|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
24.3.2008 14:39:35   
ana b
Helenav: sem vprašala moža, pa ne ve, kaj pomeni tračni pogonski sistem. Se mu pa s 40 kg zdi lahek. Poglej kakšne imaš možnosti reklamacije oz. da zadevo vrneš, če ti ne ustreza, ker mislim, da bo najboljše, da ga sprobaš, pa ne samo 5 vrtljajev. Sem delala na enem iz top- šop, pa ni bil v redu, ker te prisili v nenaravno držo telesa.
Naš user posted image  danes spet ni hotel jesti, je pa poklonil mami spanje 3 ure v kosu user posted image user posted image .

Guppy: bravo Marko user posted image . A že nabiraš kondicijo, da ga boš lovila. user posted image

Zdaj vsi spijo jaz pa se relaksiram.

Lepo preživite še današnji praznični dan

< Sporočilo je popravil ana b -- 24.3.2008 14:42:10 >

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
24.3.2008 15:13:59   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra kje ste to bili? Kašna je voda..? Ful slana? Je bila najbrž gužva ne?Mi smo ji danes kupili plavalne pleničke in šlaufek....nevem pa kdaj bomo šli...

je pa zatišje.....user posted image user posted image

bili smo na bernardinu in kjub temu, da smo bili dokaj zgodaj, je bilo že toliko otrok, da je bila kr gužva. pa še otroci so skakali v bazen in je vse špricalo okrog.
voda? mah, meni se ni zdela ful slana...je pa baje voda v vseh bazenih ista-tut v bazenu za user posted image . ampak tam je bila taka gužva, pa še nizka voda, da smo pol šli kr v velikega.

guppy user posted image user posted image user posted image za Marka!!!!!user posted image
enej je glihkar pridno popapcal kosilo: brokoli, koleraba, korenček, žlico polente in žlico kisle smetane-fulll fino!!!
zda pa polni plenicouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
24.3.2008 17:03:08   
uska
user posted image Ciao

Naš Jure je dobil fleke vmes med hranjenjem in to samo po obrazu, nesrbeče, in jih je imel potem še kakšno uro. Potem so zginili in ni več ne duha ne sluha o njih. Adaptirano mleko smo poskusili prej le ene dvakrat, ampak samo čisto na začetku, ko nam dojenje še ni čisto steklo. V glavnem tiste kašice  ne dobi več.

Mala, naš se tudi dere, če mu vzamemo kaj iz rok. Tako pobere vse kreme iz poličke nad previjalno mizico in ko mu potem jemljem iz roke je to taka zamera, da se moram vedno česa hitro domisliti (petje, ropotuljice, zokni), da pozabi na užaljenost. V vozičku pa tudi ne mara biti vedno, ampak ga ne morem kaj preveč nositi, saj ima oblečen krepko čez 9kg.

Guppy, pa kaj ti tvojima daješ jest?! Čestitke seveda, res tale tvoja dva podirata vse rekorde!

No naš lumpek se tudi postavlja na noge, on bi kar hodil oz. stal in bi kar preskoči fazo sedenja. Ga hočem iz stoječega položaja (ga držim pod pazduho) posedet, pa je ves stegnjen, se sploh noče upogniti. Korake pa dela kot en baletnik: po prstkih.

Zdajel sem brala članek o otrocih, za katere že med nosečnostjo ugotovijo, da ne bodo živeli dolgo po rojstvu. Večina staršev se v takem primeru odloči za splav, a obstajajo tudi tako srčni, ki se vseeno odločijo za rojstvo. Sem čisto preč. Kako hudo, da človeštvo nikoli ne bo moglo pozdraviti in pomagati tudi takšnim otročkom.  http://www.msnbc.msn.com/id/23682263

