|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
29.3.2008 21:45:15   
dreamz
sandra, ob enih sem kuhala kosilo!! user posted image  

Vi ste že prešaltali na večji avtosedež? user posted image

Jaz čakam, da ima 9 kg, nov sedež že čaka. user posted image  Zaenkrat je še v maxicosi jajčku, ki je dokaj velik, ampak ko ima bundo je že rahlo utesnjen, drugače pa v dolžino je še fore.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.3.2008 22:04:19   
sandra85
mi imamo že nekje 2 meseca nov avtosedež, ker imamo jajčka od PP in je fulll majhen (je enej že prerastel v višino jajčka) imamo pa concord ultimax (0-18kg) in smo fulllll zadovoljni!!!! Enej je ful kom ot notri-pa tut ocene za varnost ima super!!!

haaaaa-no pol me nisi ti osvajala? user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
29.3.2008 22:32:56   
LINA31
Sem se zdajle spomnila...

nefretiti....sem bla v Rutarju. Nič ni ceneje MaxiCosi priori isofix, je v akciji le tobi.user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
29.3.2008 22:34:51   
dreamz
sandra, ne nisem te jaz osvajala user posted image , hmmm, le kera je bila to?? Te mantra a user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
29.3.2008 22:42:23   
dreamz
Zdaj sem malo čekirala kako zgleda plenični izpuščaj in se mi zdi, da je to kasiral Sebastien. user posted image
Ima rdečo okoli analne odprtine z mini rdečimi pikicami. To je dobil včeraj, ko je ene 6krat kakal, pa ni imel driske. Sem namazala z neko kremo, ki sem jo dobila v paketu v porodnišnici in mu vsakič obrišem ritko s kamilico. Danes je bilo boljše, je še roza in nekaj pikic rdečih. user posted image

Kaj ste ve naredile, če ste to imele?user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
29.3.2008 22:45:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

Zdaj sem malo čekirala kako zgleda plenični izpuščaj in se mi zdi, da je to kasiral Sebastien. user posted image
Ima rdečo okoli analne odprtine z mini rdečimi pikicami. To je dobil včeraj, ko je ene 6krat kakal, pa ni imel driske. Sem namazala z neko kremo, ki sem jo dobila v paketu v porodnišnici in mu vsakič obrišem ritko s kamilico. Danes je bilo boljše, je še roza in nekaj pikic rdečih. user posted image

Kaj ste ve naredile, če ste to imele?user posted image

dreamz krema ribodermin dela čudeže!!!!!!
ej, a se dobimo jutri v sečovljah????? pa ti prinesem mal te kremice, da jo probaš??? je res super!!!
enej je dobil pikice v P, ko smo prišli domov sem mu takoj z to kremo namazala in je bilo čez 2 uri okuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
29.3.2008 22:54:21   
dreamz
sandra jutri grem v Izolo na kosilo in pol se bom tam sprehajala.
Če jutri ne bo imel boljše rite grem v dežurno lekarno kupit kremo. Če pa še v pon. ne bo ok, grem direkt k pediatrinji, ma upam da ne. user posted image
Ma bogi moj mali, ima tako občutljivo in tanko kožo, pa še vročino full trpi že pozimi se hitro skuha in mu je vedno vroče, kaj bo poleti?user posted image  Enkrat se mi je v jajčku spotil, pa nismo greli v avtu in je takoj dobil vročinski osip po hrbtu in prsih.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
29.3.2008 23:00:28   
sandra85
ok...upam da bo jutri boljše!!!user posted image user posted image user posted image
če ne pa ti komot nekako prinesem kremico-magari v nabiralnik vržemuser posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
29.3.2008 23:02:43   
dreamz
Hvala Sandra, še sporočim jutri tuki gor kako bo.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
29.3.2008 23:06:26   
sandra85
ok
lahko noč mamice

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
29.3.2008 23:08:29   
dreamz
Lahko noč! user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
30.3.2008 0:28:25   
guppy
lahko noč !

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
30.3.2008 8:58:40   
LINA31
Dobro jutro,

a sem prva? Se mi katera pridruži pri user posted image ? Z Žanom sva vstala ob 8.00 (po novi uriuser posted image ) in  zdaj se on igra na tleh in gode. Zadnje dni ima neke nove glasove.....hmmmm, hmmmmuser posted image ...pravi smeško je.

