|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
17.3.2008 23:06:59   
CUKRČEK
kaj pa jaz vem, kako se jim rečeuser posted image zame so bili vedno kar baby piškotiuser posted image
Aljaž jih obožuje, Klara jih pa zaenkrat ne je(očitno bolj na linijo gledauser posted image )

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 17.3.2008 23:07:50 >

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
17.3.2008 23:16:36   
sandra85
ma tej biškotki so bolj sigurni? ke enej nima še nobenega zobka in se bojim, da se mu zaletiuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
17.3.2008 23:17:15   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

sva kupila danes v tušu anna filter. pa me zanima, če une ki imate (ali anno, ali brito) prekuhavate vodo za user posted image ali natočite samo čez ta filter?user posted image

Mah jaz še vedno prekuhavam vodo. Pa tudi mene zanima, kda bi blo fajn nehat.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
18.3.2008 7:25:50   
lumpa6
jutro 

jaz jo tudi še prkuham in filtriramuser posted image

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
18.3.2008 7:36:12   
jst86
jutro
joj bom mojga v rit sunla.ob 5.30 se leon zbudi in mu grem naštimat mleko.ko pridem nazaj pa leon lepo sedi in moj se pogovarja z njim.čist mi ga je zbrihtal in ni hotel nazaj zaspat.grrr!

sandra savoiardi lahko jejo.se bolj topijo kot plazmon.jst plazmon uporabljam samo za kašice.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
18.3.2008 7:38:00   
surya
Jutro!

Mi smo še vedno v flekcih in bomo šli danes vseeno do P. Noč je bila malo bolj znosna, sva od dvanajstih do petih v komadu spala user posted image . Javim, kako je bilo!

Uska, user posted image user posted image user posted image . Bom še jaz slikco od mojga user posted image  dala, da vidimo podobnosti.

Filtra nimam, čeprav bi bil potreben. Mam lonček, v katerem kuham vodo čisto bel user posted image .

Keksov mu tudi ne dajem, ker ne vem, kako je z alergjo. user posted image

Sandra, a so Eneja te flekci kej srbeli? Mislim, da Izak ne spi, ker ga srbi. Se skoz po učkah in nosu praska.

Jaz sem pa včeraj rože sadila, danes pa sneg. Hallo!!! Je bilo pa lani isto. Sva z dragim šla v Celje po moje nosečniške cote, prvi dan po tistem, ko sva prešaltala na letne gume in je cel dan snežilo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
18.3.2008 8:59:34   
ana b
Jutro1
Mi že spimo prvo dnevno rundo. Mami pa meditira ob rr. Včeraj sva bil zunaj skoraj 8 ur, v sami trenirki, danes pa sneeeeeeeeeg. Pa še kuferraum v avtu imam poln zimskih gum. Kako pa jaz svojga deca včasih ljubim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ah grem fruštkat.

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
18.3.2008 9:02:07   
lemavrica
Ojla,

najprej hvala vsem za vzpodbudne besede in nasveteuser posted image . Pomaga če lahko malo pojamram in povem svoje skrbi.

Mi smo spali bolj tko tko, 2x se je zbudil in pol še ob 7h in zdaj noče več zaspatuser posted image , zdele se igra samo vprašanje koliko časa bo zdržal. DAnes mu bom naredila krompir s korenčkom. Upam da bo jedel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
18.3.2008 9:04:08   
LINA31
Dobro jutro,

Žan je prvo rundo spanja bil full priden, pol pa so bile borbe, ker ni hotel sam spatuser posted image user posted image . Sem slabo naspana. Zdajle sem ga dala spat, ampak joče v posteljici oz. se oglaša. Po mojem upa, da pridem....aha...je že tišina, samo vrtiljak se slišiuser posted image .

Tudi mi imamo snegec...samo kaj, ko bo le plundrauser posted image user posted image .

Katero AM dajete vašimuser posted image ? Že to nadaljevalno?