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
24.3.2008 17:59:47   
lemavrica
Ojla,

na hitro,Pri nas nič novega, sedimo še ne, GH jemo bolj tko tko, zoba imamo zaenkrat še dva, na vse štiri se še tud ne postavlja, v glavnem je bolj pri unih ki se ne razvijajo z svetlobno hitrostjo. HB imamo v petek fizioterapijo in upam da nam pokaže še kake nove vaje.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu uska)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
24.3.2008 19:08:11   
jst86
mala in uska mi smo imeli probleme z ozičkanjem,ker je bil stran od mene obrnjen.žal sem mogla menjat voziček,zdej je pa ok.

mi smo dons dobili 1.zobekuser posted image user posted image user posted image  sandra za seznamčekuser posted image
zdej vsaj vem kaj ga je matrlo zadnjih 14 dni,ker je bil siten ko ne vem kajuser posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
24.3.2008 21:42:45   
december06
Hej dekleta. Ja, prazniki so mimo, jutri pa dijeta. Upam, da me ne bodo premamili kakšni ostanki. user posted image user posted image

Aljab pa pravijo da vaja dela mojstra. Na potico mislim. Sicer pa je tudi meni zelo uspela, pa sem jo prvič delala. Edino, drugič jo  bom dala v večji pekač, ker bi verjetno še malo vzhajala, če bi imela plac. Sicer pa, mame naredijo pa najboljše. Tudi naša je. Sem pa naredila tudi marmorni kolač, ki mi je zelo uspel. user posted image user posted image user posted image za pekarske podvige.

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zobke in vse nove vragolije naših user posted image

sonce tele prisiljene dijete pa najbolj laufajo. user posted image user posted image user posted image user posted image za - kg.

Zdaj pa še vse razpakirat in pospravit in spat. Naš user posted image je čisto znerviran od vseh obiskov. Čeprav moram rečt, da je bil zelo priden. Zdaj že pridno spančka.

ana b zelo lepo je slišat, da napredujete z GH. user posted image user posted image

Mirno noč vsem.

Mirno noč vsem.

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
25.3.2008 1:38:01   
guppy
Ojla,
spet sem sovica in pišem ponoči :)

Mi jemo še vedno ob istih urah, s tem da poskušam zamenjat en obrok adaptiranega mleka (okoli 13h) z GH. Zvečer jima še vedno vmešam Hipp rižek v mleko in to je to.. torej 1 obrok na žlico.

Počasi bom začela še druge zamenjevat, ampak se mi ne mudi preveč. Na začetku je bila kriza, ker sta komaj povohala tisto jabolko, ampak vztrajala sem pri tem dober teden (samo jabolko), da sta se privadila na okus.. zdaj smo pa sprobali že jabolka, hruške, banano, korenček, cvetačo, brokoli, krompir... upam, da nisem česa pozabila.... aja, pa 2-3 različne hipp kašice sem dala včasih, ko nisem utegnila kuhat, tako da sta še kaj novega probala. Jutri bomo poskusili meso.

Punce,
ne pozabit na srečanje septembrk 5.4. !!!!

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
25.3.2008 6:22:26   
ana b
Joj Guppy, saj hodiš spat takrat, ko jaz že skoraj vstanem user posted image user posted image user posted image .

Moji otroci ga spet sračkajo s spajem. A se to kdaj neha? Pa jaz bi kakšno leto pred puberteto, če že lahko izbiram user posted image user posted image user posted image . No vsaj zdaj tavelik zabava tamalega in jaz lahko v miru prečekiram RR user posted image .

user posted image user posted image  za vse uspele potice. Mi nismo nič pekli, ker potem jaz vse pojem user posted image , pa itak kamorkoli prideš ti ponujajo in prinesejo... tako da je bilo dobrot zadost.

Grem na eno kofeinsko bombo, da preživim. Zdajj se nakaj sonček sili in upam, da tako tudi ostane, da šibneva na kak sprehodek.

