|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
1.2.2008 9:13:52   
NalLa
guppy si mi pa za zgled in motivacijo!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
1.2.2008 9:15:37   
Anonimen
PUNCE, NUJNO RABIM POMOČ!

Kaj se mi je zgodilo to jutro... user posted image user posted image user posted image  Kot ponavadi sem ga ob 7h vzela k sebi, da ga podojim. In mišek ne povleče... In ga še enkrat pristavim. Nekaj me zaboli oz. zapeče, toda on ne zagrabi. NIČ. Čudno meni... Pa še enkrat poskusim - se odmakne. Prižgem luč in kaj vidim... Krvav po celem obrazu, rjuhe krvave, meni dobesedno teče kri iz bradavice. Tako sem se ustrašila! Hitro ga dvignem in se začne smejati. user posted image  Hvala Bogu z njim ni nič. Pogledam bradavico, pa user posted image . Vse krvavo. Očitno imam bradavico tako zelo poškodovano, prav rane imam, zareze. user posted image user posted image user posted image  Kaj bo z dojenjem??? Klicala sem zdravnico in je rekla naj ga nekaj časa ne pristavljam na to dojko. Naj si črpam. Z roko ne gre nič. Peče ko user posted image . Kaj naj naredim??? Mleka imam za izvoz, bojim se mastitisa. Prej sem si jo full namazala z Bepanthenom in mu dala še enkrat, sej se je kri ustavila. Peklo me je ko user posted image  in bolelo, ma jo je vsaj malce spraznil. potem pa je podrl kupček in kri ven, prav bruhal je kri pomešano z mlekom. user posted image user posted image user posted image  Kaj naj? Kakšen pameten nasvet?

Očitno bom morala na AM!!! S takšno dojko ni šans, da še dojim! A samo z eno ne gre. user posted image  Dragega sem poslala po Milumil. user posted image

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1302
1.2.2008 9:18:08   
helenav
Dobro jutro pupce......

kaj včeraj sem vrgla kost...in danes sem komaj čakala, da preberem koliko se vas je malo user posted image user posted image user posted image user posted image pa se nobena ne pohvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image SE HECAMuser posted image ...ampak tudi midva sva se z dragim stisnila kot polhci in odšla v mižule....

sonce...tista o tangicah me je nasmejalauser posted image ....komaj čakam ponedeljek, da kašno rečemo....celjanke, malo si bom nazaj priborila mojo prodano primorko.....mogoče, pa se ne vrne večuser posted image user posted image

kar pa se KG tiče..očitno bodo tudi meni sedaj pospešeno pričeli kipet...Klara je namreč celaaa v pikicah in lišaji, po obrazu, prsih, hrbtu, ritki....zdravnica je rekla, da naj grem na dieto, na prvotno prehrano, če do ponedeljka ne bo dobro,pa se greva pokazat....

grem pod tuš, dokler spančka

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
1.2.2008 9:19:47   
zvezda71
Tianna žal mi je, toda pomagat ne znam, kaj če bi poklicala svetovalko za dojenje od LL http://www.dojenje.net/ . SREČNOuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
1.2.2008 9:23:07   
jst86
tianna črpaj si na tisti dojki in ne ga pristavljat.podobno se je meni že v P zgodilo,in so mi rekle sestre da ne smem pristavljet,ker če bi Leon popil kri,bi bruhal-tako kot je tvoj. ne vem no,kaj ti bolj konkretno svetovat. upam da se kmalu poštima

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
1.2.2008 9:24:12   
guppy
tianna, ne vem... pokliči svetovalke za dojenje, kot pravi zvezda, jaz bi poskusila še z nastavki dojiti, če ne bo kri ven tekla..
Drži se user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
1.2.2008 9:27:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

Dobro jutro pupce......

kaj včeraj sem vrgla kost...in danes sem komaj čakala, da preberem koliko se vas je malo user posted image user posted image user posted image user posted image pa se nobena ne pohvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image SE HECAMuser posted image ...ampak tudi midva sva se z dragim stisnila kot polhci in odšla v mižule....

