|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
7.2.2008 21:41:18   
aljab
Punceuser posted image .

Dobrodošle mamiica in mvzt!

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.2.2008 21:46:47   
mvzt
sem 23-letna mamica študentka (ki na žalost nikakor ne najde ponovnega zagona za študij user posted image ) in najinemu sončku je ime Matic- rodil se je 5.9. user posted image  (ah, kje je že to)...
malega polno dojim, čeprav se kaj ekstra ne redi- ima 5740 g rodil se je težak 3060g), ter je velik 67cm... mi je P rekla, da naj mu dodajam, pa sploh noče prijet flaške... če ga pa silim, pa sledi grozen jok.... sama se zaradi tega ful sekiram, čeprav mi mož (ja, že sem poročena-je bil lubi zaradi nosečnosti v 7-ih nebesih, pa me je zaprosil user posted image  ... )pravi, da mali lepo napreduje... v bistvu se počutim zelo bad, ko berem kak težki so vaši sončki, moj pa še ni dosegel niti 6 kg user posted image .... imava sedaj 13.2. kontrolno tehtanje, pa me že panika lovi.... sem zadnjič trdila, da imajo pokvarjeno tehtnico.... ups, že se vam tožim..... 

sem pa mu kupila novalac žitno kašico, pa mu jo že 5 dni dajem 60 ml po žlički (več niti noče), pa tudi jabolko sva že poskusila.... vse,samo da se bo redil user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.2.2008 21:50:51   
ana b
O še en Matic user posted image user posted image user posted image .
V šestih mesecih naj bi podvojil porodno težo. Mislim, da sta na dobri poti.

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.2.2008 21:57:08   
Anonimen
Bi ti mogla jaz malo maščobice od Nežike dat. Meni pa se user posted image preveč redi. Nežika bo čez kak mesec početverila porodno težo.

Danes sem jo pokazala P in pravi, da so izpuščajčki dermatitis, ki pa ni atopični. Mi je pa dala en kup maž.

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
7.2.2008 21:57:34   
PBJ
mvzt, saj pa ni tako zelo slabo s kg.... če se le drugače dobro razvija... po dolžini pa je ravno pravuser posted image ... Pa tudi porodno težo nimajo  vsiuser posted image  enako in so že razlike...

Sandra, si spregledala naše nove mere:
8000g in 70cm

Nana, si pa lumpika, veš!!!

Lemavrica, pomlad bo pomoje prinesla spremembe tudi v tvoje razpoloženjeuser posted image .

Mi gremo jutri na deželo k babici.user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu mvzt)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
7.2.2008 22:03:58   
PBJ
Danes sem jo pokazala P in pravi, da so izpuščajčki dermatitis, ki pa ni atopični. Mi je pa dala en kup maž.

A ima prav izpuščajčke, ali pikice? Mogoče ima kontaktni dermatitis. A si ukinila mehčalec?
Mi smo pri pikicah in gre za alergijo. Dobili smo advantan za 3 dni.

Lemavrica, jaz polno dojim, adaptiranega mleka še povohala ni, pa je staknila alergijo. Enako je bilo pri Juretu. Nisem ljubitelj mleka, jogurtov pa ima potrjeno alergijo na mleko.
Upam, da bo pri Ani le prehodno.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
7.2.2008 22:06:24   
Anonimen
Srček, v MB je bilo sončno in lepo, le pihalo je.

In ti Nana, nisi nič poklicala, da bi spile vsaj kakšno hitro kavo....user posted image

mvzt - DOBRODOŠLA MED ČVEKE!!!

Depresija - jaz je na srečo nisem imela. Pridejo pa obdobja, ko se počutim nemočno in utrujeno. Navadno je to ko j e več dni sivo vreme in potem nimam volje za nič. Potikam se po stanovanju, žulim malčka in se smilim sama sebi. Je pa ta depresija drugače kar user posted image . Lemavrica, če ne boš zmogla sama, si poišči nekoga, ki ti lahko pomaga. user posted image user posted image