Lep dan

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
25.3.2008 8:00:29   
LINA31
Dobro jutrouser posted image ,

Žan že spi prvo rundo. Joj, sva vstala že malo čez 6.00, da ne govorim o temu, da se je od 00.00 naprej zbudil vsaj 5x...nisem niti štelauser posted image user posted image . Sploh nevem kaj mu je. Grem danes kupit prenosno posteljico in ga bom dala zvečer spat v dnevno, pa da vidimo, če bo kej boljšuser posted image

Danes mu bom skuhala polento...upam, da mu bo všeč. Jabolko, banano in hruško je full z užitkom, krompir, korenje in cvetačo pa bolj takouser posted image .

Danes je nujno potrebno nadaljevati z dieto, se strinjate?user posted image
Hvala bogu so prazniki mimo, saj sem samo žrla in to fuuuuul. Potice sem tolk pojedla, da že nekaj časa ne. Mene je tole vreme čist morilo, v smislu, da sva bila z Žanom skos doma. Ja, ja....očka pa je lutal. Joj, včasih sem tolk besna nanj in imam občutek, da sploh ni dojel, da je starš. Kdaj bo kej boljš...sem včasih ob depresivnih dneh tolk žalostnauser posted image .

p

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
25.3.2008 8:02:06   
LINA31
...pa je šla objavauser posted image . Groza!
Hotla sem še napisat, da imamo sonček in upam, da se otopli in potem šibneva tudi malo venuser posted image .

Grem še mal po internetu pobrskat, pol pa še malo vležt preden se Žan zbudi.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
25.3.2008 8:13:31   
helenav
jutro

evo mene ob jutranji jabolki......anzi....to je že druga..imam čisto razvlečen želodec in bi komot pojedla celo škatlo piškotov....ampak ne..ne....DIETA je tu......

samo toliko da vas pozdravim

guppy..kašno srečanje????mojega takrat ni doma....( cel vikend) sama pa do LJ ne bi šlauser posted image ...a je to popoldne? al kdaj?

grem zdej pospravlat...da ne razmišljam o hrani..pol pa na sprehod!!!

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
25.3.2008 8:18:51   
zvezda71
Evo, pa je konec praznikov. Smo preživeli naši trebuhi tudiuser posted image . Šibava ven, ker je za po 11 uri že dež napovedan. Pol pa v Hipermercator po bio zelenjavco da bom user posted image juho skuhala. A JE KERA ZA KAVICO??????
V Mercatorju okrog 12. piši na ZS! Šibam dat za jest pol pa z user posted image in user posted image  en krog pol pa v šoping. Bye bye.

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
25.3.2008 8:35:26   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

jutro

evo mene ob jutranji jabolki......anzi....to je že druga..imam čisto razvlečen želodec in bi komot pojedla celo škatlo piškotov....ampak ne..ne....DIETA je tu......

Helena si me postavla na realna tla.
Grem pospravit, dobrote na varno pred mojimi očmi, ker potem vedno pristanejo v trebuhu.
Pa košaro s sadjem na svoje mesto. Imam tako veliko, da se spotaknem ob njo ko stopim v kuhinjo do hladilnika.user posted image  
ja nič, grem na jabolko.user posted image  
je pa dobra novica vsaj to, da nimam več kil kot prejšnji ponedeljek.user posted image user posted image
koliko plusa pa je dala velika noč ne vem, ker se med tednom ne tehtam in ne vem če je bilo že kaj več minusa.
Jao sem zakomlicerala....