Pri nas je še full megla, upam, da bo res sonček tako kot so obljubili. Noč je bila kar znosna, ampak sem cel čas nekaj sanjala, da hitim in zato sem posledično nekam utrujena.

HUJŠAČICE....kaj je zdaj? Še hujšate? Jaz se moram spet mal prijet v roke...sem še vendo na - 4 kg. Ali nadaljujemo s seznanom?

Kje pa ste nekatere, vas pogrešam? Melani99, jst86...?

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
30.3.2008 9:09:00   
ana b
Jutro!

Lina evo mene na kofe. Mi smo pa celo do 6:30 po tanovi uri spali user posted image , samo na mojo žalost ni bilo v kosu.

No paje že sirena.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
30.3.2008 9:16:38   
jst86
zdej sem pa jezna-mi je spet brisalo postuser posted image

še enkratuser posted image

dobro jutro

mi smo pokonc od 7h po novi uri.neki je siten tamal,zdej spi.

jst sem tud zadnji teden grešil,tko da stojim na -7 kg.je pa kazalo že -8user posted image .dons mam sadni dan in ne grešim več.no edino za kosilo na ta dan vedno pojem solato,ker ne morem živet brez nje.škoda ker ni namesto sadnega zelenjavni danuser posted image .merew poročamo v pon,ane?

user posted image leon ima že nekaj časa črno površino jezička.jedel ni nič tazga,v usta pa tud nič tazga ne daje da pušča barvo.kaj nej naredim?če mu s pleničko obrišem gre v prvo malenkost dol pol pa ne več.dons je sicer malo manj,je pa še.sploh ne vem a ga naj peljem k P al kaj. mal me je strah da ni kej narobe....user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
30.3.2008 9:56:11   
sandra85
dobro jutro user posted image
noč-katastrofa....grem kavo pit!

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
30.3.2008 11:31:24   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: surya

Sonce78, a mi poveš česa se vse izogibaš, odkar si na dieti zaradi alergije? Izak ima spet več pikic po laktih in flekce po hrbtu. Bom čez vikend na dieti, v ponedeljek greva pa do P.

Surya jaz sem najprej po predlogu P bila na dieti brez jajc in mleka. Po tej dieti so pikice izginile. Moraš pa paziti, ker je mleko prisotno v veliko hrane npr. mortadeli, kuhanem pršutu, ... veliko salamah, salam sploh ne jem, mleko je tudi v paštetah, hrenavkah, goveji kocki, začinki, skoraj vseh piškotih, pecivih, evrokremih, .... skratka dobro preberem vse deklaracije. Jajca so pa prisotna v piškotih, pecivih, piščančjih prsih je beljak user posted image , ... Sladice si spečem sama, lahko ti posredujem kakšen recept, če želiš. Veliko izdelkov brez jajc in mleka pa dobiš v trgovinah z zdravo prehrano ali v večjih trgovinah na oddelku za zdravo prehrano. So pa  izdelki zelo dragi user posted image . Mislim, da je dieta samo dva dni na žalost premalo. Meni je P rekla, da moram biti najmanj 14 dni, da so vidni rezultati. Ti bo pa tvoj P jutri svetoval.

Po tej 14. dnevni dieti smo šli na bioresonanco in tam so nam ugotovili alergijo na mlečne beljakovine, jajca, svinjino, puranje meso, kivi, jagode, grozdje, pomarančo, limono, mandarino, klor, morska sol + stabilizatorji, umetne arome, umetna sladila.

Ne uživam ničesar zgoraj navedenega. Pikic nima, ima pa flekce suhe kože po vsem telesu.  P nas je poslala v alergološko ambulanto, edino kri za alergijo na mleko in jajca smo že oddali in naslednji teden dobimo rezultate. Za alergološko ambulanto še čakamo datum. Ko bomo prejeli rezultate še uradne medicine, se bom na podlagi njih odločila za terapije bioresonance.

