|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
29.1.2008 14:14:44   
Anonimen
Dan!

Celjanke: kolikor kaže bom spet dobila avto v petek......ga moram peljati registrirati....pa bodo spet šli $$ user posted image

GH: jaz sem včeraj kupila od Milupe žitno kašico z mlekom (brez glutena). In sva jo zvečer par žličk poskusile. Pa je bila takooooo navdušena. Danes nas je pri kosilu gledala, ko smo jedli pire krompir in je na vsak način hotela ona tudi. In sem ji spet dala kašico. Par žličk. Jaz takega navdušenja pri dojenčku še nisem videla. Je hotela kar še in še in še.
Sedaj bova enkrat na dan jedli par žličk te kašice. Naslednji teden bom začela s sadjem.
Po kašici se je malo podojila in zaspala kot ubita.
Začela sem pa zato, ker mi je zadnje dni celo noč visela na dojki.....sem že čisto hin.

Lumpa; upam, da boste kmalu bolje user posted image

Velenjski muller je izropan.....včeraj sem šla prav nalašč po pleničke in pravijo, da jih že nekaj časa nimajo. 2. in 3. sploh ne moreš dobit......obup

Katero kremico uporabljate za ritko?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.1.2008 14:52:08   
lumpa6

Katero kremico uporabljate za ritko?

nobene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.1.2008 15:30:06   
Anonimen
Ojla punce,
sem bolj malo za računalnikom, ker imamo čudovito vreme te dni in sva po cele dneve zunaj. user posted image  Prav paše mi in njemu tudi. user posted image  Zdaj sem se na hitro priklopila na internet, on pa spančka na terasi v vozičku. Svež zrak res dobro dene. user posted image  Bova šla še en krog. user posted image

Moram povedati, da prav obožuje rižolino od Milupe. user posted image  Včeraj zvečer je prav ustka odpiral, ko je videl žličko. In danes dopoldne sem jedla jogurt, pa sem ga imela v naročju in tako me je gledal kaj sem delala z žlico. user posted image  Jutri začnem s sokcem od korenčka, drugi dan s korenčkovo kašico itd. Komaj čakam!

Punce, lep dan še naprej! user posted image

Aja, ritko mažem z Bepanthenom. In je super!

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.1.2008 15:31:47   
sandra85
lumpa upam, da se Žiga čimprej pozdravi
kremica za ritko ribodermin že od začetka
LINA js nisem pila čaja že sigurno 2 tednauser posted image ko bom začela uvajat GH bom občasno še pila, da ne bojo kaki krčki
guppy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
...
cepljenje
smo prestali in ne morem verjet-ni niti mal zajokal, sam debelo je gledal ko je dobil "pik pik"user posted image zaenkrat je vse ok-spančka
po cepljenju smo šli na dolg sprehod, spet imamo krasno vremeuser posted image
naslednji pregled imamo 13.3.
ful ga je pohvalila, reklea je, da bo kmalu sam sedel, ker se že zdaj lepo sam drži in lepo plaziuser posted image
svetovala mi je, s čim začet pri uvajanju GH.....v glavnem vse superuser posted image
mere: 7680g, nekje 69cm...težko ga je izmerila, ker ni imel mirauser posted image
bom napisala na seznaček kar 69-čeprav je kak cm več (jaz sem doma izmerila 70-71cm

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.1.2008 15:38:55   
sandra85
evo, mi je končno uspelo dat posnetek na you tube:

http://www.youtube.com/user/grensa

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
29.1.2008 15:39:47   
Anonimen
Sandra, jaz pa še vedno obvezno popijem 4 skodelice tvojega čaja na dan. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1106
29.1.2008 15:41:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

cepljenje
smo prestali in ne morem verjet-ni niti mal zajokal, sam debelo je gledal ko je dobil "pik pik"user posted image

user posted image user posted image user posted image  Super! Mene je že zdaj strah drugega cepljenja. user posted image

No, zdaj pa res grem, dokler je še sonček. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
29.1.2008 15:50:40   
aljab
Guppy, Sandra ful sm se nasmejala vajinim otročkom. user posted image user posted image Super so!
A ni hecno kaj se našim malim zdi smešno. Moja se je zadnjič tako smejala,  ko sem metala kocko na tla in zraven govorila bum.user posted image Škoda ker tako hitro rastejo!

Lumpa upam, da se mali kmalu pozdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
29.1.2008 16:06:04   
NalLa
Guppy in Sandra res so cukri!!! user posted image user posted image user posted image  Moj se pa smeje, ko me gleda ko jem in zraven delam mnjam, mnjam, kako je dobro. To ga ful zabava.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
29.1.2008 16:42:09   
lemavrica
Sandra super za ceplenje. Enej je tud svetoven k se smeje.user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
29.1.2008 16:51:22   
sandra85
sem se prehitro pohvalilauser posted image user posted image user posted image
ob 15h50 se je zbudil in takoj dobil solzne učke, sem ga šla previt in opazila, da je moker po hrbtu (1. se mi je zgodilo da je plenička premočila), zato sem ga celega slekla in pol se je začela SIRENA (tako se mi v 5 mesecih ni še jokaluser posted image ) to je trajala 10 minu, pol sem ga morala 30 minut nosit, če sem se usedla se je že drluser posted image ...vsake toliko je mal pojamral
ene 5x se ga probala pristavit (ker je ob 16h bila ura za papcat) in se je samo še bolj drluser posted image user posted image user posted image zaj pa je zmatran od jokanja zaspal
user posted image kaj je to bilo??????? da noče jest?user posted image je možno, da je krivo cepivo???

