|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo februarja!!
28.1.2008 20:53:00   
Andromeda
No, pa me je prehitela user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 651
28.1.2008 20:54:23   
Anonimen
Dobrodošle nove borke! user posted image   Evo ste že na seznamčku! user posted image

(odgovor članu Andromeda)
  Neposredna povezava do sporočila: 652
28.1.2008 21:07:46   
cina
js bi tut klepetala, pa tako zatišjeuser posted image pred nevihto mogoče user posted image

(odgovor članu Principeska_)
Neposredna povezava do sporočila: 653
28.1.2008 21:09:49   
cina
ooo, hvala za dobrodošlico...zelo prijazno od vas. user posted image

mam pa en tak fajn občutek za februaruser posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 654
28.1.2008 21:17:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cina

js bi tut klepetala, pa tako zatišjeuser posted image pred nevihto mogoče user posted image

Cina ti kar klepetaj, jaz sem skoraj vedno tu gor. user posted image user posted image user posted image In v kateri krog greš? Se trudita za prvega otroka?

No, kr z besedo na dan!

Sicer pa sem našla en zanimiv odgovor dr. Pušenjaka (ja, spet njega) o temi KDAJ delati test; "Če imate dovolj denarja, lahko vsak dan od 6. dneva po domnevni ovulaciji delate teste za nosečnost. Merodajen je itak samo pozitiven test, ker ob negativnem testu pred M ne moremo vedeti, če je nosečnost res odsotna ali pa je samo še "premajhna", da bi "spremenila barvo na testu". Kdaj bo pri kateri nosečnici test postal pozitiven, če gre za nosečnost pa se ne ve točno, menda pri nekaterih pokaže že 5 dni pred pričakovano M, drugim pa niti po izostanku še ne."

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 655
28.1.2008 21:22:41   
cina
oooooooo, EnaNobena!!!!!!! Me veseli. Potem si tudi taka klepetulja, hahahha.user posted image

Takole bom rekla. Odločila sva se oktobra, da preneham s tabletkami, potem pa sva počasi pričela z bolj spontano variantico- ko nama zapaše. Bla sem na seznamu M ne pričakujemo nov in dec, potem sem jan stavkala, ker sem se že preveč obremenjevala z vsem skupaj, zdaj sm se pa ravno malo prej vpisala na seznam februarskih bork.
Delava na prvem user posted image , kot sem rekla zaenkrat bolj spontano, ker se ne želim preveč obremenjevat. Če pa do diplome ne rata, pa potem bolj trdo garati, haha...

kako je s tabo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 656
28.1.2008 21:25:51   
Anonimen
Mi imamo enega polžka že doma, pa delamo na drugem od oktobra. Bom pa sedaj februarja, marca začela delati tudi jaz diplomo, potem pa bomo videli kako naprej. user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
28.1.2008 21:33:51   
cina
Ne vem, kako gledajo tiste punce, ki so res prave borke na nas, ki smo se kar tako pojavile in tečnarimo s spontanostjo??? A veš kaj  mislim?? Nočem, da bi me katera narobe razumela, da se enačim z njimi. Si pa zagotovo vse enako močno želimo user posted image , a ker še imam neke obveznosti, ne delava na polno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 658
28.1.2008 21:42:51   
Anonimen
Cina, nama je bilo v prvo rečeno, da imam PCO, da vidi neko liso sedaj ne vem točn več kje - po mojem na maternici, pa da to ni dobro, pa... skoraj da ne vem kako sem prišla domov, samo njene besede sem slišala, da močno dvomi, da bo šlo po naravni poti, da naj pridem se čez pol leta spet pokazat in bo naredila še enkrat UZ, drugače pa sledijo preizkave. V glavnem doma sem dva dni jokala. Vse me je vrlo iz tira, potem je prišla tista 5 M, ki jo je G preko UZ videla, da se nanjo že pripravlja... Videla sem že najbolj klavrn scenarij, da ne bo to še leta trajalo, da bom mami. No, potem pa naslednje M ni bilo - tiste 6 M, le en mesec za tem, ko sem bila na pregledu(sicer sem jih imela zelo neredno 24 do čez 40 dni) in naredim za hec FS test in pokaže drugo črtico - lepo, jasno! Noseča! Šok, presenečenje... in potem ko sem v 9tednu šla na prvi pregled in stopim čez vrata k moji G reče, da ali se nisva zmenili, da pridem za pol leta ali je kaj drugega sedaj narobe. No, pa ji povem, da sem noseča, pa kar ni mogla verjet!

