Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 16:12:45
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mišika* aja, še to... če mislite da je to vgnezditvena, po kolikem času naj bi test pokazal nosečnost . Sem mislila da bi jutri zjutraj nardila test, jutri bo moj 32.dan. hm.. ti ne bi znala prav odgovorit, sam po moje ce je dovolj nosecniskega hormona naj bi test ze pokazal ... veliko srece in uoam, da ugledas ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 17:28:52
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!res vsem hvala za tolažbo. mi je kar dost lažje,ker imam vas-čeprav nobene osebno ne poznam. zjutraj,ko sem se vstala so mi solze same od sebe spolzele po licu-vendar se počutim zdaj boljše in pripravljavena za nov boj no,mal bo treba še počakat,da gre ,potem pa s polno paro naprej. tako,da hvala vsem!!!! Mišika-navijam zate-in tiste,ki še niste izgubile bitke z ta mesec. gremo punce
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 17:37:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ spps.... , bo pa v marcu bolje a ne? kako pa je kaj s tvojo zejo??? seveda o bolje-enkrat že moja žeja se je pa mal umirila-možno je tud,da me je kaj kuhalo in da sem imela notranjo vročino-ker mi je zamujala.možno pa je tudi,da so živčki naredli svoje,čeprav se mi ne zdi,da bi se kaj pretirano obremenjevala.sam,da zdaj vem pri čem sem -par dni počitka,pol bo pa boljš.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 17:41:01
|
|
|
|
tany83
|
spps te cist razumem, men vsakic ko se prikaze ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 17:47:19
|
|
|
|
lunica 85
|
punce,se javljam po parih dneh vidim da ste se razpisale .No jaz se javljam da vam povem da se ne pustiti ker bo marec naš mesec,seveda tistim,ki jim -nam februarja ni uspelo.Gremo punce v boj,gremo ,gremo,gremo.Kje ste zdaj malo spodbude, da bo marec naš mesec.jst je ne pričakujem nekje v marcu kdaj točno pa ne vem ker je mesec februat krajši.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:05:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps te cist razumem, men vsakic ko se prikaze ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje... tako je sem borka po srcu že celo življenje,tako da se eni nebom pustila,da me zaj... bo že vidla hudiča
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:18:15
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps te cist razumem, men vsakic ko se prikaze ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje... tako je sem borka po srcu že celo življenje,tako da se eni nebom pustila,da me zaj... bo že vidla hudiča ... .... jo bomo ze ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:21:59
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 spps te cist razumem, men vsakic ko se prikaze ... sam pole se potolazis in gres naprej, saj drugega tud ne ostane... upanje umre zadnje... tako je sem borka po srcu že celo življenje,tako da se eni nebom pustila,da me zaj... bo že vidla hudiča ... .... jo bomo ze .... seveda,da jo bomo uničle-pregnale za celih 9mesec,sam počaka naj ,da jo preženemo vstran,tako kot zimo
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:26:04
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps seveda,da jo bomo uničle-pregnale za celih 9mesec,sam počaka naj ,da jo preženemo vstran,tako kot zimo hm... no ja... ce bom jaz mogla prej zimo pregnat, pol najboljs da se na sever preselim .... ...
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:28:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps seveda,da jo bomo uničle-pregnale za celih 9mesec,sam počaka naj ,da jo preženemo vstran,tako kot zimo hm... no ja... ce bom jaz mogla prej zimo pregnat, pol najboljs da se na sever preselim .... ... med eskimčke,sam tam bi pa bila kruta,da bi ostali brez snega in ledu
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:34:06
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps med eskimčke,sam tam bi pa bila kruta,da bi ostali brez snega in ledu no thx... raj tle ostanem in potrpezljivo cakam sam na odhod in dokoncen pregon ....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:36:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps med eskimčke,sam tam bi pa bila kruta,da bi ostali brez snega in ledu no thx... raj tle ostanem in potrpezljivo cakam sam na odhod in dokoncen pregon .... ne vem če ne bom kontaktirala FBI in naj jo prežene iz države naj razpišejo mednarono tiralico za izgon
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:39:19
|
|
|
|
tany83
|
.... ja mogoce je to edin nacin
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 18:51:31
|
|
|
|
medika 13
|
vsem ČESTITAM želim vam lepo vse ki še čakate držim pesti tiste, kipa vas je obiskala vam pošiljma in gremo skupaj v nove boje
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:10:50
|
|
|
|
Anonimen
|
spps, še tu enega Za ostale pa navijam, da bo čimveč rozik!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:13:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena spps, še tu enega Za ostale pa navijam, da bo čimveč rozik! hvala tud tebi ena nobena!!!!
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:41:25
|
|
|
|
Orhideje
|
Ja, res s skupnimi močmi bomo jo že nagnale in ji pokazale .
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:42:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Ja, res s skupnimi močmi bomo jo že nagnale in ji pokazale . v to niti najmanj nedvomim
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:46:11
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje Ja, res s skupnimi močmi bomo jo že nagnale in ji pokazale . v to niti najmanj nedvomim ... tko je dekleta... skupaj jo bomo pregnale
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 19:52:04
|
|
|
|
Orhideje
|
Tany83. Roke nas že bolijo, tko že navijamo zate! . Le glej, da boš pridno . Da se naš seznamček mal obarva. Prav žalostn je ratal. Ma, jaz sem se komaj rešla te , pa me še vedno tak bolijo prsa za znoret.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 20:00:22
|
|
|
|
tany83
|
Ja saj midva ...sam zal ta mesec spet ne bo nic... moja se ze napoveduje... tko, da se enkrat tja do srede v marec preselim.... hvala za navijanje, sam ocitno te ne znajo it tja kamor bi mogle... jih bom mogla malo bolj usmerjat....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 20:03:19
|
|
|
|
*Mišika*
|
Zdj nas bo pa res še čist mal ostal, ki čakamo da ne pride v februarju. Vsaj drug mesec se mormo bolj potrudt, da bo seznam bolj rozast.
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 20:04:01
|
|
|
|
Orhideje
|
Veš kaj; dokler je ne dobiš, je sploh ne napoveduj!!!! Raje jo z vsemi močmi zbrcaj vstran. Sicer pa saj veš, kako je: ko je ne pričakujemo, jo dobimo in pol full . Men bi blo sicer full fajn, če bi lahk marca skupaj klepetale, ampak vseen raje vidim, da nas prideš le pogledat. Raje se tko zmeniva. A velja?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 20:14:35
|
|
|
|
tany83
|
Saj vem, da upanje zadnjo umre in dokler je ni je upanje... ko le ne bi same sebe tko poznala in teh presnetih pms znakov.... sam zal so prsotni in jih ne morem zanikat, tko da jo cakm... jaz bi z veseljem sam pozdravljat hodila v marec, sam jaz upam, da me tud kot borko tja vzamete.... obljubim, da jo marca ne vidimo vec....
|
|
RE: M ne pričakujemo februarja!! 24.2.2008 20:30:29
|
|
|
|
*Mišika*
|
tako je, upanje umre zadnje!!! In dokler se ne ulije še vedno lahko upamo, da smo .
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?