|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
24.2.2008 16:12:45   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika*

aja, še to...

če mislite da je to vgnezditvena, po kolikem času naj bi test pokazal nosečnost user posted image . Sem mislila da bi jutri zjutraj nardila test, jutri bo moj 32.dan.

hm.. ti ne bi znala prav odgovorit, sam po moje ce je dovolj nosecniskega hormona naj bi test ze pokazal user posted image ... veliko srece in uoam, da ugledas user posted image ... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
24.2.2008 17:28:52   
spps
ojla punce!res vsem hvala za tolažbo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi je kar dost lažje,ker imam vas-čeprav nobene osebno ne poznam.
zjutraj,ko sem se vstala so mi solze same od sebe spolzele po licu-vendar se počutim zdaj boljše in pripravljavena za nov bojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no,mal bo treba še počakat,da user posted image  gre ,potem pa s polno paro naprej.
tako,da hvala vsem!!!!
Mišika-navijam zate-in tiste,ki še niste izgubile bitke z user posted image  ta mesec.

gremo punceuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
24.2.2008 17:37:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps....user posted image user posted image user posted image  user posted image , bo pa v marcu bolje a ne? user posted image kako pa je kaj s tvojo zejo??? 

seveda o bolje-enkrat žeuser posted image user posted image user posted image user posted image moja žeja se je pa mal umirila-možno je tud,da me je kaj kuhalo in da sem imela notranjo vročino-ker mi je user posted image  zamujala.možno pa je tudi,da so živčki naredli svoje,čeprav se mi ne zdi,da bi se kaj pretirano obremenjevala.sam,da zdaj vem pri čem sem -par dni počitka,pol bo pa boljš.user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
24.2.2008 17:41:01   
tany83
spps te cist razumem, men vsakic ko se user posted image  prikaze user posted image user posted image user posted image ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
24.2.2008 17:47:19   
lunica 85
punce,se javljam po parih dneh vidim da ste se razpisale .No jaz se javljam da vam povem da se ne pustiti user posted image ker bo marec naš mesec,seveda tistim,ki jim -nam februarja ni uspelo.Gremo punce v boj,gremo ,gremo,gremo.Kje ste zdaj malo spodbude, da bo marec naš mesec.jst je ne pričakujem nekje v marcu kdaj točno pa ne vem ker je mesec februat krajši.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
24.2.2008 18:05:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

spps te cist razumem, men vsakic ko se user posted image  prikaze user posted image user posted image user posted image ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje... user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako je sem borka po srcu že celo življenje,tako da se eni user posted image  nebom pustila,da me zaj...user posted image user posted image user posted image user posted image
bo že vidla hudičauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
24.2.2008 18:18:15   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tako je sem borka po srcu že celo življenje,tako da se eni user posted image  nebom pustila,da me zaj...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image .... jo bomo ze user posted image ....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
24.2.2008 18:21:59   
spps

user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image .... jo bomo ze user posted image ....user posted image user posted image user posted image

seveda,da jo bomo uničle-pregnale za celih 9mesec,sam počaka najuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da jo preženemo vstran,tako kot zimouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
24.2.2008 18:26:04   
tany83

seveda,da jo bomo uničle-pregnale za celih 9mesec,sam počaka najuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da jo preženemo vstran,tako kot zimouser posted image user posted image user posted image

hm... no ja... ce bom jaz mogla prej zimo pregnat, pol najboljs da se na sever preselim user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image ...

