|
RE: septembrke 2007, 2.krog 9.2.2008 10:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
sem pa že zadnjič želela vprašati če ima katera podobne izkušnje. Odkar jeva GH mi še bolj zavrača dojko in odklanja mleko. Kadar je GH noče po tem piti mleka. Potegne par požirkov in raje nadaljuje z GH. Tako ima že praktično od samega štarta en cel obrok menjan in ne počasi uvajan. Vse ostale obroke pa normalno pije po steklenički, čeprav količinsko podnevi manj in na vsaj 4 ure če ne več. Če mu hočem prej dat noče pit, mleko mu ostala v ustih in se ali dere ali pa smeji zraven. Količinsko pa poje 3/4-cel lonček Hipp kašice. Tako za orientacijo. tianna, jaz mu dajem vsak dan riževo kašico in ga ni zaprla. Z Donatom pa le probaj če ne bo šlo, je super. Lumpa, mogoče pa se srečamo, jaz bom sigurno tam okoli hodla, kot vsak dan ko je lepo. NalLa, 15 km , pa jaz pol km nebi pretekla če bi se zraven spravla, še na orbtreku ne zdržim več kot 5 min. Ana B, Žan ni znal kar takoj tako jest kot se spodobi (kar še dolgo ne bo), sicer je šlo več dol kot ven, pri vsaki naslednji žlici mu je bilo bolj jasno kaj mora delat. Opazila sem da je pomembno da je hrana čisto na špicu žličke in da mu jo dam čim globje v usta. Še sedaj se mi zgodi da je ne dam pravilno v usta in gre vse ven. Pa pobrišem z žlico okoli ust in potuje nazaj v usta. In tako poje cel obrok. Ne predstavljaj si da kar usta odpirajo in jejo kot veliki, pri vseh je umazano po slinčki, po ličkih, včasih usta odpre na veliko, včasih vgrizne v žlico......ni da ni . Guppy, kontratubeks pa le nabavi, ti povem da dela čudeže, sem vidla na mojem bratrancu ki ima rano čez cel obraz kako se je pozdravilo in zacelilo. Jaz imam srečo da imam lep rez brez tračnice in je svetlo roza, tako da ne mažem. O mlahavem trebuhu, celulitu po komplet celem telesu, strijah itd pa bi lahko roman napisala . Pa bo že..... Seznam hujšanja bi eventuelno lahko delala, samo samo ob pogoju da se začne zares hujšat in da nas je več kandidatk. Ker za dve ali tri se mi ne splača....ali pa ljubi.....kakor vzameš . Jaz začnem hujšat naslednji ponedeljek, ko pride mama za spodbudo, ona je že lani poleti 18kg dala dol in želi spet nadaljevati ali pa vsaj kak teden vdarit, ker pravi da tako dobro kot se je med dieto počutila in toliko energije kot jo je imela je ni imela že leta in leta. Čim je po 3 nadaljevalnih mesecih začela jesti spet pretežno " normalno" pravi da čuti kako se hrana počasi prebavlja, kak čuti da je želodec težek in preobremenjen in ona posledično bolj lena in zaspana.....No, bomo videli kako bo. Lumpa, jaz bom tudi na sprehodu, če te vidim ti pomaham. Duška, naslednji teden se ti pridružim, se bova spodbujali .
|
|
|