|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
15.1.2008 20:25:02   
nana 27
Misska, sem prebrala vašo zgodbo. Si je mišico pretegnila na treningu? Malemu pa verjetno zobek raste ali pa hitro raste. PBJ, kako se držiš? So te poštimali?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 426
15.1.2008 20:26:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

pri nas je pa takole - mali že nekaj dni čudno štrajka - skoraj nič se ne doji, joka preden zaspi, ampak drugega nič, razen da izgleda ful utrujen. Ni vročine, ni nič.... user posted image  Ima kaka idejo kaj bi to lahko bilo?

2. CEPLJENJE. Najina žabica je bila ista. Včeraj je bilo boljše, danes je pa spet tista prava nasmejana in dobrovoljna.

ne bo šlo... je bil cepljen pred 1 tednom... pomoje ne more bit tako zakasnela reakcija, ali pač?

Žabica pa v petek. In v petek je bila samo malo zaspana, potem pa popoldan čisto OK. V soboto se je pa začelo. Nobenega apetita, neodzivnost, nekomunikativnost, samo sitnarjenje, gledanje v točko, jok med hranjenjem - tako na dojki, kot po flaši... Skratka - ni da ni... Meni se je kar trgalo zraven...user posted image  Šele včeraj zjutraj se je začela situacija obračat...
Lahko pa, da tvojemu Levu rastejo zobjeuser posted image  kot je že Sandra napisala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 427
15.1.2008 20:26:56   
helenav
jaz pa imam od Milupe in piše isto kot na embalaži od Novalaca, kar je že napisala, prepisala  babyrok...pa dobrodošla..,,,sem pa našla to stran....www.nestle.si

guppy spraševala si kdaj/kaj/zakaj začet.....Jaz sem si kupila knjigo velika paparica za male papavčke in ko sem jo prebrala, sem se odločla, da se je bom kar precej držala...kajti, če poslušam nasvete od ostalih, se vsi zelo preveč razlikujejo...Pediatri se že med seboj razlikujejo...eni silijo, drugi bi radi vidli, da otroci pijejo materino mleko do osnovne šole..še pri izdajanju zdravil si niso enotni....to opažam, pri kafetkanju s prijateljicami....vsaka ima svojega pediatra in vsak ima svoje načine...tako za zdravljenje, kot tudi za prehranjevanje in dodajanje...eni ti , če otrok ne pridobi okrog kile na mesec takoj vsilijo dodatek, drugi ti ne težijo, četudi je otrok na spodnji meji...Patronažne babice tudi delijo različne nasvete..ene so starejše in prisegajo na tradicijo in na kar je bilo takrat, ko so bile one mamice....te mlade se preveč nagibajo trendom....če pa mamice in tašče poslušaš, je pa spet druga štorja.
zato sem se odločla da pričnem po moji presoji in glede na Klaro..Ker se , že od kar je rojena, dojimo na dve ure in manj, nikoli več..sem se odločila da pričnem počasi z GH, da se čimprej navadi..da bom lahko umesne malice čimprej zamenjala in bom lahko šla od hiše tudi za več kot eno uro....poleg tega, kaže velik interes ko vidi žlico...umetnega mleka pa noče..sploh pa ne stekleničko...
zvečer ji dan rižolino, da se malo zamotimo ob hranjenju na žličko, pri tem se namreč zelo zabava, saj  me je sicer vlekla od 17 naprej na eno uro...en dan celo na pol ure....Je pa tako, da kljub temu,da dobi rižolino, zaradi tega niso noči nevem kako bolj mirne...prvo rundo povleče..ampak dva obroka hrane ponoči vseeno ne spusti.

surya pa kaj potem če ponoči trikrat jeste?????? Jaz sem Klari enkrat tudi na silo punudila flaško umetnega in je potem vse pobruhala....eni otroci pač ne zmorejo toliko hrane zabasat v trebušček, da bi zdržali do jutra.....in to da pri teh mesecih še išče hrano ponoči je normalno....Tako, da tudi z rižolinom nisem pridobila celega spanca v kosu.. je pa meni lažje, ker se mala zabava pri hranjneju na žličko in potem jemo ene pol ure...se malo zamotimo..toliko da ni na prsih cel večer..zato sandra ni nujno, da se bo Enej začel zbujat ko bo mleka premalo...mislim, da ga sploh kar tako, če ne dodajaš, ne more zmanjkat....ali pač?

