|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 2007, 2.krog
28.2.2008 22:22:53   
sandra85
buškica a veš da se večkrat spomnem nate...

upam da se bo to obiskanje bolnice pri vas končalo in da bo vse vredu-vrjamem v to!
eno veliko user posted image za vas!
Gaja je pravi cukruser posted image sem pogledala vse albume
js se ob tej uri bašem z palačinkami z nutelo in kokosomuser posted image

Enej je prej pridno popapal 120ml kašice iz kuhanih suhih sliv pa še mal banane sem dodala

no, jutri zjutraj pa v nabavo za ubogo mamicouser posted image

sem že 1x vprašala se mi zdi...

kako jim dajate plazmon kekse?user posted image
js dam eneju kr v roke in si vedno prevelik kos odlomi, pol pa mu vse vzamem

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
28.2.2008 22:25:25   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

ga Srček sem želela že včeraj vprašati.
Kako prprosto je doseči da otrok prespi noč?user posted image
In kaj zate pomeni prespi?
Daj povej metodo mi še vedno ne spimo.

to pa tut mene zanima, moj se tudi zbuja na vsaki 2 uriuser posted image

http://rajigrad.myminicity.com

To tudi mene zanima,... moj zaspi okrog 9h in se do polnoči zbudi eno 4-5xuser posted image po polnoči pa več ne štejemuser posted image user posted image ker sem že kot zombi in nazadnje pristane v moji postelji in me ob 7h že zbrca venuser posted image , če je priden mi pusti zraven drmuckati še kako urcouser posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
28.2.2008 22:46:49   
zvezda71
Jaz user posted image sicer še ne dodajam, ampak moja prijateljica da svoji stara je 8mesecev plasma keks kar v rokico da ga mala liže in sesa tako, da jaz mislim,da je še najbolš da mu daš v rokico, ampak pazi da mu ne pride prevelik kos v usta se mu lahko grdo zaleti.

mirno nočko vsem! Naš user posted image je že kaki 2uri v mižulah, se je že dvakrat zbudu malo zajokcal mama zapela šššššššššššššššššššššš polupčkala pa je šel nazaj v mižule.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
28.2.2008 22:55:10   
lemavrica
Jaka tudi že pančka, mi ga je ratalo ob 22h spat spravt.
DAnes sem končno sprintala in pripravla prvi praktikum. Jutri ga samo še oddam na pošto.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
28.2.2008 22:55:59   
nana 27
Buškica, res imata lepo punčko user posted image user posted image user posted image Še kaj se oglasi, ko ti bo čas dopuščal.

Neposredna povezava do sporočila: 2955
28.2.2008 22:56:36   
nana 27
Duska, hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
28.2.2008 23:47:23   
guppy
bravo, lemavrica!!! Pridno študiraj!
user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
29.2.2008 6:34:09   
ana b
Jutro!

Smo pridni in je že cela družina pokonci user posted image user posted image  ,jaz bi pa še kakšno hitri kitico odspala. user posted image  včeraj sploh ni hotel spati. Bil je buden od 2h do 7h, ko sem ga dala spat in je zaspal, jaz pa sem hitro pobegnila na prijateljičin rojstni dan za 2 urice. Jaz se zabavam v dobri veri, da moji moški spijo, pa mi je šele potem mož povedal, da se je user posted image  zbudil skoraj takoj, ko sem šla in potem zaspal šele ob 9h, zjutraj pa že ob običajnih 5:30 pokonci user posted image . A to bitjece res ne rabi malo več spanja. Pa še v tem času se je zbudil vsaj 5x user posted image .

Mah kaj sploh jamram, ko pa ni nič novega. Tudi GH še zmeraj ne mara, pa je že 6, 5 mesecev star in poskušava že 3 tedne, kar pa je najhujše, je pa to, da ni nobenega napredka. Najbolj enostaven opis bi bil iz slabega na slabše.

Mah sem mogla malo pojamrat. Zdaj pa treba našega velikega fanta v vrtec spravit.

Lep dan 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
29.2.2008 7:52:00   
helenav
sandra jaz ji kar v rokico dam.....nič mu ne more bit, ker se to vse takoj stopi.....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
29.2.2008 8:02:33   
Anonimen
Doro jutro.

Ana b - user posted image user posted image user posted image

kako jim dajate plazmon kekse?