tega že od poroda nisva delalauser posted image user posted image user posted image user posted image
sonce...tista o tangicah me je nasmejalauser posted image ....komaj čakam ponedeljek, da kašno rečemo....celjanke, malo si bom nazaj priborila mojo prodano primorko.....mogoče, pa se ne vrne večuser posted image user posted image sej veš včasih si morau gate razmaknit da si rit videu, sedaj moraš pa rit da gate najdešuser posted image user posted image user posted image

kar pa se KG tiče..očitno bodo tudi meni sedaj pospešeno pričeli kipet...Klara je namreč celaaa v pikicah in lišaji, po obrazu, prsih, hrbtu, ritki....zdravnica je rekla, da naj grem na dieto, na prvotno prehrano, če do ponedeljka ne bo dobro,pa se greva pokazat....boga malauser posted image user posted image

grem pod tuš, dokler spančka

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
1.2.2008 9:28:50   
NalLa
tianna meni se je to zgodilo v porodnišnici, sicer ne v takem obsegu kot tebi, pa vseeno. Mi je sestra rekla, naj ga kar naprej dojim in ko sem ji rekla, da kri je je rekla da nič hudega. Ja pa bilo vse skupaj zelo hitro mimo. Jaz bi vseeno naredila tko kot so že druge rekle in poklicala svetovalko za dojenje.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
1.2.2008 9:30:08   
lumpa6
no perilo se pere, tla so pomita, še zlozim včerajšnje perilo pa je 20% narejenegauser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
1.2.2008 9:31:55   
lumpa6
tiannauser posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej izboljša

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
1.2.2008 9:40:59   
Pikica pokica
Da vam pokažem, kaj se mi je 2 dni nazaj zgodilo:

user posted image

Tianna, upam, da bo vse ok! Boga..

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
1.2.2008 9:44:07   
guppy
Pikica pokica, midva imava tudi 20 cm razpoko na umivalniku, ker sem bila enkrat tako utrujena, da sem spustila iz rok svoj deo roll on, ki je v stekleni embalaži.... in POK! Novo stanovanje, nov umivalnik
user posted image

Kaj ste pa vi počeli?

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
1.2.2008 9:44:31   
nana 27
Tianna, user posted image user posted image  boga. Za nasvet pokliči kakšno svetovalko za dojenje, kot ti je že ena mamica pisala. Za rano je pa najbolje, da narediš mlačen obkladek s fiziološko raztopino (prekuhaj 0,5L vode in žličko soli), namočiš noter gazo in daj gor pa s kakšnim obližem polimaj, da bo gaza ostala gor. Tako se bo verjetno najhitreje pozdravilo.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
1.2.2008 9:45:17   
škorpion
RSV:
Je  povzročitelj okužb na dihalih pri dojenčkih in otrocih v zgodnjem otroštvu. Približno dve tretjini dojenčkov se okužita z tem virusom v prvem letu življenja, do konca drugega leta pa se z tem virusom okuži skoraj vsak otrok. Nevarnost, da se razvije težja oblika okužbe z RSV, je še posebej prisotna pri prezgodaj rojenih otrocih, otrocih s kronično pljučno boleznijo in otrocih s hujšo prirojeno srčno napako.  

Mi sedaj čakamo kakšno obliko ima, lažjo ali pa se bo razvilo še v kaj hujšega. Upam da ne

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
1.2.2008 9:45:39   
Anonimen
Punce, hvala.
Ma tako sem žalostna. Prej sem klicala svetovalko za dojenje in mi je svetovala isto kot vi. Ampak tako boli. user posted image  Saj kri se je ustavila, toda ne upam se ga zopet pristaviti.

