|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
15.1.2008 14:03:04   
nana 27
Sandra, jaz imam Bebi rižolino iz Kolinske, ki ga mešam z adaptiranim mlekom. Zaenkrat samo okušava..ni še mljaskanja in joka, ko žličko pospravim.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.1.2008 14:08:29   
sandra85
nana zakaj pa na tem piše, da je šele po 6. mesecu?
sej nimam namena dat Eneju, sam tako me zanima

user posted image koliko pa je sploh zdrav ta rižolino?
js sem mislila, da moraš začet z GH pri sadju in zelenjavi?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.1.2008 14:11:46   
jst86
ja nana,sej vem da je smešno user posted image . ne bo rožica. ampak ko je bila moja sestrica še majhna(3 mesece) ji je mami naredila kostum rožico insem se takrat-stara sem bila 10 let-odločila da bo moj otroček tud rožica.ta želja mi je še zdej ostala,ampak......ma ne morem mojga Leončka v rožico oblečtuser posted image .če bom imela kdaj hčerko pa bo 300% rožica. bova šla z malim v špara in si bo tam "izbral" kakšna maškarca bo. da ne bo slučajno kdo mislil da je punčkauser posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.1.2008 14:24:48   
aljab
Pikica pokica in Carmy jaz tud nism šla, k ma moj Šnorkl čist polnga nosa... zdaj tud jaz že na 2 uri čistim njene smrklje...user posted image
Tko da  mormo ponovit. Ostale klepetulje bodo pa dans ravno prav v feeling  padle... user posted image

Nč grem spet nosa čistit, k mora spet čez usta dihat...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.1.2008 14:26:34   
helenav
sandra meni je za rižolino povedala tudi patronažna......to je edina hrana pri kateri se ti ni potreba nič bat, ker ni alergen...itd....je lahko prebavljiv.....jaz sem v DM kipila tistega od Nestle, ki ga samo z vodo zmešaš..in je naša pupa včeraj ga pojedla že 60ml na žličko....
danes pa je z guštom pojedla malo banane in se tako jezila ko ji nisem hotela dajat več.....
ful je zanimivo, to dodajanje....sploh če mali pri tem uživa in odpira kljunček kot lačen ptiček

Naša kaže ful interesa za GH in me pa zanima, do kdaj moram počakat, da ji jutranjo malico z sadjem popolnoma nadomestim....jaz ji sedaj dajem malo..cca 30 ml jabolka in  2cm kolutiča od banane z mojim mlekom zmešano....ona pa bi kar jedla....ampak jaz ji potem dam joško.....No kdaj ji lahko dam toliko kot hoče?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.1.2008 14:34:50   
sandra85
bravo Klara, pridna!user posted image user posted image user posted image
dobro, pol bom tut js kupila od nestle, ko mu bom začela dodajat
sej po eni strani komaj čakam, po drugi pa mi je fajn, ker je najlažje dat joškouser posted image

bom pa počakala do 6. meseca, ker sem se odločila, da HOČEM polno dojit do takrat.
kolegica je začela z GH pri 6 mesecih in mali od takrat noče več zize-to pa se js bojimuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 381
15.1.2008 14:40:20   
škorpion
vidim da svojim malčkom že dodajate hrano, jaz sem ji včeraj dala fruteka pa je pojedla kar celega, ne vem pa če je to vredu, oz ali lahko nadaljujem in ji dajem kar že drugo hrano, kajti jaz ne dojim več in ji dajem novalac. stara pa je 4 misece.
hvala za odgovor

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 382
15.1.2008 14:59:56   
LINA31
Hojla,

midva sva iz LJ...sva imela MCUG. Hvala bogu Žan nima refluksa. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk mi je odlegel, sem se kar zjokala od veselja. Zdaj pa spi, ker se je tam tolk zmatral. Full je jokal. Ta poseg res ni prijeten, saj so mu rokice in nogice prvezal. Še dobro, da je hitro lulal in da nisva bila dolgo tam.