Klaro pa vedno tudi podojim...žal zaenkrat brez prsi ne zaspi....

mi bomo sedaj še štiri dni na banani..potem pa prešaltam na žličke ob kosilo..s krompirčkom, korenčkom....itd....

sem pa od patronažne le dobila en dober nasvet...svetovala mi je naj ne uporabljam plazmon biškotov...saj biškoti vlečejo nase kalcij iz mleka, ki ga potem dojenček pokaka...

evo sem  pa  načvekala-.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 428
15.1.2008 20:44:31   
surya
Ja, res je, vsak reče drugače glede hrane. So si pa tudi user posted image  različni.
Mislim, da si Missika ti napisala, da je dober pokazatelj, če user posted image  pripravljen na GH če hrano obdrži v ustah ali pa je ne zna in potiska z jezičkom ven.

javim, kako je šlo nama user posted image

Lepo spančkajte!

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 429
15.1.2008 21:03:03   
Anonimen
nana, eh, največji absurd je, da se ji je to zgodilo na zabavi RD in ne na treningu.... je tudi njen trener danes besnel!

(odgovor članu surya)
  Neposredna povezava do sporočila: 430
15.1.2008 21:04:54   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Torej sem predvidevala da je pripravljen na nove okuse, čeprav sem bila tukaj kregana kaj se grem.

ne, ga.srček, nisi bila kregana!user posted image js sem zadnjič sam normalno vprašala, če ni še malo prezgodaj za dobre 3 mesece starega dojenčka...meni je čisto vseeno, kdaj bo Žan jedel GH, mene zanima zaradi Eneja in ne zaradi drugih, NI MOJA STVAR, KDAJ BO KERI user posted image KAJ JEDELuser posted image da ne bo zaj kakega nesporazuma in bom pol js kej kriva!
sem pa se pol malo pozanimala tudi tuki med našimi in baje je malo prezgodaj,vprašala pa sem zato da se ne bom js počutila nesposobno, ker toliko govorim da bom začela šele pri 6 m (samo to me je zanimalo-in še 1x povem, da to ni moja stvar, mene zanima samo MOJ ENEJ!)no, pa brez zamere, sam vem da je name letelouser posted image

hehe po skoraj petih mesecih, jaz pa s črpalko...

js si skoraj vsako jutro črpam mleko, ker če ne mi prsi raznese...pa je tudi že 5m mimouser posted image
morala si bom črpat tudi, ko bom začela dodajat, da bom mešala

IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra ni nujno, da se bo Enej začel zbujat ko bo mleka premalo...mislim, da ga sploh kar tako, če ne dodajaš, ne more zmanjkat....ali pač?

ne js upam da mi ne bo mleko usahnilouser posted image
mislila sem, da če ga ne bo več dovolj nasitlo samo mleko-takrat bom začela z GH (če ne pa  v vsakem primeru okrog 6.m)

zaj pa je pri nas na sporedu kopanje, masaža, cartanje, dojenje in SPAT!!!! to velja za Eneja seveda, čeprav bi tut js eno masažo....hmmmm se bom dragemu priporočalauser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 431
15.1.2008 21:21:35   
Anonimen
jaz grem v posteljo gledat housa. dosti je bilo za danes.

nočko, topel objem vsem, 123a še enkrat srečno jutri

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 432
15.1.2008 21:30:10   
123a
Hvala vsem,ki boste jutri mislile na Zojouser posted image

Lepo spite in mirno noč

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 433
15.1.2008 21:54:08   
PBJ
PBJ, kako se držiš? So te poštimali?

