|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
30.3.2008 16:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz
Vi ste že prešaltali na večji avtosedež? user posted image

Mi nismo še, pa čeprav ima 9kg.

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.3.2008 17:07:58   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

IZVIRNO SPOROČILO: dreamz
Vi ste že prešaltali na večji avtosedež? user posted image

Mi nismo še, pa čeprav ima 9kg.

Mi tudi ne...itak, da naj bi otrok samostojno sedel oz. bil 8-9 mesecev star. To piše pri tistih, ki so za 9 do 18 kg narejeni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.3.2008 17:22:28   
Anonimen
Sandra, si se mogoče kaj pozanimala kako je poskrbljeno za naše zakladke v Bernardinu?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.3.2008 18:11:30   
sandra85

Sandra, user posted image user posted image user posted image  Enej že stoji! Ma bravo njega!!! Kakšno stajco imaš to? Si zadovoljna? Je velika?

jaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stajico imamo tole:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137414

barve sicer ni bilo druge, ker so že vsepovsod vse razprodali (dobil jo je za božič) ampak meni je všeč. zadovoljna sem fulll, je velika, ima držala, okrog je mehka mreža, tako da ko se prekucne ni nič...je varna-stabilna in ni šans, da se prekucne, če se obesiš na eno stranuser posted image
po tleh pa sem dala igralni center (loke sem odstranila)

glede bernardina...ma meni ni bilo všeč, ker je bila takrat kr gužva, pa na blagajni nam je rekla, da nimajo "posebne" vode za user posted image ampak da so vse isto čiste...user posted image no, nevem...pridite se raje sprehajatuser posted image

Enej je fulll zaspan in noče zaspat-se pogovarja v posteljici...upam da bo odspal 1 rundo (za pol urce, ker če ne ne bo do 20h zdržal)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.3.2008 18:15:31   
Anonimen
A ma vi ste se že šli kopat tja?
Joj, pa kam naj ga peljem, če praviš, da ni ok?! user posted image  Pred poletjem bi ga rada peljala na kakšen bazen, da se navadi na "plavanje", saj bomo poleti veliko na morju.

Ej res bravo, da stoji! Ma to si ga kaj spodbujala, al se je kar sam dvignil?

Razmišljam o nakupu stajice..

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.3.2008 19:04:58   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Sandra, user posted image user posted image user posted image  Enej že stoji! Ma bravo njega!!! Kakšno stajco imaš to? Si zadovoljna? Je velika?

jaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
stajico imamo tole:

barve sicer ni bilo druge, ker so že vsepovsod vse razprodali (dobil jo je za božič) ampak meni je všeč. zadovoljna sem fulll, je velika, ima držala, okrog je mehka mreža, tako da ko se prekucne ni nič...je varna-stabilna in ni šans, da se prekucne, če se obesiš na eno stranuser posted image

glede bernardina...ma meni ni bilo všeč, ker je bila takrat kr gužva, pa na blagajni nam je rekla, da nimajo "posebne" vode za user posted image ampak da so vse isto čiste...user posted image no, nevem...pridite se raje sprehajatuser posted image

Enej je fulll zaspan in noče zaspat-se pogovarja v posteljici...upam da bo odspal 1 rundo (za pol urce, ker če ne ne bo do 20h zdržal)

moj jure je imeu tako, pol k je že znau stati mu jo je uspelo zvrniti, njegova največja zabava je bila da se je držau in jo majau naprej in nazaj dokler mu jo ni mož pritrdiu ob ziduser posted image , tako da žiga dobi prenosno posteljo uno od kristjana k je veliko težjauser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.3.2008 19:07:59   
sandra85

A ma vi ste se že šli kopat tja?
Joj, pa kam naj ga peljem, če praviš, da ni ok?! user posted image  Pred poletjem bi ga rada peljala na kakšen bazen, da se navadi na "plavanje", saj bomo poleti veliko na morju.

Ej res bravo, da stoji! Ma to si ga kaj spodbujala, al se je kar sam dvignil?

