Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 14:57:06
|
|
|
|
annie
|
Hvala Jst86 in babyrok za nasvet glede zaprtja Sem se oddahnila, ker se je končno pokakal, sicer še malce trdo, ampak glavno, da je šlo ven Sem mu dopoldan dala jabolčni+slivov sok in zgleda, da je to učinkovalo. IZVIRNO SPOROČILO: babyrok annie - Roka ravno to zapira kar si ti napisala - banana, hruška, korenček. Ja, zgleda da ga je res tole vse zaprlo...jaz bebka bi lahko na to pomislila in mu ne vsega en dan našopala Zdaj pa tak pridno spančka, ko se je revež tako napenjal Zdaj pa mu grem kosilo skuhat, danes samo krompir...me je starh, da ga ne bi spet kaj zaprlo
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 15:13:39
|
|
|
|
LINA31
|
Tudi Žana je zaprla GH, mislim, da korenje in banana. Ja ni hotel korenja, pa sem dala zraven še banano, pa je bilo očitno preveč . Vendar se mi je naslednji dan po jabolku full pokakal . Sem pa takoj paniko zagnala, ker ko sva se dojila je kakal tudi po 5x na dan in mi je bilo to čista uganka. Danes sva jedla polento in korenje. Všeč mu je . Zdajle pa sva prišla iz Rudnika. Sva bila v Super novi. NORO velika trgovina. Miljonkrat boljš kot CP, ker je bolj prostorna, pa še vse je v enem prostoru ...Muller, H/M, C&A, ...SUPER ZA NAS MAMICE . Žan se dere bom pol odgovorila na vprašanja
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 15:27:13
|
|
|
|
zvezda71
|
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica Ojla, Guppy jaz se žal ne bom utegnila ukvarjat z org srečanja 5.4. Bom pa probala priti. Saj če bo v Kavalu bi mogočer res lahko Zvezda rezervirala, seveda če ima čas in voljo . Seznam kdo pride pa je najbolje če se vodi na Google skupini. seveda bom rezervirala, kjerkoli se bomo zmenile, štejem vse ki smo bile zadnjič + vse ki se želite pridružit DAJTE PUNCE NE BO VAM ŽAL ČVEK JE SUPER!!!!!!!!!!!! Vse v zvezi s srečanjem, prijave, menjava lokacije ...pošiljite mi ZS. Uživajte!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 15:55:16
|
|
|
|
lemavrica
|
Zvezda fino da boš ti naredila rezervacijo. Jaka spi jaz sem si privoščila pizzo ker se mi ni dalo kuhati zdaj bom pa še eno . Upam da se ne zbudi prej. GH pri nas jemo bolj tko tko, dopoldan mu ne spravim nič dol, popoldan pa sadje, zelenjave res ne mara. Se moram še spomnit kaku mu jo podtaknit. V petek imamo fizioterapiji pa bo ona povedala kako napreduje, v glavnem mi smo še na tleh. Ampak glede na to da ima 6m in pol ne morem od njega pričakovat da bo malo manj kot bicikel vozil, jaz ga puščam da gre po naravni poti. Še vsak je shodil.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 16:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
I`m back!!! Kako ste kaj punce? Joj, jaz sem vas prav pogrešala. Prav jezna sem na ta T2, ker so rabili cel mesec, da so mi prišli montirati. Mislim... No ja, kar je je, samo da mi sedaj internet dela, da lahko spet čvekam. Nisem še čisto nič brala za nazaj, tako da nisem nič na tekočem. Vidim, da ste pridno čvekale. No, čisto vsega ne bom brala, ker mi žal čas ne dopušča; bom samo na hitro "prelistala". Kakorkoli, zopet sem tu; pa čeprav bi kakšna punca raje videla, da me še kakšen mesec ni... Upam, da ste vse ok, da so vsi malčki zdravi in da se ni nič hudega zgodilo v tem mesecu, ko nisem bila online. Mi smo ok, dobili smo drugi zobek in to je to. Še vedno se dojimo, tudi GH pridno papamo, toda obroka nismo še zamenjali. Niti enega še. Aja Sandra, dobrodelne akcije je verjetno že konec a. Vem, da si mi ZS s TRR poslala že mesec nazaj, toda šele danes sem ga prebrala, ker tisti dan me ni bilo več na internetu, drugi dan pa mi ga je SIOL že odklopil. Se bom udeležila kakšne druge. Upam, da ste se imele lepo za praznike. Pa lep materinski dan! Nič kaj... Jaz ga zdaj nesem spati, pa mogoče bom tudi jaz odspala kakšno urico, ker sem prav utrujena. Se beremo še potem. Pa pa
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 16:54:53
|
|
|
|
lemavrica
|
Tianna dobrodošla nazaj .