Se me niso upali "poštimat"user posted image user posted image ... Ko sem prst pokazala je rekla, da se tega v tako akutnem stanju ne reže,... tako da sem dobila antibiotik (je nekaj časa v knjige gledala, kateri bi bil najboljši zaradi dojenja), potem pa so mi naredili še neko kopel za 3/4 ure. Sedaj pa me prst peče, ne samo boli. Ampak jaz upam, da se bo po antibiotiku res začelo celit, ker bo kmalu en mesec tega s....
V petek imam kontrolo, pa še zobozdravnika imam zopet....
Eh, če ne bo hujšega.

Ana se zadnje dni ponoči tudi nekaj zbuja, tam po drugi uri. Ampak so bolj zobki kot lakota. Čez dan s tako jezo tišči igrače v usta, da je joj...
Guppy mi še tudi ne prakticiramo kašice in ostalo GH, tako da niste edini...

123a, že zdaj mislim za jutriuser posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 434
15.1.2008 22:12:53   
Anonimen
Srečanje je danes uspelo....punce super ste. Se strinjam, da ponovimo v še večjem številu. Je bil stric, ki tam streže čisto navdušen. user posted image
Slikice bom dala v album, geslo je na google skupini.

Mi pa smo se danes z župnikom zmenili za krst. V soboto bomo našo user posted image krstili.

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 435
15.1.2008 22:15:14   
škorpion
pikica pokica; zelo rada bi se udeležila naslednejga srečanja samo ne vem kdaj se boste spet zbrale, oz. kje bi lahko zvedela.

moj sonček pa zelo pridno spi saj mi zvečer zaspi okrog 21 h in mi spi do 6h zjutraj, zatem zaspi nazaj do 9h, tako da se mamica lahko naspi za nove podvige. Kar se patiče hranjenja, jaz na žalost ne dojim več že od drugega meseca in takrat mi je tudi lepo začela spati. Tudi podnevi nimamo več problemov tako da mi dvakrat po eno uro in enkrat po 3 ure skupaj spi, zato že razmišljamo o bratcu. Držite pesti.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 436
15.1.2008 22:17:07   
december06
PBJ drži se. Kar pogumno in da bo čimprej mimo. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 437
15.1.2008 22:24:59   
nana 27
PBJ,..in zdaj te še vedno boli. Upam, da bo antibiotik prijel.123a, seveda bomo navijale!!!! user posted image user posted image user posted image Škorpion, upam, da vam čimprej uspe glede novega člana ali članice user posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 438
15.1.2008 22:46:42   
annie
Dober večer,

user posted image spi, jaz pa sem si malo vzela čas in prišla pokukat na rr. Je imel Nik včeraj cel dan hripav glas, danes pa nič več user posted image in sem se že bala, da je prehlajen, ampak je nosek idr. v redu, tako, da ne vem, kaj mu je bilo user posted image

Sem brala, da vas že dosti uvaja rižolinite ipd. Nik zaenkrat še ne kaže nobenega zanimanja, bom pa drugi teden, ko imamo 2.cepljenje vprašala P, kako in kaj  je z uvajanjem GH...tako, da Guppy sva že dve...user posted image Drugače se ponoči še vedno 1x zbudi, včasih tudi 2x in mislim, da za 4.mesečnika tole normalno, da še ponoči je, ali se motim?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 439
15.1.2008 22:47:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion

pikica pokica; zelo rada bi se udeležila naslednejga srečanja samo ne vem kdaj se boste spet zbrale, oz. kje bi lahko zvedela.

Me smo se kar tukaj zmenile....na forumu. Danes smo se zmenile v Mercator Centru. Zunaj je kar precej pihalo, pa je bilo bolje vedrit notri. Jaz bom poskusila še kak torek takole urediti, da me bodo pripeljali v Celje. Februarja pa dobim avto in z moje strani ne bo več takih problemov.

Komaj čakam, da bodo lepi pomladni dnevi, da bomo lahko začele vozičkat skupaj.

Jaz bom zelo vesea, če se nam boš pridružila na kakšnem klepetu. Katerakoli se pridruži sem vesela.

Slike so že v mojem albumu.