Danes pa je moja prijateljica Februarčica Marušah, rodila fantka, velikega 51cm in težkega 4.020g. Tako sem vesela, kot da že dolgo nisem videla dojenčka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
7.2.2008 22:07:47   
melani99
Dober večer!
mamiica in mvzt- dobrodošli!user posted image
lemavrica  user posted image  JAz sem že od poroda dalje borim s depresijo, včasih hujšo včasih lažjo. Enostavno ne vem kako se je rešit. A ima mogoče še katera podoben primer oz. kak nasvet kako se spopasti s to zadevo. 
Mislim, da nas je veliko mamic, ki se spopadamo ali pa smo se s tako zadevo- depresijo. Meni je bilo najhuje tista dva meseca, ko je moja user posted image  še bila v bolnici; prejokala sem večinoma noči, smetalo mi je skor vse, vsaka beseda, nisem mogla razmišljat pozitivno,obsojala sem partnerja...vsega sem imela čez glavo. No, zdaj je že malo bolje, ampak še tudi pride včasih kak dan, ko se mi zdi, da sem za vse sama, da me moj user posted image  ne razume, iščem prepire,imam občutek, kot da ne znam oz. kot da nisem sposobna skrbeti za user posted image ...v takih dneh mi veliko pomaga, če se lahko pogovorim z nekom, ki mu zaupam . Tudi tebe priporočam, da se čimveč pogovarjaj, izlij svoje strahove, na medover.net boš tudi našla veliko o tej temi, lahko pa si poiščeš tudi kako bolj strokovno pomoč, sej ni to nič sramotnega.

mvzt- meni se tole s težo ne zdi kritično 

Tako, z moje strani vam želim lahko noč, čim manj zbujanja in čim lepše sanje, jaz še šibam pod tuš, pol pa hitro k atiju pod odejo (se stiskat in...user posted image ).

Nočko!

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
7.2.2008 22:09:20   
mvzt
draga sandra, evo mere za seznam: 1.mesec: 3930 g, 53 cm
                                                         2.mesec: 4720 g, 57 cm
                                                         3.mesec: 5270 g, 62 cm
                                                         4. mesec: 5740 g,67 cm  

aja, Matic se je rodil s 3060 g in 50 cm user posted image

pridno čvekajte naprej, jaz pa grem spat... imam prvo budnico okrog 1ih, drugo okrog 3, vstanem pa med 5-6...ga skušam prepričat, da bi mamica še spala, pa mi ne grata.... user posted image  aja,pa še lubi je prišel, pa se je treba malo cartat user posted image user posted image

lepo+dolgo noč vsem

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
7.2.2008 22:20:05   
škorpion
Dober večer vsem!

Danes sem kar pozna, ker smo šli po nakupih. Sva z možem iskala omare pa nič, bo treba v Mb, mogoče bomo tam kaj bolj pametnega našli.

mvzt dobrodošla na forumu čvekuser posted image

Nekaj ste tudi pisale o depresiji. Lahko vam rečem, da sem se jaz isto počutila kot je napisala srček, jaz sem možu kar rekla da jo naj odnese ker ne zdržim več, nič nismo spali, obiski non-stop pa še nikogar nisva imela da bi nama lahko priskočil na pomoč, HVALA BOGU DA JE TO ZA NAMI IN DA JE ZDAJ VSE OK.
Tudi za vse vas, ki vam je hudo vam želim da bi čimprej odpravile te probleme in da bi uživale tako kot sem začela jaz.

Nefretiti no vidiš rožice za dušico, kako je to lepo slišati, da si dobre volje.

Sladke sanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
7.2.2008 23:02:39   
uska
Čer,
Najprej dobrodošlica vsem novim mamicam na forumu!user posted image

Celjanke, danes je blo pa res fino na aerobiki. In da ne pozabimo, kar smo začele na kavici: tokrat, da ne bo vedno le na ramenih Pikice pokice, jaz prevzamem pobudo, da gremo okrog 8. marca same zvečer ven. Na en pir

user posted image  al pa kej drugega (Helena, saj ne zameriš, da sem prekopirala tvojga smajlija?). Se dogovorimo v naslednjih dneh za bolj točen termin  in lokacijo. Tokrat le v vednost vsem, da si boste lahko začele urejati varstvo. Pridružite se nam lahko tudi ostale od blizu in daleč. Pa mogoče naredimo še načrt za polletno praznovanje RDjev, kot je predlagala zvezda71.

Lemavrica, Srček in ostale zato, to da spregovoriš odprto o svojih občutkih je že veliko na poti do boljšega počutja. Ta pot je lahko včasih sicer dolga, a zato smo ostale tukaj, da vas poslušamo in vam morebiti damo kak nasvet. Moj bi bil ta, da poskušajta čim več časa prebiti zunaj. Dejstvo je, kot je že napisala ena izmed forumovk, da smo rodile v času, ko se dan krajša in vreme poslabšuje in to definitivno vpliva na počutje. Dnevi se bodo pričeli daljšati, vreme bo lepše in sonce nam da veliko pozitivne energije. Poskusita si najti družbo mladih mamic, ful pomaga. Jaz na srečo nimam teh problemov, sem pa včasih tako utrujena, da še zaspati ne morem. In potem sem še bolj utrujena, dokler me kakšno soboto preprosto ne zmanjka in potem spim do 11tih. In ja, prah se mi vleče po stanovanju že dva tedna in se mi bo še najmanj 1 teden, ker je možo šel na pot. In včasih bi rada kaj zase naredila pa ne gre. Imam tak dolgi seznam vseh želja, pa vidim, da pač ne bo šlo. V bistvu je bil zame to velik šok, ker so me doma vedno učili, da se vse zmore, če je le prava volja. In sem morala pri sebi najprej razčistiti, da to, da pač ne zmoreš vsega, še ne pomeni da si zguba. No, hvala bogu, da punce povete kaj vas muči, da vidimo da nismo same, ampak imamo bolj ali manj vse podobne težave.