Razmišljam o nakupu stajice..

ma sej ni druzga-sam gužva je blauser posted image pol pa so otroci skakali okrog njega v bazen in špricali....zato pa mu ni bilo všeč...če ne pa probajte it v žusterno-tam imajo prav tečaj za plavanje dojenčkov, se pravi da imajo prav bazen za to.

stajica je meni super!!! sicer pa ga imam zdaj (dokler še ni tako hiter) na tleh na puzzlu in je fulll navdušen. js se usedem zraven njega in se igravauser posted image
v bistvu se je sam 22.3. v mojem naročju primil za moje roke in se dvignu...od takrat se vedno v naročju ali, če ga primeš za roke, kr dvigne. ko ga hočem dat sedet, steguje noge, ker hoče stat...ne zdrži pa dolgo, le par sekund, pol pa se nogice skrčijo in pade. moram pa pazit, ker še ne zna na rito past, ampak se kr vržeuser posted image
sej bo tut tvoj sam začel. meni je že patronažna in tut P rekla, da bo on hiter, ker že od vsega začetka govori, da je naprednejši (saj je velik in močen-ne po strukturi močen, ampak mišiceuser posted image )

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.3.2008 19:09:47   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

stajico imamo tole:

moj jure je imeu tako, pol k je že znau stati mu jo je uspelo zvrniti, njegova največja zabava je bila da se je držau in jo majau naprej in nazaj dokler mu jo ni mož pritrdiu ob ziduser posted image , tako da žiga dobi prenosno posteljo uno od kristjana k je veliko težjauser posted image

aja user posted image ma meni deluje fulll stabilna. sva jo z dragim oba probala-se na njo fajn naslonit in se ne prekucneuser posted image
ma ste imeli to tavelko? ker so take tut manjše

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.3.2008 19:52:06   
Anonimen
ma sej ni druzga-sam gužva je blauser posted image pol pa so otroci skakali okrog njega v bazen in špricali....zato pa mu ni bilo všeč...če ne pa probajte it v žusterno-tam imajo prav tečaj za plavanje dojenčkov, se pravi da imajo prav bazen za to.

Hmmm, morda pa bomo šli res v Žusterno. Se bom še malo pozanimala, samo Bernardin mi nekako bolj diši, ker imajo bazene s slano vodo. No, bomo še videli. user posted image

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.3.2008 20:18:39   
jst86
ojla

kok lep dan je bil donsuser posted image mi smo bili na zbiljah na sprehodu in kavici,ko smo se vrnili sva šla pa še sama mal po naselju.

user posted image  enej!leon tud tko stoji,sam ga moram postavit.me je strah da ne bi na hrbet padel,čeprov se navadno najprej na rito prekucne pol pa se uleže.

joj lumpa zdej me je pa zaskrbelo ker mamo mi tud to stajco.

v avtosedež ga še nisem dala,pa ma 11kg.joj šele zdej sem se spomnila da ma samo še 2kg foreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.3.2008 20:35:24   
aljab
Helenav vse najboljše!!!! user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.3.2008 21:16:41   
lemavrica
Čer,

Jaka je danes bolje, nič ni bruhal, manj kašlja vročina se pa tudi ni pojavila. Tako da sva šla lahko na sprehod ( je P rekla da če ni vročine gre lahko ven ), dopoldne z mojo mami, mož pa je bil ful priden in je delal generalno po stanovanju, popoldne smo si pa privoščili skupen sprehod, pa midva sva šla na pizzo in sladoled. JAka je bil ful priden, je prespal skoraj cel čas ko sva jedla, no pri sladoledu se je pa zbudil. Je dobil največje možne oči ( še večje kot jih že ima ) ko je videl možev sladoled.