Imam občutek, da bova končno 100% uživala. Nehote sem imela skos nekaj v glavi, da ne bo ok.

nogice...naš Žan je full pogruntal, da ima nogice. Se full dotika svojih kolenčkov.
Kadar je full jezen, pa se full steguje. Joj. Sploh nevem kako to preprečiti. Nimaš kaj. Pravijo, da to velik user posted image  dela.

Noči...še vedno je pestro in veliko bedimo. Sem že mislila, da nima hrane dovolj, ampak sem se ravno danes s P pogovarjala in je rekla, da dokler skoraj po k na mesec napreduje, ni nobene potrebe, da bi začela z GH ali pa dodajala AM.

Se tipkamo

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 383
15.1.2008 15:02:17   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Hojla,

midva sva iz LJ...sva imela MCUG. Hvala bogu Žan nima refluksa. user posted image user posted image user posted image user posted image  Kolk mi je odlegel, sem se kar zjokala od veselja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 384
15.1.2008 15:03:44   
lemavrica
Lina user posted image  user posted image  user posted image   zdaj si lahko končno oddahneš. Želim vama da od zdaj naprej samo še uživata.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 385
15.1.2008 15:14:52   
nana 27
O Lina, super user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa živčke umirit in uživat!!! Sandra, Helena je lepo napisala, da rižek ne bi smel problemov delat.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 386
15.1.2008 15:24:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js se spet bašem z kokosovimi piškotiuser posted image

Ti in tvoj kokosuser posted image . Pa tvoje palačinke....jamiiiiiiiuser posted image . Rižolino od Millupe je od 4 mesece naprej. Sem pa ti že enkrat prej napisala da na riž nihče na svetu ni alergičen, zato ni straha in se ga lahko zgodaj da. Pa nasiten je.

Škorpijon, pozdravljena nazaj. Kolikor je meni znano je treba začeti res samo par žličk naenkrat, cel frutek je absolutno preveč za otrokovo prebavo za delat. Moj bi tudi pojedel vse kar vidi in kolikor gre, je na tebi da to vnos nadzoruješ.

Duskamb, sedaj pa se bom kar stopila od ponosa. Se pa res večkrat zgodi da kdo tako na pol na skrivaj v voziček pogleda in pol za hrbtom slišim si vidla kako je lep....jaz pa ko petelin odšetam naprejuser posted image .

melanie ali katera druga, a lahko link do te teme ko grajajo nage slike? Ker ne najdemuser posted image .

Lina, sem vesla za vajuuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 387
15.1.2008 15:25:46   
nana 27
Ga. Srček user posted image , tema je bila na Čvekanju v tri dni in je bila zaklenjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 388
15.1.2008 15:45:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Ga. Srček user posted image , tema je bila na Čvekanju v tri dni in je bila zaklenjena.

ma izbrisana je, a ne? ker je ne najdem

srček sej vem, da ni alergen riž, sam zakaj na tem rižolinotu piše po dopolnjenem 6. mesecu?
ker js sem mu mislila tega dajat, ker sem js vedno tega jedla...pa me zanima, kaka je razlika

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 389
15.1.2008 15:49:47   
helenav
ma to piše zato.....ker je trend zadnja leta, da se  po 6 mesecih prične dodajat GH.....to pa ne pomeni,da ga ti ne bi smela prej....
in ne se bat, da ne bi tel več zize.....moja vedno potem komaj čaka da se priklopi....itak je to le pokušanje....pa da se naučijo jesti z žličko..saj so na začetku precej nerodni......