Jaz mu ga tudi dam kar v roke in je zelo navdušen. Pogloda ga čisto do svoje rokice, potem pa začne protestirat. Imam pa ga ves čas na očeh, da se mu ne bi odlomil večji kos. .

Matija je še zmeraj zelo šmrkav, zjutraj je dobil malo vročine, drugače pa je bila noč kar znosna, ampak je polovico noči prespal kar v moji postelji. Zdaj, ko spravim Jureta v šolo, mu bom poskusila naredit inhalacijo. Ne morem mu sčistit noska, nič ne pride ven. Vse ima nekje odzadaj.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
29.2.2008 9:42:12   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

sandra jaz ji kar v rokico dam.....nič mu ne more bit, ker se to vse takoj stopi.....

ma sem slišala ja, da se takoj topi, sam on odlomi 1/4 piškotka in js se res mal bojimuser posted image če bi on vsaj cucal-ampak on kr odlomi...

mi smo res družina polhcov...zdaj sem se slučajno zbudila in pogledala na uro (sem bila sigurna da je 8) , me je kr šok ko sem videla koliko je ura!...zdaj spijeva kavo in gremo vsi 3 v nabavouser posted image
verjetno bom mogla it najprej na banko, saj nevem koliko je kera nakazala...

lep dan-se javim pol

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
29.2.2008 9:45:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Doro jutro.

Ana b - user posted image user posted image user posted image

kako jim dajate plazmon kekse?

Jaz mu ga tudi dam kar v roke in je zelo navdušen. Pogloda ga čisto do svoje rokice, potem pa začne protestirat. Imam pa ga ves čas na očeh, da se mu ne bi odlomil večji kos. .

Matija je še zmeraj zelo šmrkav, zjutraj je dobil malo vročine, drugače pa je bila noč kar znosna, ampak je polovico noči prespal kar v moji postelji. Zdaj, ko spravim Jureta v šolo, mu bom poskusila naredit inhalacijo. Ne morem mu sčistit noska, nič ne pride ven. Vse ima nekje odzadaj.

kaj nej naredim, da si ne bo odlomil večji kos? kaj bo enkrat le znal? in kdaj?

upam, da se Matija čimprej pozdravi!user posted image
saj sem pisala-enej je bil od sobote do včeraj buban, sem mu delala inhalacije in spil je cca 100ml čaja od hippa (sadnega ali pa zeliščnega) na dan in je že boljši

mogoče pa so zobki, js sem slišala da zna zaradi tega tudi iz noska tečt (pa vročina itak...) sam nevem zakaj pa je to povezano, da iz noska teče-mi ni nobene logike... a je to res?

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 29.2.2008 9:46:16 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
29.2.2008 10:04:26   
Naty 76
Jutro. Tudi mi smo si malo privoščili crkljanja v postelji. Saj imam kar slabo vest, crljali smo se namesto telovadili, tako kot vsako jutro.

Žan je bolje, apetit pa se mu še ni čisto povrnil. Upam, da mu sirup z vitaminčki za boljši apetit kmalu pomaga.

Vsem, ki so kakorkoli bubani en velik user posted image .

Spanje ..... sem opazila, da se sprašujete kako malčka pripravit do tega, da bi se manj pogosto zbujal ali prespal noč. Mojadva na srečo spita. Pa nimam posebnega recepta, razen to, da ju dam spat preden postaneta zares utrujena in da je to vsak dan ob približno isti uri. Predstavljam si sebe, ko sem preveč utrujena prvič ne morem zaspat in sem tečna, drugič pa spanje tudi ni tako kot bi bilo sicer. Jaz ju poslušam in se jima prilagajam. Včeraj sta bila npr že ob 19ih tako sitna da sem jima na brzino pripravila kašico iz piškotkov in ju dala spat. Žan je spal do 3h, pojedel in spal naprej do 6.30, Tia pa brez premora do 6ih. Tia ko je utrujena spi, pa ni važno ali je pojedla zadnji obrok v celoti ali ne. Žan pa kot vsak fan se mi zdi, rabi malo več in se v tem primeru zbudi.
Ker sem Jana do 6 meseca izključno dojila, se je začel ponoči zbujat ko je bil star približno 5M. Samo mleko mu ni bilo dovolj. Ko sva začela uvajat GH, se je spanje spet normaliziralo.

