|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
27.2.2008 10:41:10   
ursalara
user posted image  
Joj pri nas pa danes ni ne vem kako lep vreme se kaze nekaj soncka samo je mraz in piha kot sam hudic!user posted image
Danes smo super    user posted image je pa res da smo cez dan vecino casa pokonci!
Pri nas se ponoči ne previjamo razen ce je pikica pokakana.
Laski ji tudi se ne odpadajo ker jit ima itak cisto malo ce bi ji se te odpadli bi bila ze cisto plešasta.
Jutri imamo posvetovalnico in me prav zanima koliko je zrastla in se zredila nasa pikica.
Za Jonasa in Matica user posted image

Katee user posted image vse najboljse!

Klemen  user posted image

Olivia Maria  user posted image

Klepetka no vidis pa ti je uspelo se naučiti lepit slikice ter smajlije.Bravo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
27.2.2008 10:47:14   
katee
mala pikica: sedaj pa da vidim, kako dobro si mi razložila lepljenje slikic na ZS. Pokazati bi se morala slikica:

user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
27.2.2008 10:48:43   
katee
user posted image user posted image user posted image  jaz!!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
27.2.2008 10:57:55   
katee
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
27.2.2008 11:42:20   
mml
katee vse najboljše za RD, lepo praznuj. Tukaj je pa ene virtualna tortica, da ne bo ŽL napenjalo 
user posted image

Klemen in Olivia Maria   vse najboljše ob drugi oziroma prvo mesečnici user posted image user posted image user posted image

katee in klepetka user posted image user posted image user posted image  za lepljenje slikc, saj ni tako težko user posted image

Kaj je zdaj jutri s kofetom v Ljubljani???!!!! Moram vedet, sicer se bom zmenila za kofe in čvek drugje user posted image

Pri nas je bila tudi super noč, Matic je zaspal po kopanju in dojenju ob 22.30 in spal do 4., druga runda pa po tem do 8. Pa še Manca je spala do 7.45, je včerajšnja grožnja očitno zalegla user posted image , tako da smo bili kar malo pozni za k varuški, ampak ni bilo silo.

Vreme je prav žalostno po teh lepih sončnih dnevih, pa še piha, tako da ne vem, koliko bomo kaj danes zunaj...

< Sporočilo je popravil mml -- 27.2.2008 11:44:44 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
27.2.2008 12:15:56   
lutiropan
No, se še tukaj javim po dolgem času. Bolj spremljam poste na "Hvala vsem" in držimo pestke za Jonasa in Nalin.Medve sva danes iz prve posvetovalnice. Imajo v Kranju tako gužvo, da sva imele šele danes .Imamo 4540 g in smo veliki 55,5 cm. Teža ob odpustu iz por. je bila 3100.
Drugače krčkov nimamo, jem vse po malem, ogromno sva zunaj, ...
Imejte se lepo , uživajte z vašimi sončki, da bodo zdravi.
Še naprej pa seveda držimo pesti za Jonasa in Matica.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
27.2.2008 12:19:02   
nana35
Lunca,hvala,bom poskusila z večjo pleničko ponoči.Tudi danes je bil moker.

sani,bomo stiskale pesti še en dan!

aurora,pa te granule res pomagajo?kako pri tebi?

katee,vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image

sunny m.,klepetka(tvoj zetko,jauser posted image ),ursalara,mml,hvala za čestitke,pravi Klemen!

olivia maria,vse naj...za 1.mesec!

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
27.2.2008 12:21:05   
nussy
Pozdravljene punce!

No, končno se vam tudi jaz pridružujem pri čveku. Računalnika nimam pri sebi, tko da moram dol hodit, ampak zdej se bom že potrudila za to.

Najprej še vsem mamicam, ki jim nisem čestitala, čestitam za nazaj, pa sej pravijo bolje pozno kot nikoli.user posted image
Potem pa še želim veliko sreče in vse naj Nalin in Jonasu ter Piškimiški in
Maticu. Nisem vse brala za nazaj, tako da ne vem vsega, upam pa, da bo vse kmalu OK.user posted image

Midve sva v redu, naša bejba je ponoči pridna in kar dobro spi, vmes se enkrat podojiva, čez dan je pa več ali manj budna in spi le v naročju.user posted image  Pa še podnevi je kar nekje na uro in pol. Tko da je kar pestro, če hočem kaj nardit po stanovanju. Okrog ravno ne moreva hodit (trgovine), ker ni pridna v vozičku. Greva samo na sprehod, pa najprej joka, ko pa zaspi, je vsaj nekaj časa v redu. Mal jo zvija čez dan, v glavnem preden se pokaka, kr traja, pol je pa v redu. V glavnem, bomo že preživeli, sej bo kmal zrasla. Kmal bom še kšno slikico dala v album, da vidite našo temnolasko.