lp.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
25.3.2008 8:36:15   
annie
Dobro jutro,

uf pa so končno prazniki in nažiranja za nami user posted image Mi smo se včeraj zvečer vrnili s Prlekije...imeli smo se zelo fajn, prav pasal mi je tale mali dopust pri mojih starših. Nik je bil zelo priden, edino sedaj imamo že dva dni probleme z njegovo prebavo. Malce je zaprt in zelo težko kaka, pri tem pa ful joka user posted image Smo že probali s skuhanimi suhimi slivami, pa ni nič boljše. Sumim milupino riževo kašico, ki jo je sedaj par dni pred spanjem jedel user posted image , mislim, da ga je zaprla, tako, da je sedaj par dni ne bo dobil, pa bomo videli, če je to krivo. Je pa v nedeljo tudi pojedel kar celo banano+polovico hipove hruške, potem pa še malo korenčka...ma človek res ne ve, kaj ga je zaprlo. Upam, da bomo njegovo kakanje kmalu porihtali. user posted image A so vaši user posted image na začetku uvajanja GH bili kaj zaprti?

Tak se mi danes nič ne da...sem se malce v teh dneh razvadila, saj mi ni bilo treba nič kuhat, pospravljat...user posted image Nič grem sedaj še jaz zraven Nika malce zaspat, je sedaj končno nazaj zaspal, saj sva že od 6.00 h budna user posted image ...zame ful preeeehitro user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
25.3.2008 9:01:56   
jst86
jutro
annie Leon je začel normalno kakat takrat ko sva začela z GH.ful ga požene jabolkouser posted image .poskusi z jabolčno kašico.

Leon mi je za materinski dan podaril lepo prespano noč,pa še sam se je igral v stajci 15 min, da je mami spila polovico kaviceuser posted image .evo zdej pa druga polovičkauser posted image

mi mamo tud sonček,tko da ko se zbudi in poje tud midva šibneva ven-stestirat nov vozičekuser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.3.2008 9:24:31   
Naty 76
Jutro mamice.

Vsem želimo en lep Materinski dan.

user posted image

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.3.2008 10:02:45   
Rožica*
user posted image Daje katera železov sirup?user posted image
Mi smo ga dobili, samo ne vem še kako ga bom navadila da ga bo spil?
S kakšnim sokom jim ga dajete?user posted image , Kako?user posted image
Sama sem poizkusila z brizgo, vseeno ga je izpljunil.
Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke?user posted image
PROSIMMMMMMMMMMMM poooooooooomoč!

user posted image Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)?user posted image
Ker naš mulc še vedno slabo spi, sem spet pravi zombiuser posted image . Nevem kaj ga moti, sva mu podrla vzglavje, ker je imel rahlo dvignjenega, tudi zato ker je bil prhlajen, ampak spi točno tako kot ga odložiš, bog ne daj, da bi se obrnil, se joka tako dolgo, da mi že preseda in grem ga obrnem na bok in spimo dalje, no seveda če ni žejen ali lačen..... Še vedno jemo vsaj 2x na nočuser posted image

user posted image Kako oblačite malčke?user posted image
Zdaj ko je malo topleje. Uporabljate body na kratek rokav, jaz sem zaenkrat samo tiste na dolgi. Zdaj sem v dilemi, če mu naj dam kratek rokav spodaj in majčko na dolgi čez. ma saj vem sem smotana.
Kaj pa poleti, kako boste uporabljale majčke na kretek rokav? brez bodya, ker meni se zdi ta body fajn ker je plenica veliko bolj stabilna....

midva sva dobila zadnjič po vročini pikice po vratu prsnem košu in hrbtu, zdaj pa ne vem če je možno da je alergija na mleko, ker sva jedla tudi skuto, čeprav sva prej že poizkusila kislo smetanao in Fruhtzwerge, pa ni bilo nobene reakcije.
Zdaj en teden nisva jedla mlečnih izdelkov, bom videla, pikice so še rahlo vidne...
PO KOLIKEM ČASU ZGINEJO PIKICE V PRIMERU 6.OTROŠKE BOLEZNI?

lp.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.3.2008 10:49:54   
123a
JUTRO MAMICE....

