![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 14:14:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Celjanke: kolikor kaže bom spet dobila avto v petek......ga moram peljati registrirati....pa bodo spet šli $$ GH: jaz sem včeraj kupila od Milupe žitno kašico z mlekom (brez glutena). In sva jo zvečer par žličk poskusile. Pa je bila takooooo navdušena. Danes nas je pri kosilu gledala, ko smo jedli pire krompir in je na vsak način hotela ona tudi. In sem ji spet dala kašico. Par žličk. Jaz takega navdušenja pri dojenčku še nisem videla. Je hotela kar še in še in še. Sedaj bova enkrat na dan jedli par žličk te kašice. Naslednji teden bom začela s sadjem. Po kašici se je malo podojila in zaspala kot ubita. Začela sem pa zato, ker mi je zadnje dni celo noč visela na dojki.....sem že čisto hin. Lumpa; upam, da boste kmalu bolje Velenjski muller je izropan.....včeraj sem šla prav nalašč po pleničke in pravijo, da jih že nekaj časa nimajo. 2. in 3. sploh ne moreš dobit......obup Katero kremico uporabljate za ritko?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 14:52:08
|
|
|
|
lumpa6
|
Katero kremico uporabljate za ritko? nobene
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce, sem bolj malo za računalnikom, ker imamo čudovito vreme te dni in sva po cele dneve zunaj. Prav paše mi in njemu tudi. Zdaj sem se na hitro priklopila na internet, on pa spančka na terasi v vozičku. Svež zrak res dobro dene. Bova šla še en krog. Moram povedati, da prav obožuje rižolino od Milupe. Včeraj zvečer je prav ustka odpiral, ko je videl žličko. In danes dopoldne sem jedla jogurt, pa sem ga imela v naročju in tako me je gledal kaj sem delala z žlico. Jutri začnem s sokcem od korenčka, drugi dan s korenčkovo kašico itd. Komaj čakam! Punce, lep dan še naprej! Aja, ritko mažem z Bepanthenom. In je super!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:31:47
|
|
|
|
sandra85
|
lumpa upam, da se Žiga čimprej pozdravi kremica za ritko ribodermin že od začetka LINA js nisem pila čaja že sigurno 2 tedna ko bom začela uvajat GH bom občasno še pila, da ne bojo kaki krčki guppy ... cepljenje smo prestali in ne morem verjet-ni niti mal zajokal, sam debelo je gledal ko je dobil "pik pik" zaenkrat je vse ok-spančka po cepljenju smo šli na dolg sprehod, spet imamo krasno vreme naslednji pregled imamo 13.3. ful ga je pohvalila, reklea je, da bo kmalu sam sedel, ker se že zdaj lepo sam drži in lepo plazi svetovala mi je, s čim začet pri uvajanju GH.....v glavnem vse super mere: 7680g, nekje 69cm...težko ga je izmerila, ker ni imel mira bom napisala na seznaček kar 69-čeprav je kak cm več (jaz sem doma izmerila 70-71cm
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:38:55
|
|
|
|
sandra85
|
evo, mi je končno uspelo dat posnetek na you tube: http://www.youtube.com/user/grensa
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sandra, jaz pa še vedno obvezno popijem 4 skodelice tvojega čaja na dan.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 cepljenje smo prestali in ne morem verjet-ni niti mal zajokal, sam debelo je gledal ko je dobil "pik pik" Super! Mene je že zdaj strah drugega cepljenja. No, zdaj pa res grem, dokler je še sonček.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 15:50:40
|
|
|
|
aljab
|
Guppy, Sandra ful sm se nasmejala vajinim otročkom. Super so! A ni hecno kaj se našim malim zdi smešno. Moja se je zadnjič tako smejala, ko sem metala kocko na tla in zraven govorila bum. Škoda ker tako hitro rastejo! Lumpa upam, da se mali kmalu pozdravi.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 16:06:04
|
|
|
|
NalLa
|
Guppy in Sandra res so cukri!!! Moj se pa smeje, ko me gleda ko jem in zraven delam mnjam, mnjam, kako je dobro. To ga ful zabava.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 16:42:09
|
|
|
|
lemavrica
|
Sandra super za ceplenje. Enej je tud svetoven k se smeje.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 16:51:22
|
|
|
|
sandra85
|
sem se prehitro pohvalila ob 15h50 se je zbudil in takoj dobil solzne učke, sem ga šla previt in opazila, da je moker po hrbtu (1. se mi je zgodilo da je plenička premočila), zato sem ga celega slekla in pol se je začela SIRENA (tako se mi v 5 mesecih ni še jokal ) to je trajala 10 minu, pol sem ga morala 30 minut nosit, če sem se usedla se je že drl ...vsake toliko je mal pojamral ene 5x se ga probala pristavit (ker je ob 16h bila ura za papcat) in se je samo še bolj drl zaj pa je zmatran od jokanja zaspal kaj je to bilo??????? da noče jest? je možno, da je krivo cepivo???