(odgovor članu surya)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
18.3.2008 9:17:47   
Pikica pokica
Ja, sneg..Tudi v Celju! Sem tako jezna, ker je bilo že tako lepo vreme. Vse Ta prave zimske stvari smo že pospravili h tašči, ker sem bila prepričana, da snega letos več ne bo. No, vsaj zimskih gum še nismo menjali user posted image .

Jutri ima Zoja posvetovalnico in cepljenje, ampak verjetno cepljena ne bo, ker je še vedno malo prehlajena.

Od kar sem črtala z jedilnika popoldnaski oz večerni rižolino, spet spi po starem - 1. se zbuja okoli 4. ure zjutraj. Prej se je pa zbudila tudi 4x na noč..
GH - včeraj spet ni ust odpirala user posted image . Pa ni jedla nič na novo.Ah, kakor kateri dan - včasih poje kar nekaj, včasih pa le 2 žlički. Bo že..

Uska, jaz sem že pri Niku delala družinsko drevo, ampak preveč daleč nisem prišla.

user posted image Aja, imam še eno vprašanje. A je še katera, ki še vedno ni dobila mestruacije??? Jaz sem jo pri Niku dobila šele po 10. mesecih, zdaj je pa tudi ne pričakujem prej user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
18.3.2008 9:19:28   
Pikica pokica
Zoja s svojim dojenčkom user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/mid_1108345366-FC5928760FA6EB72883691BF231DEDB3.jpg

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
18.3.2008 9:26:27   
lemavrica
Pri nas pa HB ni nič snega oz. je bilo par snežink in to je to. Upam da je to vse in da je konec snega za letos.
Jaz imam tudi še zimske gume gor, se kar ne spravim premontirat. Mi je zoprno ker imam letne na litih feltnah in pol sem kar živčna ko bočno parkiram, ker skoz mislim da jo bom butnila in butnjena lita feltna je samo še za v smeti.

Dajem mu Allernovo, ko pa sem še mislila da Allernova ne bo šla mi je P rekla naj dajem kar Novalac 1 ker je  2 bolj redilna, mi pa tega ne rabimo ( smo kar težki ).

Neposredna povezava do sporočila: 3937
18.3.2008 9:29:18   
aljab
No, vsaj zimskih gum še nismo menjali .

Mi smo pa jih...včeraj. user posted image Vsaj na karavanu. Mojo Corsico bomo pa podali. Sam eno leto jo mam, pa mi je hudo.

Včeraj smo bili pri dediju in babi,...jaz sm vedno čist živčna. Taščica mora Janino skoz pestvat (njej pa ne paše)...pa drži jo tako čez želodček, da se ji skoz spahuje. Nujno rabim še enega otroka, da ne bom tolk ljubosumna....user posted image user posted image

Janinček spi...jaz se spet psihično pripravljam na likanje.....
Potem greva pa v shopping. Pride katera v City center na kavo??

Neposredna povezava do sporočila: 3938
18.3.2008 9:32:56   
lemavrica
Midva pa moji tašči ne moreva dopovedat da noče bit več v ležečem položaju ampak ona ga kar drži tako in Jaka se seveda buni. Vsaj tast se ga je naučil pravilno držat. Ma jaz nisem ljubosumna samo mi gre pa na živce ker se ji ne da nič dopovedat. Še moja babica k je že v letih ve kako je treba.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
18.3.2008 9:33:19   
aljab
Mi je zoprno ker imam letne na litih feltnah in pol sem kar živčna ko bočno parkiram, ker skoz mislim da jo bom butnila in butnjena lita feltna je samo še za v smeti.

user posted image user posted image user posted image

Jaz mam tud lite feltne na corsi....mi je bla zato všeč, ko sm jo kupla. (Kot bi jih fičotu namontirali)user posted image user posted image Pa zdaj ne bom več šminkerca.user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica Pokica lepa Zoja!!! Taka smeškica je!!!

< Sporočilo je popravil aljab -- 18.3.2008 9:35:09 >

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
18.3.2008 9:38:09   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Janinček spi...jaz se spet psihično pripravljam na likanje.....
Potem greva pa v shopping. Pride katera v City center na kavo??

