|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
29.1.2008 18:32:31   
lemavrica
Tudi Jaka je danes ful zaspanček. Spal je do 10h in pol še na sprehodu pa zdej tud že skoraj celo popoldne spi. Zna bit da je tak dan in so bolj zaspančki. No sej včeraj je bil pa jok skoraj celo popoldne.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.1.2008 19:13:47   
Anonimen
No, pa sem jih videla. Najlepše je gledat dojenčke, ki se smejijo.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.1.2008 19:46:51   
aljab
Janina je pa danes dobila 1.zobek.  (PS: mami poka po šivih od ponosauser posted image user posted image user posted image )
Zdaj mi je jasno zakaj tako pobesnelo tlači igrače v usta.user posted image user posted image

Duska moja pa se naveliča, če ne začne takoj tečt in proti koncu, ko ne teče več dovolj, čisto popeni.
Guppy mislim, da sem pol ure visela na youtube in gledala dvojčke kako se smejijo. user posted image user posted image user posted image
Ampak Janina se je pa jokat začela, ko je tvoja M&M gledala. Je totalna boječka.user posted image

Lumpauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.1.2008 19:47:27   
lumpa6
sm najdla en dobr recept

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4625

uživajte na lastno odgovornostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
29.1.2008 19:52:12   
LINA31
Jaz pa sem Žana zdajle skopala in dala spat. Upam, da bo spal, saj je bil že prava tečka. user posted image

Hm...kaj pa naj delamuser posted image  Grem mal pospravt, pol pa noge v luftuser posted image user posted image . Mogoče vas pridem še kaj prebrat, drugače pa jutri po pregledu.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.1.2008 20:53:11   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sm najdla en dobr recept

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4625

uživajte na lastno odgovornostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
recept je user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.1.2008 20:58:08   
helenav
ojla

že dolgo me ni bilo gor.....preveč pohajam, pa ni cajta za pisatuser posted image user posted image user posted image ..Jaz in Klara sva non stop zunaj..ena rudna dopoldne in druga runda popoldne in takoooo paše....

nefretiti ma škoda no..da nisi prej vedla, da greš dol, bi si izmenjale tel.št.....Izola pa je itak, tako lep kraj za dojenje..kaj ne....klopce vsakih 5 metrovuser posted image user posted image Jaz sem danes tudi na sončku v Marini dojila....

guppy, sandra ful so lepi....Enej je prAVA FACA.....ej, da bi jaz takole s flašo proti moji, bi bil tak jok in stok....naša punca je namreč še vedno taaak boječko, da ne moreš verjet...glasen smeh pa je samo enkrat spustila, par dni nazaj in pol več ničuser posted image user posted image ..upam, da bo kamlu kaj od tega smeha. Se vsi septembrčki in septemberke že naglas smejijo...?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.1.2008 21:11:25   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

evo, mi je končno uspelo dat posnetek na you tube:

http://www.youtube.com/user/grensa

Cuker tale tvoj Enejček, tako kot Guppyjina M&M pravi sončkiuser posted image user posted image user posted image

Jaz pa moram biti kar previdna z Lovrom, ker se ful hitro ustraši in moram pazit kaj mu prikažem pred očiuser posted image , včasih se še mene ustraši, npr. ponoči ko sem tiho kot miška in ga preoblačim, potem pa kaj user posted image  rečem in user posted image  že trzne,...se pa tako smeji kakemu medvedku, vendar ga mora potem še sam prijeti in obvezno poslinitiuser posted image ....
Se je pa začel mali prijemati za noge in se kar obrača po postelji, kot mala žabica (zagrabi noge in pade) nato se pa z ritjo rotira in obrača,  obračanje iz hrbta na trebušček in kontra pa še ne obvlada, se mu je samo enkrat posrečilouser posted image

No grem še prebrat kaj ste kaj napisale....

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
29.1.2008 21:25:11   
nena80
Joj Sandra sem šele sedaj prebrala user posted image user posted image  za Eneja, da ga tole cepljenje ne bo preveč utrudilo oz. vrglo iz ustaljenega ritma..... isto želim vsem drugim user posted image , ki jih cepljenje še čaka v kratkem.....
Naš mali pa bo 2. cepljen šele marcauser posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
29.1.2008 21:33:34   
nena80
helena user posted image user posted image user posted image za sprehode, res ste pridne...Sicer imata pa tudi res lepo lokacijo za sprehodeuser posted image user posted image

Joj kako komaj čakam, da pridem na obalo, če prej ne pa za prvomajskeuser posted image , moram še malo raziskati na kater konec bi šli, seveda na Slo obali, pa kakšnega septemberčka bi bilo tudi fajn spoznatiuser posted image ...

