|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
8.2.2008 9:53:34   
123a
Jutro babnice...

Danes je zopet bila čudna noč...kar naprej se je prebujala,jedla 2x in seveda vmes sem še 200x dudo popravila.Ampak vem da je razlog v tem,da bo zdaj zdaj dobila drugi zobek,ker se že vidi bela črtica.user posted image Sem hotla prej že potipat ,če se že kaj čuti in mi ne pust..je jezna ko user posted image user posted image .

depresija-no ne vem ,če sem bila ravno depresivna...ali pa tudi in si nisem priznala.Sem na začetku kar naprej jokala,ko sem se spomnala da moram iti dojit(beri obe zize sem imela v krastih)Moja mami je trpela,ker sem jo kar naprej klicala in ji tečnarila,da jaz ne morem več dojit,ker me tako boliuser posted image joj ko se samo spomnem tega me je groza.Seveda je k temu prineslo še slabo spanje in sem bila kot zombi.Vem samo to,da se mi je nekega dne začelo od same utrujenosti tako vrteti in oblivati,da sem vedela da takole pa ne bo šlo dolgo.Z mojim sma naredila plan,kako se bom malo odklopila od Zoje in mi je res pomagalo.Šla sem sama na kavico,trgovino,sprehod in sem bila takoj drugačna.Ko je moj videl,da mi fali spanca je takoj rekel danes jaz počuvam  popoldan malo ti pa ,da se naspiš.No tako smo prebrodili krizne dneve...ki pa se seveda še danes kakšen pojavi,da nam ni dolgčasuser posted image user posted image

8.marec-super idejauser posted image jaz sem takoj za stvar

nana27-zdaj ko si sama ,bi nas lahko prišla kaj pogledati v Celje??

ga.srček-potem si pa ti delaš scenarije v glavi že naprej ..ddddd.....lej kok maš pridnega otrokauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
8.2.2008 10:21:01   
sandra85
NO, ZDAJ IMAM ČAS, DA ŠE NAPIŠEM, ZAKAJ JE PO MOJE PRESPAL SPET CELO NOČ:
vedno ko se mi ponoči odkrije, ga nazaj pokrijem, tokrat sem ga ob 2h slišala, da se je 1 minuto po postelji premetaval in ko sem ga ob 3h pogledala, je bil na vrhu posteljice in čisto odkrit, nisem ga pokrivala, sem si mislila, mogoče pa mu tako paše, ker mu je vroče-in očitno je bilo res-pol je normalno brez zbujanja spal še do 7huser posted image user posted image user posted image

kako pa jih imate oblečene za spat?user posted image

Enej je vedno v bodiju z dolgimi rokavi in čez še pajacek (pižamica-topla) pokrit z kovtrčkom  (v sobi je 21-22°C)
danes ga bom za spat oblekla samo v bodi in žabice-pa bomo vidli kako bo

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
8.2.2008 10:45:11   
Anonimen
123a, saj to je tisti problem, da si kar naprej neke scenarije ustvarjam, vedno najslabšo možno varianto, da sedaj pa se bo sigurno tudi pri nama zalomilo in ga bo začel ponoči srat, pa da bo menjal dan za noč, pa da se bo prebujal vsaki dve uri, pa da se bo zbudil ob 1h in ne bo več zaspal nazaj.......Pa se nič od tega še ni zgodilo odkar je na svet prišel.
Moj problem (življenjski) je to da najraje na sveti spim. Meni je to hobi. In če samo kaj ali kdo na to nakaže da bom ostala brez tega sem čisto na koncu z živci.
Drugače pa se je to da je noč prespal zgodilo sedaj mogoče petič, drugače se vedno zbudi prvič okoli 3h in potem okoli 6h. Kaj pa je tisti dejavnik da včasih nočni obrok preskoči pa ne vem, verjetno le naklučje ali pa to da je tisti dan res veliko na zraku, ker je bil včeraj 2x na sprehodu, 1x z mano, 1x s tatijem in je imel na koncu že čisto rdeča ličkauser posted image .

