|
RE: septembrke 2007, 2.krog 8.2.2008 16:27:33
|
|
|
|
Pikica pokica
|
123a, ima Zoja zamašen nosek? Mogoče je to razlog, da se noče dojiti? Uska, za 8. marec velja. Lahko bi se zmenile kar za petek, 7.3., ker mogoče katere za praznik ne bo doma. Jaz sem mojemu že povedala, da bo takrat varuška. Mleka mu bom pa tudi napumpala, da me slučajno ne bo klical . Sandra, Zoja je ponoči oblečena v bombažno tanko pižamico ( pajaca) brez bodija, preko pa ima še spalno vrečo z dolgimi rokavi. Sem jo prej morala kar naprej pokrivati, ker je takšna kot bratec, ki ne prenese nič preko njega. Zdaj je star 3,5 let in še vedno spi v spalni vreči. Tako ga vsaj ne zebe in se ne zbuja na ta račun. Je pa čisto možno, da imate vi tako toplo ponoči, da je Eneju pretoplo, če je pokrit. Ah, vsako stvar je treba naštudirati in skoraj doktorirati iz nje . Polletno srečanje - sem definitivno za in upam, da vas bo čim več prišlo, da se spoznamo. Ampak jaz sem raje za Tivoli ali kaj podobnega kot za živalski vrt, saj so naši malčki še tako majhni, da nič ne bodo imeli od njega. Tega raje imejmo v planu za 1. obletnico, ko jih bo že malo bolj zanimal svet. Danes je bil spet tako lep sončen dan. Smo bili na dolgemmm sprehodu. Čez urco dobimo pa obisk, pa bo mož pekel pico . Meni se bolj lušta nekaj sladkega in grem zdaj malo prebrskat recepte, da zraven še nekaj sladkega spečem . V nedeljo gremo pa tudi mi v toplice za 4 dni. Upam, da se bo nadaljevalo lepo vreme, da se bomo nakopali in nahodili . Lep preostanek prazničnega dne vam želim. Aja, so pri sinu v vrtcu obešali zastavo in izjava našega Nika, zakaj so jo obesili je ta, da tako vrtec lepše zgleda in da jo naj obesimo še mi na balkon .
|
|
|