Se še odločamo z user posted image  med Portorožom, Izolo in Koprom, pa tudi odvisno, kje bomo našli kak ugoden apartma...malo me mika Koper ravno zaradi tega, ker imajo v Žusterni vodo primerno ogrevano za user posted image , drugje pa ne vem kako je s temuser posted image

No šibam spat

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
29.1.2008 21:34:58   
nena80
joj, sem vžgala monolog user posted image , ja nič lahko noč vsem!!!

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
29.1.2008 22:05:54   
škorpion
Končno je prišel na vrsto še računalnik. Danes sem imela ful gužvo, zjutaj smo bile z mojo Nejo na sprehodu potem sva šli malo po trgovinah, sem mislila da bom dobila šlavfek za kopanje, kajti ful se bi radi šli kopati, pa ga niso imeli potem pa sva šla z možem gledat za omare, ker se čez 1 mesec seliva pa rabiva še nekaj stvari.Pa ni bilo nikjer nič pametnega.user posted image Ima katera kakšno idejo kam bi lahko še šli gledat za pohištvo, da je ugodno.
Vidim da ste bile kar priden in da ste ful napisale.
nefretiti; jaz uporabljam kar hladnilno kremo iz lekarne in je zelo primerna za user posted image , mi jo je priporočalo kar veliko novopečenih mamic.

sandra in guppy; ful so dobri vaši malčki in moram povedati da se naša tudi zelo veliko smeji, čeprav ji je zdaj prišl v navado da cvili, ne vem kje je to pobrala ampak sosedi bodo znoreli, kajti sliši se po celem nadstropju

lumpa6;  ful dober recept, ga bo treba poskusit

en veliki user posted image  za vse vaše malčke, ki so bili na cepljenju in za vse tiste ki so zboleli, nas kar glava boli, ko vas poslušam in se prav bojimo cepljenja.

Zanima pa me, kje je velenski miller, pa če se splača kupovati tam

Zdaj pa šibam, kajti rada bi dokončala sliko, ki jo rišem za naše novo stanovanje in komaj čakam da bo dokončana

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
29.1.2008 22:14:10   
sandra85
helena ja itak da sem opazla, da te ni bilo in sem takoj pomislila na vajine sprehode, saj si ti vedno ta pridna ki redno vozičkaš, zaj pa imamo itak tako vreme, da je škoda doma cajt zapravljatuser posted image in ne sekiraj se-Enej naju je tudi kar naenkrat presenetil z glasnim smehom, tudi Klara vaju bo kmalu tako osrečilauser posted image
nena80 ti priporočam obisk obale v Portorožu (da bomo čimbljižje in bomo skupaj vozičkale)user posted image obvezno pa mi javi na mail ko bote izbrali termin!!!!!!!!!!user posted image
lumpa recept je res najboljši! user posted image user posted image user posted image
no, Enej se je po 2. rundi spanja čisto umiril in se zbudil prav dobre voljeuser posted image , sva se nasmejala, js sem od veselja (ker se je pomiril) dobila kar solzne učkeuser posted image , sem ga skopala in dala spančkat
se vidi, da je Enej cel dan spal, ker sem imela tolko cajta za RRuser posted image
sem prav vesela, da ste se nekatere javile (sem vas pogrešala)user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
29.1.2008 22:42:48   
123a
Dober večer...user posted image

Končno sem končala to likanje in se malo pribila do računalnika.Zoja spančka že od 20 tako,da sem imela čas likat.

no danes sma imele okolista in je zdravnica ugotovila,da je vse vredu in da Zoja ne škili in nima fenomena zahajajočega soncauser posted image user posted image user posted image user posted image So jo pa kar malo namučili saj so ji devali v učke kapljice in smo morali čakati,da je lahko potem zdravnica naredila preiskave.Malo jo je motilo,ker po teh kapljicah ni videla še kakšno urco in še celi dan je imela zamegljen viduser posted image user posted image jutri pa bo že videla normalno.jo je verjetno motilo,ker je čez dan zelo veliko spančkalauser posted image No samo,da smo se rešili tega in sedaj vemo na čem smouser posted image

Pikica pokica-moj pa trenira rokomet...no v bistvu je to njegova služba

guppy in sandra-pravi cukerčki so

smeh-moja se smeji na glas,ampak se ji morem res pačit,da mi nakloni glasen nasmešek

Vam pa morem povedat,da naša Zoja znori če ji zapojem pesem od Alje (A veš,a veš da sem sanjala naju ...)tako se začne histerično dretuser posted image user posted image ne more je slišati in konc...ampak samo refrenuser posted image user posted image Amapk ,ko se pa vozima v avtu in dam to pesem gor,pa sploh ne reagira.mogoče mi hoče povedati,da grozno pojemuser posted image user posted image user posted image