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1828
8.2.2008 11:01:26   
babyrok
Sandra85- spanje...mi smo iz tega doktorirali...preveč smo ga oblačili in zaradi tega ni spal. Najprej je imel body brez rokavov in čez pajacek z dolgimi rokavi ter pokrit s kovtrom. Po trebuščku je bil pikast, ker je znak pregretja. Nato smo ga dajali isto oblečenega v vrečo brez rokavov. Isto pikice in slabo je spal. ...nekaj vmesnih faz...da skrajšam. Sedaj spi v dosti tanki vreči z rokavi, spodaj ima body s kratkimi rokavi in tanke zabice...spi celo noč

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
8.2.2008 11:16:36   
škorpion
Dobro jutro!

No moram reči, da smo tudi mi prespali skoraj celo noč. Spat smo šli ob 21.30. in se zbudili ob 5.30, potem pa je spala še do 8.00 nato pa je na vrsti čvekanje. Kaj tudi vaši user posted image nenormalno čvekajo in cvilijo?

nefretiti: kar se tiče izpuščajčkov. Kot si videla tudi mi imamo zelo veliko kg in imamo probleme predusem pri vratu, pod pazduho in pregibu nogic. Tako da jaz vedno ko jo stuširam namažem z baby pudrom in zjutraj še z STELATRIA  kremo in moram reči da se je nam popravilo in nima več nobenih pikic in "sveže" kože. Upam da se tudi vama kmalu izboljša.

sandra 85: mi imamo za spanje kar pajaca iz flisa, samo bom mogla počasi kupiti to spalno vrečo, kot so mi svetovale na tem forumu naj bi pomagalo, ker se mi ful razkriva in ma zelo mrzle rokice.

Plasmon keksi: moj mož je nekje prebral, da ti keksi vežejo nase kalcij iz mleka oz iz ostale hrane in tako posledično otrok dobi premalo kalcija za rast okostja

Celjanke; za 8. marec se bi vam tudi jaz pridružila. Zelo dobra ideja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
8.2.2008 11:17:26   
Anonimen
kako pa jih imate oblečene za spat?
Enej je vedno v bodiju z dolgimi rokavi in čez še pajacek (pižamica-topla) pokrit z kovtrčkom (v sobi je 21-22°C)
danes ga bom za spat oblekla samo v bodi in žabice-pa bomo vidli kako bo

Samo bodi s kratkimi rokavi in pižamica. Nimam pojma koliko je stopinj v sobici, ampak ponoči je ne dogrevamo, centralna v bloku pa se po moje izklopi okrog 22h. Je še v spalni vreči (brez rokavov) in odejica preko.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1831
8.2.2008 11:23:28   
Anonimen
Jaz jo imam ponoči v bodiju in pižamici. Pokrita pa je damo od prsi navzdol z mojim bivšim kovtrom.....smrkl'ca mala ima moj najboljši polšter, mojo posteljo na taboljšem jogiju in moj kovter. Jaz pa sem običajno na sredini na tistih deskah, pa vsakemu malo kradem kovter.

Kaj bo, ko bomo imeli 2user posted image   user posted image

(odgovor članu babyrok)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
8.2.2008 11:30:59   
Anonimen
Spi v pižamici (nič bodija spodaj), kapico na glavi, zavit v njegovo dekico (ki mu pomeni zvečer da je čaz za spat, ker je zvečer v njo zavit po kopanju in z njo ga dvignem ponoči za jest, da ostane topel) in pokrit s koutrčkom. Stopinj imamo ponoči 22. Očitno obožuje da mu je toplo, pikic pa nima nobenih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1833
8.2.2008 11:34:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Kaj bo, ko bomo imeli 2user posted image   user posted image

Ne vprašaj kako je, ko imaš tri.....user posted image user posted image user posted image  ali 5 kot Lumpa......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1834
8.2.2008 12:16:04   
Anonimen
Ojla punce,
mi imamo tudi danes tako lepo vreme, da komaj čakam, da grem ven. user posted image  

Lemavrica, user posted image .