Lumpa, ful bravo za to, da si taka pozitivka!user posted image

Rožica, nam še niso nikoli naredili odvzema urina in krvi. Moj user posted image  je sicer nekoliko mlajši kot tvoj, vendar je za nami že 2. cepljenje.

Nefretiti, drži se! Pa pridruži se nam na sprehodih, da ti bo hitreje minilo. Mojega tudi trenutno ni, 1. teden odsoten. Pri nas gre možo vsak mesec za nekaj dni na službeno pot, tako da te ful razumem.

Lina31 jaz in moj Jure se ti pridružujeva. Tudi mi ne bi niti pod razno zdržali 4 ure brez hranjena. Že 3 je veliko.

Mvzt: držim pesti, da bo vse vredu na pregledu. Pa ne se preveč sekirati, pravijo, da to dojenčki občutijo. Jaz sem imela tudi na začetku težave, ko naš mali po prvih 11-12 dneh še ni prišel na svojo porodno težo. Sem bila čisto panična, potem sem pa skulirala, ful sem spila (in še vedno pijem) Bebe čaja, in na začetku smo se dojili tudi do 1uro pri vsakem obroku in tako je danes lep 8kilšek. Ampak niso vsi otroci isti, zato se ne obremenjuj s primerjavami. Nečakinja je pa imela npr. 8 kg šele pri 1 letu. Pa je danes luštna najstnica. Potem se vse zgliha.

Lahko noč punce, lepe sanje vsem.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
7.2.2008 23:10:05   
december06
Hojla punce. Se vidi, da imam spomin za imena. Se res opravičujem, ker tako površno berem in kar "obtožim" nekatere da so kaj rekle. Obljubim, da bom bolj natančna. (Sem že v osnovni šoli pri matematiki to reklauser posted image user posted image user posted image ) Sorry vsem. No, zdaj vete mojo slabost in mi ne zamerit, če se to še kdaj zgodi (upam da ne) in da vse vemo za kaj se gre.

Dobrodošle nove čvekice.

žitna kašica - sem se odločila, da mu jo dajem kar normalno gosto kar po žlički urco pred spanjem in potem je še pred spanjem popil mleko. Ker se mi ni zdelo smiselno, da kupujem nov cucelj in še grudice se delajo (tako kot ste že omenjale), govorim pa o prvi žitni kašici od Novalaca. In še, tako kot ste tudi že omenjale, da se čimprej navadi po žlici jest. Tako, da bo dobil na flašo le mleko.

Čaja mi pa zdanje dni sploh noče pit. Tako, da kljub temu, da imamo novalac proti zaprtju, je danes zopet zelo težko oz. trdo kakal. Ne vem kaj mu je, včasih pa je popil tudi po 100 ml expres, še prejšnji teden v toplicah, po kopanju. Že razmišljam, da bi mu dala kakšen jabolčni sokec, zelo razredčen seveda.

Cvetačo pa obožuje ali pa samo zato, ker je prva jed na žlico. Bomo vidli v prihodnje.

Nefretiti res en velik user posted image in da bo čimprej minilo. Pa saj imaš nas. In če boš v našem koncu, seveda pokliči. Pa hvala bogu, da imamo v današnjih časih internet. Si sploh ne znam predstavljat sveta pred njim. Kaj pride nazaj že za Nežkin rojstni dan?

Bi vseeno prosila za kakšen recept za kruh. Kera je že pisala? user posted image

Lemavrica in vse s podobnimi izkušnjami user posted image user posted image user posted image user posted image Na srečo me takšna izkušnja ni dolgo držala. Samo prvi mesec, priznam, en malo. Je pa očitno res veliko odvisno od naše utrujenosti. Tako, da si morate čimprej nafilati baterije, kako pa boste morale same ugotovit. Sicer pa mislim, da zdaj ko nas je sonček končno našel tudi na tej strani alp, da bo bolje.