Vidim,da ste že šle vse spančkat...lepo spite in mirno noč

nočka*

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
30.1.2008 8:03:16   
Anonimen
Janina je pa danes dobila 1.zobek. (PS: mami poka po šivih od ponosa )

BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam, kajti rada bi dokončala sliko, ki jo rišem za naše novo stanovanje in komaj čakam da bo dokončana

Ti pa nisi kar tako!user posted image user posted image user posted image  
Za omare pojdi pogledat v Rutar. Mislim, da so kar ugodni. Ali pa če se vam da v Avstrijo v Ikejo.

123a - spet lepe novice!user posted image user posted image user posted image

Naš Matija se najbolj smeji Žani, ker ona skače pred njim in se afna. Smo ga tudi že posneli.
Moram hitro skuhat in pospravit, ker imava potem ceplenje.

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 1140
30.1.2008 9:23:51   
sandra85
aljab  user posted image za 1. zobka!!!!!!!
123a  sem prav vesela, ko nam poveš spet kako lepo novičko!!!user posted image
škorpion ti pa si pridnauser posted image kaj pa rišeš?

se mi kera pridruži, sem skuhala kavicouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
30.1.2008 9:37:04   
LINA31
Dobro jutro,

sva že iz pregleda. Mere pri 4 mesecih: 7.380g in 63,5 cm. Danes so ga tudi  prvič cepili. Nič ni jokaluser posted image user posted image user posted image . Očitno je že navajen zdravnikovuser posted image user posted image .
Zdaj pa že spi, je bil zmatran.

škorpion...za omare poglejta v Alplesu. Meni imajo full lepe, ugodne in marsikaj se da skombinirat.

Moram vam povedat, da sem danes v reklamnem letaku od Rutarja zasledila, da imajo avtosedež CONCORD znižan na 150 €, pa Prima Pappa Diner stolček na 129 €.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
30.1.2008 9:43:56   
NalLa
Sandra super da je enej o.k..user posted image

Meni je tudi pohištvo od alplesa najboljše. Midva imava njihovo spalnico in dnevno sobo in sva ful ful zadovoljna.

Mi imamo pa še kar probleme s spanjem. Sicer zvečer zaspi brez problema, popoldne in ponoči je pa pestro. Tudi mi izvajamo metodo od Pantleyeve, ker mi zaspi na joški, pa sem ravno danes ponoči jokala, ker se mi včasih zdi, da je vse še slabše. No, zdej sem že o.k..Kako se je drugim ta medtoda obnesla?

Lina bravo za cepljenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
30.1.2008 9:44:36   
LINA31
Sem prehitro pritisnila...
na pregledu je bilo vse ok. Z GH bova še počakala do naslednjega pregleda. Je pa rekla, da zdaj je čas, da začnemo uvajat RED. user posted image user posted image  Kaj je touser posted image user posted image  No, mislila je v tem smislu, da ni nobene potrebe, da ga nonstop pristavljam in da naj skušam podaljševar čas med obroki. Bomo videli, če mi bo uspelo.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
30.1.2008 9:48:04   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Mi imamo pa še kar probleme s spanjem. Sicer zvečer zaspi brez problema, popoldne in ponoči je pa pestro. Tudi mi izvajamo metodo od Pantleyeve, ker mi zaspi na joški, pa sem ravno danes ponoči jokala, ker se mi včasih zdi, da je vse še slabše. No, zdej sem že o.k..Kako se je drugim ta medtoda obnesla?

Jaz sem komaj začela s to metodo. Oziroma zaenkrat si zapisujem zbujanja odnevi in ponoči.Mene osebno to ne moti, da zaspi med dojenjem. Jaz imam največji problem z uspavanjem zvečer. Po kopanju mi zaspi, okrog 20.00 ure, ampak se obvezno zbudi okrog 22.00 do 00.00 in ne zaspi nazaj dve oz. tri ure. To je tako sranje. Jaz nevem no. Kdaj ve dajate spat user posted image ? Ene se mi zdi kar okrog 22.00, a ne? Mogoče bi mogla tud jaz to probat, ampak problem nastane, ker sem jaz tolk zmatrana, da bi rada prej zaspala.

