki si vzela čas , da se malo bolj tukaj posvetimuser posted image

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
9.2.2008 11:14:46   
škorpion
dobro jutro vsem!

Ravno kar sem si skuhala kavico. Vidim da ste kar zagrete za hujšanje le tako naprej, samo začeti je treba. Jaz imam danes 39 dan 90 dnevne diete in sem do sedaj shujšala 7kg. Ni ravno lahko ampak nekako gre.

jst:jaz imam knjigo shranjeno na cd-ju tako da ti lahko jaz posodim,

Pa še nekaj glede diet. Lahko tudi hujšate po dieti zeleni slap je tudi kar vredu, baje lahko shujšaš več kot z 90 dnevno , samo tam pa nesmeš jesti sadja pa mlečnih izdelov.... če želite vam pošljem link o tej dieti, če katero zanima, da ne bom predolga.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
9.2.2008 12:33:20   
Anonimen
Jst86, jaz imam knjigico, vem pa da se dajo recepti dobit tudi na netu, samo ne vem kje.
Duskamb, ko bom jaz dobro začela dieto boš ti že končalauser posted image . Mene čaka dvakrat po 90 dni da pridem na ciljuser posted image .

Bila sva na sprehodu po Portorožu in je gužva kot poleti, cela slo se je zgrnila dol. Še dobro da sva šla že ob 10h, ker ob 12h ni bilo več kje za parkirat.

Lumpa
, jaz te nisem nikjer vidla. Vsaj svetlo plavega vozička v veliki skupini neuser posted image .

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 1903
9.2.2008 14:13:14   
ana b
Ga Srček: saj vem kako gredo začetki hranjenja z GH pri otroku, smo že enkrat to čez dali, ampak ko vas berem izpade, da že vsi znajo jesti in imajo vse radi user posted image . Imam pa še vedno v živo v spominu našega tavečjega in njegovih grimas pri poskušanju, no itak še danes je pet jedi user posted image . Matic sicer ne dela grimas, ampak samo začudeno gleda in mu ni nič jasno user posted image  (to je približno izraz).

Dieta: bo treba kakšno kilco dol spravit, se pridružujem

Zdaj pa moram airex blazino spucat, da damo malega v akcijo. Ko sva jo pred 2 letoma pospravila, jo je user posted image  zlepil in sedaj je vse lepilo gor ostalo user posted image , jaz pa drgni user posted image , pa sama doma.

ah, grem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
9.2.2008 16:39:31   
LINA31
Pozdravljene,

full je lep tale podaljšan vikend, tako da smo večinoma časa zunaj in ni bilo časa za internetuser posted image .

Naila....vem, da se v okolici Loga (Plešivca) prodajajo kar lepe parcele, ampak grejo zlo hiter  v promet. Moja sestrična je zdajle kupla...mislim, da je okrog 700 m2 in je bilo okrog 100.000 €. Drago, a ne? Če te zanima se lahko pozanimam za teleofnsko prodajalca.

loćevalna dieta...jaz sem za.

škorpion...Žan tudi veliko govori. Oziroma predvsem se odziva na naju s srčkom.

lemavrica....čestitike za Jakatov zobekuser posted image

šport....jaz sem bila full pridna predens em zanosila in sem hodila na Planino vsaj 2 do 3 x na teden. To je tako nekako kot Šmartna, le da je malo dlje. Tudi jaz sem full tekmovalna in sem se vedno štopala, da sem le rekorde podriala. Na koncu pa sme bila tako dehidrirana, da sem dobila migrenouser posted image . Ko pa spoznaš svoje telo, je vse cool. Jaz komaj čakam, d abp pomlad in da zalnem z GH, ker potem ponovno začnem. Je pa res, da sem 1x že bila in to z Žanom in vozičkom po drugi poti. Sem bla full vesela.