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 17:06:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, lemavrica. Sem že nazaj, ker mi noče spati. Ja nič kaj, ga bom pa zvečer morala dati toliko prej, že ob 19h. Jutri imamo posvetovalnico, pa 3. pikica. Me je kar streh kako bo.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 18:00:49
|
|
|
|
CUKRČEK
|
IZVIRNO SPOROČILO: guppy SREČANJE 5.4. Ljubljanske čvekice, ki smo se zadnjič dobile v Kavalu smo se takoj odločile še za ta datum. Glede na to, da slabše spremljam forum, bi organizacijo prepustila (lemavrica?, zvezda?), ne bi pa rada, da na to pozabimo :) Vse septembrke, dobrodošle! Meni je že zadnjič bilo žal, da nisem prišla in tudi sedaj moram na žalost odpovedat, ker imamo eno slavje ravno na ta dan. No ja, mogoče mi v tretje uspe. Guppy, bravo za Markota. Je pa res hiter. Mojadva pa še vedno ne sedita čisto samostojno. Ah, še prehitro ju bom lovila Vse naj naj mamicam za materinski dan. MEni je MAnca naredila v vrtcu eno čestitko, v katero so potem še vzgojiteljice napisale voščijo v njenem imenu....luštkano lp
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 18:07:05
|
|
|
|
LINA31
|
tianna...smo te pogrešale . Tudi mi še nismo zamenjali obroka. Jeva pa sadje in zelenjavo. Danes sva jedla polento in korenček. Moram biti zvita in mešati zelenjavo, če želim, da kej poje . avtosedeži....sem šla danes malo na ogled. Naj vam povem, da je tale od Chiccota Key1isofix čisto mim. Full je ozek in če mene vprašaš popolnoma neprimeren za dečke, mogoče za kakšno drobno . Je pa zelo fajn od Maxicosi in Romer duo plus. Cene pa so . Moram mal po internetu pogledat kolk stane na ebay-u. vzglavnik v postelji....mi ga nimamo. Kako oblačite malčke?...notri ima body z dolgimi rokami in tanko majčko. Mi imamo ene 21 stopinj v stanovanju, ampak zdaj, ko je skos na tleh ima takoj mrzle rokice. prenosna posteljica...sem jo danes kupila in jo bomo uporabljali tudi kot stajico. umivanje zobkov...ravno zadnjič sem jaz nekaj na to temo spraševala. Fajn mu je vsaj z gazo dlesni in zobke s čistit, zato da se navadi. Mi smo za darilo tudi že dobili kompletek za prvo čiščenje. Bomo videli kdaj bomo začeli uporabljati. Zdaj grem pa mal se še igrat z Žanom, pol ga skopat in dat spat. Se še tipkamo. Ta vikend se ura premakne, kaj to pomeni, da bodo naši hodili eno uro kasneje spat in eno uro kasneje vstali
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 18:43:56
|
|
|
|
uska
|
Ciao Kako oblačite malčke? Rožica, jaz se držim starega rekla, da se jeseni čim dlje časa malo oblačiš, spomladi pa čim dlje veliko. Tako, da ima naš mali oblečen body z dolgim rokavom, majčko in potem še jakno. Poleti bo pa imel body-je s kratkim rokavom, ker, kot si že ti napisala, res fino držijo pleničke. Annie, naš je bil na začetku uvanjanja GH tudi zaprt. Ko daješ banano, ki zapira, daj le en ali dva kolutka na začetku. Potem kasneje pa vsakič enega več. Tianna, ful sem pogrežala tole tvojo slikico. Mi smo imeli podobno situacijo pred porodom, smo pa pri Siol-u. Ista pesem. Welcome back! Pa še eno vprašanje tako malo izven teme dojenčki: prijateljici bom botra (mora opraviti zakramente pred poroko) pa ne vem kaj ji naj kupim. Imate mogoče kakšne dobre ideje?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 19:03:46
|
|
|
|
babyrok
|
5.4.- a je to mogoče isti dan kot je koncer od Balaševiča...??? moj ima že karte kupljene. Škoda, ker sem imela resen namen pridet k sm že prvič manjkala. Bom preverla, če je res ta dan koncert
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 19:10:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Avtosedež bom najverjetneje kupila Maxi Cosi priorifix. Kolikor sem gledala stane v BC 309€, Sončku 275€, na ebayu sem videla najcenejšega 265€, ampak je še 20€ stroškov dostave, torej se nekako ne splača. Splača se počakati na Bc dnevno akcijo. Enkrat so ga že imeli znižanega, pa mi takrat barva ni bila všeč, sedaj pa se tepem po glavi, da ga nisem vzela. Če katera najde kakšno ugodnejšo varianto bi bila zeloooo vesela, če pove tudi meni.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 19:16:54