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:05:09
|
|
|
|
lemavrica
|
Sandra možno je da je to reakcija na ceplenje. Daj mu obkladek na pikico in če ne bo bolje mu lahko daš tudi polovičko žličke Calpola. Pri nas je to pomagalo.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:12:28
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Sandra možno je da je to reakcija na ceplenje. Daj mu obkladek na pikico in če ne bo bolje mu lahko daš tudi polovičko žličke Calpola. Pri nas je to pomagalo. sem mu dala obkladek takoj ko smo domov prišli in pol še 2x...calpol sem mu dala malo prej...zaj se samo bojim, kaj bo, ko se bo zbudil
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:14:57
|
|
|
|
lemavrica
|
Zna bit da bo ok ko se bo zbudil. Jaka je bil drugi dan po ceplenju tak jokav in to. Sej mine. Je pa grozno poslušat tak jok, ker kar ne neha. En za vaju.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:17:30
|
|
|
|
Pikica pokica
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy Tole so pa stolčki/mizice iz Ikee, kot jih imamo pri nas doma. http://www.youtube.com/watch?v=uWNLvfG0p6A&NR=1 Ampak to še nista tvoja dva? Se mi skoraj nemogoče zdi, da bi že bila tako velika . Sicer se pa tako naša Zoja smeji Niku, ko skače pred njo .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:21:46
|
|
|
|
LINA31
|
Saj ne morem verjet kako se smejijo . Naš Žan je full smejko, ampak ne takole na glas. Upam, da bo Enejček ok, ko se zbudi.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:23:59
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Zna bit da bo ok ko se bo zbudil. Jaka je bil drugi dan po ceplenju tak jokav in to. Sej mine. Je pa grozno poslušat tak jok, ker kar ne neha. En za vaju. ja res je grozno, sem se skori še js zraven zjokala, pa čeprav ni bilo tak hudo, sam mi res nikoli ne joče... pol pa sem se spomnila, da on čuti, če je mamici hudo in sem se probala močno držat hvala vam poročam pol, kako je bilo... guppy ta 2 sta tut luškana
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:26:04
|
|
|
|
sandra85
|
aja tianna, pridna si, da piješ redno čaj LINA tebe sem pa vprašala, če še piješ, ker me zanima, če še rabiš čaj-ti mi sam povej!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:56:58
|
|
|
|
zvezda71
|
Evo naš je tudi imel danes cepljenje nič ni jokal junaček moj. Mere pa so pri 20tednih 8220 g in 70 cm. Ma dobro hranjeno mamo . LP vsem
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Guppy, Sandra ful sm se nasmejala vajinim otročkom. Sem jaz kaj spregledala.....????? Eneja sem videla, kaj pa M&M? Sta hotela Žana in Jure to takoj demonstrirat pri Matiji in jima ni uspelo. Lumpa - ste šli k zdravniku? Upam, da je že kaj bolje. Nefretiti - jaz uporabljam Sudocrem in sicer le 1x do 2xn na dan. In bravo za kašico Jutri pa imava midva ceplenje. upam, da bo v drugo tudi brez težav. Tiste, ki še dojite - kaj vaši malčki tudi tako pobesnelo vlečejo? Meni Matija tako močno vleče, da me vse boli. In s takšno ihto, kot, da mu prepočasi teče. Sem pa danes dobila v Mullerju Dentinox gel - bom videla, če deluje.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 17:59:40
|
|
|
|
sandra85
|
duska guppy nam je poslala na google group posnetek ne, Enej lepo vleče...,mene samo boli to, ker po navadi se je po 5-10 minutah najedel, zaj pa se doji tudi 20 minut in pol me že mal boli
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 18:15:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85 duska guppy nam je poslala na google group posnetek ne, Enej lepo vleče...,mene samo boli to, ker po navadi se je po 5-10 minutah najedel, zaj pa se doji tudi 20 minut in pol me že mal boli Potem pa sem res smotana - grem gledat
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 18:18:00
|
|
|
|
LINA31
|
Tudi moj Žan včasih tako vleče, da me vse boli, kljub temu, da dojim z nastavkom. Še posebaj proti večeru je "agresiven". Hvala sandra85...ti sporočim, če bom še rabla.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 29.1.2008 18:25:39
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31 Hvala sandra85...ti sporočim, če bom še rabla. Enej se je prej najedel in nazaj zaspal...v bistvu spi že cel dan zjutraj sem ga mogla ob 10h sama zbudit, ker je imel ob 10.30 cepljenje, on pa bi še kr spal...po cepljenju je na sprehodu 1 uro pa pol spal, ko smo prišli domov je bil 30 minut buden in pol zaspal...vmes se skoraj 1 uro mal jokal...in nazaj zaspal, popapal in spet spi kaj naredi cepivo...in če mi ponoči ne bo spal? po moje je najboljše, da grem kar z njim spat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.