nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara Nana ne ne mi smo danes sonček obdržali še tukaj na našem koncu pride v petek k vam! Pa čestitke za ! Ja potem pa ne vem od kod je prišlo sonce tudi k nam.Imeli smo namreč kar sončno vreme in zelo toplo. Tudi Klemen ima na vratu zadaj rdeče flekce,če je to štorkljin ugriz,ne vem,ampak če se tako imenuje...potem tudi prav,ga je kar fajn vgriznila.Upam,da ko bodo laski, da se to ne bo kaj prida videlo. Meni se je majčkeno videlo,če sem imela seveda lase spete. Podiranje kupčka-tudi mi smo še vedno vztrajni,se bojimo bolečih prdcev. Ja,mala pikica,čestitam za novo frizuro,joj,sem tepka,pa sem pozabila... Rolanje...mi ni ravno,me tako podplati začnejo boleti,da je joj,pa ne vem ali jih ne zaprem dobro??Tudi Klemen že spi od 8h zvečer,danes ga je prej vzelo,je bil veliko na zraku.Hvala za slikice-tokrat sem jih lahko prenesla. katee,vidiš kako pridno kužiko imaš?? Glede plenic Lionstar-kot sem včeraj napisala,da je bil Klemen ven in ven posračkan in včeraj polulan skozi vse kar je imel oblečeno in še po lupinici,da sem jo morala sleči in oprati-za to so krive te K...plenice.Sem jih dobila in jih ne bom več uporabljala,ostal mi je skoraj cel veliki paket.Ne bi ti jih priporočala. Nimajo mrežice,so res brezvezne.Kot pravi pregovor,kdor poceni kupi (pa niti ni tako poceni) kupi dvakrat.Moje mnenje??Raje dam več denarja in je v hlačah mir,če kam grem.(imam pa št.3) Sem zdaj gledala Trenja,tema-Big brother.A je še katera to gledala?Ursalara,ti?? ljubljana,kakšne pogoje pa potem moraš izpolnjevati da je otrok sprejet v vrtec? ursalara,tudi tebi čestitke za kratko frizuro. Vedno sem se spraševala,zakaj se ženske postrižejo na kratko,ko dobijo otroka???Nazadnje pa sem jaz tukaj tudi živ dokaz,10 let sem imela vedno dolge lase,danes pa so bolj ali manj kratki.Razlogi-že pri dojenju ponoči sem bila vsa nervozna,ker so mi lezli na obraz,izpadanje las in to,da se znajdejo še na Klemnovi ritki ko ga namažem s kremico in to,da nisem imela volje za frizuro,kot pravi mala pikica,lasje so bili večno le speti v čop.Zdaj sem pa prisiljena,da nekaj z njimi naredim ali pač izgledam kot... martinca,čestitke za nakup,res je,da letos mora biti še posebno lepo.Jaz sem sosedom predlani zaradi poroke obnovila vrtnega palčka(so me prosili),da je bilo vse lepo ,eni so pač hecni. Če je Uroš ob pogledu na obleko in tebe dobil solzne oči,se sprašujem,kaj bo na poroki?? Pa glej da do avgusta ne boš preveč shujšala in boš mogla izbrati drugo obleko. karatina,mogoče pa si pozabila potrditi moj profil spodaj(avatar)?Ne vem,le ugibam. Jaz tudi grem pod tuš pa pred TV...potem pa šele spat.Lahko noč.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 24.4.2008 22:02:28 >