No, mogoče nam je ravno to pomagalo, da sem odmislila misel na dojenčka, da sem resnično mislila, da ne bo šlo in se nehala obremenjevati s tem, pa je kr uspelo. Žal v drugo še nisem našla recepta za odklop. Enostavno ne morem. PA čeprav sem mislila, da bo v drugo lažje, ker imam doma že enega otroka, pa ni. Enkrat bo že - prej ali slej - mogoče že februarja! user posted image

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
28.1.2008 21:52:07   
cina
Res te je lepo presenetilo, tudi jaz si želim, da bi me na tak način, ko bi najmanj pričakovala. user posted image Zdaj sem pa res že toliko zgodb slišala, kako se obrestuje, če odmisliš in se ne obremenjuješ. Ker jaz sem že tretji mesec sam o tem razmišljala, pa skoz na forumu, pa računala, pa kje me kaj špikne, res občudujem vse, ki merijo temperaturo, pa kar naprej hodijo do G....ipd. Upam, da ne bom nikoli mela takih težav.
Tudi tebi želim zdaj v drugo, da kmalu vidiš user posted image user posted image in dobi tvoj polžek majhnega polžka ali polžkico... user posted image
Kolikor sem te brala, pa mi deluješ zelo optimistično, mislim, da to pomaga, a ne??

Danes sem na wcju opazila malo sluzi z nekaj krvi oz. res zelo blede barve vse skupaj...sem že pomislila na vgnezditveno, potem pa si takoj rekla, da tako hitro pa ja ne more ratat. Upam pa seveda na najboljše.

Oktrobra sva začeli delati na user posted image , spomladi na diplomi, vmes naju bo pa presenetil user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image Amen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
28.1.2008 21:53:44   
Principeska_
Tudi meni je problem, da ne bi mislila user posted image , brrrr :/, sicer mislim malo manj na to po nekaj ne uspelih poskusih,  ampak pol si pa študiram joj je treba na vsaka dva dni, pa blabla.

Zaj ravno pijem ta čaj smrdljičke, upajmo, da bo morda pomagal, škodi verjetno ziher ne user posted image

Ne vem kak mi naj rata vse odmislit, morda čez kak mesec ko se bomo obremenjevali z poroko, namreč sestra se ženi user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 661
28.1.2008 21:56:35   
cina
hej, principeska!
men se zdi, da je najbolj pametno, da se kar naprej z nečim zaposliš. user posted image In kaj je boljšega kot sestrina poroka. Ko boš pa najmanj mislila na to ali je ali ni, te bo pa ko strela z jasnega, hahah... Tako kot je blo prvič pri EnaNobena, je ravno mal prej napisala.
Kako dolgo pa se že trudita?

Principeska, a maš nick name iz unga filma 'La vita e bella'?  (Življenje je lepo) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 662
28.1.2008 21:57:57   
Anonimen
Cina, seveda moraš na vse gledati optimistično, ker drugače nikamor ne prideš! user posted image user posted image user posted image
So pa okoli mene kr vse noseče - večinoma v prvo, vendar je vsem uspelo tko iz prve, pa me je kr mal stisnilo pri srčku, ko sem izvedela, ampak sedaj pa tko rada spremljam kaj pravijo o UZ-kih, koliko so že veliki,... Pa seveda, ker so po večini prvič nosečke sem kot ena vsevedna mamica in z veseljem delim z njimi moje izkušnje in nasvete. user posted image

Tko, zdej pa grem počasi v mižule mažule.

Nočko!

(odgovor članu cina)
  Neposredna povezava do sporočila: 663
28.1.2008 22:00:18   
cina
Nočko EnaNobena! user posted image

Gotovo se še kaj srečamo tukaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 664
28.1.2008 22:00:39   
Principeska_
Ja sej in pomojem bo tudi tako, ker takrat ko najmanj pričakuješ, te presenetiuser posted image  Sem brala ja...
Mi2 se trudiva od oktobra, sicer mam malo problemov, ker sem zelo občutljiva na njegovo spermo in me kar naprej vnetja zafrkavajo user posted image user posted image  Upam, da nea vpliva to na plodnost user posted image
Enkrat verjetno bo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 665
28.1.2008 22:02:10   
Principeska_
Nočko EnaNobena user posted image  Sladke sanje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 666
28.1.2008 22:03:58   
cina
Tudi mi2 od oktobra, tud js mam vnetja. Kaj moremo... Sem pa vesela, da sem se naučila, da se ne obremenjujem več tako, je pa včasih težko. Pravim, da se mi bo nekega dne obrestovalo. Pomagajo pa taki klepetki s takimi fajnimi puncami tu gor. user posted image Želim ti, da kmalu rata.

Nočko. Se še srečamo kaj tukaj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 667
28.1.2008 22:05:25   
Principeska_
Tudi jaz tebi želim, da kmalu rata.

Lahko noč Cina, se slišimouser posted image

(odgovor članu cina)
Neposredna povezava do sporočila: 668
28.1.2008 22:12:51   
nincrli
se pridružujem seznamu  februarskih bork...danes dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image
imam slab začetek leta ( ne samo kar se zanositve tiče) upam, da bo čim prej boljeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 669
28.1.2008 22:33:50   
liza01
No punce naj vam sporočim da imam test že kupljen tako da jutri zjutraj
že mogoče ugledamo kaj lepegauser posted image user posted image
čeprav M ne pričakujem 01.02 samo sem preveč nestrpna, kaj pa
vem malo kar upam da bo tako kot pri prvi ko smo v prvo zadeli ;)))
sicer vem da je malo prekmalu za test zato sem pa kupila dvauser posted image

Lepo spite jutri pa poročam ;))))))
upam da dobro novico;))))
Nočko

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 670
29.1.2008 9:44:13   
Arual
Dobo jutro.