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 440
15.1.2008 22:50:08   
annie
aha, pa 123a držim pesti za jutri, da bo vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 441
15.1.2008 22:50:38   
sonce78
Čav punce!

Ja, srečanje Celjank in Velenjčank je bilo res super in komaj čakam, da se zopet dobimo, seveda upam, da boste lahko vse prišle. Stric v kafiču je pa res zakon, sem že delala reklamo po Celjuuser posted image . Je pa prav pasalo čvekanje v živo. Imam tudi jaz par sličic narejene s telefonom, jih bom dala v album. Naši user posted image so pa zakon!!!!

123a .... saj veš. ... vso srečo tega sveta za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

nefretiti kot se za babe spodobiuser posted image , nismo prekomentirali kakšno oblekico si izbrala Nežiki za krst

misska user posted image user posted image user posted image za hčerko

babyrok in škorpion dobrodošleuser posted image user posted image user posted image . Ooooo vidim, da imamo še eno Celjanko za srečanje. Bo tisti kafič v Mercatorju premajhen user posted image

duskamb jaz sem mislila na to pecivo http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10931 A si še kakšno drugo objavila v katero gredo rozine? Kar na plano z njimuser posted image

Mirno noč vam želim!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 442
15.1.2008 22:56:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti

Slike so že v mojem albumu.

Kako vas je lepo videt.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 443
15.1.2008 23:00:08   
Anonimen
duskamb jaz sem mislila na to pecivo http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=10931 A si še kakšno drugo objavila v katero gredo rozine? Kar na plano z njim

Samo tega.
Vse naredi po receptu, ko boš kuhala jabolka pa dodaj še rozine, ki si jih prej namakala v rumu. Boš videla kako je dobro.  Sem pa čez vikend delala ful dobro in ful enostavno torto.....

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
15.1.2008 23:02:54   
Anonimen
Me je ravnokar klical moj user posted image , ravnokar gre iz LJ.  Tako, da bo še trajalo preden pride domov.
Grem likat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 445
15.1.2008 23:07:00   
sonce78
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Samo tega.
Vse naredi po receptu, ko boš kuhala jabolka pa dodaj še rozine, ki si jih prej namakala v rumu. Boš videla kako je dobro.  Sem pa čez vikend delala ful dobro in ful enostavno torto.....

Njamsi, njamsi .... ga bom naredila še ta teden, glede na sestavine izgleda izvrstno. Pa všeč mi je, ker ni čokolade, saj malo preizkušam zakaj ima pikice po telesu in sumim čokolado in se jo izogibam.

Srček jaz bi tudi geslo za slike.

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 446
16.1.2008 7:40:56   
nana 27
Dobro jutro! Vabim vse na user posted image  Naša noč je bila super..naj ne bo le demo verzija user posted image Danes držimo pesti za 123a in njeno Zojo ! user posted image user posted image user posted image Pregled ima okrog devete ure, tako da takrat pozitivno energijo "posredujte" v LJ.

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 447
16.1.2008 7:41:00   
Anonimen
Jutro!

Danes sva pa mi2 prvi.

Danes ima BC akcijo MaxiCossi priorifix. Po tehtnem razmisleku (beri: mož misli, da ga še ne potrebujemo, poleg tega pa nama barva ni preveč všeć) sva se odločila, da bova raje počakala, vsaj do takrat ko se bomo peljali na morje tj. junija. Torej bi še vedno prosila , če katera gre proti Italiji v kakšno baby trgovino, da pogleda kakšna je cena.
Tistega na ITA strani bom pa počakala, da dobijo rdečega (pomeni "in arrivo" da ga dobijo?)

(odgovor članu sonce78)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
16.1.2008 7:45:02   
Anonimen
Dobro jutro!

Jaz tudi mislim na 123.user posted image

Meni je ena že šla v šolo. Jureta stražim, da bo nekaj pojedel, ati in Matija pa še spita. Kofetkala bom potem, ko bo mir v hiši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 449
16.1.2008 8:01:46   
nana 27
Nefretiti, super avatar imaš...mala ima take velike učke user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?