klepetka
|
jutro samo an hitrco ,podatki za malo pikico včeraj uspešno prestali cepljenje ;Lana mal0 zajokala z zamuddo.REakcije ni bilo niobene ,no razen da prav lep ospi že od včeraj od 20 in z dvemi hranjenji vmes ,kar je super ,glede na dogajanje ponoči zadnjih 14 dni. Tako da mala pikica ,pri nas je ponavadi z izjemo danes tudi tako živahno pononoči kot pri vas danes.RAvno zaradi moje nenaspanosti sem šla jaz včeraj spat že ob 21 uri.Pa saj bo bolje ,kajne .Glavno da so pikci zdravi. Velika je 62cm,(prejšnji teden pa so jo na Pek zmerili 64cm ) težka je 6200g ,tak oda je v zadnjem tednu pridobila 350g,prej pa v 3 tendnih 300g.Je rekla P da imamo flaše lahko še pospravljene . SEm pa napako jaz prej delala ,ko sem jo podojila samo na eni starni ,pa je bilo očitno premalo.Zdajpa jo striktno na obeh in evo ,rezultat.Še dobro da sem poslušala prejšnji teden nekatere tukaj in samo dojila. Jo pa posledično bolj napenja ,ker več zraka poje in potem več prdi in se napenja. mala pikica ,a lahko tud jaz vidim vajino hiško? nana ,si pa faca veš .Mi deluješ ena taka pozitivna oseba ;bi te rada res enkart v živo spoznala,veš Tole glede poroke.Takrat ko sva se midva poročila(daljnega leta 86) ,še ni bilo oz.vsaj v našem koncu ne digitalnih fot.in bile so samo videokasete ,tako da ne morem dati kakšne slike gor.Sicer pa bi bila za današnje čase kičasta nevesta ,takrat sem bila pa prav fejst,oz.čist po takratni modi triš ,zelo lepa zgodba,-hpčeš nočeš te gane . .Sem si hotela tvoje albume ogledat ,pa so zaklenjeni ursalara ,super ste .In tako lepo urejeni albumi .Vse pohvale.Kdaj sede kaj dobiva na kofetu? lunca ,upam da je bila tale vročina res samo prehodna,in dase ni samo potuhnila. za Pino tinča ,ne sekiraj se res za vse okol.Mi bomo pa tud imel krst v ožjem krogu,pa nas bo vseeno 30.Ima moj še 3 brate in sestro in vsi družine ,pa potem pa še moji ,pa nanese. Na poroki smo imeli pa 120 ljudi in je bilo super.Ker pri nas je za ohceti tako ,da povabiš ali vse ali nobenega .In pol sva kar vse ,tako kot vsi v naši žlahti. ljubljana ,super ste.Samo še 3 fantje manjkajo v familji ,pa boš čisto prava sneguljčica med palčki lutriopan , za nov avto.Pa srečno vožnjo.In res so face tile naši otroci ,ja obrighit, za odločitev za še nega princa ali princesko Danes pa upam da mi bo uspelo še kakšno okno omiti ,če ne bo dežja,ker za veliko noč nisem vse utegnila .Imamo na hiši 31 oken ,in zdajlle z majhnim otrokom mi ni ratalo.Po navadi je za veliko noč vse tipi topi ,letos pa mi ni znesl tole s čiščenjem. Aja ,pa zračim še vedno ko nora ,ker še zmeraj mal osmrdi po plastiki.Ampak je že mnogo bolje. še nekaj vem da bi mogla napisat ,pa se ne spomnim ;že lep čas zdajle študiram kaj.No ,pa saj se spomnim in napišem. lep dan