Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:21:47
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Aja, še nekaj sem pozabila vprašat: na koliko časa ve strerilizirate dude? Jaz jih ne steriliziram, samo sperem z vročo vodo
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:26:47
|
|
|
|
Lunca1
|
aja, pri nas je tudi nagravžno vreme.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:27:37
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: mml Pa še eno vprašanje...sedaj, ko so naši sončki že (oziroma se bližajo) tromesečniki - a so jim že kaj spremenila barva oči? Načeloma se barva oči ustali pr 6. mesecih, ampak pri 3 se lahko že nakazuje, kakšne oči bodo imeli... ...Matic ima zaenkrat še sivo-modre Tudi Žan Luka ima zaenkrat še sivo - modre. Glede kofetkanja sem pa jaz za. Se moramo zmeniti kdaj in kje. Sani je pa itak na vreme vezana, tako da bi bilo najbolje, da se zmenimo, ko bo lepo vreme. Saj drug teden bo kaj lepega vremena.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:29:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Mml jaz sem za srečanje. No naš ima zaenkrat tudi še sivo modre oči, bodo očitno po očku.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:30:44
|
|
|
|
Lunca1
|
Jaz sem tudi za lepo vreme, ker ravno ne uživam vlačit Luka po dežju, dobro edino v Cityja bi ga še mogoče lahko suhega privlekla, samo mora tudi nekako priti do avta doma.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:42:03
|
|
|
|
NadjaB
|
Babuške, ne me linčat. Nisem prišla na čvek in kofetek, ker sva z malim bila predčasno v bolnici in so naju kar vzeli na UZ kolkov. In pol naju je dedi kar odpeljal k babici, in se spravljam okna čistit. Naslednjič se definitivno vidimo. Sicer pa- 1x na mesec bi se pa lahko videvale. Poročajte, kako je bilo. cao
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 11:59:02
|
|
|
|
mml
|
Jaz sem tudi bolj za sončno varianto, da se lahko dobimo kje zunaj...tako da upam, da bo naslednji teden vreme kaj boljše...sicer pač CityPark
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:02:17
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee sunny: tvoja Neja je pa res pridna!!! Pa ti moraš izgledati kot rožica, imaš več kot preveč lepotnega spanca Saj ves čas podzavestno poslušam kaj dela, se bojim, da si ne kovterček dala na faco, da si ji ne bo zaletelo...lepotni spanec pa tak se moram malo sprostit...zdaj jo pa itak moram še obračat. Komaj čakam, da se bo lahko sama obrnila in da potem ne bo več drečkala. Ji bom jutri kar vrečo kupila, ker bo najbrž potem problem ali je pokrita ali ne.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:04:41
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: katee Aja, še nekaj sem pozabila vprašat: na koliko časa ve strerilizirate dude? Jaz jih steriliziram vsak drugi dan...ne me zdaj požrt, da ni treba.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:16:04
|
|
|
|
aurora6
|
Jst tud jst tud za kofeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hehe jst tud biti iz Ljubljane pa meni tud bi pasalo, da je sonček tko lohk zunaj sedimo.......to deževno vreme mene že počas spravlja v slabo voljo grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:16:26
|
|
|
|
klepetka
|
Lana ima zaenkat tud modre oči. steriliziranje dud;po novem nič več-bolj varno .Pa tud prej jih nisem nevem kolkrat ,ampak očitno še zmeraj preveč .Se pa spomnim da sem bila pr iMaruši pridna v nulo ,kar se tiče tega -skratka pretiravnaje na polni črti .Potem pri Domnu nič več tako zel o,zdaj jih pa itak samo zažgem in to je to .Aja ,zdaj mi ej potegnilo;RR-ja nisem imela takrat. lunca,tile zvončki so tud men iful všeč ,samo a ni to manjša verzija surfnij?Prezahtevno zame ,glede zalivanja kofetkanje ;drug teden se bom potrudila in se bova poskušali z Lano prištuliti na kofetek . suny,amapk Neja je pa res pridna .PA j i daš kaj posebnega za jesti al kaj? prvomajski prazniki;če bo tako kot ponavadi ,ko ima več dela,potem bomo bolj ko ne samevali doma.Tako da če se boste kaj med temi prazniki potepale po našem koncu ,lepo vabljene na kavico in piškotek. No,naš Domen je pa kot nov.Meni nič jasno-zjutraj za umret ,sam okar ni še oči obrnil ,zdaj pa ko da ni blo nič.No, pa naj tako tud ostane.