Ne pozabite pa, da je vsak malček nekaj posebnega in rabi svoj čas, tako za to, da prespi vso noč, da samojtojno sedi, da se obrača, da shodi,.....!!!!

Kakšen sonček je zunaj, mi pa moramo bit še notri. Moram izkoristit to za pospravlanje. Bom vsak dan generalno enega prostora naredilauser posted image .

Uživajte. Poljubček od nas treh.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
29.2.2008 10:38:18   
guppy
Sem mislila povabit na vozičkanje po tivoliju jutri, pa vidim, da obstaja možnost dežja. Škoda. Danes mi ni za it ven nekaj, čeprav imamo pol sončka na nebu.

Kako boste preživele vikend?

< Sporočilo je popravil guppy -- 29.2.2008 10:40:30 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
29.2.2008 10:45:27   
lumpa6
pa o katerih piškotkih ve touser posted image

jaz bi mu jih tudi rada dala samo ker gor piše da so šele od 10 ali 12 meseca daljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
29.2.2008 10:48:33   
lemavrica
Ojla,

Guppy hvala, se bolje počutim ker sem se končno namenila neki narest.

Midva pojeva in greva na pošto. Še prej moram kupit L mapco ker profesor zahteva da je praktikum prav v L mapci in ne v kaki drugi user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
29.2.2008 10:50:48   
lumpa6
Kako boste preživele vikend?
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

Sem mislila povabit na vozičkanje po tivoliju jutri, pa vidim, da obstaja možnost dežja. Škoda. Danes mi ni za it ven nekaj, čeprav imamo pol sončka na nebu.sm bila 2 uri zunaj je prav prijetno

Kako boste preživele vikend?v pripravljanju in poslavljanju od moje mlajše hčere, ker gre na smučanje v ponedeljek za 1 teden, no do petka, v soboto jo morm pa še na tekmo peljat

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
29.2.2008 10:53:04   
lemavrica
Vikend pomoje bomo šli k našim na kosilo pa malo po mestu.

Guppy sem ti fouš sončka, pri nas je oblačno.

Neposredna povezava do sporočila: 2968
29.2.2008 11:09:57   
nana 27
Lumpa v BC-ju prodajajo te piškote Plasmon in so od 4. meseca dalje. Vsebujejo pa gluten, ampak se tudi čisto stopijo v mleku, da gre skozi najmanjši cucelj (saj pri NUK cucljih je tako) in ne rabiš kupovat novih.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
29.2.2008 11:17:39   
LINA31
Tudi pri nas je oblačno in piha. Še malo pa greva v lj. Greva mal do mojih v službouser posted image .

lumpa6...Jaz imam doma od Hippa baby kekse na katerih piše od 6 m naprej.

guppy....res je slabo vreme napovdano. Pa takoj, ko se izboljša.user posted image  Čez vikend nimamo nič v planu, saj očka spet v nedeljo delauser posted image . Jutri bomo pli najbrž do njegovih, pol pa mal v shopping.

spanje...mi spimo malenkost bolje, kot smo prve mesece. Jemo od 2x do trikrat...čist odvisno od 2 do 4 ure skupaj spi. Mi imamo bolj problem z uspavanjem. Na rokah mi zaspi, ko pa ga odložim takoj gleda in protestira. Groza! danes sem tudi 7x ga odložila, da je le zaspal. Vendar je že to velim plus, da zaspi med osmo in pol deseto in spi do sedmih oz. osmih. Če se spomnite, sem pisala tedne nazaj, da mi ne zaspi pred 23.00 oz. 00.00. To je bila groza!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
29.2.2008 11:32:59   
annie
Pozdrav,

pri nas pa je lep sonček, tako, da samo še počakam, da se Nik zbudi in že šibava ven. Danes je pravi zaspanec, sedaj dopoldan že 2 uri spi user posted image , kar mu ponavadi v celem dnevu rata. Ponoči še kar lepo spimo, včasih katero noč po 6 h skupaj spi, včasih pa se na 3-4 h zbuja. Drugače pa z Gh še čakava, sicer sva probala jabolko, ki mu ni všeč in banano, ki mu je njami user posted image . Ampak se mi zdi, da še ni pripravljen, tako da bom zares začela čez približno 14 dni, ko bo dopolnil 6 mesecev.