Čez noč ga imam oblečenega v bodi + pajacek.

Se oglasim še kaj potem. Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
8.2.2008 12:37:50   
Rožica*
Živjo!

Uporabljam Milupine BIO riževe kosmiče.

Ponoči pa ga oblečem v body z dolgimi rokavi in tanko bombažno pižamco (tiste Sparky)

Depresija je pa tudi bala, kot že veste, upam da lahko govorim v pretekliku, čeprav me občasno še malo slabe volje zadane vendar mislim da zaradi preutrujenosti in da ne gre več za tisto pravo poporodno depresijo.
nebi pa razlagala o svojih občutkih, ker si o nekaterih še sebi ne upam priznati da so sploh bili. Povem lahko le to da sem popolnoma zavrnila dojenčka in mi je bilo največja muka ga dojit, pa nebi zdaj o tem več razpravljala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
8.2.2008 12:45:58   
Rožica*
če gre katera v A
Toys ima spet plenice in robčke v akciji, pa avtosedež:
Poglejte same
http://scs.toysrus.twt.de/portalbuilder/katalog.php?mode=catalog&campainID=62

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
8.2.2008 12:53:43   
nana 27
Spanje ponoči. Body z dolgimi rokavi, pižamica in spalna vreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
8.2.2008 12:58:44   
lumpa6
spanje ponoči samo body s kratkimi rokavi in spalni pajac pokrit z kouterčkom

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
8.2.2008 13:06:13   
annie
Spanje ponoči: body z dolgimi rokavi, čez pa bombažna pižamica, zavit v dekico, preko pa včasih dam še odejico.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
8.2.2008 13:08:44   
annie
aha tole sem pozabila vprašat user posted image A jih imate v posteljici še vedno podložene, da ostanejo na boku? Ne vem no, jaz ga imam še vedno, pa mislim da ni več potrebe, ker ga itak vedno, ko se zbudi najdem na hrbtu.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
8.2.2008 13:19:05   
jst86
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

.....smrkl'ca mala ima moj najboljši polšter, mojo posteljo na taboljšem jogiju in moj kovter. Jaz pa sem običajno na sredini na tistih deskah, pa vsakemu malo kradem kovter.

se podpišem pod tole,samo da je namesto smrkle smkrkučekuser posted image .sem mu hotla dat v jegovo posteljo moj povšter,pa noče spat.

ponoči je oblečen v majčko,bodi z dolgimi rokavi in žabice,ter pokrit s kovtom do prsi.imamo pa nekje 20-21°C.

user posted image A jih imate v posteljici še vedno podložene, da ostanejo na boku? ja,čeprav sem tud jst mnenja da ni več potrbno.ampak naš mora ležat res ful na bogu-skor na trebuhu da zaspi.

user posted image mislite da je glavica že oblikovava?naš noče spat na levem boku,oz. res zelo,zelo redko.pa me malo skrbi.

midva sva že bila zunaj,popoldne gremo pa na RD k Leonovi babici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
8.2.2008 13:24:21   
jst86
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

Plasmon keksi: moj mož je nekje prebral, da ti keksi vežejo nase kalcij iz mleka oz iz ostale hrane in tako posledično otrok dobi premalo kalcija za rast okostja

če sem prov zastopla P je ravno zato gluten za user posted image  odsvetovan.

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
8.2.2008 13:36:04   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: annie

aha tole sem pozabila vprašat user posted image A jih imate v posteljici še vedno podložene, da ostanejo na boku? Ne vem no, jaz ga imam še vedno, pa mislim da ni več potrebe, ker ga itak vedno, ko se zbudi najdem na hrbtu.

mi ne pomaga, ker se vedno obrne na hrbet

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
8.2.2008 14:17:38   
*tajda*
Čau septemberke user posted image

Sandra85 tebi pohvala za seznamček ker ga res lepo urejašuser posted image

Jst mojega user posted image  ne podlagam več ker se obrača na levi in desni bok brez težav,tako da ga najdem vsakič v drugem položaju user posted image

Glede plasmon keksov....nimam pojma ker jih niti slučajno ne dajem...je še vedno samo na mleku...glede alergj je pa tako da se ne pokažejo čez noč ampak lahko šele čez leta.