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: nefretiti Avtosedež bom najverjetneje kupila Maxi Cosi priorifix. Kolikor sem gledala stane v BC 309€, Sončku 275€, na ebayu sem videla najcenejšega 265€, ampak je še 20€ stroškov dostave, torej se nekako ne splača. Splača se počakati na Bc dnevno akcijo. Enkrat so ga že imeli znižanega, pa mi takrat barva ni bila všeč, sedaj pa se tepem po glavi, da ga nisem vzela. Če katera najde kakšno ugodnejšo varianto bi bila zeloooo vesela, če pove tudi meni. Velja nefretiti. Če najdem kej pametnega javim . Lep avator . Si dobila od koga posebnega?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 19:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ne.....nič posebnega.....nekje z neta sem ga pred 100 leti potegnila. Komaj že čakam, da bo kje kakšna risbica prispela do mene.....od kakšne nečakinje.....Nežika še kar naj bo tako majhna, mi čisto paše
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 20:17:57
|
|
|
|
sandra85
|
večer... najprej vsem mamicam čestitke ob materinskem dnevu (zame je to 1. in se tako lepo počutim, da sem 1. dobila rožico ob tem prazniku in en kup sporočil ) jst za zobek!!! guppy za prve prave korake!!!!!!!!! to pa je nekaj!!!!!!!!!!! rožica pri 6. otroški bolezni so pikice 2-3 dni annie enej je bil do zdaj samo 1x zaprt in še to samo 1 dan (pomagale so mu suhe slive) tiannaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa KONČNO!!!!!!! tut js sem te pogrešala-sej boš zasledila v kakem mojem postu, če boš brala za nazaj GLEDE DOBRODELNE AKCIJE-SE NE SEKIRAJ...sem že js dala ostalo, PA BOŠ KR VSEENO NAPISANA MED PUNCAMI, KI SMO SODELOVALE! sej pa greš lahko pogledat na njihovo stran slikice! kateri datum napišem za 2. zobek? pa za zobka!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 20:20:37
|
|
|
|
buškica
|
Daje katera železov sirup? Mi ga imamo, ker ima Gaja prenizko vrednost hemoglobina. tako da smo sedaj poleg drugih zdravil obsojeni še na Legofer. Jaz ji ga z šprico dajem. S kakšnim sokom jim ga dajete? , Kako? Samo z šprico, brez dodatkov. Vedno pred hranjenjem, nikoli med ali po. Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke? Jih še nimamo, smo pa na dobri poti, da kmalu pride ven prvi. Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)? Ne, samo pleničko ji podložim, ker se zelo poti v glavo. Pa ni preveč napravljena, le pižamica. Imamo pa vzdignjeno celotno ležišče za 30 stopinj, ker je polivala. Kako oblačite malčke? Doma je v bodiju in žabicah, ko greva ven pa se držim načela, eno oblačilo več kot napravim sebe. GH? Včeraj sva poskusili ponovno bučke,saj jih pred dvema tednoma ni jedla. Pa nama je uspelo. Pojedle sva bučke, krompirček. Vmešala pa sem malo jabolka in je pojedla vse z glasnim mlaskanjem. Jamranje Tudi naša punca jamra kot star dedec, ampak najboljša je ko se ji ob polnoči začne trenat in se smeji na ves glas prav oz srca. Včeraj se je do dveh zjutraj tako krohotal, da so nama solze dol tekle. kolk pa se ji dogaja, ko se ona začne pogovarjat in čeblja kot nora. Zdej jo komot pustim eno uro samo na igralni blazini in uživa ter se pogovarja. Sedenje, prekopicanje z trebuha na hrbet in obratno Še vedno se niti na trebuh ne pravalimo, ampak smo le en mesec prezgodaj rojeni in imamo še cas. Na NFTH naša pupa dobi živčni zlom, joka kot nora in se upira z vsemi štirimi. Zadnjič mi je bilo kar nerodno, koj je tamala sredi NFTH zaspala. Je rekla fizioterapevtka da se ji kaj takega redko zgodi. Tokl je jokala, ker ne mara raztezanja, da se je utrudila in zaspala. Hudo. Srečanje Srečanje 5.4. Jaz sem za. Pridem. Je bilo zadnjjič prav luštno. Pa paše da se malo odklopiš. Tianna wlekome back!!!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 20:36:21