No, lepo se imejte, obljubim, da bom pa zdej redno z vami.

Pa-pa user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
27.2.2008 12:38:24   
katee
Hvala vsem za čestitke!

mml: kar se mene tiče, se lahko dobimo na user posted image . Samo v primeru hudega dežja, midva ne bi prišla.

Zdaj me pa dragi pelje  na kosilo  user posted image

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
27.2.2008 12:44:29   
Lusa
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

karatina-midve sve pa čisto na istem s ščitnico.Koliko pa imaš vrednost TSH-ja.Jaz imam 0,09 in moram samo dozo eytiroxa zmanjšat iz 100micro na 75 micro.Upam ,da nama uspe.

H komu pa hodiš za ščitnico. Jaz sem pri dr. Vebletu na Lauričevi v Mb.
Imaš ti tudi takšne valonege user posted image ? Mene bo moj user posted image  počasi nekam poslal, ker sem v trenutku tako sitna in slabe volje, da se mi vsi raje kar umaknejo. Si pa enostavno ne morem pomagat, ko imam ˝napad˝ user posted image .

Ja jaz sem na istem s to mojo ljubo ščitnico.Jaz pa sem šla prvič v lj k Bedernjakovi ,ker sem ajšo imela ves čas tam.Zdaj pa mi samo moja osebna zdravnica korigira to zdravljenje in nam kar gre.Če pa bo kakšno hudo poslabšanje pa izlet v ljuser posted image .K Vebletu pa hodi moja mama.

zofija-jaz samo pri svoji osebni opravim pregled.Zdaj moram prit spet čez 2meseca ,bove prekontrolirale tsh.

klepetka-user posted image za slikco in dve lepotički.

katee-user posted image za RD

mml-mnjami kakšne lušte si mi nardila.Zadnje čase mi tako sladko prija..

mala pikica-kaj za jutri ne velja?Jaz pa sem se že veselila.Pa drugič.

nussy-lepo ,da si se končno oglasila ,smo bile že v skrbeh zate.

Tako ,pa sem tudi jaz od ginekologa.Vse je ok.Teža še je samo +1.Zaščite mi ni ravno priporočal ,ker imam slabše jetrne teste ,mirene in ostalo ,pa si nočem vstavljat.Tako ,da bomo šli na pazi varianto.
Mi smo pa skoraj vsako noč zasračkani do vratu.Mi že gre fino na user posted image .Pa je lahko plenička nemška ,avstrijska ,poljska figo mar je dašini riti.Drugače pa sta danes obe spale super.Da bi vsako noč bilo tako.Zdaj pa greve na sprehod.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
27.2.2008 13:15:06   
Sunny Morning
klepetka user posted image za limanje slikic. Saj sploh ni tako komplicirano, samo probat je treba. So pa lušne tvoje "piške". Starejša ti je zelo podoba.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Dolenjke ,če bi bila bližje doma ,b ise vam z Lano prištulile zraven na kavici ,ker sva tud ene sorte dolenjki midveuser posted image .Sicer pa imam isto razdaljo do NM kot da Ljubljane ,tako da enka t poleti se bova z Lano pripeljali do vas ,da se spoznamo še z ostalimi.S sunymorning  se pa itak že poznava ,kajne  sunyuser posted image

Mislim, da nas bo poleti vseh povsod dovolj. Se bomo samo prevažale po user posted image . Mogoče tudi midve z Nejo uletiva, recimo do Kočevja, na sladoled k Medotu.user posted image  Vidiš kako poznam tvoj konec.user posted image

Midve sva pa odpovedali sprehod, ker tako piha, da ne bom riskirala. Tudi, če se Neja ne prehladi, se lahko pa jaz, pa spet ni najbolje. Drugače je pa tako lep sonček, da mi je prav hudo. Še dobro, da imamo tako velika okna in je ful svetlo, drugače bi se mi kar zmešalo.

katee a ti daš v vlažilec zraka navadno vodo iz pipe ali uporabljaš destilirano? Smo danes dobili tak vlažilec kot je vaš.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
27.2.2008 13:35:47   
mala pikica
katee vse najboljše!!!