Sem še neki mislila, pa....

Ja, sreča, da je praznik jutri, da smo fraj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
7.2.2008 23:18:46   
december06
uska res si lepo zapisala to o depresiji.

Ja,  8. marec pa pride na soboto, ko so naši user posted image prosti naslednji dan in ne bo izgovora. Mogoče pa še mene zapelje pot k vam. Tako blizu, a tako daleč. Je pa fenomenalna ideja.

Zdaj pa grem user posted image , ker se bom morala ravno tako jutri zbudit, pa čeprav je praznik. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
7.2.2008 23:30:38   
december06
Aja, jst86, sedaj pa sem uspela videti všega vrageca, sam mislim, da je drgače pravi angelček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1814
7.2.2008 23:31:14   
december06
Ajoj, spet sama sebi pišem.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.2.2008 0:18:43   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image                         user posted image
user posted image  SEPTEMBRKE   user posted image
user posted image                         user posted image
user posted image user posted image  user posted image user posted image

Se podpišem pod tole, res nismo bile pripravljene na določene stvari in tempo, ki pride z otrokomuser posted image

Rožica, hvala za razlago, smo probali,...ampak mojemu user posted image  je glavno ko pase kravice, da lahko rokice gloda, še bolj jih slini kot tako, ker je z ustki obrjen navzdoluser posted image , joj kje je že ta zobek in kdaj bo pokukal, da ne bo šlo vse v usta in 10 slinčkov na danuser posted image

NalLa, ti imaš pa podobno situacijo kot jaz, pa obvezno ga morajo 1-2 na dan crkljat, ampak ne takrat ko meni paše, pol pa še moj včasih ne razume, da si želim pogovora še s kom drugim ne samo z njimauser posted image , pa sta drugače zelo dobra po srcu in do meneuser posted image ,...vendar si vsak želi včasih biti malo za sebe, ne pa pod nekim okriljem ali kako se naj izrazimuser posted image

Nefretiti  user posted image  pa da bo možek čimprej doma, saj hitro mine,....Moj bratranec se pa sedaj vrne, pa ima tudi 2 leti staro punčko, ko je odšel, je vedela samo to, da je oči šel z "jonom" (beri avijonom), sedaj pa reče, da je šel v "aganitan" pa klepetala sta preko neta in kamero je kupil, da so se tudi videliuser posted image  in sedaj prihaja domov, pa se mi zdi, da ni dolgo kar je šel, je pa to njegova druga misija.....v glavnem POGUMNO

dobrodošla mvzt in mamiica

sedaj pa pod kovtruser posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.2.2008 0:24:27   
nena80
se vidi, da je že pozno, mi črke že nagajajouser posted image , zdaj pa grem.....

nočko

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.2.2008 0:41:33   
nana 27
Nefretiti, jaz sem iz okolice Domžal. Gre pa moj drug teden v Italijo za nekaj dni pa nato čez en teden spet za ves teden pa nato v februarja za dva tedna malo dlje pa en teden doma pa spet in tako naprej user posted image Uska, zelo lepo napisano user posted image user posted image user posted image  Glede teže nam pa res ni nič prav. Eni premalo, eni preveč. Pri nas imamo malo sumoborko user posted image  Jaz upam, da se čim prej raztegne in izgubi baročne šlaufke. Težka je toliko kot bratec v isti starosti, ampak je pa krajša in se ji vse pozna user posted image  

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.2.2008 7:09:06   
Anonimen
Jutro!

Kaj danes sem pa jaz prva....... user posted image   sem že popila,  user posted image .....joj, kdo jih bo  user posted image ???? Kaj bi dala za enega takega ponižnega vilinca iz Harryja Potterja user posted image .

PBJ: Pravi P, da je zato, ker jo verjetno preveč oblačim. Bom morala malo zreducirat. Pa to, ko grem v avto, ji moram sleči bundico, ker se drugače poti in se kožica vname. Ima pa ob vratu (tam, kjer se stika koža) in na ritki.
Sem dobila kremo....nekaj podobnega kot advantan in moram namazat samo 1x čisto na tanko. Ostalo pa samo z sudocrem. Imam še tisto iz paketa.

