nana35
|
Držim pesti za Matica!! mala pikica sem mislila,da na RR. Klemen je bil zunaj z dedijem,jaz pa v trgovino,umivat lase,...potem sem ostala jaz z njim zunaj,potem je papal,podiral kupčka in spet ven,zdaj pa uživa na balkonu in spančka spet.Jaz pa na RR in kuhanje.Sem se znašla,če hočem imeti čas zase,ga dam lepo na blakon,pa spančka. Bravo jaz.Razen če bo slabo vreme...potem pa ne bo šlo. obrigit,tudi Klemen ni navdušen če je voziček pri miru,sem bila včeraj na s prijateljico in je j+kar hitro ugotovil,da se ne premika.Sva na silo spili in šli naprej. Gašper (še 1x,da ne bo zamere),Matic in Nejc vse najboljše!! Klepetka,tukaj pa od mene voščilo-Domen vse najboljše !! Pa hvala za !Ja,mleko občina da 6 mesecev!!(odgovor namesto Karatine). Sunny m.,tudi jaz ugotavljam,da so vse stvari za otroke najdražje ravno v trgovinah za otroke. Alfabeta,tvojemu starejšemu " " tudi vse najboljše!! Triš za frizuro! Karatina,upam,da bo po novi terapiji tvoje počutje 100x boljše in da vse porihtaš,kot je treba! aurora,hvala za tel.številko,škoda,da jih ni,ker bi jih naročila že danes.Ampak imamo druga sredstva,ki nam blažijo krče,pa nekako bo.Čez dan nekako gre,zvečer pa je joj in včasih tudi zjutraj. urssyy,upam,da nama obema uspe priti na !!Klemen ima tudi umazane nohtke,sem ugotovila da od oblačil,ki so temnejše barve.Jaz mu nohtke enostavno postrižem.Vsak pameten človek ve,da to ni od slabe higiene, ampak je res od tekstila.Naredi kot jaz pa bo! mml,hvala za nasvet glede bodija na preklop.Le,da jih nimam toliko,da se mi kdaj spet ne bo zgodilo,da bom mogla vleči kakeca čez glavo! Lepo se imejte v lepem vremenu povozičkajte svoje kraje in bodite pridne!!Jaz pa za štedilnik !!