Klemen tudi tebi vse najboljše ob 2.majhnem rojstnem dnevu!!!

lusa kar nekaj nas je bilo za kavico v lepem vremenu. Sicer pa bi jaz prišla tudi drugače. Je pa res, da tudi za naslednji teden ravni ni najlepše reme napovedano. Po nazadnje še vseeno jutri lepše. Kaj jaz vem... Da ne bom jaz kaj kriva. Lahko se še vedno zmenimo za jutri. Dajte druge povedat, kako in kaj.

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 27.2.2008 13:41:39 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1837
27.2.2008 14:10:01   
Lusa
mala pikica-kaj pa jaz vem ,naj še ostale povedo za jutri.Jaz menim ,da bo jutri podoben dan kot danes.Saj je samo par kapljic napovedanih za jutri kot za danes.Po moje bo drug teden še slabše .Bomo videle ,če bo še katera zainterisirana.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
27.2.2008 14:16:28   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa

mala pikica-kaj pa jaz vem ,naj še ostale povedo za jutri.Jaz menim ,da bo jutri podoben dan kot danes.Saj je samo par kapljic napovedanih za jutri kot za danes.Po moje bo drug teden še slabše .Bomo videle ,če bo še katera zainterisirana.

Meni  odgovarja, bo drugi teden res zgleda slabše. Torej še druge mariborčanke in okoličanke povejte, kaj mislite. Nekaj telefonskih jaz imam, tako da se lahko tudi slišimo s tistimi, ki jih danes ne bo na RR user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
27.2.2008 14:30:37   
mml
katee in ostale potencialne kofetkarice... vreme jutri bo takšno user posted image , za naslednji teden pa napovedujejo ohladitve in padavine...tako da povejte kako in kaj, meni je čisto vseeno, če vam bolj odgovarja naslednji teden, je meni tudi OK, vsak dan razen torka, ko ima Matic pregled pri P

piškamiška in Matic tudi danes misliva na vaju in drživa pesti, da bosta čisto kmalu doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 1840
27.2.2008 15:37:29   
nana35
nussy,pozdravljena po dolgem času!!

lusa,bravo za tvoje kg in posračkano ritko!!user posted image Jaz še jih imam +4,ampak za moje pojme +9 ker sem se preden sem zanosila že zredila za 5 kg.Ampak še nisem začela hujšati,kaj šele bo ko bom!!user posted image

mala pikica,Klemen se tudi tebi zahvaljuje za čestitke!!user posted image Zdaj praznuje,na sprehodu z babico in obiskom!Jaz pa namesto za štedilnikom praznujem za računalnikom.user posted image
Mene jutri ne more biti zraven na kavici,sem že povedala,da me čaka izpit,glava pa je prazna...še vedno...

Lepo se imejte,še pridem danes.

:))

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
   [Brisano sporočilo]
27.2.2008 16:10:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nana35)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
27.2.2008 17:47:06   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Malo čez 11 uro sem skozi okno videla očeta malega matica. Z piškomiško sta stala ob sinku. Skozi okno sem mu pokazala da stiskam pesti, za čas ko bo operacija. Upam da gre tudi temu malemu borcu bolje inda operacija poteka kot po knjigah.

Še vedno stiskamo pesti in želimo malemu Maticu vse najboljše. Enako velja tudi za Jonasa.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
27.2.2008 18:02:16   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

katee a ti daš v vlažilec zraka navadno vodo iz pipe ali uporabljaš destilirano? Smo danes dobili tak vlažilec kot je vaš.user posted image

user posted image  za vlažilec! Jaz dam kar navadno vodo iz pipe.

Neposredna povezava do sporočila: 1844
27.2.2008 18:05:20   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

katee in ostale potencialne kofetkarice... vreme jutri bo takšno user posted image , za naslednji teden pa napovedujejo ohladitve in padavine...tako da povejte kako in kaj, meni je čisto vseeno, če vam bolj odgovarja naslednji teden, je meni tudi OK, vsak dan razen torka, ko ima Matic pregled pri P