Otrokova prva ljubezen je mama. Brez nje ne bi mogel preživeti. Z njo ga vse življenje povezuje nevidna, a močna nit, ki se niti s smrtjo ne pretrga. "Ljubezenske" izjave, ki jih otrok daje svoji mami, so najbolj iskrene, saj izvirajo iz najglobjih kotičkov njegovega srca. Ob dnevu žena, oziroma ob materinskem dnevu, tako otrokova ljubezen do mame dobi svoj pravi izraz in obliko.

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.3.2008 11:01:59   
babyrok
annie - Roka ravno to zapira kar si ti napisala - banana, hruška, korenček. Zato vedno kombiniram, da mu za malico pripravim 1.5 jabolka in največ pol banane zraven. 2x tedensko pa čez noč namočim tudi dve slivi in jih zjutraj samo povrem in zmiksam ter pripravim zraven jabolka in banane. Za kosilo pa zraven ostale zelenjave naribam 4x na teden še malo korenčka. Hruška ga pa full zapira zato mu je sploh ne dajem več, ker je bila že po parih žlicah kriza.

Prazniki so za nami. Rok je bil včeraj full priden in je tudi veliko spal. Danes pa se je zbudil že pred sedmo uro in po flaški spet zaspal za pol ure, ker ga je zmotilo kakanje, potem mu je pa le uspelo zaspat "po-wornih" in zdaj mu grem pripravit papico - sadje.

Čestitke vsem, ki že korakajo in tistim z novimi zobki. Mi zobka še vedno nimamo, korakamo pa samo če je prilika...najrajši po maminem trebuhu, ko ga nosi...po moje bo naš alpinistuser posted image  Jaz mu nič kaj ne pustim, da se preveč postavlja na noge, ker zdaj ima za osvojit fazo, da se bo pravilno plazil po vseh štirih. Pri nas plazenje zdaj zgleda tako kot v vojski, ko rečejo, da puzajo. Z rokami se potegne naprej in z nogami pobrca in šiba po stanovanju...najrajši proti mobitelu, če ga kje zagleda. Občasno že dvigne medenico in se zagunca, vsede se pa še sam ne. Veliko sem prebrala o razvoju in veliko je tudi nasprotujočih si navodil ampak jaz bolj verjamem tisti, ki pravijo, da jih pač spodbujamo z igro in naj pustimo, da se sami začnejo vsedat, postavljat itd. Po moje sem jaz še bolj panična zaradi tega, ker mene že 20 let bolijo kosti od borelije in vem kako hudo je to, pa še shodila sem že z 8 meseci in verjetno je vse skupaj povezano. Zdaj pa dosti nakladanja. Bodite fajn in uživajte, ker se nam čisto prehitro izteka in bliža službauser posted image

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.3.2008 11:33:05   
Anonimen
Dober dan!!1

Tudi jaz vam želim lep materinski dan.
Jaz sem si z malčkom podaljšala spanje in sva spala do 11h. je prav pasalo.
Zdaj pa čakam, da povejo temperature in da greva malo ven, ker je lep sonček.

Daje katera železov sirup?
Mi smo ga dobili, samo ne vem še kako ga bom navadila da ga bo spil?
S kakšnim sokom jim ga dajete? , Kako?
Sama sem poizkusila z brizgo, vseeno ga je izpljunil.
Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke?
PROSIMMMMMMMMMMMM poooooooooomoč!

Mi imamo železov sirup, ki ima okus za bruhat. prvo sva poskusila z brizgo pa je šlo več ven kot noter. Potem pa sem kupila pomarančni čaj od HIPP-a, ker vsebuje C vitamin in mu v stekleničko dam cca 30ml čaja in mu v čaj zmešam železo. Zdaj pa mi normalno spije.