Bradavice...a mogoče katera ve, ali je odstranitev fibroma-bradice na obrazu povsod le samoplačniško? Jaz sem imela napotnico, pa sem zdaj na dom dobila, da stane 170 €, če hočem, da mi jo odstraijo na Polikliniki. Imam pa jo na obrazu. A ni to full drago??? Mene je skoraj kap.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
9.2.2008 16:56:12   
nana 27
Vidim, da se dogovarjate za hujšanje user posted image user posted image user posted image  Nefretiti, saj te tvoj sploh spoznal ne bo, ko se vrne user posted image  Upam, da vam uspe. Se mi zdi, da imate močno voljo in bo šlo. Guppy, joj joj, jaz ogledal v trgovinah ne maram. Se mi zdi, da sem sama sebi zdela čudna tudi, ko še nisem bila noseča in sem se gledala v njih. Verjetno zaradi svetlobe. Midve z Majo sami telovadiva doma, fante sva pa poslali ven na mraz user posted image  Se imava prav luštno in nikogar ne pogrešava. tudi ušesom se prileže malo miru user posted image  Lina, kaj, a tako drago je to? Kaj pa privat dermatologi? Na Parmovi v LJ se mi zdi so eni, ki tudi operirajo. Pozanimaj se, koliko bi to stalo tam? Jaz sem že nekaj let doma in sem kar v šoku vsakič, ko grem cunje zase kupovat. Najprej se vprašam, če sem za luno, ker mi trenutna moda sploh ni všeč. Nato ugotovim, da se moram pač sprijazniti, da me je vmes čas malo povozil in ko končno pogledam etiketo na hlačah, me mine, ko preberem ceno user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
9.2.2008 17:38:23   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Pozdravljene,

Naila....vem, da se v okolici Loga (Plešivca) prodajajo kar lepe parcele, ampak grejo zlo hiter  v promet. Moja sestrična je zdajle kupla...mislim, da je okrog 700 m2 in je bilo okrog 100.000 €. Drago, a ne? Če te zanima se lahko pozanimam za teleofnsko prodajalca.

Ma to je nama kar malo predrago, tako da ni treba iskat številke, hvala. Saj parcele se dobijo, samo midva se ne želiva že za parcelo zakreditirat in iščeva kaj cenejšega. Sva optimista.

Bradavice...a mogoče katera ve, ali je odstranitev fibroma-bradice na obrazu povsod le samoplačniško? Jaz sem imela napotnico, pa sem zdaj na dom dobila, da stane 170 €, če hočem, da mi jo odstraijo na Polikliniki. Imam pa jo na obrazu. A ni to full drago??? Mene je skoraj kap.

Jaz sem odstranila bradavice na vratu na polikliniki in to zastonj. Je pa bilo to kar par let nazaj. Mogoče imajo sedaj drugačno politiko

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
9.2.2008 17:41:54   
lemavrica
Ojla,

mi smo ravnokar prišli domov. Smo bili malo na sprehodu, pa še Jakatovo babico smo malo v H&M-a peljali, ker Jaka rabi nove body-je. V muellerju sem kupila eno korenčkovo in eno jabolčno kašico, pa bomo ta vikend probali kako bo šlo.
user posted image Tiste ki že dajete kašice koliko žlič ste jim dale na čisto na začeku ko ste začele z kašicami?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
9.2.2008 17:55:54   
NalLa
lemavrica jest sem bila danes tudi v h&m-mu in v muellerju. Kdaj si pa bila? Jest sem bila že dopoldan. Pa niso imeli tako veliko izbora bodyjev. Sem tudi jest šla tja zaradi bodyjev.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
9.2.2008 18:28:25   
lemavrica
Jaz sem bila okoli 14h. Ne izbira je bila bolj boga, sem vzela une k so temno modri, pa vojaško zel., pa en komplet žabic, da vidim če bo našmu to sploh všeč. No pa še v S oliverju sem najdla en puloverček k je bil ful znižan, ker drugače mi je tam ful predrago, ta je bil pa 6€, pa itak je mami častila.