Jaz sem pa zaključila z likanjem user posted image . Je Zoja spala urco in pol in se ravno prebuja. Ja, če bi imela  avto, bi prišla, pa ga je možek odpeljal.. user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
18.3.2008 9:44:24   
Rožica*
Jutro!

Jaz tudi najraje nebi dala iz rok malega, ko tako silita tast in tašča vanj. pa ga že tolk poznam in vem da noče k njima, se me tako oklepa in stiska lička k mojima, pa si nič ne prideta gor.
Pol pa moram smo ponavljat, ne ga tako nosit, ne mu nog krivit, ne ga na noge postavljat, ne mu grizt ušes, na ga hranit z keksi, ne mu dajet poizkušat čokolade, nepustim mu dajet medu na dudone ne ga učit pljuvat,... to dela tast z velikim veseljem in pol mali pljuva tako da je cel moker, al pa se začne tako spakovat kje, kjer je naj manj treba in komaj na vse pozabi se navadno spet vidimo in mu spet kaže...user posted image
Res ne razumem, da moram vsakokrat ponavljat ena in izta opozorila, kot da do sedaj še vedno ne vesta, kaj ne pustiva. Vendar morata delati nasprotno, ker mi smo tudi tako gor zrasli pa ni blo nič narobe.
najbolj bogi pa je kar mora jesti brez okusno zelenjavo, ki mu jo pripravljam in mi tašča vedno pamet soli, da naj mu skuham gres, pa govejo juho z rezanci,...user posted image

Današnjega jedilnika še ne vem, sva pa včeraj malo spremenila, popoldansko malico poizkusila sva navadni jogurt, dve majhni žlički, z jabolkom.
Vsekakor mu kislo ni všeč, se ja kar stresel zraven ampak usta je pa kar odpiral.
Mogoče se bo navadil na kislo. Zdaj mu bom dajala poizkušat kislo.

lep dan

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
18.3.2008 9:45:03   
sandra85
dobro jutro, mi smo spet prespali skoraj celo noč (od 21h-5h) se pa je med 21. in 23. uro 2x zbudil z jokom, pa ga je kr dragi potolažiluser posted image
zdaj spet noče jestuser posted image sva mu včeraj kupila en kup sladkega sadja in nekaj zelenjave-pa očitno brezveze!
zdaj sem mu naribala jaboko (zlati deliše, ki so res ful sladke) in dala zraven mal banane-in ni šans, da bi kej pojedel, pa ni jedel od 5h-zdaj se igra v stajici js pa pijem kavo)

surya P mi ni znala povedat, če jih tej izpuščajčki srbijo ali kaj, ker tečni pa so kot user posted image tako da je rekla, da motijo jih po vsej verjetnosti. javi, kako je bilo na pregledu! pa omeni ji 6.o.b.

pikica pokica glih o tem sem hotela danes pisat: meni že 2 dni teče neki blagega vn in nimam pojma če je to Muser posted image . upam da ne!!! imam pa itak probleme z jajčniki (ciste) in mislim da je to touser posted image
sem tako srečna, da sem lahko rodila zdravega otročka, glede na to, da imam že 8 let probleme z jajčnikiuser posted image
Zoja je pa tako luškanauser posted image pa ti že kr lepo sedi sama v banjici a ne?user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
18.3.2008 9:49:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

Jutro!

Jaz tudi najraje nebi dala iz rok malega, ko tako silita tast in tašča vanj. pa ga že tolk poznam in vem da noče k njima, se me tako oklepa in stiska lička k mojima, pa si nič ne prideta gor.
Pol pa moram smo ponavljat, ne ga tako nosit, ne mu nog krivit, ne ga na noge postavljat, ne mu grizt ušes, na ga hranit z keksi, ne mu dajet poizkušat čokolade, nepustim mu dajet medu na dudone ne ga učit pljuvat,...

ej pri nas je isto-sam ne pri tašči pa tastu ampak drugih sorodnikih (starejših) in pol ko rečem  NE TO, NE ONO me gledajo kot da sem nora! zakaj tako kompliciram! nej ga ne ovijam v vato, da so oni tut spravili že svoje otroke gor,...........
ma user posted image mi grejo na živce!
hvala bogu sta tast pa tašča glede tega super, pa moj oče tut-ga vsi trije ful lepo držijo in točno vejo, kaj Eneju paše in kaj ne!
sem rekla-še 1x da mi kdo to reče, bom prez oklevanja rekla, da je to moj otrok in me prav malo briga, kako so oni včasih dražali,vzgajalo,.......