Ponoči spi v bodyju in v žabicah,imamo pa kar toplo okrog 24-25 stopinj,ker ima drugače čist mrzle rokice,mu zaenkrat ta temperatura odgovarja,glede a to da mi lepo spi ponoči.

Lep pozdrav in uživajte na sončku,jst grem popoldne še eno rudno vozičkat user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
8.2.2008 14:20:47   
*tajda*
Ja moj ful cvili,mu včasih pravim da je kot kakšna punčka tak visoki C spustiuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
8.2.2008 15:25:34   
123a
Jaz ne vem kaj naj še naredim....user posted image user posted image moja Zoja noče več zizati..no samo ponoči,če se zbudi.To se dogaja od kar je bolanauser posted image In sedaj samo pumpam in pumpam in pumpamuser posted image Ni šans,da bi jo pristavila ,ker se začne tako dret.Kaj naj naredim???user posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
8.2.2008 16:27:33   
Pikica pokica
123a, ima Zoja zamašen nosek? Mogoče je to razlog, da se noče dojiti?

Uska, za 8. marec velja. Lahko bi se zmenile kar za petek, 7.3., ker mogoče katere za praznik ne bo doma. Jaz sem mojemu že povedala, da bo takrat varuška. Mleka mu bom pa tudi napumpala, da me slučajno ne bo klical user posted image .

Sandra, Zoja je ponoči oblečena v bombažno tanko pižamico ( pajaca) brez bodija, preko pa ima še spalno vrečo z dolgimi rokavi. Sem jo prej morala kar naprej pokrivati, ker je takšna kot bratec, ki ne prenese nič preko njega. Zdaj je star 3,5 let in še vedno spi v spalni vreči. Tako ga vsaj ne zebe in se ne zbuja na ta račun. Je pa čisto možno, da imate vi tako toplo ponoči, da je Eneju pretoplo, če je pokrit.  Ah, vsako stvar je treba naštudirati in skoraj doktorirati iz nje user posted image .

Polletno srečanje - sem definitivno za in upam, da vas bo čim več prišlo, da se spoznamo. Ampak jaz sem raje za Tivoli ali kaj podobnega kot za živalski vrt, saj so naši malčki še tako majhni, da nič ne bodo imeli od njega. Tega raje imejmo v planu za 1. obletnico, ko jih bo že malo bolj zanimal svet.  

Danes je bil spet tako lep sončen dan. Smo bili na dolgemmm sprehodu. Čez urco dobimo pa obisk, pa bo mož pekel pico  user posted image . Meni se bolj lušta nekaj sladkega in grem zdaj malo prebrskat recepte, da zraven še nekaj sladkega spečemuser posted image .

V nedeljo gremo pa tudi mi v toplice za 4 dni. Upam, da se bo nadaljevalo lepo vreme, da se bomo nakopali in nahodiliuser posted image .

Lep preostanek prazničnega dne vam želim.

Aja, so pri sinu v vrtcu obešali zastavo in izjava našega Nika, zakaj so jo obesili je ta, da tako vrtec lepše zgleda user posted image  user posted image   user posted image  in da jo naj obesimo še mi na balkon user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
8.2.2008 17:15:57   
123a
Pikica pokica-nima zamašenega noska...ni mi jasno zakaj pa ponoči normalno jeuser posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
8.2.2008 18:05:33   
Rožica*
Hojla!

Zanimivo! Pa je dovolj prepričljivo?
http://www.bambino.si/nosecnost_in_dojencek/dojenje_in_prehrana/locevalna_dieta_primerna_tudi_za_dojece_mamice
Vsekakor je čas da najdem motivacijo še za to.
kaj pravite septemberke udarimo še eno skupinsko hujšanje?
Razen če se dogovorimo in si razdelimo odvečne kg tistim ki imajo manko, pa bomo vse idealne?user posted image

Se vidi da so moški danes fraj. je zatišje tu gor

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?