|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
23.2.2008 0:13:11   
_ancica_
ja sej na te simptome se ni za zanasat. Jaz jih imam vsak mesec polno, pa se mi na koncu vedno user posted image prikaze. Upam, da ti je uspelo, da bomo lahko spet roza zacele uporabljat...je je res ogromno na zalogi user posted image

drugace pa se mi zdi da sva sami tukaj...je pa res ze pozno v sloveniji, tako da niic cudnega user posted image

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
23.2.2008 5:29:27   
spps
dobro jutro ćvekeuser posted image user posted image user posted image
sem danes naredla test ,da vas ne pustim na cediluuser posted image user posted image user posted image rezultat pa je tak kot sem pričakovala.en veeelik -.
punce moje,mejte seuser posted image user posted image user posted image user posted image lep dopoldan vam želim,jaz pa pičim v službo.
se tipkamo!!!

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
23.2.2008 9:06:29   
tasa.m
Eno user posted image  za dobro jutro.

FREHA; čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RENY19; mene tudi glava boli, in user posted image  že od 20. nepričakujem, mogoče je pa to kakšen znak (ker me zelo redko boli glava), upam user posted image .
SPPS; upam, da vseeno user posted image  ne dobiš, in da zagledaš user posted image user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a ti že veliko zamuja

Jaz sem pa user posted image  poslala po test, pa se mi je samo režal user posted image user posted image user posted image , upam da ga prinese.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
23.2.2008 11:24:11   
freha
hvala za čestitke user posted image  user posted image  user posted image
še eno user posted image za vse, ki še čakate na svoj user posted image
in user posted image  za nove nosečnice

ancica midva sva se bolj ali manj uspešno trudila pol leta

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
23.2.2008 11:33:41   
etna
Jaz sem tut ta teden naredila test in mi je pokazalo user posted image .
Z mojim sva čisto nora od veselja. Upam, da bo vse ok.
Nama je uspelo po skoraj pol leta.
Freha čestitkeuser posted image , ... točno vem kako nepozaben občutek je to...

Lepo se imejte

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
23.2.2008 13:06:43   
Pikica5
Freha in Etna čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo user posted image  in zdravo user posted image  user posted image

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
23.2.2008 14:10:53   
taly82
Freha in Etna čestitke tudi z moje strani user posted image user posted image

Želim vama mirno user posted image  in zdravega user posted image

Vsem, ki vas je obiskala user posted image  pa en topel user posted image

Jaz jo še vedno čakam, nekaj špikanja je bilo prisotno pred 4 dnevi, sem že mislila,  to je to, prihajauser posted image , zdaj pa se je začuda umirilo. Testa še nisem delala tako, da poročam.. kako se bo odvilouser posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
23.2.2008 14:34:49   
tany83
Pozdravljene...

Kako ste kaj???

freha in etna C E S T I T K E, mirnih user posted image , cim manj user posted image  in zdraveuser posted image ...

spps... joj no... zdaj pa res ne razumem... drzim pesti, da se user posted image  ne prikaze....
user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
23.2.2008 14:37:20   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Pozdravljene...

Kako ste kaj???

freha in etna C E S T I T K E, mirnih user posted image , cim manj user posted image  in zdraveuser posted image ...

spps... joj no... zdaj pa res ne razumem... drzim pesti, da se user posted image  ne prikaze....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  novim nosečkam.
ja tany.men tud ni nič jasnouser posted image user posted image nimam pojma zakaj sem tolk žejna,pol sem pa vsako uro na wcju.če bi me kaj bolelo bi še razumela,tako pa čisto nič...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
23.2.2008 14:42:04   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps
ja tany.men tud ni nič jasnouser posted image user posted image nimam pojma zakaj sem tolk žejna,pol sem pa vsako uro na wcju.če bi me kaj bolelo bi še razumela,tako pa čisto nič...

sam tebe pa res heca ta user posted image ... po moje bi blo dobro, da pocasi razmislis it na kak pregled... nevem... joj, mene bi tko mucilo..... user posted image  ni od nikjer in test negativen....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
23.2.2008 14:42:05   
Oaza
Alkestis, freha, etna- user posted image  user posted image  user posted image  Lepo nosečnost in zdrave bebice!!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
23.2.2008 14:44:08   
spps

sam tebe pa res heca ta user posted image ... po moje bi blo dobro, da pocasi razmislis it na kak pregled... nevem... joj, mene bi tko mucilo..... user posted image  ni od nikjer in test negativen....

bom verjetn v ponedeljek šla k osebni zdravnici,da me da v laboratorij,če je slučajno,do kakega vnetja prišlouser posted image
zgleda,da do konc februarja ne bom vedla pri čem se-bomo pa marca ponovili testuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
23.2.2008 15:00:38   
tany83
bom verjetn v ponedeljek šla k osebni zdravnici,da me da v laboratorij,če je slučajno,do kakega vnetja prišlouser posted image
zgleda,da do konc februarja ne bom vedla pri čem se-bomo pa marca ponovili testuser posted image user posted image user posted image

Upam, da je vse OK in, da ti pokaze user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
23.2.2008 15:05:51   
spps

Upam, da je vse OK in, da ti pokaze user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image

hvala!sej bi razumela,če bi bile prisotne kakšne bolečine al kaj,tak mi pa ni nič jaaassnnooouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
23.2.2008 15:23:05   
tany83
A te nic po jacnikih ne spika? prsa te nic ne bolijo? al kaj takega? nobenega znaka za user posted image  al pa za user posted image ????

