limma
|
mala pikica - HVALA za podrobna navodila, res si prijazna Bom poskusila pilepiti kakšno slikico v kratkem, zdaj mi Neža spi na rokah, pa ne morem... Danes sem naredila par lepih fotk, ko je bila v ležalniku in se igrala z zajčkom V album mi je pa dal fotke Jaz nekaj zelenjave že zdaj pojem, v juhi, kot prikuho, malo solate, rahlo okisane z jabolčnim kisom, rdeče pese, ki jo prej splaknem, da ni prekisla. Bučno olje sem po tvojem priporočilu ukinila. Od sadja jem samo kompot, banane in namočene suhe slive. Skoraj ne jem mesa, pa moram narediti nekaj za železo. aurora - hvala. Če do 10.3. ne bo bolje, bom naročila te granule. klepetka - zelo lepa slikica . super, da ti je uspelo katee- vse najboljše! tudi zate! mml, kje si dobila takšno tortico? Jaz bi tuuudiii, imam polna usta sline Neža se je tako čudno obrnila, da ima glavo "v mojem trebuhu" in z rokicami si pri strani zakriva oči, ker ji je svetlo .. to ima po meni in zdaj nekaj gode. Mojega nikoli ni doma, da bi takšne stvari posnel... Nana, Klemen je pa že velik fant, vse najboljše!! Prav tako tudi Olivii Mariji. Zdaj je operacija že za Maticem, upam, da jo je uspešno prestal. Sem stiskala pesti že za včeraj Mi smo pa spali od polnoči do 4h (prej v dveh urah trikrat jedli), pol ure jedli, pol ure nekaj godli, potem se je pa čisto zbudila in se je začel jok.. sva šli kar v dnevno, da se je vsaj dragi naspal.. sem se pa dopoldan, po dojenju, z njo zaspala za1 uro.. je imela ziziko ves čas v ustih Zdaj bo pa počasi lačna, pa jaz sem tudi.. imam nenormalen apetit
|