|
|
|
|
123a
|
Čer čveke... No končno imam malo časa,da se javim na RR.Mala že spančka in upam,da bo tako ostalo saj zadnje čase nekaj štrajka ponoči Se veliko zbuja in joka hmmmm...kaj bi lahko bilo??Se dogaja še pri kateri? GH-papcamo na veliko,vendar imamo en problem....če ni hrana zmiksana kot frutek se začne daviti in zbruha me malo skrbi kako se bo navadila?Danes sem ji dala riž in bučke in,ker se riža ne da zmiksati čisto na drobno je seveda po nekaj žličkah zbruhala vseee.Isto se dogaja pri polenti,ker je malo bolj groba.Ima katera kakšno idejo kaj naredit???Najbolje papca krompir in vso zelenjavo,ker se seveda super zmiksa. Kaj lahko dam še od sadja poleg banane,jabolke in hruške?Kaj pa suhe marelice?Skuta?Aha in seveda danes nisem v nobeni trgovini našla kekse ,ki ne vsebujejo glutena.Kje ste jih našle ve? Avtosedež-tudi mi že premišljujemo katerega bi kupili in se vedno bolj nagibano za MaxiCosi. Od kar hodima na fizioterapijo, se je naša mala pupa začela obračati iz trebuha na hrbet in obratno.No saj se je že prej na trebušček,ampak ni pa se znala obrniti na hrbet.Sedi že par sekund sama,ampak jo ne silim...vse ob svojem času.Smo ji pa iz neta potegnili Telebajske in je obsedena z njimi.Ko je tečka in ji nič več ne paše,ji dam gor Telebajske in je vse v najlepšem redu. Tianna-končno nazaj Kako oblačite malčke-v stanovanju imamo 23 stopinj in zato ima samo body in hlačke. Umivanje zobkov-danes sem kupila set za prve zobke in bom sedaj s tem nadaljevala.Prej pa sem jih čistila z gazico.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 20:57:25
|
|
|
|
sandra85
|
blazinica v postelji je nima, ker se itak obrne po svoje in nikoli ne spi tako kot ga položim kako ga oblačim v stanovanju imamo 22°C in ima bodi z kratkimi in pižamico, ali bodi z dolgimi in žabice zobkov NE umivamo,ker jih nimamo 123a plazmon piškote kupi (kupi se jih v DM-u, Mullerju, lekarni, baby centru,...) od sadja dam js še suhe marelice, borovnice, dam mu tudi navaden jogurt in navadno skuto. pa piškotke z glutenom tudi. srečanje pa saj to ni uno GLAVNO srečanje, a ne?????????????????? js ne bom mogla prit, ker se sama ne bom vozila v LJ in pol sama nazaj edino, če se kera še najde (primorka) da gre z mano Enej pa je danes že ob 19h zaspal to pomeni, da bo jutri najkasneje ob 7h auf sem kupla neomejen dostop za BB grem mal gledat kaj počnejo
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 21:19:56
|
|
|
|
lemavrica
|
Čer, Vzglavnik Jaka ga nima Obleka doma je v body-ju in žabicah, zunaj pa ima body in žabice, čez trenirko pa še enga pajaca ( pa ne budno ) in kapico. Zdaj je v vozičku tudi v zimski vreči, ko pa je toplo mu vrečo zrolam dol. Jamranje naš malo jamra ponoči, drugače pa kar orenk godrnja kadar mu ni kaj prav. Zadnjič je pa prav lepo pel preden je zaspal Umivanje zobkov umivam jih s pasto primerno za dojenčke in unim gumjastim nastavkom za na prst. Zaenkrat se nič ne buni, ker ga trenutno matrajo zobki in mu kar paše da ga masiram po dlesnih. Je pa treba zobke začet umivat takoj ko jih dobijo, vsaj tako mi je rekla kolegica ki je otroška zobozdravnica
< Sporočilo je popravil lemavrica -- 25.3.2008 21:22:22 >
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 21:24:29
|
|
|
|
sandra85
|
js menim, da ste nekatere res otročje, da vam ni za pomagat...kaj čmo, taki morjo tut živet! moram SPET PISAT O UNEM FORUMU....JA...ne sekiram se-pljuvajte po komer hočete, js nisem neumna in točno vem na koga leti! no, da dam en primer: da si ta mamica, ki je pisala da njen poje tudi od 200-250ml GH izmišljuje...no to predvidevam, da je letelo name...ja, sej bodite pametne še naprej! če vaši ne pojedo toljiko in če ste meni fouš, lahko povem samo nič druzga! meni enej veliko štrajka, kak dan se hoče samo dojit, kar mu gre v lepo malo rito, pa pje tudi 250ml (to se je sicer do sedaj zgodilo samo 1x) ne vidim razloga, zakaj bi bila tako otročja kot ve...in bi si izmišljevala stvari no, na kratko povedanoj če mislite na drugem forumu komentirat debato, ki jo imamo na RR, nas raje ne berite-kaj res nimate boljšega dela (se ukvarjat z vašimi dojenčki na primer) kot da samo ogovarjate v kurniku...? da povem, da to ne leti NA VSE ki sodelujejo na unem forumu, je namenjeno le parim-one mislim da vedo! aja, ********....