|
RE: septembrke 2007, 2.krog 15.1.2008 16:58:33
|
|
|
|
Anonimen
|
joooj punce, sem vas komaj prebrala... res pa je da me ni bilo od petka na RR... Guppy, želim ti čimprejšnje okrevanje, drži se, pa odpočij se! En zdravilen objem! čestitke rojstnodnevnikoma Žani in Kristjanu, pa čestitke za zobek, pa vsem nahodnim, viroznim zdravilne objeme, pa super Lina da je vse ok, pa 123a vso srečo jutri na pregledu! Škorpjon dobrodošla. Če sem pa kaj pozabila, pa mi oprostite.... pri nas je pa takole - mali že nekaj dni čudno štrajka - skoraj nič se ne doji, joka preden zaspi, ampak drugega nič, razen da izgleda ful utrujen. Ni vročine, ni nič.... Ima kaka idejo kaj bi to lahko bilo? GH še vedno po žličkah. Danes jabolko+hruška od Hipp. Ne preveč zadovoljen, ker nima apetita. Rižolino imamo od Milupe. Popek čistim z vatirano palčko, ki jo naoljim z baby oljem. Previjam po potrebi, zaenkrat v trojko Pampers active baby. obleke - 68 mu je skoraj tesna, tako da ga oblačim večinoma ali v 68 ali že kupujem 74. Nogice ve kje so, ampak se jih dotika tam okrog gležnjev. Roke tlači v usta obe naenkrat, pa še kako plenico sesa zraven, al pa cof od kape, al pa kombinezon, al pa karkoli mu pride pod roke. prevrača se ne, razen hrbet-bok-hrbet. Kravoice pase, a ne kaj dosti časa, kakih 5 minut. Zelo rad pa se upogiba z ritjo gor, ko ga previjam, in se iz ležečega položaja, zagrabi za roke in potegne v sedeč položaj. Še raje pa, če ga povlečeš, je raven ko sveča in "vstane", to je naredil tudi P in je rekla "ohoho, a ti bi pa že kar stal" in ni nič komentirala da je kaj narobe. Drugače sem bila pa danes na urgenci s hčero, ki si je natrgala mišico v nogi, zato do nadaljnega odpade njen šport. Smo bili vsi in smo kljub prošnjam, da sem z dojenčkom, čakali 3,5 ur. Proklet hudič pa tako zdravstvo.... za srečanje sem - če bo lepo vreme??? Kar določite in me štejte zraven, da malo prehodimo Tivoli!
|
|
|