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
18.3.2008 9:50:36   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

Zoja je pa tako luškanauser posted image pa ti že kr lepo sedi sama v banjici a ne?user posted image

V banjico moram dati najprej pleničko, ker drugače preveč drsi. Tako pa potem lepo sedi. Najraje se pa za kabel od pralnega stroja drži user posted image .

Upam, da je/bo z jajčniki vse ok, je pa res možno, da te je obiskala user posted image .

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
18.3.2008 10:30:48   
annie
Ojla,

Niku je na srečo temperatura padla na 37,4 in upam, da mu ne bo narasla. Ziher je to od prehlada, danes pa je še malo hripav user posted image Noč je bila bolj tako, tako. Se je kar velikokrat zbujal, ampak je potem na srečo vedno hitro nazaj zaspal. Če bo temp. ok, danes ne bomo šli k P, ker imamo itak jutri posvetovalnico. Cepljen pa ziher ne bo.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

user posted image Aja, imam še eno vprašanje. A je še katera, ki še vedno ni dobila mestruacije??? Jaz sem jo pri Niku dobila šele po 10. mesecih, zdaj je pa tudi ne pričakujem prej user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem tudi ena izmed srečnic, ki je še nisem dobila in upam, da je še dooolgo ne bo user posted image Aha, meni pa slikice ne odpre, mi same neke črke kaže user posted image

Zdaj pa grem za Nikca kuhat krompir s korenčkom.

Neposredna povezava do sporočila: 3946
18.3.2008 10:31:21   
december06
SNEG?!user posted image user posted image Pa sploh ni bil napovedan.

No, mi se trenutno igramo. Je pa spal danes skoraj do devete ure. Včeraj mi je ob šestih zvečer pojedel caa. 150 ml žitne kašice, pol ob osmih pa le 30 ml mleka in šele ob 6 uri se je zbudil, da bi jedel. In spal naprej do devetih. Ne vem ali je samo tolk priden ali se sam ne spomne da bi jedel?

Se morem it igrat z njim ker se noče sam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3947
18.3.2008 10:43:47   
lemavrica
Jaka tud ful malo je zadnje dva dni. Predvčerajšnjim je sicer pojedel 250ml jabolčne kašice ampak mleka pa bolj malo in včeraj tudi bolj malo. No pa včeraj sva prešpricala GH ker sva cel dan okoli letala.
Zdele ga pa že čaka kašica pol bom probala pa še s krompirjem in korenčkom, tam okoli 14h. Ven ne greva nič, ker je mraz k user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3948
18.3.2008 10:47:44   
december06
Bova na hitro nekaj skupaj napisala, ker semu ne da več igrat leže v postelji. Se je že jokcal.

Ja, just tud ne vem kak ljudje ne razumejo, če jim lepo razložiš. Naši so HB vsi o.ok., no raen moj ati bi mu dal že vse jest.

Pikica pokica, lepa Zoja.

Zdaj pa grem orehe čistit, jih je dragi včeraj natrl. Sam mislim, da bom morala skoz žvižgat zraven, če hočem, da bo kaj za potico ostalo.user posted image user posted image

Sandra, pa vaš bo že jedel ko bo lačen. A? Saj ti je še vedno pokazal.

Neposredna povezava do sporočila: 3949
18.3.2008 10:49:45   
aljab
Pikica Pokica škoda.... Saj bi te prišla iskat, sam gresta še Juš in A....pa je moja Corsica že polna.

user posted image user posted image za vse bolne.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?