|
RE: septembrke 2007, 2.krog 30.3.2008 11:31:24
|
|
|
|
sonce78
|
IZVIRNO SPOROČILO: surya Sonce78, a mi poveš česa se vse izogibaš, odkar si na dieti zaradi alergije? Izak ima spet več pikic po laktih in flekce po hrbtu. Bom čez vikend na dieti, v ponedeljek greva pa do P. Surya jaz sem najprej po predlogu P bila na dieti brez jajc in mleka. Po tej dieti so pikice izginile. Moraš pa paziti, ker je mleko prisotno v veliko hrane npr. mortadeli, kuhanem pršutu, ... veliko salamah, salam sploh ne jem, mleko je tudi v paštetah, hrenavkah, goveji kocki, začinki, skoraj vseh piškotih, pecivih, evrokremih, .... skratka dobro preberem vse deklaracije. Jajca so pa prisotna v piškotih, pecivih, piščančjih prsih je beljak , ... Sladice si spečem sama, lahko ti posredujem kakšen recept, če želiš. Veliko izdelkov brez jajc in mleka pa dobiš v trgovinah z zdravo prehrano ali v večjih trgovinah na oddelku za zdravo prehrano. So pa izdelki zelo dragi . Mislim, da je dieta samo dva dni na žalost premalo. Meni je P rekla, da moram biti najmanj 14 dni, da so vidni rezultati. Ti bo pa tvoj P jutri svetoval. Po tej 14. dnevni dieti smo šli na bioresonanco in tam so nam ugotovili alergijo na mlečne beljakovine, jajca, svinjino, puranje meso, kivi, jagode, grozdje, pomarančo, limono, mandarino, klor, morska sol + stabilizatorji, umetne arome, umetna sladila. Ne uživam ničesar zgoraj navedenega. Pikic nima, ima pa flekce suhe kože po vsem telesu. P nas je poslala v alergološko ambulanto, edino kri za alergijo na mleko in jajca smo že oddali in naslednji teden dobimo rezultate. Za alergološko ambulanto še čakamo datum. Ko bomo prejeli rezultate še uradne medicine, se bom na podlagi njih odločila za terapije bioresonance. Držim pesti, da ni alergija in hitro odpravita vse težave .
|