Neposredna povezava do sporočila: 1315
1.2.2008 9:46:20   
sandra85
lemavrica in LINA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še 1x user posted image za prespano noč!!!

pikica pokica user posted image upam, da je zdaj že bolje!!!

ne ohajam...1 dan sem bila brez računalnika in ste tolko načvekale user posted image user posted image user posted image

helena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
avtosedež
sva kupila concord ultimax, ker je od 0-18kg, se da naštimat na 3 višine (leže, pol leže in sede) in je dobil zelo dobre ocene naraznih testiranjih (to je najbolj važno)
sex brez problemovuser posted image user posted image user posted image
nana 27 si me nasmejala s temi slikicamiuser posted image user posted image user posted image
uska ja, nas je obiskala patonažna(pri 5. mesecih) in je rekla, da nas ponovno obišče pri 4. letu
guppy ti si pa res PRIDNA z veliko začetnicouser posted image
tianna ojooj revica!!!user posted image user posted image upam da bo hitro bolje!!! ko sem brala tvojo zgodbo me je tako stisnilo, namreč sem prebrala da je bil user posted image krvav po obrazku in krvava rjuha-pol ko sem prebrala da je kriva tvoja joška, oprosti ampak sem si oddahnila! sem se ustrašla, da je bilo kej narobe z user posted image maži si z lanolinom-meni je ful pomagala ta kremica na začetku user posted image user posted image user posted image

pikica pokica user posted image neroda ti
zaj pa bom dodala še seznamček...
glede prepira pa ne bom kometirala...user posted image boljše da me ni bilo glih ta danuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
1.2.2008 9:47:13   
nana 27
Pikica Pokica, kako ti je pa to uspelo? Lumpa, 20% user posted image  Tianna, gazo zelo namoči, da bo kar teklo ali pa tetra plenico..

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
1.2.2008 9:47:48   
Anonimen
Pikica pokica - to pa nič kaj lepo ne izgleda.user posted image

Tianna - user posted image user posted image user posted image  čim več si črpaj, pa Bepanten in kupi si nastavke za dojenje. Drugače lahko dobiš mastitis, pa še brez mleka lahko ostaneš. Meni se je to zgodilo pri Žani. Bradavice so se mi zagnojile. sem črpala, ampak kljub temu ostala brez mleka. Bolelo pa je kot user posted image .  

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
1.2.2008 9:49:57   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Pikica pokica, midva imava tudi 20 cm razpoko na umivalniku, ker sem bila enkrat tako utrujena, da sem spustila iz rok svoj deo roll on, ki je v stekleni embalaži.... in POK! Novo stanovanje, nov umivalnik
user posted image

Kaj ste pa vi počeli?

Podobno kot ti user posted image . LE da mi je iz rok padel lonček, v katerem imamo spravljene zobne ščetke.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
1.2.2008 9:50:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  koliko nas je spet on-line

Neposredna povezava do sporočila: 1320
1.2.2008 9:53:34   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

RSV:
Je  povzročitelj okužb na dihalih pri dojenčkih in otrocih v zgodnjem otroštvu. Približno dve tretjini dojenčkov se okužita z tem virusom v prvem letu življenja, do konca drugega leta pa se z tem virusom okuži skoraj vsak otrok. Nevarnost, da se razvije težja oblika okužbe z RSV, je še posebej prisotna pri prezgodaj rojenih otrocih, otrocih s kronično pljučno boleznijo in otrocih s hujšo prirojeno srčno napako.  

Mi sedaj čakamo kakšno obliko ima, lažjo ali pa se bo razvilo še v kaj hujšega. Upam da ne

kaj je ta rsvuser posted image user posted image sm mal blonduser posted image user posted image

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
1.2.2008 9:56:03   
Anonimen
Škorpijon - upam, da ne bo tako hudo, ampak priznam, jaz tudi prvič slišim za ta virus.  Pa nisem blond kot lumpa user posted image user posted image user posted image

Midva pa bi počasi morala ven, pa je začelo kar dobro pihat. Zdaj pa sem v dilemi.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
1.2.2008 9:56:11   
sandra85
saj vas ne dohajam, komaj sem napisala eno celo klobaso in spet imam za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iščem listek, kjer imam napisane mere, ker smo vse nekam vrgli, ko smo raćunalnik spravljali stran...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
1.2.2008 9:58:26   
Anonimen
Punce, še enkrat hvala. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1324
1.2.2008 9:58:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

saj vas ne dohajam, komaj sem napisala eno celo klobaso in spet imam za bratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
iščem listek, kjer imam napisane mere, ker smo vse nekam vrgli, ko smo raćunalnik spravljali stran...

Ti le glej, da kaj ne pozabiš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?