|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
22.2.2008 16:13:19   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image user posted image user posted image ... joj... spps, ti pa rada mucis tvojega user posted image ... dobra si, jaz ne bi zdrzala....user posted image user posted image user posted image

nekak ga moram,da ve da je z manouser posted image user posted image user posted image

ja, sej to ze... sam jaz zarad sebe ne bi zdrzala.....user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
22.2.2008 16:16:14   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image ... joj... spps, ti pa rada mucis tvojega user posted image ... dobra si, jaz ne bi zdrzala....user posted image user posted image user posted image

nekak ga moram,da ve da je z manouser posted image user posted image user posted image

ja, sej to ze... sam jaz zarad sebe ne bi zdrzala.....user posted image user posted image user posted image

jaz sem že mal zj... od tega čakanja kaj bo-še bom pa kak dan zraven počakala,če že mora bit takouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
22.2.2008 17:39:51   
Alkestis
Punce, hvala za čestitke. Saj še kar ne morem verjet.

spps: dobra si, da lahko zdržiš. Jaz ne bi mogla. Sicer sem hotela počakat do nedelje, ampak mi ni uspelo. Verjamem pa, da boš tudi ti zagledala + user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
22.2.2008 17:55:15   
_ancica_
Alkestis....iskrene cestitke se od mene!!! user posted image user posted image user posted image   Zelim ti lepih 9 mesecev in zdravega user posted image

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
22.2.2008 17:59:12   
neyka7
Spet jaz tukajuser posted image .  Alkestis česititkeuser posted image , tiste ki je pa user posted image  obiskala pa user posted image user posted image . No punce danes sem bila na UZ in ni nič videlauser posted image , je rekla, da je možno, da sem zanosila zdej po 2.2., torej se šene more nič videt. Rekla je naj user posted image  kar čakam, pa napotnico za HSG mi je podaljšala. Uglavnem, prej k sem prišla dam sem na papirju vidla mal rjavega fleka. Pa v desnem jajčniku me je danes neki špikalo. Joj, mende ja ne misle pridet user posted image . V primeru če pride, grem naslednji teden na HSG in user posted image  naprej. Problem pa je, ko ta mesec nisem imela urejenega ciklusa. Zdej sem pa rekla, ko bo-bo. Enkrat bo že. Punce glavo pokonciuser posted image

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
22.2.2008 17:59:23   
_ancica_
ostalim ki vas je presenetila user posted image pa posiljam veliko user posted image user posted image user posted image in vam zelim roza marec!

*Misika*...drzim pesti, da tvoj izcedek ne pomeni prihoda user posted image temvec user posted image user posted image
EnaNobena...tudi zate mocno drzim pesti!!! user posted image

Za ostale ki se ne cakate februarja pa veliko user posted image user posted image user posted image za sreco!!!! DAJMO PUNCE!!!!!!!!!!!!!!!!! ROOOOZAAAA!!!!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
22.2.2008 17:59:44   
pikachu
čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa lepih user posted image in zdravegauser posted image .

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
22.2.2008 18:02:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Alkestis

Punce, hvala za čestitke. Saj še kar ne morem verjet.

spps: dobra si, da lahko zdržiš. Jaz ne bi mogla. Sicer sem hotela počakat do nedelje, ampak mi ni uspelo. Verjamem pa, da boš tudi ti zagledala + user posted image user posted image user posted image

v torek zjutraj sem ga delala pa je bil -,za to ne vem če je pametno jutr delat testuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
22.2.2008 18:06:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: neyka7

Spet jaz tukajuser posted image .  Alkestis česititkeuser posted image , tiste ki je pa user posted image  obiskala pa user posted image user posted image . No punce danes sem bila na UZ in ni nič videlauser posted image , je rekla, da je možno, da sem zanosila zdej po 2.2., torej se šene more nič videt. Rekla je naj user posted image  kar čakam, pa napotnico za HSG mi je podaljšala. Uglavnem, prej k sem prišla dam sem na papirju vidla mal rjavega fleka. Pa v desnem jajčniku me je danes neki špikalo. Joj, mende ja ne misle pridet user posted image . V primeru če pride, grem naslednji teden na HSG in user posted image  naprej. Problem pa je, ko ta mesec nisem imela urejenega ciklusa. Zdej sem pa rekla, ko bo-bo. Enkrat bo že. Punce glavo pokonciuser posted image

