|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
21.2.2008 21:16:34   
*Mišika*
no sj jst bom tudi počas šla pod kovter, ker morem jutr kr zgodaj ustati.

NOČKO punceuser posted image

(odgovor članu neyka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
21.2.2008 21:22:45   
spps
user posted image user posted image user posted image sej jaz tud ne bom več dolgo vztrajalauser posted image user posted image user posted image ,ura bo kr kmalu 5,samuser posted image ,ko ne morem ponava zaspat pred polnočjouser posted image user posted image user posted image
ajd,lepo se mejteuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
22.2.2008 9:07:00   
tasa.m
Dobro jutro punce,

uh ste se včeraj razpisale, včeri zvečer sem imela občutek, kot da se bo glih kar vlila user posted image  , pa sem jo odgnala, danes pa sem hotela kupiti test, pa jih niso imeli (v DM) user posted image , katera je bila tista, ki je vse pobrala user posted image . Bom šla pa popoldne v lekarno.

Držim pesti, da bo danes kar ROZNE barve.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
22.2.2008 9:13:03   
Tiki55
Jutro dečve!

Pa kaj je s tem seznamom, prav žalosten izgledauser posted image . Nobene nove nosečke?user posted image

Jaz imam do dneva D še nekaj dni, pa me že vse boli in špika. Se bojim, da ta mesec ne bo nič...

spps, *Mišika*, neyka7, sončnica24, srecna_zvezda in ostale borke, je pri vas kaj novega?

tany83 odštevamo dneve že na prste ene roke, a neuser posted image ... Joj, ta neučakanostuser posted image

Dajmo rozike na plano!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
22.2.2008 9:14:38   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Dobro jutro punce,

uh ste se včeraj razpisale, včeri zvečer sem imela občutek, kot da se bo glih kar vlila user posted image  , pa sem jo odgnala, danes pa sem hotela kupiti test, pa jih niso imeli (v DM) user posted image , katera je bila tista, ki je vse pobrala user posted image . Bom šla pa popoldne v lekarno.

Držim pesti, da bo danes kar ROZNE barve.

Držim pesti, da ugledaš velik plusekuser posted image user posted image user posted image . Glej, da nam takoj sporočiš, bomo čakale...user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
22.2.2008 9:39:54   
tasa.m
Tiki55, verjetno še ne bom dons delala testa, ker imam še 3 dni do najdaljše user posted image , pa bom verjetno počakala do takrat. Kaj pa ti, 27. bo kar hitro.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
22.2.2008 9:51:38   
Alkestis
Živijo punce!

Sporočam vam, da sem opravila test in je bil POZITIVEN.  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Še vedno ne morem verjet. Kako krasen občutek je, ko končno zagledaš +.
Držim pesti za vse, ki še čakate. Upam, da se mi čimprej pridružite user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
22.2.2008 9:53:53   
Anonimen
Alkestis, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alkestis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
22.2.2008 9:57:48   
little angel
cestitke!!!!!!!!!!!!no punce pa lahko eno pobarvate v roza pa mogoce bote konc mesca lahko se mene... upam. pa ostalim ki je v teh dneh ne pricakujete drzim pesti!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
22.2.2008 9:58:55   
trinity22
Alkestis iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vam sporočam, da me je grda packa vseeno obiskala neglede na to da se m ji prepovedala, neglede na to, da je prepovedana tudi modra barva, žal se ta mesec ni izšlo, čeprav sem jedla Klomifen in pila čaj krvomočnice, ne eno ne drugo ni dalo željenih rezultatov.

Obarvajte me modro, plese...
Za drug mesec pa bom samo navijačica, rabim mal pavze ... Bom pa še vedno navijala tudi za vas, da ste zdaj do konca februarja vse roza, da mal dvignete procente, dajmo punce, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
22.2.2008 10:24:50   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Alkestis

Živijo punce!

Sporočam vam, da sem opravila test in je bil POZITIVEN.  Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Še vedno ne morem verjet. Kako krasen občutek je, ko končno zagledaš +.
Držim pesti za vse, ki še čakate. Upam, da se mi čimprej pridružite user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drzi zdaj se za nas pestke!!!!!
aja, pa...dobro jutrouser posted image user posted image ! v vsej tej vznesenosti sem vas cisto pozabla opzdravit..user posted image user posted image

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
22.2.2008 10:26:51   
tasa.m
Alkestis; čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kakšne znake si pa kaj imela

Trinity22; user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
22.2.2008 10:27:33   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro dečve!

Pa kaj je s tem seznamom, prav žalosten izgledauser posted image . Nobene nove nosečke?user posted image

Jaz imam do dneva D še nekaj dni, pa me že vse boli in špika. Se bojim, da ta mesec ne bo nič...

spps, *Mišika*, neyka7, sončnica24, srecna_zvezda in ostale borke, je pri vas kaj novega?

tany83 odštevamo dneve že na prste ene roke, a neuser posted image ... Joj, ta neučakanostuser posted image

Dajmo rozike na plano!user posted image user posted image user posted image

Tiki55 ne smes biti crnogleda vceraj si ti mene bodrila danes pa jaz tebe! Dokler je ni....??? JE UPANJE! Kaj ne da? Nasmesek na obraz da jo se bolj preplasis in sploh ne pride! Pri meni nic kaj novega, mogoce da me prsi zacenjajo malo bolj bolet, cutim neko cudno ampak res cudno spikanje spodaj in v preponah pri nogah(kar ne pripisijem prevec user posted image ) zakaj pa tocno ne vem...user posted image  No ce je zaradi user posted image  potem naj boli!user posted image user posted image user posted image  Jaz tudi drugace ne morem docakat tisti torek, prav bojim se ga....