Jaz sem potem za jutri!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
27.2.2008 18:36:46   
zofija nr.2
živjo,

nisem še zasledila, da bi januarčice 2008 razpravljale o HANDLINGu, zato vas bom vprašala: a je že katera bila na razvojni terapiji oz. fizioterapiji? imate morda kakšen link (še kaj drugega poleg http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050516.htm) o handlingu, ali pa poznate kakšno literaturo?
moj user posted image  ima premočen tonus, steguje nogice in daje glavo nazaj, pa poskušamo to ukinit, in danes sva bila v ta namen pri fizioterpevtki. malo mi je bolj jasno, kako naj ga previjam in obračam in nosim, ampak bi mi prav prišlo še kaj dodatne literature. pa ne najdem.
je pa revež čisto hin po tej vadbi, spi že 3 ure 15 min....

pa še to: a katera daje občasno user posted image  spat na trebušček? jon je tako najsrečnejši, zaspi kot top sam, brez uspavanja. baje se tako počuti varnega, in meni se zdi, da če je tako naj pač enkrat na dan po par ur odspi na bušiju. pa s stališča fizioterapevkte to ni ok.... kakšna mnenja in izkušnje?

< Sporočilo je popravil zofija nr.2 -- 27.2.2008 18:37:14 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
27.2.2008 18:43:38   
martinca
pozdravljene!
katee user posted image
Klemen vse najboljše za 2.mesec! user posted image
OLIVIA MARIA vse najboljše za 1.mesec!
mala pikica, pošlji mi sms če se dobimo juter.ura mi je pa vseeno kaka bo. jaz tak al tak grem v mb pa mi ne bo problem se še na kaki kavi ustavit. bom pa še mela bodočo svakinjo poleg.

Neposredna povezava do sporočila: 1847
27.2.2008 18:58:16   
limma
mala pikica - HVALA za podrobna navodila, res si prijazna user posted image Bom poskusila pilepiti kakšno slikico v kratkem, zdaj mi Neža spi na rokah, pa ne morem... Danes sem naredila par lepih fotk, ko je bila v ležalniku in se igrala z zajčkom user posted image V album mi je pa user posted image dal fotke user posted image
Jaz nekaj zelenjave že zdaj pojem, v juhi, kot prikuho, malo solate, rahlo okisane z jabolčnim kisom, rdeče pese, ki jo prej splaknem, da ni prekisla. Bučno olje sem po tvojem priporočilu ukinila. Od sadja jem samo kompot, banane in namočene suhe slive. Skoraj ne jem mesa, pa moram narediti nekaj za železo.

aurora - hvala. Če do 10.3. ne bo bolje, bom naročila te granule.

klepetka - zelo lepa slikica user posted image . super, da ti je uspelo user posted image

katee- vse najboljše! user posted image user posted image user posted image tudi zate!
mml, kje si dobila takšno tortico? Jaz bi tuuudiii, imam polna usta sline user posted image

Neža se je tako čudno obrnila, da ima glavo "v mojem trebuhu" in z rokicami si pri strani zakriva oči, ker ji je svetlo user posted image .. to ima po meni user posted image in zdaj nekaj gode. Mojega user posted image nikoli ni doma, da bi takšne stvari posnel...

Nana, Klemen je pa že velik fant, vse najboljše!! user posted image Prav tako tudi Olivii Mariji.

Zdaj je operacija že za Maticem, upam, da jo je uspešno prestal. Sem stiskala pesti že za včeraj user posted image user posted image

Mi smo pa spali od polnoči do 4h (prej v dveh urah trikrat jedli), pol ure jedli, pol ure nekaj godli, potem se je pa čisto zbudila in se je začel jok.. sva šli kar v dnevno, da se je vsaj dragi naspal.. sem se pa dopoldan, po dojenju, z njo zaspala za1 uro.. je imela ziziko ves čas v ustih user posted image

Zdaj bo pa počasi lačna, pa jaz sem tudi.. imam nenormalen apetit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1848
27.2.2008 19:06:44   
mala pikica
Jaz sem tudi danes mislila na Matica. Upam, da je operacija že za njimi in da je z Maticem vse vredu user posted image user posted image user posted image Mogoče bo sani kaj sporočila.
Punce ste videle, Jonasu se stanje izboljšuje user posted image user posted image user posted image

lusa in martinca zdaj smo tri za jutri dogovorjene. Sem za to, da se kar dobimo, pa četudi bomo same. Kaj pravita?
Bom pa poklicala še koalo, muziko in urssyy. Od obrigit pa nimam telefona, žal. Upam, da bo nas prišla kaj prebrat. Pa karatino še lahko pokličem. Bom sporočila, če še katera pride. Maritnca ti javim uro, bom videla, kako bo lusa lahko prišla.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
27.2.2008 19:52:44   
katee
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?