|
RE: septembrke 2007, 2.krog 1.4.2008 9:30:39
|
|
|
|
Pikica pokica
|
Jutro! Tudi Zoja že spančka 2. rundo . Zdej bom pa spet mogla čakat, da se zbudi, da bova lahko šli na sprehod. Zojo sem včeraj zjutraj dobila v postlici sede. Je še spala, ko sem šla oblečt Nika za vrtec, ko pa sem prišla nazaj v spalnico, je sedela in se igrala z igračkami, ki jih ima v in ob postlici. Sama sicer že skoraj sedi, ampak iz ležečega položaja v sedečega se pa prej še ni spravila sama . Sandra, Enej je pa prava faca . Sem hotla napisat še moje mnenje glede prenosne postlice za stajico - uporabna je le za k babicam , drugače pa je premehka in nima tistih oprijemal, za katera se lahko otrok sam potegne in postavi na nogice. ( poglejte sliko od Sandre). Mi smo jo tudi pri Niku najprej mislili imeti, ampak smo potem vseeno nabavili še stajico. Aljab, sem se zvečer spomnila za CD. Saj ni panike, v četrtek se tako vidimo . HVALA Fluorovih tabletk v Celju pediatrinje ne predpisujejo, tako jih Nik ni dobival. Vem pa, da jih skoraj vse kolegice, ki so od drugot, devajo svojim otrokom. Aljab, kaj misliš, a bi mi jih Gobova predpisala, če bi ji rekla??? Tianna, jaz imam Buzza in sem zaenkrat z njim zelo zadovoljna. Všeč mi je to, da je lahko Zoja obrnjena proti meni, da se gledava in je ob tem v polsedečem položaju. Le lahek, lahko obvladljiv, edina slabost je ta, da včasih v trgovini, kjer je gladka podlaga, sprednje kolo zablokira. To se zgodi zaradi različnih koles ( vzadaj sta napihljivi, spredaj je manjše in nenapihljivo) in zato je potem treba malo bolj po zadnjih gumah peljati. Vse se da, ko naštudiraš zadevo . Je pa res malo manjši voziček oz. športni del, ampak ga je ravno včeraj Neja od Škorpionke preizkušala, pa ji je pasal oz. ji je bil ok ( pa ima punca 11 kg) . A ne Škorpion ?! Lep dan in uživajte na sončku!!!
|
|
|