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
24.2.2008 18:28:21   
spps

hm... no ja... ce bom jaz mogla prej zimo pregnat, pol najboljs da se na sever preselim user posted image user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image ...

user posted image
user posted image user posted image user posted image  med eskimčke,sam tam bi pa bila kruta,da bi ostali brez snega in leduuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
24.2.2008 18:34:06   
tany83

user posted image user posted image user posted image  med eskimčke,sam tam bi pa bila kruta,da bi ostali brez snega in leduuser posted image user posted image user posted image

no thx... raj tle ostanem in potrpezljivo cakam sam na odhod in dokoncen pregon user posted image .... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
24.2.2008 18:36:04   
spps

no thx... raj tle ostanem in potrpezljivo cakam sam na odhod in dokoncen pregon user posted image .... user posted image user posted image user posted image
ne vem če ne bom kontaktirala FBI in naj jo prežene iz državeuser posted image user posted image user posted image user posted image naj razpišejo mednarono tiralico za izgonuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
24.2.2008 18:39:19   
tany83
user posted image user posted image user posted image .... ja mogoce je to edin nacinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
24.2.2008 18:51:31   
medika 13
vsem user posted image ČESTITAM user posted image user posted image user posted image user posted image želim vam lepo user posted image
vse ki še čakate držim pesti user posted image user posted image user posted image
tiste, kipa vas je obiskala user posted image vam pošiljma user posted image in gremo skupaj v nove boje

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
24.2.2008 19:10:50   
Anonimen
spps, še tu enega  user posted image

Za ostale pa navijam, da bo čimveč rozik!

(odgovor članu medika 13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
24.2.2008 19:13:52   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

spps, še tu enega  user posted image

Za ostale pa navijam, da bo čimveč rozik!

hvala tud tebi ena nobena!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
24.2.2008 19:41:25   
Orhideje
Ja, res s skupnimi močmi bomo jo že nagnaleuser posted image user posted image user posted image  in ji pokazale user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
24.2.2008 19:42:23   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Ja, res s skupnimi močmi bomo jo že nagnaleuser posted image user posted image user posted image  in ji pokazale user posted image user posted image user posted image .
v to niti najmanj nedvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
24.2.2008 19:46:11   
tany83

IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

v to niti najmanj nedvomimuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... tko je dekleta... skupaj jo bomo pregnale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
24.2.2008 19:52:04   
Orhideje
Tany83. Roke nas že bolijo, tko že navijamo zate! user posted image user posted image user posted image . Le glej, da boš pridno user posted image user posted image user posted image .  Da se naš seznamček mal user posted image  obarva. Prav žalostn je ratal.

Ma, jaz sem se komaj rešla te user posted image , pa me še vedno tak bolijo prsa za znoret.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
24.2.2008 20:00:22   
tany83
Ja saj midva user posted image  ...sam zal ta mesec spet ne bo nic... moja user posted image  se ze napoveduje... tko, da se enkrat tja do srede v marec preselim....
hvala za navijanje, sam ocitno te user posted image user posted image  ne znajo it tja kamor bi mogle... jih bom mogla malo bolj usmerjat....user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
24.2.2008 20:03:19   
*Mišika*
Zdj nas bo pa res še čist mal ostal, ki čakamo da ne pride v februarju. Vsaj drug mesec se mormo bolj potrudt, da bo seznam bolj rozast. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
24.2.2008 20:04:01   
Orhideje
Veš kaj; dokler je ne dobiš, je sploh ne napoveduj!!!! Raje jo z vsemi močmi user posted image  zbrcaj vstran. Sicer pa saj veš, kako je: ko je ne pričakujemo, jo dobimo in pol full user posted image .

Men bi blo sicer full fajn, če bi lahk marca skupaj klepetale, ampak vseen raje vidim, da nas prideš le pogledat. Raje se tko zmeniva. A velja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
24.2.2008 20:14:35   
tany83
Saj vem, da upanje zadnjo umre in dokler je ni user posted image  je upanje... ko le ne bi same sebe tko poznala in teh presnetih pms znakov.... sam zal so prsotni in jih ne morem zanikat, tko da jo cakm...
jaz bi z veseljem sam pozdravljat hodila v marec, sam jaz upam, da me tud kot borko tja vzamete.... obljubim, da jo marca ne vidimo vec....user posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
24.2.2008 20:30:29   
*Mišika*
tako je, upanje umre zadnje!!!
In dokler se  user posted image  ne ulije še vedno lahko upamo, da smo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

... dočakala sva svoj plusek ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?