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 390
15.1.2008 15:56:15   
nana 27
Sandra, sem šla čekirat stran od Podravke..vse imajo od 6. meseca dalje user posted image  Imajo pa ful zanimivih okusov...njami.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 391
15.1.2008 16:05:01   
lemavrica
O ta user posted image  prehlad. Sploh nisem sposobna nič narest, še dobroda je Jaka danes priden in da se sam zamoti al v igralnem centru al pa z enim zelenim marsovčkom, vmes pa še malo spi.
Sem mogla it zdele neki na bankomat pa se mi je ful vrtelo user posted image . Pa še v tem user posted image  bloku kurjo tako kot da je zunaj že skoraj pomlad, že cel dan so mlačni radiatorji. No pa to že celo letošnjo kurilno sezono tko čudno kurjo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 392
15.1.2008 16:26:37   
jst86
lina user posted image !
123a mislim tudi na vaju.....user posted image

midva sva iz dvournega sprehoda.juhuhu se počutim čisto drugače,čeprav sem kar mal zmatrana,ker sva se fino nahodila.Leon je zaspančkal in še zdej spi v vozičku. ko se zbudi pa popapca,se mal poigrava in pol se gre kopat.jutri imava UZ kolkov.me bojo spet hormončki napadli ko bova prišla v P!

jst komaj čakam četrtek da nama da P zeleno luč za GH zaradi želodčka,pol pa midva tud začneva,ker on kar papca jeziček ko mi jemo.zadnjič sem mi dala na žličko čist malo babane,je tko lepo popapal,ko pa ni več dobil je gledal prazno žličko.user posted image

lemavrica upam da se čim hitrjr pozdraviš!spij 3x na dan lekadol+C,boš ful hitr dobra.vsaj meni ful pomaga.pa čajčki seveda.

škorpion dobrodošla nazaj!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 393
15.1.2008 16:58:33   
Anonimen
joooj punce, sem vas komaj prebrala... res pa je da me ni bilo od petka na RR...

Guppy, želim ti čimprejšnje okrevanje, drži se, pa odpočij se! En zdravilen objem!

čestitke rojstnodnevnikoma Žani in Kristjanu, pa čestitke za zobek, pa vsem nahodnim, viroznim zdravilne objeme, pa super Lina da je vse ok, pa 123a vso srečo jutri na pregledu! Škorpjon dobrodošla.

Če sem pa kaj pozabila, pa mi oprostite....

pri nas je pa takole - mali že nekaj dni čudno štrajka - skoraj nič se ne doji, joka preden zaspi, ampak drugega nič, razen da izgleda ful utrujen. Ni vročine, ni nič.... user posted image  Ima kaka idejo kaj bi to lahko bilo?

GH še vedno po žličkah. Danes jabolko+hruška od Hipp. Ne preveč zadovoljen, ker nima apetita. Rižolino imamo od Milupe.

Popek čistim z vatirano palčko, ki jo naoljim z baby oljem. Previjam po potrebi, zaenkrat v trojko Pampers active baby.  obleke - 68 mu je skoraj tesna, tako da ga oblačim večinoma ali v 68 ali že kupujem 74. Nogice ve kje so, ampak se jih dotika tam okrog gležnjev. Roke tlači v usta obe naenkrat, pa še kako plenico sesa zraven, al pa cof od kape, al pa kombinezon, al pa karkoli mu pride pod roke.  prevrača se ne, razen hrbet-bok-hrbet. Kravoice pase, a ne kaj dosti časa, kakih 5 minut. Zelo rad pa se upogiba z ritjo gor, ko ga previjam, in se iz ležečega položaja, zagrabi za roke in potegne v sedeč položaj. Še raje pa, če ga povlečeš, je raven ko sveča in "vstane", to je naredil tudi P in je rekla "ohoho, a ti bi pa že kar stal" in ni nič komentirala da je kaj narobe.