no, to da si zejna in da veliko pijes vem... sam kaj druzga bolj zancilnega????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
23.2.2008 15:47:32   
_ancica_

dobro jutro ćvekeuser posted image user posted image user posted image
sem danes naredla test ,da vas ne pustim na cediluuser posted image user posted image user posted image rezultat pa je tak kot sem pričakovala.en veeelik -.
punce moje,mejte seuser posted image user posted image user posted image user posted image lep dopoldan vam želim,jaz pa pičim v službo.
se tipkamo!!!

ja kaj za user posted image je  zdaj to!?! user posted image najboljse da gres k zdravniku v ponedeljek...upam, da ti j eratalo, pa da se ni dovolj hormona, da bi ga test zaznal user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
23.2.2008 17:23:33   
spps

A te nic po jacnikih ne spika? prsa te nic ne bolijo? al kaj takega? nobenega znaka za user posted image  al pa za user posted image ????

no, to da si zejna in da veliko pijes vem... sam kaj druzga bolj zancilnega????

nobenega drugega znaka ni.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
23.2.2008 18:01:46   
srecna_zvezda
Pozdravljene cvekice!

Jaz se pa danes tako malo kasneje oglasam,sem bila precej slabe volje...user posted image  no sedaj je bolje. Zakaj? Celo dopoldne so se mi pojavljele bolecine spodaj-spikanje, in sem mislila da se bo vsak cas ulila user posted image ,no hvala bogu je se vedno ni nikjer pa tudi spikanje se je za celo popoldne poslovilo. Spps malo cudno je tole...mogoce si pa kasneje zanosila in zato ni ne user posted image  ne user posted image  se. Malo pa je res cudno da nobenih znakcov za eno teh dveh stvari nimas...user posted image  Pojdi v pon res G pa naj et pogleda potem pa se razveseli z lepo novicko!user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
23.2.2008 18:08:19   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: srecna_zvezda

Pozdravljene cvekice!

Jaz se pa danes tako malo kasneje oglasam,sem bila precej slabe volje...user posted image  no sedaj je bolje. Zakaj? Celo dopoldne so se mi pojavljele bolecine spodaj-spikanje, in sem mislila da se bo vsak cas ulila user posted image ,no hvala bogu je se vedno ni nikjer pa tudi spikanje se je za celo popoldne poslovilo. Spps malo cudno je tole...mogoce si pa kasneje zanosila in zato ni ne user posted image  ne user posted image  se. Malo pa je res cudno da nobenih znakcov za eno teh dveh stvari nimas...user posted image  Pojdi v pon res G pa naj et pogleda potem pa se razveseli z lepo novicko!user posted image

ovulacijo itak,da mam bolj pozno.tk ,da sama še nisem izključila možnosti zauser posted image ,ker sem je test tud pozno pokazaluser posted image (če bi primerjala datumsko s prvo user posted image ,bi mi test pokazal rezultat prvi teden v marcu).Znakov pri prvi nosečnosti tud nisem imela nobenih.
v ponedeljek bom pa šla osebni zdravnici naj me da v laboratorij.
sej druga je vse ok-edin ta pretirana žeja me mučiuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
23.2.2008 18:10:18   
srecna_zvezda
sej druga je vse ok-edin ta pretirana žeja me muči[/quote

user posted image user posted image user posted image  to pa je ze res malo cudno....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
23.2.2008 18:15:01   
spps
ja pa saj bi razumela,da bi kaj blo narobe-če bi imela kakšne bolečine,vendar jih ni.ne v ledvicah,jajčnikih nič.nerazumem pa žeje i n izostanek user posted image ,kakšna povezava?danes je 40-ti dan od zadnnjeuser posted image  ,+ 4 dni od najdaljšega cikla,ki je ponavadi 36dniuser posted image

bo žeuser posted image user posted image user posted image v glavnem,da nič ne boliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2371
23.2.2008 18:18:41   
srecna_zvezda

ja pa saj bi razumela,da bi kaj blo narobe-če bi imela kakšne bolečine,vendar jih ni.ne v ledvicah,jajčnikih nič.nerazumem pa žeje i n izostanek user posted image ,kakšna povezava?danes je 40-ti dan od zadnnjeuser posted image  ,+ 4 dni od najdaljšega cikla,ki je ponavadi 36dniuser posted image

bo žeuser posted image user posted image user posted image v glavnem,da nič ne boliuser posted image user posted image user posted image

Ma po moje bo vse v najlepsem redu, samo zgleda da bos mogla se en majckeno pocakat...user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
23.2.2008 18:24:00   
spps
kot,da mi kaj drugega preostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image sam tečno mi je žeeeeeeeeee.ker moram kar naprej pit in hodit na minususer posted image user posted image user posted image
če bi mela kako vnetje al pa kaj bi ziher občutlauser posted image -predvidevamlani oktobra sem imela vnetje jajčnika-takrat me je bolelo kouser posted image .študirala sem,da je možno,da imam notranjvročino,da mogoč me zarad tega žeja.
pa saj ni važnouser posted image user posted image user posted image user posted image v ponedeljek pokličem v zd in naj ugotovijo za kaj se greuser posted image user posted image user posted image
in kako si ti?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 2373
23.2.2008 18:26:16   
tany83
spps... a ti se zmer tle???? po moje si ti res user posted image , sam ti testek ne pkaze, ker ce bi mela user posted image  za dobit, bi mela kak pms??? ker se mi zdis mal premirna da bi pms biluser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
23.2.2008 18:28:59   
pikachu
punce jaz pa vam sporočam da se je moja user posted image danes pokazala v vsem svojem sijaju, pet dni prehitro tak da se poslavljam od vas. se zanekaj časa umikam od vas da se probam malo sprostit, mogoče bo pa tako ratalo. bom pa navijala za vse vas ki ste še v boju za ta mesec in tudi za tiste ki ste v marcu. rada vas mam user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image pikachuuser posted image

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?