mml
|
Dan Očitno danes spet ne bo nič s sprehodom...po tem se pa čudim, zakaj Matic ni rad v vozičku...komaj se navadi sprehajanja, se že vreme poslabša urrssy super, da je z Vivien vse tako kot mora bit . Matic je tudi radovedne sorte in zato ne mara ležati v vozičku, ker nič ne vidi , tako da smo mu dvignili naklon na ene 10° in po tem je malo bolj zadovoljen klepetka Matic bo očitno precej po svoji sestrici, ki je zelo motorično hitra in spretna, kar po domače pomeni, da kar naprej poskakuje, se povsod splazi, z velikim veseljem pleza po takšnih in drugačnih lestvah in ni nikoli pri miru . Me kar skrbi, kakšen bo šele Matic, ko bo imel ves čas pred sabo takšen zgled, Manca je morala vse "sama pogruntat" štajerke se vidi, da so vremenarji vedeli, da se dobite na čveku in so za jutri napvedali skoraj "vesoljni potop". Uživajte in se lepo načvekajte vaney super, da sta se z včeraj malo pogovorila in spravila stvari proti pravi smeri hitra hrana pri nas ponavadi to pomeni testenine s tuno, varianta je pa tudi kakšna zelenjavna juha in šmorn (oziroma uradno carski praženec) rože meni še kar uspevajo orhideje, ker niso hudo zahteven in jih pač zalijemo vsakih 7 do 10 dni, pa še kakšna zelo trpežna roža, vse ostalo je pa obsojena na propad...je pa moj veliko usepšnejši pri teh opravilih in ima v službi v pisarni kar precej rož. Tja odseliva rože, ki so prevelike za naše stanovanje prvomajski prazniki mi bomo kar doma - no verjetno bomo šli malo naokrog po kakšnih obiskih lutiropan upam, da bo dan boljši kot se je začel nana ampak tebi pa v življenju res dogaja limma v eni knjigi o negi in vzgoji otrok je napisan zanimiv stavek enega pediatra, ki pravi, da si ni nikoli predstavljaj, kaj vse mame opazijo pri svojih otrocih . Tako da nikar ne skrbi, če si malo "panična", to pač pomeni, da veliko časa preživiš z Nežo in jo opazuješ alfabeta no upam, da se ti bodo tele migrenski glavoboli pojavljali čim redkeje in v čim blažji obliki ljubljančnake in okoličanke in vse tiste, ki se vam da prit v Ljubljano a se bomo me tudi zmenile za kakšen čvek in kofetkanje, da ne bodo samo Štajerke klepetale in občudovale naših sončkov ??? Pa še eno vprašanje...sedaj, ko so naši sončki že (oziroma se bližajo) tromesečniki - a so jim že kaj spremenila barva oči? Načeloma se barva oči ustali pr 6. mesecih, ampak pri 3 se lahko že nakazuje, kakšne oči bodo imeli... ...Matic ima zaenkrat še sivo-modre