Drugače sem bila pa danes na urgenci s hčero, ki si je natrgala mišico v nogi, zato do nadaljnega odpade njen šport. Smo bili vsi in smo kljub prošnjam, da sem z dojenčkom, čakali 3,5 ur. Proklet hudič pa tako zdravstvo....

za srečanje sem - če bo lepo vreme??? Kar določite in me štejte zraven, da malo prehodimo Tivoli!

user posted image

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
15.1.2008 17:07:59   
lumpa6
vidš tu mam pa jaz prednost k sestre poznam pa me naprej spustijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
15.1.2008 17:35:14   
sandra85

Sandra, sem šla čekirat stran od Podravke..vse imajo od 6. meseca dalje user posted image  Imajo pa ful zanimivih okusov...njami.

zakaj pa imajo oni od 6. meseca naprej?
user posted image kaj mi lahko kera prosim napiše sestavine od kerega drugegea rižolinota?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 396
15.1.2008 17:37:00   
Anonimen
Lina - user posted image user posted image user posted image  za veselo novico.

Zdaj samo še čakamo jutri veselo novico od 123a in da vidimo, kako se je odrezala PBJ.

lumpa - ti si drugače v zdravstvu?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
15.1.2008 17:38:19   
Pikica pokica

Pikica Pokica, kdaj greš na govorilne ure? Itak boš same fine stvari izvedela user posted image  Za Miha jih imamo konec meseca. Razmišljam, če ga bom v kaj našemila. Si ti vašega fanta lani že v kaj oblekla za v pusta? Je kdo videl luštne pustne kompletke v BC in v Intersparu za dojenčke? Kapica z ušeski in slinček - čebelica, žabica in zajček. 

Ja, izvedela sem res lepe stvari, saj ga je zelo hvalila. Imamo edino en problem, saj je preveč navezan na enega iz vrtca. Problem nastane, ker ga želi v vsem posnemati in ne ob njem ne misli več s svojo glavo. Za enkrat sicer še to ni takšna težava, zna biti pa v bodoče, saj bi lahko prehitro prišel pod vpliv koga...

Za pusta želi naš Nik biti mojster Miha, tako da bom verjetno poskušala kaj narediti. Lani je na vsak način želel biti Nodi in ker nisem nikjer našla Nodija za kupit, sem ga morala sama narediti user posted image . Zvonček na kapi sva si pa sposodila od njegovega velikega Nodija ( sva ga odrezala in kasneje nazaj prišila user posted image ).

Zoja bo pa kar pikapolonica, ker imam "obleko" še od Nika. Je v bistvu kar pregrinjalo s kapuco, tako da se obleče kar preko kombinezončka.

user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 398
15.1.2008 17:45:39   
Pikica pokica
Sandra, Milupa ima  rižolino, ki je od 4. meseca dalje.. sestavin ne vem, ker ga nimam doma user posted image .

Lina, super za vesele novičke!

Škorpion, kje si se skrivala toliko časa? Ti si bila moja soseda, če se ne motim?

AljaB, upam, da se Janina kmalu pozdravi user posted image .

123a, držim pesti, da bo jutri vse ok. Le optimistična bodi in bo vse v najlepšem redu. Boš videla. user posted image

Lemavrica, se opravičujem, ampak mi še ni uspelo priti do City centra ( H&M)...

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 399
15.1.2008 17:55:21   
babyrok
Pozdravljene,

tudi sama spadam med septemberke in vas kar redno berem - kakor pač čas dopušča. Moj sonček je Rok, roj. 10. 9. 07. Imamo zelo podobne problemčke in tudi veselje. Glede rizolina sem veliko pregledala in se odločila za najnovejšega od Noavalaca, ki je sele kratek cas v prodaji v lekarnah - mislim, da se imenuje Prva kašica, ki je namenjena prav za dojenčke od 4.mes.dalje. Moj se je veliko zbujal ponoči, odkar mu ga dodajam v mleko, pa spi od 20. ure zvečer do najmanj 6. ure zjutraj. Očitno rabi več, saj ni prav majhen. Pri 4. mes je imel 7 kg in 70 cm.

Lep pozdrav vsem sept. mamicam in njihovim sonckom

(odgovor članu škorpion)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?