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:17:40
|
|
|
|
aurora6
|
Za Katee vem, da je skor moja soseda od kje ste pa ostale Ljubljančanke?
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:28:31
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora6 Za Katee vem, da je skor moja soseda od kje ste pa ostale Ljubljančanke? Jaz sem iz čisto drugega konca LJ, kot sta vidve s Katee...Hrušica/Bizovik IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: katee Aja, še nekaj sem pozabila vprašat: na koliko časa ve strerilizirate dude? Jaz jih steriliziram vsak drugi dan...ne me zdaj požrt, da ni treba. Če tebi paše in ti ni odveč...ti kar steriliziraj...ni vzroka da bi te napadale zaradi tega...vsak pač tako kot mu paše in misli, da je prav Jaz pa spet skeniram dialse s potovanj, Matic pridno spančka, vmes sem si pripravila kofe in sedaj se čudim, zakaj je tako čuden...pa sem ugotovila, da sem ga pozabila sladkat, ker sem hotela pohitet
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:47:17
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka suny,amapk Neja je pa res pridna .PA j i daš kaj posebnega za jesti al kaj? Ma sploh ne vem kaj se ji je zgodilo...se je kar sama tako odločila. Tudi pri hrani smo se ful poboljšal in zdaj jemo 5-6x na dan, trudim se da je to na vsake 3 ure, če je pa vmes "lačna" ji dam pa čaj. Upam, da ji bo nekaj od te pridnosti ostalo tudi za kasneje in da me recimo v puberteti ne bo pojedla. IZVIRNO SPOROČILO: klepetka No,naš Domen je pa kot nov.Meni nič jasno-zjutraj za umret ,sam okar ni še oči obrnil ,zdaj pa ko da ni blo nič.No, pa naj tako tud ostane. Samo, da je ok. Neja ima tudi še sivo-modre oči, pričakujemo, da bo imela rjave, ker smo večinoma vsi rjavi. Laske ima pa zdaj bolj svetlo rjave, midva sva oba oreng temna. Ste zadnjič komentirale odpadanje las...pri meni je za kakšni dve oreng lasulji. Med nosečnostjo mi res niso skoraj nič odpadali in to je trajalo do kakšnega tedna nazaj...zdaj je pa katastrofično...celo stanovanje polno las, ko si jih pa umivam pa itak 3x zaštopam bano ampak jih imam še veliko na zalogi.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:48:28
|
|
|
|
Lunca1
|
He he Mml a ti še ni zmanjkalo diasov. Aurora jaz nisem iz LJ, pridem pa z veseljem tja. Klepetka zate je pa res bolje, da ne tikaš dud.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 12:50:12
|
|
|
|
Lunca1
|
Meni tudi lasje ven letijo , sicer višek po moje še pride, samo so pa povsod, jih ima še Luka polno po sebi, potem jih pa dol pobiram, da si ne bi slučajno nesel v usta.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:00:04
|
|
|
|
mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 He he Mml a ti še ni zmanjkalo diasov. Ne še...sva veliko potovala, pred , tako da je materiala še dovolj na voljo...samo volje in čas je bolj malo
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:05:16
|
|
|
|
Sunny Morning
|
za mini rojstni dan: Lenart in Anže
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:07:50
|
|
|
|
Lunca1
|
Lenart in Anže vse naj naj.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:21:43
|
|
|
|
mml
|
LENART in ANŽE vse najboljše ob obmesečnici
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:34:27
|
|
|
|
katee
|
Zdaj sem pa čisto znorela Dobim odločbo od CSD za izplačilo za marec in vidim, da je 250 € manj izplačila kot februarja Zakaj???? Mi zna katera to razložit?
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:39:24
|
|
|
|
mml
|
katee nimam pojma, jaz sem dobila do centa enako kot prejšnji mesec...
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:49:00
|
|
|
|
Lunca1
|
jaz sem tudi dobila enako, pokliči jih
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 13:50:49
|
|
|
|
katee
|
saj sem jih že, pa nobenega ni več. Bom v pon.
|
|
RE: Sončki januarčic 2oo8 11.4.2008 14:07:09
|
|
|
|
katee
|
evo, zdaj sem pogruntala, kaj so naredili. Za bruto znesek so vzeli tisti znesek, ki je bil prejšnji mesec neto. In zato ta razlika. Mi pa ni jasno, kako so se lahko zmotili. Bom šla v ponedeljek kar osebno tja.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?