|
RE: septembrke 2007, 2.krog 31.1.2008 23:24:32
|
|
|
|
uska
|
Ciao punce, Danes se je pa dogajalo. Ugotovila sem, da sem v prejšnjih postih uporabljala smeškote, ki jih vi uporabljate za čisto drugačne stvari kot sem jih jaz. Npr. tale slonček . Meni je bil preprosto všeč ko tako lepo pleše... He, he. Se pardoniram, sem še bolj frišna na forumu. Helenav: Men se že 6 mescev lušta pleskavice. Tisti dan, ko neham dojit se ga grem "nažret" v prvo pleskavarnico. Aja za uno "odpiranje" ti pa ful zavidam.. Po tvojih postih sodeč moraš biti pa ti ful zabavna punca!!! Guppy, wow!!! Pri dvojčkih ti delaš doktorat. Meni ne uspe od poroda enga izpita za mag narediti. Ti si carica!!! Pikica pokica, meni so se že tudi 3x kamni naredili v prsih. Nisem mogal verjet, da je to lahko tako trdo. Prvič sem fasal mastitis in 40C vročine, naslednje 2x pa mi je uspelo to preprečiti. Jaz sem si tuširala prsi najprej s toplo vodo, potem sem podojila. (Če ti Zoja ne pije, si spumpaj) Po dojenju pa sem se šla tuširati mrzlo-toplo izmenjaje potem sem si pa še prsi masirala. Obakrat je trajalo dva dni potem je pa izginilo. Upam, da ti pomaga. Tanja Lina vidim, da te zanimajo rože ipd. Jaz se že tri leta spravljam, da si uredim rože v loncih pred vhodom. A me lahko prosim, ko bo čas za to spomniš, da je treba narediti zasaditev. Se namreč ne spoznam kaj preveč na to. Od babice pa se nisem, ko je bil še čas, tega naučila. Srček glede kg te ful razumem. Mene že samo par kg preveč v depro spravi. Ker dojim sem konstanto lačna in namesto, da bi se kg topili kot se pri večini doječih mam, so se pri meni po porodu začeli nabirati. Ampak sem našla recept, ki mi pomaga. In sicer riževi kosmiči. Ful imajo mal kalorij in ful napolnijo želodec in dajo dolgo občutek sitosti. Sedaj drsim nazaj proti svoji začetni teži. Aja, pa še aerobika. Mi se mamo na telovadbi ful fajn. Aljab: Zarad mene lahka rečemo, da malo pojača tempo. Mi je ful fajn, ko ste vse take športnice. Pa še vprašanje za vse: kako k vam hodijo patronažne sestre (PS). Zadnjič je, mislim da Sandra pisala da je bila PS pri njej. Pri meni je bila samo na začetku, pa jutri pride za radi uvajanja GH. Pri eni kolegici je bila pa pri 4ih mesecih, pa je rekla, da se bo zopet oglasila pri 9ih, da jo nauči na kahlico otroka devat. Kakšne so pa pri vas izkušnje? Celanke, jutri se vidimo. Upam, da Pikica pokica porihta svoje prsi in da vas pride čim več! Ostalim pa lep petek in da bili vaši moški čim prej doma. Otroci naj zaspijo ko klade, vas naj prime (divja pohota: za vsak slučaj še napišem kaj sem mislila s tem smeškom), potem pa veselo na . Pa, pa.
|
|
|