nana35
|
Klepetka super za Lanine mere !O hvala za lepe besede Klepetka. Tudi jaz bi te rada spoznala,sem si to že mislila. Poročila pa sem se tudi že davnega leta 93,pa imamo tudi samo videokasete pa navadne slike.Kazala pa jih raje ne bi,še zdaj se spomnim,kako se hecno vidi,ko sem rekla DA in sem tako pogoltnila,da me je kar sram.Ja pa ločila sem se tudi kmalu,od tega pa nimam slik,samo nekaj na pol odrezanih,ko sem s škarjami štrcnila svojega bivšega moža stran od mene... Klemen spi kot top,sem ga šla pokukat.Joj,je lep!Saj veste mamice,kako poje Zoran Predin-vsakemu se rodi najlepši otrok...in še kako prav ima.Sem to že kdaj napisala???? Dašabina,Anita vse najboljše!!! Triš,joj,si bila lepa ko si se poročila,ne dvomim seveda,da drugače nisi.Pa lepega možička imaš,ni kaj,kaj šele otročke...Ja saj ni čudno,lepi starši in lepi otročki... Slike pa so zelo lepe,prav vidi se da si srečna. Hvala za lepe želje,sem srečna,najbolj pa zato ker imam mojega Klemna s prečudovitim atekom. katee,lepo da je Žan Luka tako dobro prestal pikeca. Pa za mere!! Limma,meni tudi lasje izpadajo,še dobro da imam tako goste,da se nič ne pozna.Midve pa sva itak stare dopisovalke,vedno si kaj napiševa,ne? Lunca,tudi ti si bila čudovita nevesta,sem pogledala tvoj album...lepe slike in zelo lepa poroka,pa tisti kombi,kot v filmu... lutiropan,nas je na poroki bilo 20 s kamermanom vred.Potem pa kosilo,večerja v gostilni in ples...potem pa so nas vrgli ven in smo šli v najbližji disko.Res. Poroka pa taka... sunny m.,a vidva ne bosta dala krstit?Meni je sicer vseeno,a midva bova dala,naj bo vsaj krščen,drugo pa ne.Kaj vem,mogoče mu vsaj to kdaj prav pride,meni je,ko so me prosili,da sem postala krstna botra.Sicer nisem hodila k verouku,a krščena sem morala biti za to priložnost.No,kdaj pa bo Klemen krščen,pa se ne ve,se še nisva nič dogovarjala. mala pikica,kaj pa misliš,da te Gašper ne mara,seveda te mara,pa še kako,ti si zanj edina čudovita oseba v njegovem kratkem življenju,nikar ne misli tako! Se le upira,nič druga.Če drugače ne bo šlo,si boš še zmeraj lahko načrpala,ko imaš toliko mleka.V mojih zizikah je pa suša,kaj pa naj jaz rečem? Ah,sem vas končno prebrala,le upam lahko,da mi bo zdaj vse skupaj poslalo...