Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 13:32:03
|
|
|
|
sani1
|
Sem pogledala slike Miha in Žan sta prava frajerja. Moja pupa ima iste rjave hlače ampak so ji še malo prevelike. Smo jih dobili... nalin- ja ti centri so super. Je pa ta res dober. Mi imamo sicer to firmo ampak je drugačen oz. je takšen kot ga ima večina nas. Se mi pa zdi super zato, ker lahko tudi druge igrače gor obesiš. Moja pupa ima eno čebelico, ki ji je najbolj všeč že od prvega dneva in tudi tista je tako narejena, da jo lahko obesiš...
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 13:38:38
|
|
|
|
martinca
|
nalin, ja zdaj , ko sva mu mleko menjla je dosti boljše. mi ravno prej ob 12 na eks pojdel 160 ml. enkrat poje malo več drugič malo manj. imava danes 14 dni kontrolno tehtanje, pa če bo tako pridno jedel bomo verjetno pridobili kaj grmčkov gor. glede slik pa ne razumem kak misliš. mogoče zaradi tega ker imam malo blond pramene
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 13:47:12
|
|
|
|
ursalara
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lusa Vaney-to ravno ne drži ,da ne bi smeli k drugemu župniku.Očitno sta ta dva župnika precej povezana ali pa se ta drug župnik boji vašega .Ker mi smo hoteli tud imeti krst v drugi občini ,kjer je pokopana Ajša ,pa nama je lepo razložil ,da bi bilo fajn ,da bi Dašo krstili v naši občini ,ker bo tam obiskovala verouk(če bo) ,če pa res ne želimo ,pa naj kar pridemo k njemu.Vsak se sam odloči kje bo krsstil otroka in tu ni "ZAKONA".Mogla sem se izkašljat. Se strinjam! IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ RABIM POMOČ kaj naj kupim Žanu igralni center ali gugalni stolček z igralnim lokom Jaz imam oboje in zaenkrat bolj uziva v gugalniku igralni center jo se ne zanima tok se igra in se zamoti samo bo prisel na svoj racun malo kasneje se mi zdi da je oboje dobro imeti!! IZVIRNO SPOROČILO: sani1 piba- ne primerjaj svoji deklici, ker je to najslabše. In če boš že zdej to počela boš kasneje ko bo Klara velika podzavestno kdaj tudi to naglas izrekla in se bo Klara počutila grozno. Verjemi- govorim iz izkušenj... Vse bo dosegla, še prehitela jo bo. In zavedaj se, da je vsak človek zase svet.. Boljse povedano ze ne bi moglo bit se popolnoma strinjam z tvojim komenatrjem! Nussy prejle sem ti pozabila nekaj napisati ne sekiraj se za avto pleh je pleh se da popraviti samo da je z vami vse ok pa je to to!
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 13:48:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 13:51:04
|
|
|
|
NadjaB
|
Hojla, se spet oglašam. Prebiram vas dokaj redno, da bi pa pisala, pa ni časa. Bom se poboljšala. No,da povem,da smo bili prejšnji teden na UZ kolkov in so 1A. Nasl.teden pa dobi moj malček pikico- cepljenje..Ufff,...me je strah!!! Lepo se imejte. B.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 13:53:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 13:53:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:01:36
|
|
|
|
TRIŠ
|
HVALA,HVALA IN ŠE ENKRAT HVALA.Gremo kupit igralni center.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:02:40
|
|
|
|
sani1
|
nalin- imaš super igralni center. Sej ko kupuješ se niti ne moreš odločit. Bi pa jaz tudi imela tistega okroglega z stoječimi igračami. Se mi zdi res super... Pa pri naslednjem otroku. Nikoli ne veš... ursalara- očitno imava iste izkušnje... No katera bo prišla na kavico???
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:03:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:04:13
|
|
|
|
sani1
|
TRIŠ- pol pa lahko kupiš tega ta okroglega, ki ga je dala nalin pod link. Se mi zdi super in boš najmodernejša. Pa boš lahko poročala kako se obnese pri tvojemu
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:05:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:06:06
|
|
|
|
sani1
|
nalin- tudi moja pupa še spi. Je tudi samo nekaj pojamrala. Je pa v gugalniku zaspala in sem jo pol nesla v posteljico. Sem mislila, da se bo zbudila pa se niti ni pritoževala...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:08:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:14:22
|
|
|
|
sani1
|
Moja je pa danes prvič zaspala v gugalniku. Ji očitno paše tako pol sede zaspat, ker jo še vedno po malem dajejo krči. Nalin to je bilo slučajno. Sej veš, da je potem ko se pohvališ drugič vse narobe...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:14:26
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: sani1 TRIŠ- pol pa lahko kupiš tega ta okroglega, ki ga je dala nalin pod link. Se mi zdi super in boš najmodernejša. Pa boš lahko poročala kako se obnese pri tvojemu Bi ga kupila samo je preveč dinarčkov
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:15:05
|
|
|
|
sani1
|
Bi šla malo ven pa se bojim, da me bo potem kje dež dobil, ko je tako čudno vreme...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:20:43
|
|
|
|
sani1
|
Ja Triš niti nisem pogledala koliko stane. Je pa sigurno zasoljena cena, ker tista stvar ko se na novo pojavi na tržišču je vedno najdražja... Samo če pa pogledaš koliko dobiš igrač zraven in malo preračunaš posamezne igrače pa ugotoviš, da se ti bolj splača center kupit... To govorim recimo za mojega takšnega kot ga ima dašabina. Ker sem jaz dobila nekaj igrač in tista čebelica recimo sama stane 10 eurov. Tu pa je kar nekaj igrač... No sem zafilozofirala. Sej vem, da veš kaj mislim...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:21:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:22:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:24:43
|
|
|
|
sani1
|
No evo pa se je vlilo. In ravno gledam eno babico kako teče proti bloku z vozičkom...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:25:37
|
|
|
|
sani1
|
Sem nesramna sej vem... Ne bom več...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 15.4.2008 14:31:19
|
|
|
|
sani1
|
No zdej grem pa štrikat...Eno pisano jopo sem že naredila. Morem iti samo še zadrgo kupit. Zdej grem pa drugo štrikat tako bolj za poleti. Iz svetlo vijoličnega bombaža... Ma sem hotla naredit album pa mi je kar nekaj zablokiralo. Pa je napisalo da se je čas iztekel pa neki. Nisem jaz računalniški tip... Sem vam hotela pokazat na Manji tisto oblekco, ki sem jo zaštrikala. Pa ne bo nič. Nalin pošlji mi na ZS tvoj email pa ti pošljem sliko, da boš videla, da recimo še kar obvladam....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2008 14:31:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?