če nisi opazila, ni Enej edini, ki se postavlja na nogice in ja-se in sem ponosna na to, zato sem to tut tuki napisala, ker sem ponosna mamica!!! no....ne bit fouš tako pač je, otroci so si različni-logično! kako so nam nekatere septembrke zveste...
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 21:57:03
|
|
|
|
annie
|
Čer, Nik spi, jaz pa se malo relaksiram na RR . Mi pa smo danes popoldne v naši Ruški občini imeli obdaritev novorojencev ...tole srečanje oz. obdaritev je vsakih 6.mesecev in nisem mogla verjet, da je tukaj pri nas toliko malčkov- v 6. mesecih 38 novih dojenčkov ...ma saj nekaj mamic že poznam, nisem pa vedela za eno punco, ki tukaj v bližini stanuje, da ima tudi malčka (star je 3 m), je nisem nikjer nikoli videla . Pa sva se sedaj zmenile za skupno vozičkanje Joj, eni so bili še čisto mičkeni, verjetno še ne 1 mesec stari Danes so nam že nakazali 65 eur, tam pa smo še dobili Bebival otroški čaj in pa kompletek- kapica+čeveljčki (Nik je že tole prerasel , pa bo za drugega ). Na koncu smo naredili še eno skupinsko sliko, ki bo objavljena v Ruškem biltenu, pa še pogostili so nas s pijačo in pecivom... za Ruško občino. Bilo je res super Daje katera železov sirup? Na srečo ga ne rabimo. Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke? Jih še tudi nimamo... Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)? Vzglavnika nimamo, samo pleničko. Vzglavja pa tudi že ene 14 dni nima več podloženega, ker več ne poliva. Kako oblačite malčke? V stanovanju imam majčko s kratkimi rokavi, čez pa body z dolgimi rokavi in pa hlače do pasu z stopali. Poleti pa bo imel body s kratkimi rokavi, ker je body res fina zadeva zaradi pleničke. Tak domača naloga narejena, tako, da lahko grem sedaj spat oz. grem se še k k TV pridružit....pa mirno noč želim.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 25.3.2008 22:22:44
|
|
|
|
zvezda71
|
Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)? Vzglavnika nimamo, samo pleničko. Kako oblačite malčke? V stanovanju body z dolgimi rokavi in žabice na sprehodu odvisno če gremo samo na sprehod največkrat isto kot v stanovanju+zimski pajac če gremo na lepše body, majčka, jakna žabice in žametne hlače ali kavbojke. Skratka po občutku navadno 1plast več kot jaz. Je pa v vreči v vozičku. Lahko noč pa eno bolho na pomoč, čimveč spanca vam želim!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 8:01:58
|
|
|
|
helenav
|
domača naloga Daje katera železov sirup? nimamo S kakšnim sokom jim ga dajete? , Kako? / Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke? Jih še nimamo Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)? jaz imam eno blazninico super mini....dejansko je mogoče 1cm debela,pa še to se pod glavo splošči-dobi se skupaj zposteljnino Kako oblačite malčke? doma je v body dolgi rokavi in majčka..spodaj žabice ali pa hlačke..z aven je zgoraj oblečena isto, spodaj pa čez žabice podložene hlačke..na vrhu ima bundico iz pajla..sedaj ko bo šlo nad 15 stopinj ji bom dala tanjšo jaknico GH? še vedno vse miksamo, sicer ne poje....hmmm malo me to skrbi....bom počasi začela to opuščat Jamranje jamra sto na uro...sploh ko ji kaj ne paše..oziroma ko je na trebušku in ona bi se rada premaknilapa ne gre....drugače nečeblja kaj preveč..je bolj tihe sorte...za zdej... Sedenje, prekopicanje z trebuha na hrbet in obratno sedimo ne.....sedaj dva dni ji enkrat dnevno rata se obrniz iz hrbta na trebuh...kontra pa še ne gre Srečanje jaz bi prišla tudi....ampak moža ta vikend ni Tianna wlekome back!!!