Smo se pa mi danes ful grozno zbudili. Ko sem ga zjutraj preblačila je v momentu ratal rdeč in jokal je ko nor. Sploh se kakih 20min ni pomiril. In še zdaj ne vem kaj je bilo. Možno da se je v jezička ugriznil,ker drugega ne vem kaj bi bilo. Mene je skoraj pobralo od strahu.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
9.2.2008 19:39:47   
lumpa6
Lumpa, jaz te nisem nikjer vidla. Vsaj svetlo plavega vozička v veliki skupini ne .

po plaži smo se sprehajali od 12 pa do 16, pol smo šli v koper na pozno kosilo, ob 18h pa proti domu, sedaj smo pa že doma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
9.2.2008 19:40:17   
lumpa6
bile smo pa 3 družineuser posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
9.2.2008 19:47:21   
Anonimen
Jaz pa sem bila od 10-12h, tako da smo se zgrešileuser posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1913
9.2.2008 19:48:21   
guppy
skupinsko hujšanje...
to pri meni nikoli ni delovalo....
user posted image

jaz bom začela hujšat, ko pridem malo k sebi

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
9.2.2008 19:51:51   
lemavrica
Sem zdejle gledala cene Novalaca v AT, tam je cena za 800g 9,95€, pri nas za to ceno dobiš 400g. Ko0lk so0 pri nas požrešni. Upam da bo možu ratalo da mu sodelavci iz AT pošljejo Novalac ker se mi ga bolj splača tam kupovat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
9.2.2008 20:07:03   
Anonimen
Večer punce!
Mi pa smo danes pohajali. Smo šli v Monfalcone po stolček. user posted image  Kupili smo PP Prima pappa diner, za 109€. Torej cenejši kot pri nas. Mišek je zadovoljen v njem. user posted image  Jutri bomo že papali.
Pogledala sem tudi za avtosedeže.

Chicco key1 isofix = 259 €
Maxi cosi Priori XP = 169 €
Maxi cosi PrioriFix = 299 €

Ne vem, če je Chicco kaj nižja cena kot pri nas; Maxi Cosi je, sicer le za par €. No, nam se splača, ker imam do Monfalcone le 20min; po moje pa se iz Ljubljane al pa še od kje dlje ne splača. Moje mnenje. Kakšne so cene v drugih trgovinah po Italiji pa ne vem.

Naš mišek noče več biti v košari. Prav protestira! Popoldne sva šla na sprehod in je bilo ok. Nekaj časa. Najprej je malo gledal (kakšnih 15min), potem pa je zaspal za pol urce. Ko pa se je zbudil - jok. Pa ni pomagalo, da je imel strehico odprto. No ja... Očitno je res že čas, da ga dam v športni del; ma sem upala, da bo vsaj še ta mesec zdržal.
user posted image  Vi jih imate že v športnem delu?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
9.2.2008 20:17:36   
NalLa
Tianna kako si? Se ti je dojka zacelila? Še vedno dojiš?

Mi ga imamo že kakšne 14 dni v športnem delu

Jaz se pa ravno bašem s pico. Če mi Lan že ne spi ponoči, imam pa vsaj to srečo, da se mi ni treba ukvarjat s hujšanjemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
9.2.2008 20:21:29   
Anonimen
NaILa, se kar podpišem pod tvoj post. user posted image  Jaz se tudi bašem s pico, ker jih naravnost obožujem. Mislim, da je Lemavrica že enkrat napisala - vsak dan bi jo lahko jedla. user posted image  Pa tudi meni se ni treba ukvarjat s hujšanjem. Kakšen kg bi šla gor. user posted image

No, sem ok. Mi je prav pasalo to pohajanje danes. user posted image  Še dojim, toda samo z nastavkom. Preventivno ga uporabljam na obeh. Dojka je ok, ma bom vseeno še nekaj časa dojila z njim. Mogoče veš, zakaj piše, da niso za stalno uporabo, temveč samo za premostitev težav?? Uporabljam pa Aventove.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1918
9.2.2008 20:25:37   
lemavrica
Tianna ti si mu že dajala korenčkovo kašico, koliko jo je prvič pojedel?

Ja kar se pa pice tiče jaz bi jo res lahko vsak dan jedla. Pa zadnje čase mi nenormalno paše sladko, piškoti in čokolada. Bi človek pomislil da sem nosečauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
9.2.2008 20:29:37   
jst86
oj
user posted image  Vi jih imate že v športnem delu? ja
me veseli da si ok.user posted image

lemavrica midva sva tudi takoj zamenjala obrok,tako kot srček.