no ja....držim pestiuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
22.2.2008 18:08:29   
neyka7
Hja punce ni vedno tako kot si želimo... Kaj č'mo a ne? Bo pa drugič boljšeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
22.2.2008 18:10:32   
_ancica_

hojla user posted image
Mozno je da si imela pozno O in se ti je zato cikel tako zelo podaljsal...upam, da ti je vseeno ratalo in da bos kmalu izvedela za lepo novicko user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
22.2.2008 18:13:42   
spps

Hja punce ni vedno tako kot si želimo... Kaj č'mo a ne? Bo pa drugič boljšeuser posted image
to pa absolutnouser posted image user posted image user posted image user posted image
ampak za tisto kar se moramo feeeejst trudit,znamo tudi bolj cenituser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
22.2.2008 18:33:39   
neyka7
Danes bom mogla spet jaz začet s kakšno temo, al se bo katera druga opogumla. Pa ka je zdej to babeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
22.2.2008 18:41:32   
spps

Danes bom mogla spet jaz začet s kakšno temo, al se bo katera druga opogumla. Pa ka je zdej to babeuser posted image
peeeeeeeeteeeeek in spomladanska utrujenost
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
22.2.2008 18:47:59   
tasa.m
Jaz sem si pa pozabla kupit test user posted image  (zjutraj v Dm-ju ga niso imeli, potem se mi je pa mudilo), tako da ne bo nič s testiranjem ta vikend, no itak sm si obljubla da ga delam v ponedeljek.

Kje je kaj še roza barve, seznamček je res grozen, samo Alkestis nas je mal rešila, dajmo punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
22.2.2008 18:50:42   
neyka7
tasa.m zakaj pa v lekarno ne greš?
no, no spps dej mal volje pokažuser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
22.2.2008 18:54:30   
tasa.m

tasa.m zakaj pa v lekarno ne greš?

Sem imela namen po službi, pa se mi je preveč mudilo in sem pozabla, mogoče pa jutri skočem ponj user posted image .

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.2.2008 18:57:03   
tasa.m
Sem imela namen po službi, pa se mi je preveč mudilo in sem pozabla, mogoče pa jutri skočem ponj user posted image .

P.S. Upam, da se je zdaj moj odgovor prav razvrstil user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.2.2008 19:06:44   
neyka7
Pa skoči, da vidimo kaj bo...Jaz že držim pestiuser posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.2.2008 19:10:46   
lunica 85
trinity22.jaz sem ne bojim it na pregled in tudi službo mam redno.si me verjetno zamenjala s kiro.želim si samo otroka jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.2.2008 19:18:29   
lunica 85
držim pesti da bi ibla noseča.kr upaj da je ne bo in je res ne bo

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.2.2008 19:20:00   
tasa.m
Neyka7; kako je pa s tabo, a nisi ti delala nek krvni test (mogoče sm spregledala, ko pa ste tako pridne s tipkanjem user posted image ).

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.2.2008 19:20:15   
pikipu
Punce, ste pa zelo pridne, prave klepetulje!!! Res me ni bilo celih osem dni, služba dela svoje, in sem se kar namatrala, da sem vas prebrala.
No, vsem novim user posted image  veliko, veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , srečno in zdravo user posted image .
Štunfek, tebi še posebej - če sploh še bereš stare borke, zdaj ko si srečka!!!

Vsem, ki nismo imele sreče, se itak slišimo v marcu, bomo pa takrat zmagale, a ne? Saj si ne upate reč ne?!

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.2.2008 19:26:54   
neyka7
tasa.m vrednost je bla manjša k 0.500. Jaz sicer se ne spoznam na te številke, vendar predvidevam, da je negetivno, glede, da je manjše od 1.tko si jz predstavlam.
pikipu me se nikol ne damo. Dokler ne bomo srečke user posted image  se ne damouser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.2.2008 19:29:39   
tasa.m
Neyka7; dokler ni user posted image , upanje še vedno obstaja.

Točno tako, mi se ne damo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?