Ti javim, ko bodo vidni kakšni učinkiuser posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
30.1.2008 10:02:54   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Jaz sem komaj začela s to metodo. Oziroma zaenkrat si zapisujem zbujanja odnevi in ponoči.Mene osebno to ne moti, da zaspi med dojenjem. Jaz imam največji problem z uspavanjem zvečer. Po kopanju mi zaspi, okrog 20.00 ure, ampak se obvezno zbudi okrog 22.00 do 00.00 in ne zaspi nazaj dve oz. tri ure. To je tako sranje. Jaz nevem no. Kdaj ve dajate spat user posted image ? Ene se mi zdi kar okrog 22.00, a ne? Mogoče bi mogla tud jaz to probat, ampak problem nastane, ker sem jaz tolk zmatrana, da bi rada prej zaspala.

Ti javim, ko bodo vidni kakšni učinkiuser posted image user posted image

Jaz sem ga dajala prej spat okrog 9-9.30. Sedaj (odkar upoštevam knjigo) ga dajem spat okrog 7.30-8 in zaspi brez problemov in spi do okrog 12.30-1 (prej smo mogli zvečer skoz letat k njemu v sobo in mu tlačit dudo v usta in ga tolažit). Problem nastane potem, ko se mi začne po prvem hranjenju ponoči stalno zbujati in noče nazaj zaspat. Ena runda je potem taka, da čeblja skor eno uro. Ga uspavam in se čez pet minut zbudi in spet. Prej, dokler knjige nism upoštevala pa tega ni blo. Tudi zaspal je ponavadi po hranjenju sam oz. na joški. Samo zbujal se je prej pa 5x na noč zdej pa 3x. Res pa je da zdej ustajamo tudi ob 5-6 zjutri. Mogoče sem preterala, ker sem ga tudi podnevi hotla uspavat brez dojke. Sem zdejle še enkrat knjigo gledala in piše naj to delam najprej ponoči in šele nato podnevi. Bom vidla kako bo.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
30.1.2008 10:03:53   
Anonimen
Lina - naš matija ima uro za spanje nekje okrog 20h. In , če sem prepočasna, je siten kot user posted image  in ga potem težje umirim, da zaspi. Sem že ugotovila (nevem mogoče po obnašanju ali pa imam pač srečo) kdaj je tisti trenutek, ko bo takoj zaspal. Navadno ga potem vzamem v roke, mu dam dudico v usta, pleničko čez obraz in samo da prideva v soico že zaspi. Potem še malo počakam, ga odložim v posteljico in še malo držim roko k ličku in to je to. Kot sem rekla, če sem pa prepočasna, pa ga moram prej umirit. Navadno na rokah.

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 1147
30.1.2008 10:05:53   
123a
Dobro jutro....

Za nama je mirna noč..spala je od 20 do 4 se napapala in zaspala do 9user posted image

LINA31-tudi mi smo imeli ta problem ,ko je bila Zoja stara 2 meseca.Jaz  še nisem vedela,da je prepozno da gre spat ob 22user posted image in seveda predno sma se midve uspavale je bila ura 23,jaz pa že cela zmučena.In potem se si rekla tole pa nikamor ne pelje...začela sem jo kopati ob 19 in ob 20.00 jo že hranim.Zoja nikoli ne zaspi na zizi tako,da jo vedno budno položim v posteljo.Je pa res,da že več kot mesec dni zaspi sama.Amapk čez dan jo moram pa še vedno nositi ali pa ležati zraven nje da zaspi.Res je,da je od začetka težko, ko si postaviš neko mejo za spanje in da traja da se otrok navadi,ampak je pa super.Prej nisem mogla niti malo zvečer za rač.ali pogledati kakšen film...sedaj pa si vzamem čas zase ali pa grem likat,ker imam samo takrat mir in čas.
Seveda ti bo  uspelo ujeti en ritem...sej veš otroci so trmastiuser posted image po atijuuser posted image user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
30.1.2008 10:13:29   
Anonimen
Seveda ti bo uspelo ujeti en ritem...sej veš otroci so trmasti po atiju

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1149
30.1.2008 10:21:26   
škorpion
Dobro jurto!

Ravno kar sem si skuhala kavo in vas malo berm. Narisala sem sliko za dnevno sobo jo imam v svojem albumu, katero pač zanima. Sem tako vesela da sem jo končala, pa še ratala mi je full dobro, zdaj pa se moram še nekaj zmisliti za otroško sobo imate kakšne ideje.

Kar se pa tiče spanja, pri nas nimamo takšnih problemov, saj zaspi okrog 21.30 do nekje 22.30, kakor kdaj. Čisto je odvisno kdaj je spala popoldan in koliko časa. Ponoči pa se mi zbudi 1x, no lahko se reče zjutraj ob 4.30 -5.30.Tako da se lahko jaz umiru naspim.

Celjanke: kaj za petek veljauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.