Leon je skopan in pančka,ni pa hotel zaspat dokler ga nisem položila v najino posteljo.user posted image  mava pa problem ker sploh noče jest.parkrat povleče in se začne kregat,na koncu pa joka.ampak to cel dan.tud GH ni hotel.me mejčken skrbi.
dons sta ga moj ati in sestra peljala na sprehod da sem v miru pospravilauser posted image .

načrt diete sem našla na netu,tko da punce kdaj torej začnemo?user posted image  mami naštimujem da bi z mano hujšala pa pravi da je prehudo.meni se je 2 leti nazaj zdela ful "težja".

user posted image a gres že lahko jejo?

grem počasi v posteljouser posted image

lahko noč

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
9.2.2008 20:31:01   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Guppy.....jaz te čisto razumem.....poleg vsega naštetega pa po možnosti še podočnjake, bleda upadla lica in mastne lase...pa si tam.....ko ste govorile o depresiji. Obup! user posted image

Jaz sem res za to, da začnemo eno skupinsko,.. user posted image ..pa namesto tega, koliko smo spale napišemo koliko smo telovadile user posted image

Jaz spadam k temu opisu povrh vsega pa še močan prehlad... user posted image  sem negativno naspiderana danes

duška jaz tudi začnem v ponedeljek. Štartava skupaj?

Sandra za seznam:
6. mesec:    70cm     7,310
1.zobek       28.1.2008
2. zobek          6.2.2008

Ke pa se kupi, pa kaka je cena te kreme za brazgotine?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
9.2.2008 20:32:12   
NalLa
Jest sem zdejle že pojedla pico in sem na čokoladnih bombonih. Sem se pa zredila za 2kg (se prav trudim, da ful jem) in jih imam (ravnokar sem se tehtala) celih 49 kg.

Ma za nastavke sploh nisem vedla, da to piše. Jest kar skoz z njimi dojim, ker če mu samo dojko ponudim, jo samo neki čudno liže in ne ve kaj bi z njo, ker imam premajhne bradavice. Neki časa sem ga hotla odvadit od nastavka, pa ni kazal zanimanja, da bi jedu brez njih, potem sem pa odnehala. Pa tudi zdravnica mi ni nikoli rekla, da naj se nebi stalno uporabljali.

Zdejle me je skor kap zadela, se je oglasil alarm, kot da je Lan nehu dihat. Potem sva pa s fantom ugotovila, da je samo mali zlezel na drugo stran kot so pa senzorji položeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
9.2.2008 20:38:21   
Rožica*
Srček vsekakor je res kar si napisala glede ločevanja . Res se ti vse spremeni,...
Jaz sem tako ločevala več kot 2 leti in sem se počutila odlično
Sem pa na začetku tudi s pomočjo te diete shujšala 21kg.

Imam knjige, ki sem jih želela prilepit na googel skupino pa so prevelike datoteke. Škoda. Pač če jih še katera slušajno nimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
9.2.2008 20:45:28   
Anonimen
Uf Lemavrica pojma nimam koliko je pojedel (v ml), ker sem jo naredila tako po občutku. Ok, korenčka sem skuhala za 4 odrasle, da sem ga s paličinim lahko normalno zmiksala. user posted image  Razredčila sem mu z vodo v kateri se je kuhal. Pojedel je 10 žličk. Drugi dan sem imela namen, da ga bom zmešala z jabolkom, pa sem prekinila, ker ga je korenček očitno zaprl. In sedaj spet ne kaka. Pa sem prekinila z GH. user posted image
Kakšne kašice si kupila?

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1924
9.2.2008 20:46:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Zdejle me je skor kap zadela, se je oglasil alarm, kot da je Lan nehu dihat. Potem sva pa s fantom ugotovila, da je samo mali zlezel na drugo stran kot so pa senzorji položeni.

Verjamem, mene bi tudi skoraj kap, če bi se mi to zgodilo.

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?