Držim pesti, da ni alergija in hitro odpravita vse težave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
30.3.2008 14:54:27   
helenav
HUJŠAČICE....kaj je zdaj? Še hujšate? Jaz se moram spet mal prijet v roke...sem še vendo na - 4 kg. Ali nadaljujemo s seznanom?

jaz sem šele na začetku pa že grešim..no v bistvu problem je v temu, da imam danes in jutri praznovanje roj.dne....in bodo čevapi in podobno...,.pa sem se odločla, da bom imela tri dni zapored beljakovinski dan....raje tako..kot da mešam vse skupi...upam, da ne bo ful hudo...pol pa dalje..jaz pa nisem z ana seznam ker se nisem zmerila...sem se samo zvagala..pred enim tednom 73...včeraj pa že 69user posted image user posted image

čakam goste..Klara spi...jaz pa nimam kaj delat

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
30.3.2008 15:24:28   
helenav
sandra ti sigurno veš, ker imaš dostop do BB neomejeno..kaj Eltybe res osvaja Saro? Ma boga njegova punca.....ma itak je tako, da ponavadi vse razpade....

nimam kaj dela..Klara me preseneča z njenim spanjem...user posted image ..spi že uro in pol najmanjuser posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
30.3.2008 15:51:45   
sandra85
helena, ti bom zdaj na ZS poslala kodo, pa pejdi gledat-meni se jih še ne da, ker ni nič zanimivo, pa res nevem kaj se dogaja...

evo dokaz, da naš tut stoji, (ko se mu da)...aja, pa da ne bo kera mislila da je kamoflažauser posted image
user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
30.3.2008 15:54:17   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

helena, ti bom zdaj na ZS poslala kodo, pa pejdi gledat-meni se jih še ne da, ker ni nič zanimivo, pa res nevem kaj se dogaja...

evo dokaz, da naš tut stoji, (ko se mu da)...aja, pa da ne bo kera mislila da je kamoflažauser posted image
user posted image

če kliknete na sliko, počakajte par sekund, se slika zmanjša

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
30.3.2008 16:02:16   
zvezda71
user posted image user posted image user posted image Enej, sta ponosna, važiča. Sem sliko našemuuser posted image pokazala da bi se ga kaj prijelo. Ko se srečamo boste ene baje za svojimi user posted image že laufale ene pa bomo lahko v miru kofe pileuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
30.3.2008 16:15:05   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71

user posted image user posted image user posted image Enej, sta ponosna, važiča. Sem sliko našemuuser posted image pokazala da bi se ga kaj prijelo. Ko se srečamo boste ene baje za svojimi user posted image že laufale ene pa bomo lahko v miru kofe pileuser posted image user posted image user posted image .

a kr misli si, boš vidla te bo mogoče že jutri presenetuuser posted image pa boš ti "malo morgen" v miru kafe pilauser posted image

vsak dan se z dragim pogovarjava, kako gre hitro čas...pa saj gre zdaj počasi proti 8.mesecuuser posted image   kmalu moja sestra rodi, pol pa bo že avgust tuki...........

danes na sprehodu je bilo toooolko vozičkov pa user posted image ...tako lepooooo!!!!!! poln portorožuser posted image
je že gužva, kaj šele bouser posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
30.3.2008 16:17:42   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

jaz sem šele na začetku pa že grešim..no v bistvu problem je v temu, da imam danes in jutri praznovanje roj.dne....in bodo čevapi in podobno...,.pa sem se odločla, da bom imela tri dni zapored beljakovinski dan....raje tako..kot da mešam vse skupi...upam, da ne bo ful hudo...pol pa dalje..jaz pa nisem z ana seznam ker se nisem zmerila...sem se samo zvagala..pred enim tednom 73...včeraj pa že 69user posted image user posted image

user posted image bravooooooooooooooooooooooo

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
30.3.2008 16:45:23   
Anonimen
Ojla punce!
Mi pa smo bili danes na snegu in je bilo super!

Lemavrica, držim pesti, da bo Jaka čimprej zdrav. user posted image user posted image user posted image

Sandra, user posted image user posted image user posted image  Enej že stoji! Ma bravo njega!!! Kakšno stajco imaš to? Si zadovoljna? Je velika?

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.