|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.2.2008 10:44:19
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, sem že včeraj zvečer na hitro pogledala kaj se dogaja na RR, pa nisem imela časa pisat, ker je Žan bil buden pozno v noč, meni pa so se oči kar zapirale . Sem se prav nasmejala vsem telim slikcam nana27. Hm ...no, tudi pri nas je bolj suša. Full nimam nekega interesa. Ali sem zmatrana, ali pa srček dela do pozno zvečer, ko jaz samo še posteljo vidim. Joj, helenav, svaka vama čast. Kje so ti časi??? Se kot ena upokojenka počutim, ko to berem. Čeprav hvala bogu, sem se začela vsaj hecat na to temo, ker na začetku sem se spretno izmikala tej temi in me je bilo groza, če se me je le dotaknil. Ponavadi je tako, da se čez dan hecava, kaj bova zvečer delala, potem pa nič od tega. Jaz upam, da bo s časoma vsa sla po prišla nazaj. Včasih se kar zamislim, ker tudi srček pravi, da je zmatran in mu ni do sexa. Po naravi sem full paranoik , tako da ne smem kej preveč o tem razmišljat, ker pol kar vidim strahove kjer jih ni. guppy...full si pridna, da si tolk naredila v času po porodu. No, tudi jaz imam stalne kontakte s službo. Tik preden sem šla na porodniško, sem ratala vodja oddelka, zato me full zanima kako zdaj laufajo stvari. In kaj naj rečem...bolj tako. Full smo mlad kolektiv in vse odhajajo na porodniško. Ko pridem nazaj bom skora sama . patronažna...na Vrhniki jo moraš poklicat in pride v času, ko začneš uvajat GH. PIKICA POKICA..upam, da si bolje kg...to tudi mene tolk obremenuje. Sicer imam še dobro kg kot pred nosečnostjo, ampak moram spravt dol vsaj še 9 kg. Bom tudi jaz pol začela z ločevalno, saj sem tako že full shujšala, čeprav jaz ne bi rabila ločevalne, smao sladkarije in pizze ukint. A tiste, ki dojite full gledate kaj jeste? Jaz jem vse, razen stvari, ki napenjajo. Sem se kar zamislila glede te pleskavice...jaz sem jo že večkrat jedla???? tianna...joj si bogica. Daj probaj z nastavkom dojit. Ali pa tudi samo z eno dojko lahko brez problema dojiš. Za te rane full pomagajo obkladki Multi-Mam Compresses. Res pomagajo, naj ti gre srček kupit, pa bo po nekaj dneh ok. Do takrat pa, če se le da stisni zobke in si črpaj mleko. nefretiti..joj full glupa situacija. Poznam te zadeve. Full je težko. Kaj pa, če rečeš, da te je sestra presenetila in da ne moreš priti oziroma, da greste le za pol urce, če bo prevelika zamera??? Upam,da sem vse pokomentirala. Bom še enkrat prebrala in še kaj dopišem.
|
|
|