Kako kaj? Jaz nič prav dobre volje. Zgleda da me BT dobesedno zajebava. Si jo rektalno merim in mi sedaj že 2 dni kaže 36.5 stopinje. Sem pa še za finto probala vaginalno izmerit pa je blo 36,2. Vem da so odstopanja čist normalna. Ampak ne razumem, če bi naj mela ovulacijo bi se mi morala T dvignit, ne pa še spustit oz. ostat enaka. user posted image  Ne pričakujem 6.2., cikluse pa imam na 24 dni. Kaj naj vse to pomeni, če mi lahko katera svetuje. A bo še vseeno ovulacija al je ne bo.
Meter kompliciram že na vse zgodaj.

LP

(odgovor članu liza01)
Neposredna povezava do sporočila: 671
29.1.2008 11:45:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

se pridružujem seznamu  februarskih bork...danes dobila user posted image  user posted image user posted image user posted image
imam slab začetek leta ( ne samo kar se zanositve tiče) upam, da bo čim prej boljeuser posted image

oj,ne bit žalostna.saj veš kaj pravijo-slab začetek,dober konec

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 672
29.1.2008 12:03:26   
pacug
A MI LAHKO POVESTE KAJ JE TA ZAEN ČAJ SMRDLJIČKE
NI MI JASN.JST NAMREČ JEMLJEM TIFOL TABLETKE ZA FOLNO KISLINO.

Neposredna povezava do sporočila: 673
29.1.2008 12:16:11   
cina
Liza01, js sm pa firbčna, kako je šlo. user posted image

Pacug, to naj bi bil nek čaj, ki pomaga, da prej ratauser posted image Sm slišala, da ga marsikatera pije, seveda to ni folna kislina, tisto kar posebej jej.

(odgovor članu pacug)
Neposredna povezava do sporočila: 674
29.1.2008 12:18:58   
Anonimen
user posted image FEBRUARSKE BORKE ZA user posted image user posted image

xx.02. - afnica mala
xx.02. - Blustar 
xx.02. - pikonina
xx.02. - Majch

xx.02. - spps
xx.02. - lejla007
xx.02. - trinity22

xx.02. - Oaza
xx.02. - SIJA
xx.02. - pufika
xx.02. - pike
xx.02. - nincrli
01.02. - monikap
01.02. - liza01
02.02. - Tiki55

02.02. - HEL36
02.02. - neyka7
02.02. - alynaty
03.02. - janaja
03.02. - anonimnauser posted image

05.02. - lučka 25
05.02. - nf

05.02. - maska
05.02. - tinči25
06.02. - ZalaTM
06.02. - _ancica_

06.02. - Arual
06.02. - vianne 
07.02. - tejčica30
08.02. - Principeska_
08.02. - *talcy*
08.02. - Lorencia
08.02. - Mani2
08.02. - anonimna
09.02. - METULJ1

09.02. - pin
09.02. - EnaNobena
10.02. - *TaMiKaaaa*
10.02. - neela
11.02. - Andromeda

11.02. - matt
11.02. - medika13

13.02. - snežinka7
15.02. - Muca83
15.02. - pilar28
15.02. - Pikyca
15.02. - kalaxy
16.02. - loveforever
17.02. - sončnica24
17.02. - stunfek
18.02. - matejka78
18.02. - pikicaa25
18.02. - kimmii
19.02. - anonimnauser posted image
20.02. - RENY19
22.02. - cina
26.02. - emina83
27.02. - jabi babi
27.02. - pikachu

user posted image   Navijačice: user posted image
  • Erinuser posted image
  • Serendipity

• Polaris

• tany83 user posted image
  • LuNa73
  • zarja28 user posted image
  • Ledenka

• bastian111 user posted image
  • me to you user posted image
  • murkica
  • KAHLO user posted image
  • Gantar 
  • Neža7user posted image  
  • spelka12
  • orhideje

• Athina 
  • skrivnost 
  • vita80
  • Sash
  • metir
  • Majch
  • uršula83
  • hmm...
  • pacug
  • lunica24user posted image
  • pikica36user posted image
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ....................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST................21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER..........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER..............23% srečk nosečk    user posted image
NOVEMBER...........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 19,8% srečk nosečkuser posted image
JANUAR.................x srečk nosečk user posted image

--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image FEBRUARSKA STAVNICA:user posted image

20% - HEL36
21% - Erin
22% - trinity22, anonimnauser posted image
23% - Gantar
25% - Polaris, LuNa73, lučka 25
26% - EnaNobena
30% - murkica, KAHLO
35% - Orhideje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?