karatina
|
Lep pozdrav vsem. Končno imam malo časa za RR, pa me tehnika jezi . Sem želela zamenjati avatar, pa mi ne gre... Slikico pomanjšam, naložim, mi celo javi, da je datoteka uspešno prenešena, ampak kam Avatar je še vedno isti . Pa naredim vse isto kot pri prejšnjem. SOS! Karin se zahvaljuje za čestitke ob 4ih mesecih. Kako so minili... Je že tako glasna s svojim vriskanjem in pogovarjanjem, da jo je pravo veselje poslušat. Ko ji rata kaki čuden zvok, pa pogleda z velikimi očmi in se smeji kot počena uš. Igralni center je zdaj ful in, sploh odkar se mi obrača na bok, se ji zdi dobro, ko ne ostane tako kot jo položim. So noge, rita in glava nonstop v luftu . Najbolj sem vesela, ko telovadi po hranjenju, da ji vse gor meče. Zadnja dva dni je še pogruntala, da je ograjica na kinderpetu ful uporabna... se obrne na bok, pol mi pa ˝pleza˝ po stranici, dokler se popreko ne obrne in naleti na oviro - obrobo posteljice. Pol pa mamo pokliče na pomoč. Bi prilimala slikico, kot jih ve, pa sem špricala, ko ste to jemale, nazaj mi pa ni za listat. Nohtke na nogicah sva do zdaj rezali le na palčkih (desni več ne vrašča ), pri ostalih še nimava kaj. Me pa zanima, če se tudi kateri drugi dogaja, da se zelo poti v nogice. So hlačke ali pa zokenčki (kaj pač ima gor) parkrat dnevno mokri, da jo moram preoblečt. Tudi ko se previjava, ji do sugega obrišem, pol pa še malo brcava in telovativa, pa ima spet potne kljub temu da so gole . Ste govorile o znamenjih; mi imamo tudi eno rdečo pikico na blazinici prstka. Sem prvič videla po parih dneh in sem mislila, da sem ji jaz kaj poškodovala, pa je verjetno že od vsega začetka tam. Pa še pogledane slikice: Januarčki so pravi srčki, vsak dan lepši in Martinca, res boš lepa nevesta.
|