"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek _____________________________ http://helenav.moj-album.com/ http://miskula.myminicity.com/ http://miskula.myminicity.com/ind/ http://miskula.myminicity.com/tra/
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 8:24:25
|
|
|
|
LINA31
|
Dobro jutro, že spimo prvo rundo. 123a....tudi pri nas zadnja dva dni bolj slabo spimo oziroma hoče spat pri meni. Samo stiskal bi se. Glede na to, da smo taka obdobja že imeli se ne sekiram, d abi se razvadu. Sem pa tudi jaz ponoči taka koma, da se mi ga ne da prestavljat. Žan mi je tudi krfjolo in korenje zbruhal, ker sem premalo zmečkala. Mah, jaz mu zaenkrat vse miksam, da je čim bolj tekoče, se bo že navadil tudi na koščke...zanekrat pretlačeno ne gre dol. Ampak polento pa obožuje in jo lepo poje. Danes mu bom naredila zelenjavno mineštro pa, da vidimo. Kaj ste najprej nadomestile poleg kosila, dopoldansko ali popoldansko malico? Vem, da nekatere potem še po dojite, ampak tako približno kdaj ste prej dajale pokušat - dopoldan ali popoldan? Meni je kolegica, pa tud P rekla, da naj bi itak do ene 8 m mu vedno pol ure do eno uro po GH ponudil mleko, saj ga kar nekaj potrebuje. Če ga sam noče spit, pa tud ok. sandra85...joj tole pisanje po drugih forumih je prav bedno. Najbolj, da zadeve enostavno ignoriraš, da se ne boš sekirala, saj vidiš, da se nekaterih ne da spremenit. Ti kar bodi ponosna na svojga Enejčka in to tudi napiši .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 26.3.2008 8:24:48
|
|
|
|
surya
|
Pozdravljene! Moj spi že prvo rundo, sva namreč še vedno med zgodnjimi. Najkasneje ob pol sedmih sva auf... Je pa tudi meni spet začel ponoči sračkat in se kar neki z jokom zbuja . Blazinice v posteljici nimamo. Itak skoz spi pri nama... Čiščenje zobkov: joj, morava začet. Čisti se z gazico ali pa naprstnikom (imajo tudi v Dm-u) Sandra, imamo že tretji zobek, na plano je pokukal 24.3.. Pa na kirmu forumu ti to bereš? Da mal pofirbcam . Zaprtje: sem bila ful pametna in se menda ene štiri dni uvajala korenček, sem bila vsa srečna, ker ga je rad jel, pol je bil pa skor cel teden zaprt Oblačenje: doma skoz isto, en bodi in spodnji del trenirkice. Za ven pa isto kot jaz (sem bolj zmržnjena, tak da je to malo več kot drugi ) Železa ne jemo. A vse ostanke od doma pripravljene hrane mečete, al daste kej v skrinjo? Jaz sem namreč prejšnji teden npr. pripravila zelenjavno juhico (brez krompirčka), zgoščeno z grisom in se ostanke dala v dva frutkova lončka in dala v skrinjo. Je to v redu? Sej bi to pol v kakih 14 dneh ponucala... Pa npr. včeraj sem kuhala ajdovo kašo, zdej pa ne vem, če mu jp lahko še danes dam? Sem pustila skuhano v loncu, zdej pa ne vem... In še ful je takih stvari, ki jih vržem pa bi blo fajn, da ko se vrnemo s potepa mam kej sam za pregret Lep dan vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?