Vikend:
sem srečnica, da je user posted image vsak vikend doma, tako da si vedno kaj planiramo user posted image Ponavadi pohajkujemo naokrog, od enega do drugega obiska, naredimo kakšen izletek ipd...tako, da se vikendov vedno veselim user posted image

Nič grem zložit cunje, ki so se ravnokar posušile...pa uživajte in cartajte svoje user posted image .

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
29.2.2008 12:13:13   
Naty 76
Piškotki ... tudi jaz sem jima nekaj časa nazaj kupila v BCju Plasmon piškotke. Do sedaj sem jih stopila v mleku pri večernem obroku. Seveda je bilo njami. Danes pa ko sem brala kako ga lepo poje Matija in kako se z njim spopada Enejuser posted image . Me je prav firbec matral kako bo ko bi ga dobila v roke. Pa smo probali. Žan je hitro pogruntal, da je to nekaj dobrega, Tia pa se je z njim igrala. Ko ga je okusila ga je veselo papala, seveda malo z mojo pomočjo, Žan pa je vsake toliko ugriznil košček (seveda saj ima že zobka ki fino grizeta).
Ko ga je zmanjkalo je bil protest. Kako so srčkani.

Guppy mi bomo za vikend najbrž doma. Če vas mika gorenjski zrak ste vabljeni. Saj imaš številko.

Jaz sem se lotila kuhinje. Mala je na mizi, pokrila se je spleničko in cvili pod njo, Žan pa na pultu gleda skozi okno in je čisto miren. Najbrž si želi na zrak tako kot mamiuser posted image . Je pa začelo pihat, tako da tudi če bi lahko šli ven bi zdaj ostali notri. Ta naša ušeska ...

Pa pa

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
29.2.2008 12:16:36   
Naty 76
A mogoče katera uporablja mleko Hipp. Doma imam eno škatlo 2, pa je najbrž da ne bom uporabila, ker jesta Aptamil. Pošljem, škoda se mi zdi vreč stran, če mogoče kateri pride prav.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
29.2.2008 13:01:59   
sandra85
a mi lahko prosim vsaka na ZS napiše, koliko je nakazala za ime zraven, ker sem do sedaj prejela 75€ in ne poznam vseh punc po imenu (imam doma izpisek prejetih nakazil)user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
29.2.2008 13:45:16   
sandra85
do sedaj sem prejela nakazilo od:
-nora
-nena80
-anab
-helenav
-zvezda71
-NaILa
-nana27
-žanetka
-lemavrica

verjetno bo še popoldan ostalo
nakupila sem za 140,75
js bom dala vse ostalo (cca 20€)

---------------------------------------------------

nakupila sem res najbolj potrebno, nekaj rabljenih cunjic, saj ni imela veliko na izbiro med rabljenimi

no seznamček (račun bom dala očetu, da skenira in ga bom dala v album, v album bom dala tudi oblekice, ki jih bom danes slikala, da vidite, kaj smo nakupile skupajuser posted image )

-10x tetra plenice
-6x tetra krpice
-3x povijalne plenice sorrizo
-1x dekica
-2x mako majčke (št. 56 in 62)
-2x bodi z kratkimi rokavi (št. 62)
-4x bodi z dolgimi rokavi (št. 4x 62)
-1x topla pižamica (56)
-3x tanka bombažna pižamica (56 in 62)
-1x pajacek (56)
-1x pižamica brez rokavov (62)
-2x žabice (56 in 62)
-1x nogavičke
-1x kompletek za iz P

trgovka je podarila kompletek krtačko in glavničekuser posted image

sama sem ji še dala:
-1x bodi z kratkimi rokavi (56)
-1x topla pižamica (56)
-3x slinček
-1x kapica
-2x nogavičke
-1x trdo milo (penaten)
-2x duda (nuk+avent)
-1x flaška (nuk)
-1x olje za telo od johnson s baby
-1x aptamil1 (mogoče pa ji bo le prišlo prav, saj sem tukaj spraševala, če kera rabi, pa se ni nobena oglasila)

ker se je precej nabralo, sem nekatere Enejeve stvari še dala na stran, ker so mi iz društva sporočili, da bo verjetno potrebovala pomoč še ena mamica (morajo pa jo še preverit, da nebi šlo za izkoriščanje)

---------------
še 1x hvala VSEM  za sodelovanje!user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 29.2.2008 13:53:20 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?