|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.2.2008 23:02:39
|
|
|
|
uska
|
Čer, Najprej dobrodošlica vsem novim mamicam na forumu! Celjanke, danes je blo pa res fino na aerobiki. In da ne pozabimo, kar smo začele na kavici: tokrat, da ne bo vedno le na ramenih Pikice pokice, jaz prevzamem pobudo, da gremo okrog 8. marca same zvečer ven. Na en pir al pa kej drugega (Helena, saj ne zameriš, da sem prekopirala tvojga smajlija?). Se dogovorimo v naslednjih dneh za bolj točen termin in lokacijo. Tokrat le v vednost vsem, da si boste lahko začele urejati varstvo. Pridružite se nam lahko tudi ostale od blizu in daleč. Pa mogoče naredimo še načrt za polletno praznovanje RDjev, kot je predlagala zvezda71. Lemavrica, Srček in ostale zato, to da spregovoriš odprto o svojih občutkih je že veliko na poti do boljšega počutja. Ta pot je lahko včasih sicer dolga, a zato smo ostale tukaj, da vas poslušamo in vam morebiti damo kak nasvet. Moj bi bil ta, da poskušajta čim več časa prebiti zunaj. Dejstvo je, kot je že napisala ena izmed forumovk, da smo rodile v času, ko se dan krajša in vreme poslabšuje in to definitivno vpliva na počutje. Dnevi se bodo pričeli daljšati, vreme bo lepše in sonce nam da veliko pozitivne energije. Poskusita si najti družbo mladih mamic, ful pomaga. Jaz na srečo nimam teh problemov, sem pa včasih tako utrujena, da še zaspati ne morem. In potem sem še bolj utrujena, dokler me kakšno soboto preprosto ne zmanjka in potem spim do 11tih. In ja, prah se mi vleče po stanovanju že dva tedna in se mi bo še najmanj 1 teden, ker je možo šel na pot. In včasih bi rada kaj zase naredila pa ne gre. Imam tak dolgi seznam vseh želja, pa vidim, da pač ne bo šlo. V bistvu je bil zame to velik šok, ker so me doma vedno učili, da se vse zmore, če je le prava volja. In sem morala pri sebi najprej razčistiti, da to, da pač ne zmoreš vsega, še ne pomeni da si zguba. No, hvala bogu, da punce povete kaj vas muči, da vidimo da nismo same, ampak imamo bolj ali manj vse podobne težave. Lumpa, ful bravo za to, da si taka pozitivka! Rožica, nam še niso nikoli naredili odvzema urina in krvi. Moj je sicer nekoliko mlajši kot tvoj, vendar je za nami že 2. cepljenje. Nefretiti, drži se! Pa pridruži se nam na sprehodih, da ti bo hitreje minilo. Mojega tudi trenutno ni, 1. teden odsoten. Pri nas gre možo vsak mesec za nekaj dni na službeno pot, tako da te ful razumem. Lina31 jaz in moj Jure se ti pridružujeva. Tudi mi ne bi niti pod razno zdržali 4 ure brez hranjena. Že 3 je veliko. Mvzt: držim pesti, da bo vse vredu na pregledu. Pa ne se preveč sekirati, pravijo, da to dojenčki občutijo. Jaz sem imela tudi na začetku težave, ko naš mali po prvih 11-12 dneh še ni prišel na svojo porodno težo. Sem bila čisto panična, potem sem pa skulirala, ful sem spila (in še vedno pijem) Bebe čaja, in na začetku smo se dojili tudi do 1uro pri vsakem obroku in tako je danes lep 8kilšek. Ampak niso vsi otroci isti, zato se ne obremenjuj s primerjavami. Nečakinja je pa imela npr. 8 kg šele pri 1 letu. Pa je danes luštna najstnica. Potem se vse zgliha. Lahko noč punce, lepe sanje vsem.
|
|
|