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
22.2.2008 10:28:54   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

Alkestis iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa vam sporočam, da me je grda packa vseeno obiskala neglede na to da se m ji prepovedala, neglede na to, da je prepovedana tudi modra barva, žal se ta mesec ni izšlo, čeprav sem jedla Klomifen in pila čaj krvomočnice, ne eno ne drugo ni dalo željenih rezultatov.

Obarvajte me modro, plese...
Za drug mesec pa bom samo navijačica, rabim mal pavze ... Bom pa še vedno navijala tudi za vas, da ste zdaj do konca februarja vse roza, da mal dvignete procente, dajmo punce, dajmo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trinity22 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image da je v marcu ne bos vec videla!!!

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
22.2.2008 10:48:04   
Alkestis
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Alkestis; čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kakšne znake si pa kaj imela

V bistvu samo malo bolj občutljive prsi, nič drugega. Tudi v prejšnji nosečnosti skoraj nič znakov. Včasih mi je bilo že skoraj brezveze. Razen trebuha in brcik sploh nisem vedela, da sem noseča. Držim pesti.

LP

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
22.2.2008 10:49:24   
Tiki55
Nova nosečkaaaaa! Alkestis čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Trinity22
žal mi je, da te je obiskalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
22.2.2008 11:01:26   
Tiki55
srecna_zvezda hvala za vzpodbudo! Saj vem...user posted image Upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image

S tamalo sončico sva danes doma, ker je nekaj zbolela, pa hoče smeška, ki iz lončka pogledauser posted image . Tako da je tale zanjouser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
22.2.2008 11:03:23   
lunica 85
je bravo čestitke,končno ena rozika.Jupi.Zdaj pa le pogumno navijaj za vse nas ostale.

hitro jo obarvajte v roza je še ni na seznamčku.Jaz nebi da ne bom spet kaj zbrklala.
lp

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
22.2.2008 11:07:17   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

srecna_zvezda hvala za vzpodbudo! Saj vem...user posted image Upanje umre zadnje user posted image user posted image user posted image

S tamalo sončico sva danes doma, ker je nekaj zbolela, pa hoče smeška, ki iz lončka pogledauser posted image . Tako da je tale zanjouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   a bolna al kaj? No potem pa bom se jaz enga dala user posted image ....user posted image   Mas ze kake znake,razen da te boli spodaj?

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
22.2.2008 11:13:30   
glen
Punce a se vam lahko pridružim?
M ne pričakume 24. feb.
ZM sem imela 20. jan.ampak imam ciklus na 30- 35 dni tako da bom počakala do pon.25.feb. s testom.
Vsem ki ste ta mesec zagledaleuser posted image želim čim lepšo in čim mirnejšouser posted image ,ostalim pa da bi čim prej zagledale čarobenuser posted image .
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 2270
22.2.2008 11:24:37   
srecna_zvezda
IZVIRNO SPOROČILO: glen

Punce a se vam lahko pridružim?
M ne pričakume 24. feb.
ZM sem imela 20. jan.ampak imam ciklus na 30- 35 dni tako da bom počakala do pon.25.feb. s testom.
Vsem ki ste ta mesec zagledaleuser posted image želim čim lepšo in čim mirnejšouser posted image ,ostalim pa da bi čim prej zagledale čarobenuser posted image .
Lp

Drzimo pesti tudi zate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
22.2.2008 11:26:51   
Alkestis
user posted image user posted image user posted image user posted image Dajmo punce, še malo. Držim pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2272
22.2.2008 12:09:45   
srecna_zvezda
Punce dajte mi nekaj povedat; v torek moram it delat tudi zdravniskega(za sluzbo). Ce jaz nic ne povem, ko bodo mi vzeli kri al vodo(nimam namrec pojma kako to gre, ker bo to zame prvi zdravniski-slazba) a lahko oni sami ugotovijo ali sem noseca??Ker ravno takrat mislim tudi jaz test delat ce je prej ne bouser posted image  namrec.

(odgovor članu Alkestis)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
22.2.2008 12:41:19   
*Mišika*
Pozdravljene!

No včeraj sem imela prav, user posted image  se je res napovedala in danes zjutraj prišla. ampak nič zato, gremo pa v nove boje v marcu. samo se mi zdi nekm čudna, kar rjava sploh ne rdeča. user posted image user posted image  ne vem zakaj.

no obarvajte me na modro, držim pesti za vse vasuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
22.2.2008 13:02:36   
little angel
misika mogoce pa je ne bo in je to samo vgnezditvena?drzim pesti za vse!pa dobrodosla glen!!!!

(odgovor članu *Mišika*)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?