Zobkov pa še nimamo (mi prebrišemo dlesni)

Včeraj sem prvič igrala tenis. user posted image user posted image user posted image  In bilo je super. Malček je prvo sedel v vozičku in nas gledal, potem pa je kar zaspal. Očitno ga je uspaval zvok nabijanja žogice. Sem pa ugotovila, da rabim novi športni moderc....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.3.2008 11:45:03   
guppy
user posted image Daje katera železov sirup?user posted image
Ja, mi smo ga dobili že prvi mesec, ker sem pri porodu izgubila ogromno krvi in je P posumila, da bosta slabokrvna. Hvala bogu, da smo tako zgodaj začeli s sirupom, ker se je pri 6. mesečnem pregledu izkazalo, da jima še vedno primanjkuje železa.
Te pa razumem - Maja ni in ni hotela spiti tega, če pa je spila, je zbruhala VSE ven (z mlekom od prej vred). Pri železu je pomembno, da ga daješ MED obroki, torej ne skupaj z mlekom oz. kalcijem (!!)
Poskusi razne variante.. mi smo sprobali na žlico (katastrofa), na injekcijo (nekaj časa je šlo, ampak je potem bruhala, ko je pogoltnila Fe), najbolje se nam obnese na flaško... Če ni šlo čisto železo, sem dodala 2-3 ml vode ali čaja ali soka, pač znajdi se... in zdaj "nekako" gre - torej vse v usta, nekaj ven ... itd. VSO SREČO!
Je treba pazit na zobke? Jim vsakokrat umijete zobke?user posted image
Ne, ne umivam jima zobkov? A bi morala??

user posted image Imate v posteljicah blazine (vzglavnike)?user posted image
Ne, nimamo vzglavnika... se pa ponoči veselo sprehajata zdaj, kljub spalni vreči.

user posted image Kako oblačite malčke?user posted image
Tako kot do zdaj - doma body dolg rokav in žabice.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.3.2008 11:50:37   
guppy

Z A K O N
O SPREMEMBAH IN DOPOLNITVAH ZAKONA O VRTCIH (ZVrt-D)

16. člen
V prvem in tretjem odstavku 32. člena se besedilo »lokalna skupnost« nadomesti z besedo »občina«.
Četrti odstavek se spremeni, tako da se glasi:
»Če je v vrtec vključen več kakor en otrok iz družine, starši za starejšega otroka plačujejo za en razred nižjo ceno, za mlajše otroke pa so plačila oproščeni. Za otroka, vključenega v program vrtca, ki je dopolnil starost treh let, starši plačajo 50% plačila, ki jim je v skladu z zakonom določeno kot plačilo staršev za vrtec.«.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.3.2008 11:52:17   
guppy
SREČANJE 5.4.
Ljubljanske čvekice, ki smo se zadnjič dobile v Kavalu smo se takoj odločile še za ta datum. Glede na to, da slabše spremljam forum, bi organizacijo prepustila (lemavrica?, zvezda?), ne bi pa rada, da na to pozabimo :)

Vse septembrke, dobrodošle!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.3.2008 14:18:45   
Anonimen
forum, bi organizacijo prepustila (lemavrica?, zvezda?), ne bi pa rada, da na to pozabimo :)
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

SREČANJE 5.4.
Ljubljanske čvekice, ki smo se zadnjič dobile v Kavalu smo se takoj odločile še za ta datum. Glede na to, da slabše spremljam forum, bi organizacijo prepustila (lemavrica?, zvezda?), ne bi pa rada, da na to pozabimo :)

Vse septembrke, dobrodošle!

Jaz sem pa mislila, da bom uspela na vseslovensko pomladansko srečanje septembrk pridet, pa ravno takrat pride možek domov.
Škoda za srečanje Jupiiii za možeka......

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.3.2008 14:30:44   
lemavrica
Ojla,

Guppy jaz se žal ne bom utegnila  ukvarjat z org srečanja 5.4. Bom pa probala priti. Saj če bo v Kavalu bi mogočer res lahko Zvezda rezervirala, seveda če ima čas in voljo user posted image . Seznam kdo pride pa je najbolje če se vodi na Google skupini.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?