|
RE: septembrke 2007, 2.krog 28.2.2008 14:39:25
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 to pa tut mene zanima, moj se tudi zbuja na vsaki 2 uri moja metoda je takšna: js mislim, da ima vsaka svojo metodo, saj so si tudi pri tem otroci različni meni je enej 2 meseca spal 10 ur brez hrajenja, pol se mi je začel po 5 urah zbujat in sem ugotovila, da mu je samo vroče (zdaj ga oblečem malo manj za spat), če mu zvečer dodam kej ali ne, ni nobene razlike, zdaj prespi od 6-9 ur brez hranjena, od česa je odvisno pa mislim da je samo to-če se sam od sebe prebudi, takrat se spomne, da bi lahko papal , če pa ga nič ne prebudi, pa lahko spi tudi 9 ur skupaj. nekateri otroci še pri 14 mesecih ne prespijo cele neči, pa starši sprobajo vse možne metode...tako da sem mnenja, da ima vsak svojo metodo mi smo si privoščili en sprehod (saj ima enej samo še malo nosek zadelan, kašlja pa več ne) in smo morali malo ven, ker se nama je že mešalo... zdaj mu kuham suhe marelice in upam, da mu bo všeč ----------------------------------------------------------- punce, ki so se udeležile dobrodelne akcije: -melani99 -NaILa -tianna -anab -zvezda71 -nana27 -LINA31 -lemavrica -helenav -Carmy -nora -žanetka1 -nena80 -in sandra85 emm pa bo poslala en kup cunjic, ker nima kaj z njimi na društvu pa bodo sami določili, kaj bodo dali tej mamici in kaj bodo dali naprej oglasila se mi je še simonas, ki pa bo izdelala copatke za dojenčka hvala vsem za sodelovanje, se bomo dobro počutile, ker bomo eni mali družinici polepšale dan, teden, mesec,... prijave za sodelovanje zbiram še danes, saj gremo jutri zjutraj v nabavo, da čimprej pošljemo! sem pa vesela, saj se nas je zbralo kar nekaj!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|