Me pa jezi ker glih ta teden ko bo lepo vreme ne bova mogla z nikomer se it vozičkat, ker se bojim da bi koga okužil ko kašlja. Tako da bova kar sama hodila tlele okoli.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.3.2008 21:38:15   
PBJ
Danes je bil čudovit sončen dan, brez vetra in upam še na več takšnihuser posted image user posted image user posted image

Za seznam:
3. zob: 29.3.2008

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
30.3.2008 21:55:02   
helenav
aljab hvala.....PRVA SI  KER JE JUTRIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIANNA ej ful je slana voda v Bernardinu, pa v žusterni tudi in ful pečejo očke.......najbolje je v Termah Palace...

sandra ma hvala..sem ostala presenečena..sedaj mi je pa nerodno...user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
30.3.2008 22:24:38   
aljab
Uf...potem pa vzamem nazaj...user posted image user posted image user posted image
Ti bom jutri še enkrat..user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
30.3.2008 22:38:21   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra ma hvala..sem ostala presenečena..sedaj mi je pa nerodno...user posted image

o čem govorimo...user posted image zakaj ti je nerodno?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
31.3.2008 0:16:59   
sonce78
helenav ... sem se prerinila v vrsti in upam, da sem prva user posted image

user posted image      user posted image

Želim ti veliko zdravja, ljubezni,sreče osebne in družinske ter da bi bila še naprej tako velika  šimpatikona kot si!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
31.3.2008 0:18:35   
sonce78
... sem skoraj pozabila ... pa tega ne smem, a .......  želim ti na tone spolzkega, strastnega, ludega, zemljotreskega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 31.3.2008 0:19:17 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
31.3.2008 0:24:49   
sandra85
tudi js, tudi js sem čakala polnoč in upala, da bom prva (sonce, nej ti bouser posted image )

helena želim ti veliko osebnega zadovoljstva, veliko veselja v družinici, da boš z tvojo princesko uživala in da bo hčerkica vedno zdrava!!!
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 31.3.2008 0:25:30 >

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
31.3.2008 0:27:00   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sonce78

... sem skoraj pozabila ... pa tega ne smem, a .......  želim ti na tone spolzkega, strastnega, ludega, zemljotreskega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti že veš, zakaj te ni danes zvečer blo na RRuser posted image si opirala svoje prvo darilce?user posted image

lahko noč

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
31.3.2008 7:27:50   
surya
Helenav,

user posted image

Sonce, hvala za podatke o alergiji!

Se še pol javim, mali joče!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
31.3.2008 8:17:54   
LINA31
user posted image Dobro jutro,

helenav....najprej iskrene čestitike ob tvojem prazniku. Da boš zadovoljna in srečna kot sedaj, če ne še boljuser posted image .
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.atletski-klub-poljane.si/Slike/Razno/VseNajboljse.jpg&imgrefurl=http://www.atletski-klub-poljane.si/Forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D21&h=368&w=504&sz=42&hl=sl&start=16&tbnid=X6iY9TaknENsuM:&tbnh=95&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dvse%2Bnajbolj%25C5%25A1e%26gbv%3D2%26hl%3Dsl][/link]

Mi smo vstali ob pol osmih, zdajle že vriska na puzzlih. Tolk je lep danuser posted image . Sem pol s prijateljicam zmenjena v Tivoliju, mogoče pa katero srečamuser posted image .

Drugače pa ni nič posebnega. Žan je zadnje dni prav očiten preskos doživel....samo žlobodra. Tolk fajn ga je poslužat.

Mi nimamo stajice, ampak prenosno posteljico. Full je fajn, edino ka rpogrešam so ravno ti obroči za dvignituser posted image .
user posted image  A se kateri od malčkov že sam vsede?

user posted image

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
31.3.2008 9:00:46   
ana b
Jutro!

Naš user posted image  prvo rundico, potem pa šibava na sonček. Sem ga včeraj osvobodila zimskega žakla, ker se je revček notri skuhal user posted image . Nosek je malo boljše, spal je do jutra dokaj solidno, potem pa akcije na pol ure.

Helena: vse najboljše.

Lepo vozičkajte

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
31.3.2008 9:32:19   
Anonimen
HELENA - user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 4524
31.3.2008 9:38:05   
Anonimen
Dobro jutro!

user posted image user posted image user posted image Helena, vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image
                     Naj se ti izpolnijo vse želje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.