Nena80: Ojoj.....to je pa morala biti kriza....v Afganistan.....meni bi se kar utrgalo. Se vsaj tolažim, da tu ni vojne (zaenkrat....pa sej verjetno tudi ne bo). Bogi revež....pa cela družina, koliko je morala pretrpeti.user posted image

Sva se pa včeraj zvečer oba z možem strinjala, da je lažje sedaj, ko je zares šel, kot pa tisto pričakovanje.....vsak čas bo. Ko si kar paraliziran in samo nekaj štrikaš v glavi. Sedaj se odšteva do prihoda, prej se je do odhoda.
Hvala vsem, ki ste bile v mislih z mano ob najtežjih trenutkih.user posted image user posted image user posted image

Nana: Pri mojem se je z Italijo začelo. Najprej je hodil vsak mesec za 1 teden, potem za 2, potem je nehal, nato pa tole.....pa naj še kdo reče, da je prostovoljno user posted image
Upam, da se tvojemu ne bo zgodilo isto.user posted image user posted image

Celjanke
: SUPER IDEJA za 8. marec! Se bom skušala zmeniti z babico, da bi jo popazila......katera ura je v mislih?
Aerobiko bom začela vsak čas. Po 15. 1......ko dobimo $$$..... user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.2.2008 7:24:52   
nana 27
Dobro jutro! Tudi mi smo že pokonci. Maja zreven mene gloda svoj mobil. Jo grem kar nahranit pa se še kaj oglasim. Nato bo pa še kakšna kavica padla. Nefretiti važno, da si bolje user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.2.2008 8:41:20   
Anonimen
Jutrouser posted image . Tokrat smo pa še mi super zgodnji. Ampak to pa pomeni da je komplet noč prespal od 21.30 do 8huser posted image . Zvečer je pojedel ogromno porcijo mleka s Plasmon keksi in učinek je bil prespana noč. Me je pa kar v zrak vrglo zvečer ko sem videla šele PO tem ko je pojedel da vsebujejo glutenuser posted image . Ampak je vse dobro prestal, alergije očitno nima. HB. Razen če se pokaže tako da spiš ko polhuser posted image .

Nefretiti, jaz bi nujno potrebovala tege vilinca iz Harry Potterjauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.2.2008 9:07:16   
lumpa6
user posted image dobro jutro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.2.2008 9:29:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Zdejle pa eno vprašanje čisto mimo. Vem, da to sploh ne spada na forum, ampak že toliko časa z fantom iščeva eno parcelo, da sem se odločla da še tukaj vprašam. Ali mogoče katera prodaja oz. pozna koga, ki prodaja zazidljivo zemljišče za enodružinsko hišo v okolici Ljubljane? Še najraje bi okoli Vrhnike, Polhovega Gradca, Brezovice, tukaj nekje.

Pa se opravičuje, ker je tema mimo

bom oprašala očeta, ki se bavi z nepremičninami, pa ti javim če ima kaj takega... (ti javim v ponedeljek, ker je šel za vikend stran)

naša noč je bila super!!!!!!!!!!!
spal od 21h20-7h in pol še do 8huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa js slabo spala, ker sem si mogla ob 3h črpat mleko, ker me je leva ziza tako bolela, da nisem mogla spatuser posted image , pol sem se ob 7h spet zbudila z trdo zizo in sem ga šla "pokrit z namenom da se zbudi" in ko me je pogledal se je spomnil, da je lačenuser posted image js pa sem čutila takoooo olajšanjeuser posted image

mvzt dobrodošla user posted image user posted image user posted image

PBJ
user posted image ker sem pozabila na vaše mere!
duska
četitke prijateljici za korenjaka user posted image user posted image user posted image

no, dobro jutro vsem!!!

lumpa, ti si pa dala taki smajli, kot da si povoženauser posted image ali si glih takega slučajno našla?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.2.2008 9:39:45   
jst86
dobro jutro!

mamiica in mvzt dobrodošli!

mvzt nisi edina ki ne najde volje za študij.se bomo mal spodbujale,pa bo aneuser posted image

srček ti plasmon keksi imajo tok malo glutena da baje ni panike in lahko jih jejo.
midva sva tud lepo spalauser posted image .ponavadi sem zjutraj v komi in ga samo preoblečem,on se nekaj sam s sabo pogovarja,jst pa moram kavo spit najprej. no dons sva se pa še pol ure v postelji cartala in igrala.sem mu povedlala,da bi moral bit skoz tko priden ker je pol obema zjutraj lepše.user posted image

nam se že par dni dogaja da kar spusti jutranji obrokuser posted image .nazadnje je jedel ob 4h,zdej pa spi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.2.2008 9:44:59   
lemavrica
user posted image
Midva sva že kako uro zbujena. Enostavno noče spat dlej kot do 8.30-9h če je mož doma. Med tednom spi do 10.30 med vikendom pa pol tolk prej Sploh ne vem zakaj. Očitno mu ne paše gužva v postelji in me zato raje ven vrže.
HB je danes sonček in si bomo lahko privoščili en dolg skupni sprehod.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?