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
29.1.2008 16:55:48   
guppy
Sandra user posted image user posted image user posted image

Tole so pa stolčki/mizice iz Ikee, kot jih imamo pri nas doma.
http://www.youtube.com/watch?v=uWNLvfG0p6A&NR=1
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1112
29.1.2008 17:05:09   
lemavrica
Sandra možno je da je to reakcija na ceplenje. Daj mu obkladek na pikico in če ne bo bolje mu lahko daš tudi polovičko žličke Calpola. Pri nas je to pomagalo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
29.1.2008 17:12:28   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Sandra možno je da je to reakcija na ceplenje. Daj mu obkladek na pikico in če ne bo bolje mu lahko daš tudi polovičko žličke Calpola. Pri nas je to pomagalo.

sem mu dala obkladek takoj ko smo domov prišli in pol še 2x...calpol sem mu dala malo prej...zaj se samo bojim, kaj bo, ko se bo zbudiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1114
29.1.2008 17:14:57   
lemavrica
Zna bit da bo ok ko se bo zbudil. Jaka je bil drugi dan po ceplenju tak jokav in to. Sej mine. Je pa grozno poslušat tak jok, ker kar ne neha. En user posted image  za vaju.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
29.1.2008 17:17:30   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Tole so pa stolčki/mizice iz Ikee, kot jih imamo pri nas doma.
http://www.youtube.com/watch?v=uWNLvfG0p6A&NR=1
user posted image user posted image user posted image

Ampak to še nista tvoja dva? Se mi skoraj nemogoče zdi, da bi že bila tako velika user posted image . Sicer se pa tako naša Zoja smeji Niku, ko skače pred njo user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
29.1.2008 17:21:46   
LINA31
Saj ne morem verjet kako se smejijouser posted image user posted image user posted image . Naš Žan je full smejko, ampak ne takole na glas.
Upam, da bo Enejček ok, ko se zbudi.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
29.1.2008 17:23:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Zna bit da bo ok ko se bo zbudil. Jaka je bil drugi dan po ceplenju tak jokav in to. Sej mine. Je pa grozno poslušat tak jok, ker kar ne neha. En user posted image  za vaju.

ja res je grozno, sem se skori še js zraven zjokala, pa čeprav ni bilo tak hudo, sam mi res nikoli ne joče... pol pa sem se spomnila, da on čuti, če je mamici hudo in sem se probala močno držatuser posted image
hvala vamuser posted image
poročam pol, kako je bilo...

guppy ta 2 sta tut luškanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1118
29.1.2008 17:26:04   
sandra85
aja tianna, pridna si, da piješ redno čajuser posted image
LINA tebe sem pa vprašala, če še piješ, ker me zanima, če še rabiš čaj-ti mi sam povej!user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
29.1.2008 17:56:58   
zvezda71
Evo naš je tudi imel danes cepljenje nič ni jokal junaček moj. Mere pa so pri 20tednih 8220 g in 70 cm. Ma dobro hranjeno mamouser posted image . LP vsem  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
29.1.2008 17:57:13   
Anonimen
Guppy, Sandra ful sm se nasmejala vajinim otročkom.

Sem jaz kaj spregledala.....????? Eneja sem videla, kaj pa M&M?user posted image  Sta hotela Žana in Jure to takoj demonstrirat pri Matiji in jima ni uspelo.

Lumpa - ste šli k zdravniku? Upam, da je že kaj bolje.

Nefretiti - jaz uporabljam Sudocrem in sicer le 1x do 2xn na dan. In bravo za kašicouser posted image user posted image user posted image

Jutri pa imava midva ceplenje. upam, da bo v drugo tudi brez težav.

user posted image Tiste, ki še dojite - kaj vaši malčki tudi tako pobesnelo vlečejo? Meni Matija tako močno vleče, da me vse boli. In s takšno ihto, kot, da mu prepočasi teče.user posted image

Sem pa danes dobila v Mullerju Dentinox gel - bom videla, če deluje.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
29.1.2008 17:59:40   
sandra85
duska guppy nam je poslala na google group posnetekuser posted image

ne, Enej lepo vleče...,mene samo boli to, ker po navadi se je po 5-10 minutah najedel, zaj pa se doji tudi 20 minut in pol me že mal boliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
29.1.2008 18:15:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

duska guppy nam je poslala na google group posnetekuser posted image

ne, Enej lepo vleče...,mene samo boli to, ker po navadi se je po 5-10 minutah najedel, zaj pa se doji tudi 20 minut in pol me že mal boliuser posted image

Potem pa sem res smotana - grem gledat

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.1.2008 18:18:00   
LINA31
Tudi moj Žan včasih tako vleče, da me vse boli, kljub temu, da dojim z nastavkom. Še posebaj proti večeru je "agresiven".user posted image user posted image

Hvala sandra85...ti sporočim, če bom še rabla.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.1.2008 18:25:39   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Hvala sandra85...ti sporočim, če bom še rabla.

user posted image

Enej se je prej najedel in nazaj zaspal...v bistvu spi že cel danuser posted image
zjutraj sem ga mogla ob 10h sama zbudit, ker je imel ob 10.30 cepljenje, on pa bi še kr spal...po cepljenju je na sprehodu 1 uro pa pol spal, ko smo prišli domov je bil 30 minut buden in pol zaspal...vmes se skoraj 1 uro mal jokal...in nazaj zaspal, popapal in spet spiuser posted image
user posted image kaj naredi cepivo...in če mi ponoči ne bo spal?
po moje je najboljše, da grem kar z njim spatuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.